Η «Κωνσταντίνος Ζαφείρης Συστήματα Αλουμινίου» παρουσιάζει τα νέα ανοιγόμενα αρχιτεκτονικά συστήματα αλουμινίου!

Η «Κωνσταντίνος Ζαφείρης Συστήματα Αλουμινίου» προσφέρει στους πελάτες της μια μεγάλη ποικιλία ανοιγόμενων αρχιτεκτονικών συστημάτων αλουμινίου μέσα από τις πιο δημοφιλείς σειρές της Europa.

Δοκιμασμένα και αξιόπιστα σύστημα, μελετημένα και σχεδιασμένα έτσι ώστε να ανταποκρίνονται σε μεγάλη ποικιλία εφαρμογών. Σχεδιασμένα για την κάλυψη υψηλών απαιτήσεων όσο αφορά στη λειτουργικότητα αλλά και το αισθητικό αποτέλεσμα. Διαλέξτε το σύστημα που ταιριάζει στο γούστο και τις ανάγκες σας στις καλύτερες τιμές της αγοράς!

Η «Κωνσταντίνος Ζαφείρης Συστήματα Αλουμινίου» παρουσιάζει το σύστημα EOS 78 Hybrid!  Πρόκειται για τη νέα πρόταση της Europa στα ανοιγόμενα αρχιτεκτονικά συστήματα αλουμινίου. Το ιδιαίτερο χαρακτηριστικό του συστήματος είναι η στιβαρή κατασκευή σε συνδυασμό με τους εξαιρετικούς συντελεστές θερμομόνωσης και την μοντέρνα αισθητική.

Το σύστημα προσφέρεται σε προφίλ είτε με ίσια γραμμή για μοντέρνα αισθητική είτε με σπαστή γραμμή καλύπτοντας και τις κλασσικές αισθητικές επιλογές. Παράλληλα δίνεται η δυνατότητα τοποθέτησης περιμετρικού μηχανισμού κλειδώματος για μεγαλύτερη ασφάλεια.

Μπορεί να συνεργαστεί άψογα με το συρόμενο σύστημα EUROPA Hybrid A40 SL για σύνθετες κατασκευές.

Η «Κωνσταντίνος Ζαφείρης Συστήματα Αλουμινίου» παρουσιάζει το σύστημα EOS 68 Hybrid!  Το σύστημα EOS 68 Hybrid αποτελεί την νέα πρόταση της EUROPA στα ανοιγόμενα αρχιτεκτονικά συστήματα αλουμινίου. Το ιδιαίτερο χαρακτηριστικό της είναι η στιβαρή κατασκευή, οι εξαιρετικοί συντελεστές επιδόσεων και η κατασκευαστική απλότητα.

Το σύστημα συνδυάζει τόσο την μοντέρνα αισθητική των ίσιων γραμμών, όσο και την κλασσική προσφέροντας εναλλακτικά και προφίλ με σπαστή γραμμή. Η δυνατότητα τοποθέτησης περιμετρικού μηχανισμού προσφέρει μεγαλύτερη ασφάλεια.

Το σύστημα μπορεί να συνδυαστεί άψογα με το συρόμενο σύστημα ESS 34 Hybrid και ESS 47 Hybrid για σύνθετες κατασκευές.

Η «Κωνσταντίνος Ζαφείρης Συστήματα Αλουμινίου» παρουσιάζει το σύστημα EOS 60 Hybrid!  Πρόκειται για το νέο ολοκληρωμένο σύστημα παραθύρων και πορτών σχεδιασμένο για να καλύπτει τις τάσεις του σήμερα αλλά και του αύριο. Μειώνει την απαιτούμενη κτηριακή ενέργεια και προσφέρει αυξημένη πρόσβαση φυσικού φωτός, εξαιρετικές επιδόσεις σε αντίξοες κλιματολογικές συνθήκες και ασφάλεια.

Διαθέτει μεγάλη γκάμα κατασκευαστικών επιλογών και συνδυάζεται άψογα σε σύνθετες κατασκευές με το συρόμενο σύστημα ESS 34 Hybrid. Ο συνδυασμός των δύο αυτών συστημάτων αποτελεί την ιδανική επιλογή για αντικαταστάσεις καλύπτοντας όλες τις απαιτούμενες προδιαγραφές.

Για αισθητικά minimal γραμμές, δίνεται η δυνατότητα χρήσης του κρυφού φύλλου που μειώνει αισθητά την εμφανή επιφάνεια του πλαισίου.

