Ο Παναγιώτης Μανάρας δημιουργεί μαγικούς κόσμους μουσικής πανδαισίας

Οι Τετάρτες δεν θα είναι πια ποτέ ίδιες. Είναι πλέον συνώνυμες τις μαγείας. Αιτία; Ο Παναγιώτης Μανάρας και η εκπομπή του «Breathless Sounds» η οποία απλώνει τα μουσικά της πέπλα 22:00 με 00:00 στον DreamCity, το αγαπημένο Web Radio της Ονειρούπολης.

Ο Παναγιώτης Μανάρας πριν πολλά χρόνια τρύπωσε σε ένα μικρό υπόγειο στο Βύρωνα, γεμάτο κονσόλες, pickup, ηχεία και μικρόφωνα. Λίγο αργότερα με την βοήθεια καταξιωμένων ραδιοφωνικών παραγωγών με μεράκι και αγάπη για την μουσική θα ενταχθεί δειλά, δειλά στον υπέροχο κόσμο του ραδιοφώνου. Το κυριότερο όμως είναι πως θα μάθει τι σημαίνει να επικοινωνείς και να «αφήνεσαι» μπροστά σε ένα μικρόφωνο παρέα με μουσικές.

Η ιδιαίτερη χροιά της φωνής του, οι ξεχωριστές μουσικές επιλογές, η εμπειρία του στις ραδιοφωνικές κονσόλες αλλά και η μεγάλη του αγάπη για τη μουσική μετατρέπουν την εκπομπή του σε μια πρωτόγνωρη εμπειρία που κανένας ακροατής δεν θέλει να στερηθεί.

Για τον Παναγιώτη Μανάρα η μουσική εκφράζει το συναίσθημα. Ένα  συναίσθημα ικανό να κατακτήσει ακόμη και τον πιο απαιτητικό ακροατή. Κάθε Τετάρτη 22:00 – 00:00 αφηνόμαστε να μας ταξιδέψει σε μαγικούς κόσμους μουσικής πανδαισίας μέσα από την εκπομπή του «Breathless Sounds»  στον www.dreamcity.gr