19η Ανάβαση Κύμης “Γιάννης Ηλιόπουλος” 29 & 30 Μαϊου!

Ο θεσμός της Ανάβασης που εδώ και χρόνια έχει καταφέρει να κατακτήσει τις καρδιές μικρών και μεγάλων από όλη την Ελλάδα είναι για μια ακόμη φορά γεγονός.  Στο πανέμορφο λιμάνι της αγαπημένης Κύμης Εύβοιας και συγκεκριμένα στη  στις 29 και 30 Μαΐου 2021 θα διεξαχθεί ο δεύτερος γύρος του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Αναβάσεων & Ιστορικών Αυτοκινήτων, επίσης ο θεσμός Σ.Ο.Α.Α. Ενιαίο θα κάνει πρεμιέρα στον συγκεκριμένο αγώνα.

Ο αγώνας θα πραγματοποιηθεί με 87 συμμετοχές! Το Σάββατο 29 Μάϊου στις 13:15 θα πραγματοποιηθούν οι δοκιμές και την Κυριακή 30 Μάϊου θα γίνει η επίσημη έναρξη της ανάβασης στις 11:30. Όλα αυτά θα πραγματοποιηθούν στο πανέμορφο λιμάνι της αγαπημένης Κύμης Ευβοίας ,στην οποία γεννήθηκε και ο συγκεκριμένος θεσμός.  Μέσα σε μια πανέμορφη και απαιτητική διαδρομή 52 στροφών οι διαγωνιζόμενοι θα δώσουν το καλύτερο τους εαυτό  χαρίζοντας σε όλους με τις σπουδαίες τους επιδόσεις μοναδικές συγκινήσεις.

Η  19η Ανάβαση Κύμης «Γιάννης Ηλιόπουλος», η οποία πραγματοποιείται υπό την αιγίδα του Δήμου Κύμης – Αλιβερίου θα διεξαχθεί με βάση τις τρέχουσες οδηγίες της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού για τη διεξαγωγή αγωνιστικών δραστηριοτήτων, καθώς και με βάση το εγκεκριμένο Υγειονομικό Πρωτόκολλο της Ομοσπονδίας Μηχανοκίνητου Αθλητισμού Ελλάδος (Ο.Μ.Α.Ε), όσον αφορά στους αγώνες Αναβάσεων.

Όπως προβλέπεται από τις οδηγίες της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού που ισχύουν αυτή τη στιγμή, ο αγώνας δυστυχώς θα πραγματοποιηθεί χωρίς την παρουσία θεατών.