previous arrow
next arrow
previous arrownext arrow
Slider
Εβδομαδιαίες Αστρολογικές Προβλέψεις από 01/02 έως 07/02 από την Κατερίνα Καράμπελα |

Εβδομαδιαίες Αστρολογικές Προβλέψεις από 01/02 έως 07/02 από την Κατερίνα Καράμπελα

Σας εύχομαι καλή εβδομάδα.

 

Οι ριψοκίνδυνες αποφάσεις και κάτω από πίεση δε φέρνουν καλό αποτέλεσμα.

Αυτό το “μετρήστε μέχρι το δέκα” προτού αντιδράσετε, είναι το motto αυτής της εβδομάδας.

Πόσο ψυχοφθόρο είναι να μην μπορείς να εκφράσεις τα συναισθήματά σου. Αυτό δεν είναι εγκράτεια, είναι το σπίρτο που θα ανάψει το φιτίλι… και τότε μια έκρηξη θα μας φέρει μακρυά απ’ την πραγματικότητα.

Γύρνα πίσω στα δύσκολα σκηνικά που έστησε η ζωή για σένα και γίνε πρωταγωνιστής του “καλού”, οραματίσου ότι διώχνεις τα φαντάσματα.

 

ΚΡΙΟΣ.

 

Πρώτο δεκαήμερο. Η Αφροδίτη βοηθά στην αρχή της εβδομάδας την κοινωνική σας ζωή. Όμως χρειάζεται προσοχή στα οικονομικά γιατί μπορεί να υπάρξουν απρόβλεπτα έξοδα ή εσείς να είστε σπάταλοι.

Το Σαββατοκύριακο ίσως “μαζεύεστε” λίγο από τις δραστηριότητες που κάνετε μαζί με άλλους. Αισθάνεστε ότι, ενώ θέλετε να συμπαρασταθείτε στην παρέα σας, έχετε μεγάλη πίεση.

 

Δεύτερο δεκαήμερο. Στην αρχή της εβδομάδας θα υπάρχει εκνευρισμός που θα απορρέει από οικονομικά θέματα, ίσως είστε περισσότερο ανταγωνιστικοί εσείς που έχετε γεννηθεί στις αρχές του δεκαήμερου.

Ο Άρης σας κάνει να αγωνίζεστε για την απόκτηση υλικών αγαθών ή να κάνετε αγορές χωρίς να το πολύ σκεφτείτε.

Το ενδιαφέρον σας αυτό το διάστημα αποσπά μία κοινή δράση ή η παρέα.

 

Τρίτο δεκαήμερο. Είναι μία εβδομάδα που έχετε μεγάλη ανάγκη για επικοινωνία. Λόγω του ανάδρομου Ερμή, μπορεί να συναντήσετε παλιούς φίλους ή παρέες. Μπαίνετε στη διαδικασία να επανεξετάσετε μια ιδέα ή ένα σχέδιο που έχετε αφήσει στην μέση.

Η καριέρα και οι στόχοι σας, μέσα από μοιραία γεγονότα, παίρνουν άλλη μορφή σε βάθος χρόνου.

 

ΤΑΥΡΟΣ.

 

Πρώτο δεκαήμερο. Είστε αυτοί που αντιμετωπίζετε συνεχείς προκλήσεις. Προσπαθείτε να αντλήσετε ότι μπορείτε περισσότερο από την καριέρα σας, όμως πρέπει να βάλετε στόχους που να είναι εφικτοί.

Αισθάνεστε ότι δεν παίρνετε το μέγιστο, ούτε οικονομικά αλλά ούτε και συναισθηματικά.

Ο εκνευρισμός και τα απρόβλεπτα δεν θα λείπουν από ένα άτομο κύρους που συμπαθείτε, επίσης μπορεί να υπάρχει εύνοια ή συμπάθεια από μεγαλύτερο άτομο στην ηλικία ή προϊστάμενο, που σας εκνευρίζει.

