Εβδομαδιαίες προβλέψεις από 26/7 εως 01/8 από τη Βίκυ Δρόσου

Εύχομαι καλή εβδομάδα!!

 

Διανύοντας την τελευταία εβδομάδα του Ιουλίου έχουμε αφήσει πίσω μία πανσέληνο στον Υδροχόο, η οποία μας έθεσε στην διαδικασία της αδελφοποίησης, της συλλογικότητας και της ομαδικότητας. Ο στόχος δεν επετεύχθη πλήρως κι αυτό έρχεται να μας το επιβεβαίωσει η εβδομάδα που ακολουθεί με την μετακίνηση του Ερμή στον Λέοντα, που δείχνει ότι κάποιες παρωχημένες και παγιωμένες απόψεις είναι δύσκολο να ξεπεραστούν.

Η συλλογική συνείδηση είναι άπιαστο όνειρο διότι λειτουργεί σε αυτήν την φάση της ζωής μας καλύτερα η ατομική συνείδηση. Σαφώς βρισκόμαστε στην καρδιά του καλοκαιριού κι αυτό που θέλουμε είναι να βγούμε έξω, να διασκεδάσουμε, να φλερτάρουμε, να ζήσουμε ανέμελα τις διακοπές μας κι ότι μας προσφέρει απλόχερα το καλοκαίρι όπου έχουμε πιο χαλαρή διάθεση.

Για αυτό σκεφτόμαστε εγωιστικά, βάζουμε προτεραιότητα τον εαυτό μας κι αυτό ως ένα σημείο είναι κατανοητό. Η ταυτόχρονη μετακίνηση του Άρη στην Παρθένο δείχνει ότι παρόλο που οι σκέψεις μας είναι υποκειμενικές, η δράση μας θα έχει έναν πιο πρακτικό χαρακτήρα. Λέμε ναι στην διασκέδαση, αλλά δεν παραλείπουμε το πλάνο για τις υποχρεώσεις μας, αφού γνωρίζουμε πολύ καλά ότι μας περιμένουν στην πορεία και θα τις βρούμε μπροστά μας.

Έτσι συνδυάζουμε το τερπνόν μετά του ωφελίμου. Τέλος ο Δίας γυρίζοντας πίσω στον Υδροχόο θα μας επιστήσει την προσοχή, υπενθυμίζοντάς μας τα αιτήματα του, τα οποία προσωρινά παραβλέπουμε.

Διαβάζετε και τον ωροσκόπο σας

 

Κριός

Αυτό που στριφογυρίζει στο μυαλό σας είναι το φλερτ, η διασκέδαση και οι διακοπές. Ασχολείστε με τα παιδιά σας, όσοι έχετε, ή γίνεστε εσείς παιδί, δημιουργώντας ευχάριστες συνθήκες τριγύρω σας. Για να το πετύχετε αυτό τρέχετε να προλάβετε το κλείσιμο των υποθέσεων της εργασίας σας. Βλέπετε φίλους από τα παλιά, ή κάποιοι έρωτες επιστρέφουν στη ζωή σας, ζητώντας δεύτερη ευκαιρία. Δεν χάνετε τίποτα να δοκιμάσετε, ίσως να αξίζει τον κόπο.

 

Ταύρος

Θέματα οικογενειακά σας απασχολούν και γίνονται συζητήσεις με μέλη της οικογένειάς σας. Έχετε κάποιες απόψεις και δεν τις αλλάζετε όσο κι αν κάποιοι προσπαθούν για το αντίθετο. Βάλτε λίγο νερό στο κρασί σας, διότι έχετε επιπτώσεις και στον επαγγελματικό τομέα. Για να αποφορτιστείτε από όλο αυτό που σας ταλαιπωρεί και σας προβληματίζει, βρίσκεστε με το έτερον ήμισυ, ζώντας όμορφες στιγμές μαζί του.

 

Δίδυμοι

Μετακινήσεις, επαφές, συζητήσεις και ταξιδάκια αναψυχής σας ανεβάζουν τη διάθεση. Στο σπίτι αναλαμβάνετε ευθύνες και παίρνετε πρωτοβουλίες για θέματα που αφορούν την οικογένειά σας. Οι οικείοι δείχνουν να έχουν περισσότερες απαιτήσεις από εσάς κι εσείς για να το αντισταθμίσετε τους προσφέρετε εξόδους, έτσι ώστε να περάσετε όλοι καλά. Δεν είστε από αυτούς που μπορούν να μείνουν ακίνητοι μέσα σε τέσσερις τοίχους, γι αυτό με την εξυπνάδα που διαθέτετε βρίσκετε την καλύτερη λύση.

 

Καρκίνος

Τα οικονομικά παρουσιάζουν ανοδική πορεία εφόσον είχατε δουλέψει στο παρελθόν για την βελτίωση τους. Η πηγή των εσόδων δεν είναι αμιγώς από την εργασία σας, αλλά εισπράξατε κάποια χρωστούμενα από το δημόσιο, ή ήταν δανεικά που πήρατε πίσω. Όπως και να χει ανεβαίνει η αυτοπεποίθησή σας νιώθοντας οικονομική, καθώς και συναισθηματική κάλυψη. Έχετε διάθεση για φλερτ και επαφές με άλλα άτομα, οπότε τα επιπλέον χρήματα θα τα δαπανήσετε στην διασκέδαση σας.

 

Λέων

Είναι η περίοδος που λάμπετε περισσότερο από ότι συνήθως κι αυτό σας κάνει να έχετε μεγαλύτερη έπαρση. Ρίξτε λίγο τους τόνους γιατί οι συγκυρίες είναι τέτοιες που δεν θα σας προσπεράσουν αδιάφορα. Σίγουρα δεν φταίτε μόνο εσείς, καθώς οι άλλοι, ίσως ο σύντροφος, ή οι συνεργάτες, να σας βγάζουν εκτός εαυτού. Αντιδράτε ξοδεύοντας αλόγιστα τα χρήματά σας σε πολυτελείς αγορές. Δείξτε διαλλακτικότητα και ενσυναίσθηση.