   Η «Κωνσταντίνος Ζαφείρης Συστήματα Αλουμινίου» παρουσιάζει το σύστημα EUROPA 5500 HYBRIDΈνας μοναδικός συνδυασμός της Θερμοδιακοπής με την υψηλή αισθητική και τη λειτουργικότητα, που χαρίζει «έντονη ταυτότητα» σε κάθε χώρο. Ο μοντέρνος σχεδιασμός με απαλές γραμμές και κομψές καμπύλες, αφήνει μία αυθεντική αίσθηση τελειότητας, που ανταποκρίνεται πλήρως στις αρχιτεκτονικές απαιτήσεις.

H σειρά είναι διαθέσιμη και με τον Μηχανισμό Πολλαπλών Κλειδωμάτων, αυξάνοντας το επίπεδο ασφαλείας από διάρρηξη. Προσφέρει πιστοποιημένη υψηλή θερμομόνωση.

Συνοπτικά τεχνικά στοιχεία:

 

Ανοιγόμενο σύστημα

Προσφέρει υψηλή θερμομόνωση με συντελεστή συντελεστή θερμοπερατότητας Uf=2.5 W/(m2K) (IFT Rosenheim)

Φέρει πιστοποιητικά τυπολογιών για αεροδιαπερατότητα, υδατοστεγανότητα και αντοχή σε ανεμοπίεση, συντελεστή θερμικής αγωγιμότητας και ηχομείωσης.

Οβάλ σχεδίαση: δύο μεγέθη φύλλων (μικρό και μεγάλο), τέσσερα μεγέθη κασών

Ορθογωνική σχεδίαση: μια κάσα, δύο φύλλα (μικρό και μεγάλο)

Δέχεται διπλά ή τριπλά κρύσταλλα, πάχους από 23mm έως 53mm

Κλειδαριές μονού ή τριπλού κλειδώματος

Στεγάνωση με τρεις σειρές ειδικά λάστιχα

Χρήση: Πόρτες, παράθυρα, ανακλινόμενα, σταθερά και άλλες κατασκευές με θερμομόνωση

   Η «Κωνσταντίνος Ζαφείρης Συστήματα Αλουμινίου» παρουσιάζει το σύστημα EUROPA 8500 Thermo!  Πρόκειται για ένα οικονομικό, θερμομονωτικό ανοιγόμενο σύστημα με απλές ίσιες γραμμές σχεδίασης. Διαθέτει απλό ή περιμετρικό μηχανισμό κλειδώματος.

Σχεδιάστηκε για ανοιγόμενα κουφώματα που προσφέρουν απόλυτη μόνωση από κάθε ήχο και θερμοκρασία, με έμφαση την σύγχρονη αισθητική και λειτουργικότητα.

Η θερμομόνωση των προφίλ επιτυγχάνεται με την χρήση πολυαμιδίων 20 mm σε φύλλο και κάσα.

Σχεδιάστηκε για να μπορεί να συνεργαστεί με το συρόμενο σύστημα EUROPA 8000 Thermo όταν βρίσκονται στον ίδιο χώρο.

Μεγάλη γκάμα με εξαρτήματα, όλων των μεγάλων Ευρωπαϊκών Εταιριών καλύπτει κάθε τύπο κατασκευής του συστήματος.

Συνοπτικά τεχνικά στοιχεία:

 

Ανοιγόμενο σύστημα.

Δυνατότητα Περιμετρικού Μηχανισμού Κλειδώματος.

Φέρει πιστοποιητικά τυπολογιών για αεροδιαπερατότητα, υδατοστεγανότητα και αντοχή σε ανεμοπίεση.

Επιπλέον φέρει πιστοποίηση για θερμομόνωση με συντελεστή θερμικής αγωγιμότητας των προφίλ με Uf από 2,5 W/(m2K) σύμφωνα με το πιστοποιητικό του γερμανικού κοινοποιημένου εργαστηρίου Ift Rosenheim.

Στεγανοποίηση με τρεις σειρές ελαστικά.

Θερμομόνωση των προφίλ με την χρήση πολυαμιδίων 20mm στους οδηγούς.

Δυνατότητα διπλού ή τριπλού υαλοπίνακα έως 44mm.

Χρήση: Ανοιγόμενες πόρτες και παράθυρα κάθε τυπολογίας (με ανάκλιση ή χωρίς), σύνθετες κατασκευές κ.α.)