Θέλετε να αποστασιοποιηθείτε από ένα φιλόδοξο σχέδιο κι αυτό ξαφνιάζει τους πάντες.

 

Δεύτερο δεκαήμερο. Από την αρχή της εβδομάδας υπάρχει ένταση. Ίσως γιατί είστε υπέρμετρα ανταγωνιστικοί, όμως στην συνέχεια καταλαβαίνετε ότι σε όλους τους τομείς πρέπει να υπάρχει ευγενείς άμιλλα.

Η προσοχή είναι στραμμένη στην καριέρα και στους στόχους σας, ο Δίας στο τέλος της εβδομάδας σας δίνει ευκαιρίες σε αυτούς τους τομείς.

 

Τρίτο δεκαήμερο. Ο ανάδρομος Ερμής μπορεί να φέρει καθυστερήσεις σε θέματα καριέρας ή στόχων. Ίσως μια ιδέα από παλιά να έρχεται πάλι στο προσκήνιο, όμως δύσκολα μπορεί να πραγματοποιηθεί. Διαμορφώνετε, σε βάθος χρόνου, καινούργιες πεποιθήσεις.

Γενικά όμως θα είναι μια ουδέτερη εβδομάδα που μπορείτε να αναδιοργανωθείτε.

 

ΔΙΔΥΜΟΙ.

 

 

Πρώτο δεκαήμερο. Παρότι σκέφτεστε αισιόδοξα και άνθρωποι με διαφορετική κουλτούρα σας ελκύουν, αισθάνεστε ότι πρέπει να συγκρατήσετε τον αυθορμητισμό σας.

Το Σαββατοκύριακο θα αισθάνεστε αναστατωμένοι κι αυτό θα οφείλετε σε ψυχολογικά αίτια.

Συναισθηματικά έχετε διάθεση για ανεξαρτησία ή αλλαγή.

 

Δεύτερο δεκαήμερο. Στην αρχή της εβδομάδας δεν μπορείτε να είστε ήρεμοι. Εσωτερική αναστάτωση ή ανταγωνιστές, που δεν έχουν δείξει ακόμα το “πρόσωπο” τους, σας κάνουν ανήσυχους. Στην συνέχεια εστιάζετε στη θετική πλευρά της ζωής και βάζετε στόχους.

Προσοχή στην ψυχολογία σας, ταράζεστε πολύ εύκολα.

 

Τρίτο δεκαήμερο. Θα έχετε πιο ήπια εβδομάδα αφού δεν επηρεάζεστε από τις πλανητικές όψεις.

Ο ανάδρομος Ερμής καθυστερεί νομικά ή θέματα σπουδών, ειδικά αν είναι στο εξωτερικό.

Έχετε όμως τη δυνατότητα να μελετήσετε και να εντρυφήσετε σε βάθος σε ένα θέμα που σας ενδιαφέρει. Οικονομικά θέματα και επενδύσεις βρίσκονται κάτω από την επιρροή του Πλούτωνα, γι’ αυτό χρειάζεται προσοχή για ένα μεγάλο χρονικό διάστημα.

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ.

 

 

Πρώτο δεκαήμερο. Οι εκκεντρικές ιδέες και οι ομάδες που συμμετέχετε είναι κάτι που σας χαρακτηρίζει αυτό το διάστημα.

Στην αρχή της εβδομάδας φαίνεται ότι κάποιες από τις οικονομικές εκκρεμότητες διευθετούνται. Το Σαββατοκύριακο όμως, κάνοντας τον απολογισμό σας, βλέπετε ότι πρέπει να βάλετε σε μια σειρά τις υποχρεώσεις γιατί υπάρχουν αστάθμητοι παράγοντες.

Οι ιδέες και οι παρέες σας ίσως είναι η αιτία που δεν μπορείτε να τακτοποιήσετε οικονομικά αλλά και ερωτικά θέματα. Οπότε, μπορεί να υπάρχουν εντάσεις και διάσταση απόψεων.