 

Παρθένος

Αναλαμβάνετε πρωτοβουλίες και δράση, αρχικά ως προς την ανανέωση της εμφάνισης, και κατόπιν ως προς τα εργασιακά ζητήματα. Θέλετε να ολοκληρώσετε ότι έχει μείνει σε εκκρεμότητα στη δουλειά. Αυτό σημαίνει ότι τρέχετε και δεν φτάνετε με αποτέλεσμα την εξουθένωση των δυνάμεων σας. Δίκιο έχετε αφού θέλετε να τελειώνετε με τις υποχρεώσεις, για να μπορέσετε να πάτε διακοπές χωρίς να έχετε έννοιες πίσω σας. Τελειώστε με όλα, ξεκουραστείτε και βγάλτε τα εσώψυχά σας.

 

Ζυγός

Κρατήστε μικρό καλάθι στη δουλειά και μην εμπιστεύεστε εύκολα διότι σας κουτσομπολεύουν και εποφθαλμιούν τη θέση σας. Ίσως κάτι να έχετε αντιληφθεί κι αυτό σας δημιουργεί άγχος. Εάν υπάρχει παράνομη, κρυφή σχέση, φροντίστε να μείνει κρυφή, διότι οι συγκυρίες δείχνουν αποκαλύψεις. Επανέρχονται στη ζωή σας φίλοι από το παρελθόν αλλά δείξτε προσοχή γιατί κάποιο από αυτά άτομα δεν έχει πολύ καλές προθέσεις.

 

Σκορπιός

Έχετε πλέον κλείσει τις εκκρεμότητες που αφορούσαν το οικογενειακό περιβάλλον, το σπίτι, ή τα περιουσιακά σας θέματα. Τώρα την σκυτάλη παίρνουν τα επαγγελματικά σας. Διατηρήστε χαμηλούς τόνους και ηρεμία στη δουλειά, διότι προκύπτουν θέματα με ανώτερους, τα οποία δημιουργούν μία πικρία αφού αντιλαμβάνεστε την αδικία εις βάρος σας. Μπόρα είναι θα περάσει. Ευτυχώς οι φίλοι σας υποστηρίζουν και συμμερίζονται τις απόψεις σας. Οι συζητήσεις μαζί τους αποφορτίζουν το κλίμα.

 

Τοξότης

Ονειρεύεστε καλοκαιρινούς προορισμούς και διακοπές σε μέρη πού προσφέρουν ξεκούραση και χαλάρωση. Κάνετε σχέδια και προσπαθείτε να οργανώσετε ένα πλάνο ώστε να το υλοποιήσετε. Παρόλα αυτά οι συνθήκες στην εργασία είναι τέτοιες που δεν σας αφήνουν να πάρετε ανάσα. Μάλλον θα πρέπει να δουλέψετε περισσότερο, ή να κάνετε υπερωρίες, για να καλύψετε τις ανάγκες της εργασίας σας. Αν λείπουν κάποια άτομα πρέπει να τα αντικαταστήσετε και να φορτωθείτε τη δική τους δουλειά. Υπομονή και τα καλύτερα έρχονται.

 

Αιγόκερως

Είστε έτοιμοι για διακοπές και ταξίδια, κυρίως εξωτερικού. Έχετε κάνει τα σχέδιά σας, έχετε οργανώσει όσο καλύτερα μπορείτε τις διαδικασίες, και είστε σε κατάσταση φυγής, όσο το δυνατόν γρηγορότερα. Αυτή η αναμονή σας δημιουργεί άγχος και υπερένταση, καθώς δεν βλέπετε την ώρα και τη στιγμή πού θα φύγετε. Το αντίκτυπο σε αυτήν την προσμονή, το λαμβάνει ο σύντροφος, ως ζήλια και μειωμένη σεξουαλική διάθεση. Λίγη υπομονή!!

 

Υδροχόος

Έχετε σηκώσει μανίκια κι είστε έτοιμοι για καβγά, είτε με το σύντροφο, είτε με κάποιο συνεργάτη στο εργασιακό περιβάλλον. Αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι οι άλλοι έχουν πάρει τα ηνία κι ενδεχομένως δεν σας αρέσει καθόλου, διότι στερούν πολλά από τα δικαιώματα και την στοιχειώδη ελευθερία σας. Θα προσπαθήσετε να τους σνομπάρετε αλλά θα πέσετε πάνω σε τοίχο. Ασχοληθείτε με τα κληρονομικά ζητήματα, ή τις οφειλές που έχετε, για να ξεχαστείτε από τις υπερβολές των σχέσεων και των συνεργασιών.

 

Ιχθύες

Είστε προβληματισμένοι διότι στον επαγγελματικό τομέα υπάρχουν εξελίξεις, οι οποίες σας θέτουν σε διλήμματα. Από τη μία προσπαθείτε για την άνοδο σας, από την άλλη υπάρχουν μπλοκαρίσματα κυρίως από ανωτέρους. Παρόλα αυτά εσείς βάζετε τον καλύτερο εαυτό σας και αν θελήσουν να σας προσάψουν οτιδήποτε, δεν θα βρουν κάτι. Ο αισθηματικός τομέας κρύβει εκπλήξεις και δεν αποκλείονται οι νέες γνωριμίες. Η συγκατοίκηση στα νέα ζευγάρια κρίνεται πλέον απαραίτητη αφού οι συνθήκες είναι ευνοϊκές.