Η Ομάδα Αλληλεγγύης Αλιβερίου έκανε δωρεά σε Κέντρο Ψυχικής ένα αναπηρικό αμαξίδιο.

Η Ομάδα Αλληλεγγύης Αλιβερίου έκανε δωρεά σε Κέντρο Ψυχικής αποκατάστασης στην Αθήνα, ένα αναπηρικό αμαξίδιο σε μέλος με σοβαρή κινητική αναπηρία που φιλοξενείτε στο κέντρο. Η Ομάδα μας βρίσκεται πάντα στο πλευρό των ατόμων με αναπηρία και των οικογενειών τους, προσπαθώντας στο μέτρο του δυνατού να τους υποστηρίζει σε ότι χρειάζονται. Το αναπηρικό αμαξίδιο που δόθηκε αποτελεί δωρεά από φίλη της Ομάδας την οποία ευχαριστούμε πολύ.
Ομάδα Αλληλεγγύης Αλιβερίου
Λίγα λόγια για την «Ομάδα Αλληλεγγύης Αλιβερίου»:

Η  «Ομάδα Αλληλεγγύης Αλιβερίου», είναι μια αυτόνομη ομάδα, ευαισθητοποιημένων πολιτών σε θέματα κοινωνικής αλληλεγγύης με λαμπρό έργο.

Ως στόχο έχει τη μονιμοποίηση των δράσεων αλληλεγγύης και την καταγραφή των άμεσων κοινωνικών προβλημάτων με σκοπό την ανακούφιση των συμπολιτών της. Στην πρωτοβουλία αυτή μπορεί κάποιος να συμμετέχει είτε ως άτομο είτε ως ιδιότητα ή φορέας με μοναδικό κριτήριο την επιθυμία για συμμετοχή στο πνεύμα της κοινωνικής αλληλεγγύης που πρεσβεύει η ομάδα από την ίδρυση της.

Αν θέλετε να δώσετε τις δικές σας προσφορές σε είδη ρουχισμού σε καλή κατάσταση, τρόφιμα, φάρμακα, είδη υγειονομικού υλικού, προσφορά γης, εργασία ή οποιαδήποτε άλλη προσφορά μπορείτε να έρθετε σε επικοινωνία με την «Ομάδα Αλληλεγγύης Αλιβερίου» στα τηλέφωνα 694 712 4178, 697 435 3581, στο fax 2223022345 και στο e-mail  της ομάδας: omada_allileggyis_aliveriou@windowslive.com και στο Facebook: www.facebook.com/omada.allileggyis.aliveriou