 

Δεύτερο δεκαήμερο. Στην αρχή της εβδομάδας θα υπάρχουν εντάσεις. Ο τρόπος που υπερασπίζεστε τις ιδέες σας, ίσως σας εξαντλήσουν.

Όλο αυτό έρχεται σε αντίθεση με τις βλέψεις σας για ένα οικονομικό εγχείρημα ή τις υποχρεώσεις σας προς τρίτους.

Στην συνέχεια θα ασχοληθείτε με τα οικονομικά του/της συντρόφου ή με δάνεια, ασφάλειες, κληρονομικά κτλ. Ο Δίας βοηθά σε μια επένδυση ή σε μία οικονομική διευθέτηση.

 

Τρίτο δεκαήμερο. Θα έχετε μια ουδέτερη εβδομάδα, με κύριο χαρακτηριστικό την αναμόχλευση παλιών οικονομικών εκκρεμοτήτων.

Καθυστερήσεις σε γραφειοκρατικά θέματα που αφορούν δάνεια, ασφάλειες, κληρονομικά και σχέδια για επενδύσεις.

Ο Πλούτωνας συνεχίζει να διαβρώνει και να αναγεννά τις διαπροσωπικές σας σχέσεις, σε βάθος χρόνου.

 

ΛΕΩΝ.

 

 

Πρώτο δεκαήμερο. Πρέπει να είστε σε ετοιμότητα, άσχετα αν στην αρχή της εβδομάδας θα έχετε ξεπεράσει το “σκόπελο” στις διαπροσωπικές σχέσεις και συνεργασίες. Φροντίστε να επωφεληθείτε από την ομαλοποίηση της συντροφική σας ζωής.

Το Σαββατοκύριακο το σκηνικό αλλάζει, οι συνεργασίες και η σχέση σας με τον/την σύντροφο γίνονται πιο ψυχρές και αποστασιοποιείστε. Βέβαια από την άλλη, μπορεί να σημαίνει ότι βλέπετε σοβαρά μια σχέση και θέλετε να την νομιμοποιήσετε.

Την Κυριακή οι στόχοι και η καριέρα έρχονται να δημιουργήσουν εντάσεις ξαφνικές που θα επηρεάσουν και τις διαπροσωπικές σας σχέσεις.

 

Δεύτερο δεκαήμερο. Στις αρχές της εβδομάδας θα έχετε ανταγωνιστές που θα γίνουν, κατά κάποιο τρόπο, επιθετικοί.

Είστε στραμμένοι στις συνεργασίες ή στο/στη σύντροφό σας, διαφυλάξτε λοιπόν αυτές τις σχέσεις, αν σας ενδιαφέρουν περισσότερο από την καριέρα ή τους στόχους σας. Όλο αυτό το διάστημα πρέπει να κρατάτε χαμηλούς τόνους, θα έχετε αρκετή κούραση σε επαγγελματικό επίπεδο.

 

Τρίτο δεκαήμερο. Αυτή την εβδομάδα δεν θα έχετε συνταρακτικά γεγονότα, μην χάσετε την ευκαιρία να ξεκουραστείτε.

Ο ανάδρομος Ερμής δυσκολεύει τη συνεννόηση με τον/την σύντροφο.

Αποφύγετε τα συμβόλαια για συνεργασίες και συμφωνίες αυτή την περίοδο.

Παλιοί συνεργάτες και σύντροφοι επιστρέφουν με τον ένα ή με τον άλλο τρόπο.

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ.

 

 

Πρώτο δεκαήμερο. Η καθημερινότητα στις αρχές της εβδομάδας είναι θετική, έχετε βάλει πολλά πράγματα σε μια σειρά. Όμως και πάλι αισθάνεστε ότι πιέζεστε και δεν μπορείτε να εκφράσετε τα συναισθήματά σας. Μεγάλα άτομα στην ηλικία μπορεί να έχουν την ανάγκη σας.