Η «Κωνσταντίνος Ζαφείρης Συστήματα Αλουμινίου» παρουσιάζει το σύστημα EUROPA 5000! Πρόκειται για ένα ανοιγόμενο σύστημα, ειδικά σχεδιασμένο για την κάλυψη υψηλών απαιτήσεων όσον αφορά στη λειτουργικότητα αλλά και το αισθητικό αποτέλεσμα.

Προσφέρει απόλυτη στεγανότητα στο νερό και τον αέρα, τέλεια εφαρμογή, στιβαρότητα και αντοχή, με την εγγύηση της πρωτοπορίας EUROPA. H σειρά είναι διαθέσιμη και με το Μηχανισμό Πολλαπλών Κλειδωμάτων, αυξάνοντας ακόμα περισσότερο την ασφάλεια του κουφώματος από πλευράς διάρρηξης.

Συνοπτικά τεχνικά στοιχεία:

  • Ανοιγόμενο σύστημα
  • Φέρει αντιδιαρρηκτικό πιστοποιητικό WK2 από διεθνές κοινοποιημένο εργαστήριο IFT ROSENHEIM
  • Φέρει πιστοποιητικά τυπολογιών για αεροδιαπερατότητα, υδατοστεγανότητα και αντοχή σε ανεμοπίεση
  • Δύο μεγέθη φύλλων (μικρό και μεγάλο), τέσσερα μεγέθη κασών
  • Κλειδαριές μονού ή τριπλού κλειδώματος
  • Στεγάνωση με τρεις σειρές ειδικά λάστιχα
  • Δέχεται μονούς υαλοπίνακες από 4mm ή διπλούς έως 35mm
  • Χρήση: Παράθυρα, μπαλκονόπορτες, είσοδοι, φεγγίτες, προβαλλόμενα, περιστρεφόμενα, σταθερά και άλλες κατασκευές με ένα ή περισσότερα φύλλα.

  

Η «Κωνσταντίνος Ζαφείρης Συστήματα Αλουμινίου» παρουσιάζει το σύστημα EUROPA 850! Πρόκειται για ένα σύστημα ανοιγόμενων κουφωμάτων με απλές ίσιες γραμμές σχεδίασης. Το σύστημα διαθέτει δύο μεγέθη φύλλων (μικρό – μεγάλο), μπινί και 23mm κάσα, τα οποία είναι σχεδιασμένα ώστε να δέχονται μηχανισμούς CAMERA EUROPEA. Αντίστοιχα διατίθενται και φύλλα σε δύο μεγέθη (μικρό – μεγάλο), μπινί και 29mm κάσα, σχεδιασμένα ώστε να δέχονται ΜΗΧΑΝΙΣΜΟ ΠΕΡΙΜΕΤΡΙΚΟΥ ΚΛΕΙΔΩΜΑΤΟΣ.

Η στεγάνωση και των δύο εκδόσεων επιτυγχάνεται με τρείς σειρές ελαστικών ενώ ο σχεδιασμός τους προβλέπει την ασφαλή απορροή της υγρασίας.

Σχεδιάστηκε για να μπορεί να συνεργαστεί αρμονικά με το συρόμενο σύστημα EUROPA 800 δίνοντας ενιαία εμφάνιση όταν βρίσκεται στον ίδιο χώρο.

 

Συνοπτικά τεχνικά στοιχεία:

 

Ανοιγόμενο σύστημα.

Φέρει πιστοποιητικά τυπολογιών για αεροδιαπερατότητα, υδατοστεγανότητα και αντοχή σε ανεμοπίεση.

Δύο μεγέθη φύλλων (μικρό – μεγάλο).

Διατίθενται προφίλ ασφαλείας με δυνατότητα χρήσης μηχανισμού περιμετρικού κλειδώματος για μέγιστη ασφάλεια.

Στεγάνωση με τρεις σειρές ελαστικών μεταξύ κάσας και φύλλου.

Δέχεται μονούς υαλοπίνακες από 4mm και διπλούς έως 21mm πάχος.

Χρήση: Ανοιγόμενα κουφώματα (πόρτες, παράθυρα, ανακλινόμενα, σταθερά, κ.α.).

Η «Κωνσταντίνος Ζαφείρης Συστήματα Αλουμινίου» παρουσιάζει το σύστημα EUROPA 500! Η ιδανική επιλογή για κάθε ανοιγόμενο κούφωμα. Ένα δοκιμασμένο και αξιόπιστο σύστημα, μελετημένο και σχεδιασμένο έτσι ώστε να ανταποκρίνεται σε μεγάλη ποικιλία εφαρμογών, ικανοποιώντας τις αρχιτεκτονικές απαιτήσεις.