Ξαφνικές εμπλοκές μπορεί να έχουν σχέση με νομικά θέματα, σπουδές, εξωτερικό και ίσως να αποσυντονίζουν την καθημερινότητα ή την εργασία σας. Απρόβλεπτα γεγονότα θα αναστατώσουν το Σαββατοκύριακό σας. Καλό θα είναι όλο αυτό το διάστημα να προσέχετε την υγεία σας.

Η Αφροδίτη βοηθά σε ένα πιο υγιεινό τρόπο ζωής. Συναισθηματική εμπλοκή στο χώρο εργασίας.

 

Δεύτερο δεκαήμερο. Στην αρχή της εβδομάδας πρέπει να είστε προσεκτικοί, γιατί ενώ είστε στραμμένοι στην προσωπική σας ζωή, έχετε να παλέψετε και για την καριέρα. Αυτή η κόντρα θα δημιουργήσει ένταση, ειδικά αν έχετε σκληρούς ανταγωνιστές απέναντί σας.

Στην συνέχεια έχετε την δυνατότητα να ανασυνταχθείτε. Σίγουρα η προσπάθεια να φτάσετε τους στόχους σας, σας έχει κουράσει.

 

Τρίτο δεκαήμερο. Θα έχετε μια ουδέτερη εβδομάδα. Ο ανάδρομος Ερμής όμως σας επηρεάζει στον τομέα της εργασίας, της υγείας και της καθημερινότητας. Δύσκολη η συνεννόηση με τους συναδέλφους, καθυστερήσεις και λανθασμένα συμπεράσματα. Το συνηθισμένο π.χ. είναι να ξεχνάτε τα κλειδιά σας.

 

ΖΥΓΟΣ.

 

Πρώτο δεκαήμερο. Μία εβδομάδα που το συναίσθημα θα κυριαρχεί στη ζωή σας, η Αφροδίτη ευνοεί την ερωτική σας ζωή. Δημιουργικές και ευχάριστες ασχολίες. Φαίνεται ότι θα θέλετε να σταθεροποιήσετε μια ερωτική σχέση.

Προσοχή, γιατί το Σαββατοκύριακο το πάθος θα σας βγάλει από την κλασσική συμπεριφορά. Οικονομικές εκκρεμότητες που δεν τις περιμένατε, θα προκαλέσουν αστάθεια σε δημιουργικά σχέδια. Ασχοληθείτε με τα παιδιά σας.

 

Δεύτερο δεκαήμερο. Είστε προσηλωμένοι στα πράγματα που σας ευχαριστούν. Στην αρχή της εβδομάδας όμως πρέπει να προσέξετε τις εντάσεις και τις επιθέσεις από θέματα που έρχονται από το παρελθόν.

Η τύχη που σας προσφέρει ο Δίας δεν ακυρώνεται, ζήστε ευτυχισμένες στιγμές με τον/την ερωτικό σας σύντροφο, ειδικά εσείς που έχετε γεννηθεί στις αρχές του δεκαήμερου. Ένα δημιουργικό σχέδιο παίρνει “σάρκα και οστά”. Τύχη από παιδιά.

Εάν είστε μόνοι, μπορεί να γνωρίσετε ένα άτομο που θα σας ενδιαφέρει.

 

Τρίτο δεκαήμερο. Δεν επηρεάζεστε από το πλανητικό σκηνικό αυτή την εβδομάδα. Είστε όμως από αυτούς που ίσως έχουν επανασυνδέσεις με αγαπημένα πρόσωπα από το παρελθόν. Βέβαια ο ανάδρομος Ερμής μπορεί να φέρει καθυστερήσεις σε δημιουργικά σχέδια.

Θα έχετε όμως τη δυνατότητα να κάνετε μια αναδρομή σε παλιές καλές στιγμές, που θα σας δώσουν χαρά.

 

ΣΚΟΡΠΟΣ.

 

Πρώτο δεκαήμερο. Αρχίζει και γίνεται πιο αρμονική η σχέση σας με την οικογένεια. Όμως δεν μπορείτε να εκφράσετε τα αισθήματα σας τόσο άνετα. Θα θέλατε να διακοσμήσετε το σπίτι αλλά υπάρχουν παράγοντες που σας πιέζουν στο τέλος της εβδομάδας.

Η σχέση με τον/την σύντροφό δεν είναι ομαλή, κι όλο αυτό αναστατώνει κι επηρεάζει και τους οικείους σας.

Η τάση ανεξαρτησίας που εκφράζει το ταίρι σας, δημιουργεί μία έκρυθμη κατάσταση. Αν υπάρχει οικογενειακή δουλειά, μπορεί να υπάρξουν εντάσεις στην συνεργασία.

 

Δεύτερο δεκαήμερο. Στην αρχή της εβδομάδας θα υπάρχει ένταση με τον/την σύντροφο ή τους συνεργάτες.

Μη μεταφέρετε την τεταμένη κατάσταση και στα υπόλοιπα πρόσωπα της οικογένειας, άλλωστε σας ενδιαφέρει, πάνω από όλα, το καλό κλίμα στο σπίτι. Ο Δίας θα φέρει τύχη σε θέματα ακινήτων. Μπορεί να έχετε φιλοξενούμενους ή ακόμα καλύτερα μπορεί να μπει κάποιο νέο μέλος στην οικογένεια.

 

Τρίτο δεκαήμερο. Θα έχετε μια ουδέτερη εβδομάδα, αφού δεν επηρεάζεστε από το πλανητικό σκηνικό. Ο ανάδρομος Ερμής θα δυσκολέψει τη συνεννόηση με τα οικεία πρόσωπα. Αποφύγετε αγοροπωλησίες ακινήτων αυτό το διάστημα. Όμως μπορεί να συναντήσετε αγαπημένα πρόσωπα από την οικογένεια, που έχετε καιρό να δείτε. Ασχοληθείτε με την αναπόληση οικογενειακών στιγμών.

 

ΤΟΞΟΤΗΣ.

 

 

Πρώτο δεκαήμερο. Μεγάλη κινητικότητα και αυτή την εβδομάδα με εύνοια σε μετακινήσεις, σε γραπτό και προφορικό λόγο. Οι συνθήκες με το περιβάλλον ομαλοποιούνται. Το Σαββατοκύριακο όμως χρειάζεται προσοχή, θα είναι δύσκολο να εκφράσετε τα συναισθήματά σας.

Μόνο σοβαρές συζητήσεις μπορείτε να κάνετε και να τεκμηριώνετε σωστά τις απόψεις σας. Προσοχή στις μετακινήσεις, ο εκνευρισμός δεν λείπει. Επίσης απρόβλεπτα θέματα στο χώρο εργασίας ή ξαφνικά θέματα υγείας μπορεί να αναστατώσουν την καθημερινότητα.

 

Δεύτερο δεκαήμερο. Αν προσέξετε στην αρχή της εβδομάδας τους διαπληκτισμούς στο χώρο εργασίας και τις μετακινήσεις, αποφεύγοντας τις βιαστικές κινήσεις, κατά τ’ άλλα η εβδομάδα θα κυλήσει πιο άνετα. Αυτό που πρέπει να προσέχετε είναι τα ατυχήματα λόγω έντασης.

Τώρα ο Δίας σας βοηθά σε κάθε είδους επιμόρφωση, θα έχετε εύνοια από συγγενείς και φίλους.

Ειδήσεις και συναναστροφές θα σας χαροποιούν για αρκετό ακόμα διάστημα.