Συνοπτικά τεχνικά στοιχεία:

  • Ανοιγόμενο σύστημα
  • Φέρει πιστοποιητικά τυπολογιών για αεροδιαπερατότητα, υδατοστεγανότητα και αντοχή σε ανεμοπίεση
  • Τρία μεγέθη φύλλων (μικρό, μεσαίο, μεγάλο) και αντίστοιχες κάσες
  • Κλειδαριές μονής, διπλής και τριπλής ασφάλειας
  • Στεγάνωση με τρεις σειρές ειδικά λάστιχα
  • Δέχεται μονούς υαλοπίνακες πάχους από 4mm και διπλούς έως 37mm
  • Χρήση: Παράθυρα, μπαλκονόπορτες, είσοδοι, φεγγίτες, προβαλλόμενα, περιστρεφόμενα, σταθερά και άλλες κατασκευές

   Η «Κωνσταντίνος Ζαφείρης Συστήματα Αλουμινίου» παρουσιάζει το σύστημα Europa Window Safety! Πρόκειται για ένα πρόσθετο σύστημα ανοιγόμενου σιδερένιου κιγκλιδώματος ένθετου σε αλουμινένιο πλαίσιο με ενσωματωμένο πατζούρι που μπορεί να συνδυαστεί με όλα τα ανοιγόμενα συστήματα των σειρών EUROPA.

Σχεδιάστηκε προκειμένου να καλύψει την ανάγκη για αυξημένη ασφάλεια και αντιδιαρρηκτική προστασία, συνδυάζοντας αισθητική και ευκολία χρήσης, χωρίς να περιορίζει το ωφέλιμο άνοιγμα του κουφώματος. Ο πρωτοποριακός σχεδιασμός του επιτρέπει την τοποθέτηση και σε υφιστάμενες κατασκευές με αντικατάσταση μόνο του φύλλου πατζουριού.

Tο σύστημα διαθέτει διπλά φύλλα εκ των οποίων το πρώτο ενσωματώνει καλαίσθητο κιγκλίδωμα και το δεύτερο είναι κλασσικό φύλλο πατζουριού. Και τα δύο φύλλα ανοίγουν προς τα έξω και περιστρέφονται γύρω από κοινό άξονα με χρήση ειδικού μεντεσέ. Το σύστημα δίνει τη δυνατότητα τοποθέτησης κλειδαριάς 5 σημείων για αυξημένη ασφάλεια.

ΤΕΧΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ

 

Δυνατότητα συνδυασμού µε ανοιγόµενα συστήµατα της Europa.

Χρήση ειδικά σχεδιασμένου φύλλου κιγκλιδώματος µε ενσωματωμένη κάσα για τοποθέτηση φύλλου πατζουριού.

Ενισχυμένος µασκουλοµεντεσές µε κοινό κέντρο περιστροφής φύλλου κιγκλιδώματος και πατζουριού.

Δυνατότητα τοποθέτησης κλειδαριάς 5 σηµείων για αυξημένη ασφάλεια.

Τοποθέτηση σε υφιστάμενη κατασκευή µε αντικατάσταση µόνο του φύλλου πατζουριού.

Δυνατότητα επιλογής μεταξύ διαφορετικών σχεδίων και χρώµατος κιγκλιδώματος.

Χρήση πλαστικού παρεμβύσματος για αποφυγή επαφής κιγκλιδώματος µε φύλλο αλουμινίου.

 

ΤΥΠΟΛΟΓΙΕΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΩΝ

 

Ανοιγόµενα Μονόφυλλα.

Ανοιγόµενα Δίφυλλα.

Στη διάθεση σας για οποιαδήποτε πληροφορία:

Διεύθυνση: Ταξιάρχες Κύμης, Εύβοια, 34003

Τηλ. 6980804903, 6944817234, 2222059184

Email: konstantinoszafiris@hotmail.com

Site:  www.kzas.eu

 

 

Τηλέφωνο επικοινωνίας 2222059184,6980804903,6944817234
Διεύθυνση Ταξιάρχαι,Κύμη Ευβοίας
Ιστότοπος www.kzas.eu
Facebook Facebook Κωνσταντίνος Ζαφείρης Συστήματα Αλουμινίων και Σιδηροκατασκευές
Email
konstantinoszafiris@hotmail.com