 

Τρίτο δεκαήμερο. Ουδέτερη προμηνύεται αυτή η εβδομάδα, όμως δεν πρέπει να ξεχνάτε ότι τα οικονομικά σας βρίσκονται “στο μάτι του κυκλώνα”. Προσπαθήστε να ανασυνταχθείτε. Ο ανάδρομος Ερμής θα φέρει καθυστερήσεις και ασυνεννοησία, αφήστε τις σοβαρές αποφάσεις για αργότερα. Αυτό που μπορείτε να κάνετε είναι να ασχοληθείτε με παλιότερα θέματα, που δεν τα είχατε εμπεδώσει.

Τώρα έχετε τη δυνατότητα να κάνετε έρευνα, ώστε να είστε έτοιμοι για συμπεράσματα αργότερα.

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ.

 

 

Πρώτο δεκαήμερο. Στις αρχές της εβδομάδας θα έχετε εύνοια σε οικονομικά και ηθικά θέματα.

Όμως πρέπει να είστε προετοιμασμένοι και για πιέσεις το Σαββατοκύριακο, πολλές υποχρεώσεις και δυσκολία σε παροχές μπορεί να ανακόψουν τα έσοδα. Φτάνετε στο σημείο να ξοδεύετε ότι παίρνετε. Προσοχή στη σπατάλη για λόγους διασκέδασης ή χόμπι.

Το συναίσθημα περιορίζεται κι εντάσεις με τον/την ερωτικό σας σύντροφο μπορεί να έχουν αρνητικό αντίκτυπο σε ηθικά και οικονομικά θέματα.

 

Δεύτερο δεκαήμερο. Στην αρχή της εβδομάδας θα είστε επικεντρωμένοι στα οικονομικά, αλλά και στον τρόπο που πρέπει να συμπεριφερθείτε σε ηθικά θέματα. Αυτό εγείρει τις αντιδράσεις από τον ερωτικό σας σύντροφο ή τα παιδιά.

Προσοχή στον τρόπο που διεκδικείτε στον έρωτα, μπορεί να γίνετε εριστικοί κι αυτό είναι κάτι που δε σας ταιριάζει. Από την άλλη μπορεί να κάνετε αλόγιστα έξοδα μόνο και μόνο για να περάσετε καλά. Ο Δίας ευνοεί τα οικονομικά σας για το επόμενο διάστημα.

 

Τρίτο δεκαήμερο. Σε γενικές γραμμές θα είναι μια ήπια εβδομάδα γιατί δεν υπάρχουν όψεις που σας επηρεάζουν άμεσα.

Βέβαια όσοι επηρεάζεστε από τον Πλούτωνα, η ζωή σας αλλάζει ριζικά σε βάθος χρόνου. Ο ανάδρομος Ερμής δεν βοηθά να πάρετε οικονομικές αποφάσεις το επόμενο διάστημα και κάποια έσοδα ίσως καθυστερήσουν. Μπορείτε να κάνετε έρευνα για άλλους οικονομικούς πόρους ή να ψάξετε μέσα σας να δείτε τι σας ικανοποιεί από ηθικής άποψης και να αποφασίσετε λίγο αργότερα πως θα πορευτείτε.

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ.

 

Πρώτο δεκαήμερο. Θα μπορούσα να πω ότι είσαστε πρωταγωνιστές στις εξελίξεις το επόμενο διάστημα.

Η Αφροδίτη σας κάνει συμπαθείς κι εύκολα μπορεί να σας ερωτευθεί κανείς. Ο Κρόνος σας δίνει μια σοβαρότητα αλλά και περιορισμούς στην έκφραση των συναισθημάτων σας. Αν και Υδροχόοι, μπαίνετε σε “κουτάκια” και μειώνετε την ενεργητικότητά σας, κάτι που σας ρίχνει ψυχολογικά. Στο τέλος της εβδομάδας θα έχετε ξαφνικές εντάσεις στο χώρο του σπιτιού και της οικογένειας.

Ασυμβίβαστοι οι δικοί σας άνθρωποι με την δική σας προσωπικότητα, αυτό το διάστημα.

 

Δεύτερο δεκαήμερο. Ο Ήλιος βρίσκεται στο δεκαήμερο σας (χρόνια πολλά!).

Δεν μπορείτε να κρύψετε τη μεγάλη ενεργητικότητά σας αυτό το διάστημα. Στην αρχή της εβδομάδας θα υπάρχουν συγκρούσεις, λόγω της έντονης προσωπικότητα σας, με τα οικεία πρόσωπα.

Πολλοί δεν θα κρύβουν την επιθετικότητα προς το πρόσωπό σας. Ο Δίας θα είναι αρωγός για μεγάλο διάστημα σε ότι προσπάθεια κι αν κάνετε, μην αφήνετε τις ευκαιρίες να πάνε χαμένες, αυτό που πρέπει να θυμάστε είναι ότι πρέπει να κάνετε τις σωστές επιλογές.

 

Τρίτο δεκαήμερο. Ο ανάδρομος Ερμής στο ζώδιο σας και στο δικό σας δεκαήμερο, σημαίνει ότι δύσκολα θα καταλαβαίνουν οι άλλοι τον τρόπο σκέψης σας. Προσοχή στο γραπτό και προφορικό λόγο, οι παρανοήσεις αυτό το διάστημα θα είναι σύνηθες φαινόμενο.

Επίσης καλό θα είναι να μην πάρετε καμία σοβαρή απόφαση, γιατί ούτως η άλλως, θα πρέπει να αναιρέσετε αργότερα. Τα μηνύματά σας να είναι σαφή και να ελέγχετε αν έχουν πάει στο σωστό παραλήπτη.

 

ΙΧΘΥΕΣ.

 

Πρώτο δεκαήμερο. Όλα “παίζονται” σε ψυχολογικό επίπεδο. Κρυφές αγάπες και εσωτερικές πιέσεις.

Ερινύες έρχονται και σας καθηλώνουν. Προσέχετε στο τέλος της εβδομάδας τις λεκτικές αντιπαραθέσεις που σας ρίχνουν τη διάθεση, αλλά και τις μετακινήσεις σας. Μπορεί αυτό το διάστημα να έχετε ξαφνικές ανατροπές στο περιβάλλον σας π.χ. από συγγενείς, φίλους, γείτονες κτλ.

 

Βρείτε τον τρόπο να υπερασπίσετε τον εαυτό σας. Διαφυλάξτε την ψυχική σας ισορροπία.

 

Δεύτερο δεκαήμερο. Αν εξαιρέσουμε την αρχή της εβδομάδας που θα έχετε την ανάγκη να αποστασιοποιηθείτε από τους άλλους και να μην κοινοποιείτε τα σχέδια σας αλλά εξωτερικοί παράγοντες δεν σας αφήνουν να ηρεμήσετε, το υπόλοιπο διάστημα θα είναι ήρεμο.

Επίσης πρέπει να προσέχετε τις μετακινήσεις σας και τις λεκτικές αντιπαραθέσεις. Ο Δίας σας δίνει την δύναμη να ασχοληθείτε με τα προβλήματα των άλλων, όπως και να βρίσκετε διεξόδους σε όποια δύσκολη κατάσταση μπορεί να βρείτε μπροστά σας.

 

Τρίτο δεκαήμερο. Αυτή η εβδομάδα είναι απαλλαγμένη από εντάσεις. Ασχοληθείτε με θέματα που άπτονται ψυχολογικών θεμάτων και προέρχονται από παλιές εμπειρίες, χωρίς όμως να σας καταρρακώνουν.

Απλά κάντε την αυτοκριτική σας και κοιτάξτε το μέλλον με διαφορετική ματιά. Πιθανόν να ακούσετε κάποιο κουτσομπολιό που προέρχεται από παλιότερα.