Εβδομαδιαίες Αστρολογικές Προβλέψεις από 01/02 έως 07/03 από την Κατερίνα Καράμπελα

Σας εύχομαι καλό μήνα και καλή εβδομάδα.

 

Ημερολογιακά η Άνοιξη είναι πλέον εδώ.

Η ελπίδα σαν μικρή ηλιαχτίδα φωτίζει ένα μικρό κομμάτι της ζωής μας, θα θεριέψει μέσα μας μαζί με την άνθιση

της φύσης. Ακόμα δε μπορούμε να πιστέψουμε ότι θα μυρίσουμε ξανά την ευωδιά της ελευθερίας. Όμως η ελευθερία (με ότι έννοια της δίνει ο καθένας) είναι μέσα μας, όπως κι οι φοβίες. Αυτή η πάλη πολλές φορές είναι αμφίρροπη και στο βάθρο της νίκης ανεβαίνει άλλοτε η θλίψη και άλλοτε η αισιοδοξία. H έκβαση του αγώνα εξαρτάται από σας.

 

ΚΡΙΟΣ.

 

Πρώτο δεκαήμερο. Μπορείτε να ελπίζετε σε καλύτερες μέρες. Η μεγάλη πίεση έχει φύγει για τους περισσότερους από σας. Θα έχετε ευκαιρίες να βελτιώσετε τα οικονομικά σας, μέσα από πρωτότυπες ιδέες ή κρυφές πηγές εσόδων. Μπορεί να σας απασχολεί μία κρυφή σχέση η μια ανάμνηση, όμως πρέπει να πετάξετε από πάνω σας τις ενοχές.

Ο Κρόνος μειώνει τις κοινωνικές επαφές, όμως σταθεροποιεί την θέση σας σε μια ομάδα, παρέα κτλ. Ο Άρης από τις 4/3 και μετά σας κάνει πιο επιθετικούς στο λόγο. Προσοχή στις μετακινήσεις.

 

Δεύτερο δεκαήμερο. Μετά από μία περίοδο περιορισμού βρίσκεστε στο επίκεντρο των εξελίξεων. Η κοινωνική σας ζωή θα δώσει ευκαιρίες για καλές συμφωνίες. Οι ιδέες σας θα έχουν απήχηση σε φίλους και παρέες.

Μην αρνηθείτε προτάσεις για συμμετοχή σας σε μια ομάδα. Οι συναντήσεις με ομοϊδεάτες θα είναι ευχάριστες και εποικοδομητικές.

 

Τρίτο δεκαήμερο. Αυτή την εβδομάδα δεν υπάρχουν όψεις που να σας επηρεάζουν άμεσα. Ο Άρης φεύγει μετά τις 4/3 από τον τομέα των οικονομικών κι έτσι ανακόπτονται τα άσκοπα έξοδα κι οι ανταγωνιστικές τάσεις στα οικονομικά.

Αναδιοργανωθείτε αυτό το διάστημα, τα καλύτερα έρχονται, αρκεί να έχετε υπομονή.

Ο Πλούτωνας αλλάζει ριζικά τα θέματα καριέρας ή των στόχων σας.

 

ΤΑΥΡΟΣ.

 

Πρώτο δεκαήμερο. Η Αφροδίτη ευνοεί την κοινωνική σας ζωή. Κάποιοι από εσάς βιώνετε αλλαγές, αλλά αυτή εβδομάδα οι φίλοι κι οι παρέες είναι δίπλα σας. Ίσως από μία παρέα αναπτυχθεί και μία ξαφνική συναισθηματική σχέση.

Εσείς που έχετε γεννηθεί στις αρχές του ζωδίου θα έχετε έξτρα έξοδα και θα αγωνίζεστε να κρατήσετε τα οικονομικά σε ισορροπία. Αποφύγετε τις άσκοπες αγορές.

Ο Ουρανός επηρεάζει άμεσα εσάς που έχετε γεννηθεί στα τέλη του δεκαήμερου κι αφού δεν μπορείτε να αποφύγετε τις αλλαγές, δεν έχετε παρά να συμπλεύσετε.

 

Δεύτερο δεκαήμερο. Πολλές συζητήσεις και συμφωνίες για επαγγελματικά θέματα ειδικά αν είστε ελεύθεροι επαγγελματίες. Θα παρουσιαστούν ευκαιρίες, αλλά πρέπει να επιλέξετε σωστά, μην “χαθείτε” στα σχέδια και στα γραφειοκρατικά θέματα.

Αισιόδοξες προοπτικές για την καριέρα σας.

 

Τρίτο δεκαήμερο. Είναι μία καλή εβδομάδα, απαλλαγμένη από μεγάλη ένταση για όλους μετά τις 4/3. Ο Ποσειδώνας επηρεάζει εσάς που έχετε γεννηθεί στην αρχή του δεκαήμερου, φέρνοντάς σας πιο κοντά σε πνευματικές ομάδες ή παρέες.

Ίσως δεν μπορείτε να ξεκαθαρίσετε τις ιδέες που ενστερνίζονται, γι’ αυτό πρέπει να περιμένετε να ξεκαθαρίσει το “τοπίο”.

 

ΔΙΔΥΜΟΙ.

 

Πρώτο δεκαήμερο. Ο Άρης περνά στο ζώδιο σας μετά τις 4/3 και σας κάνει πιο τολμηρούς και πιο διεκδικητικούς. Θα υπάρχουν άνθρωποι κύρους που σας συμπαθούν, θα έχετε βοήθεια στην καριέρα παρά τις εντάσεις.

Οι εντάσεις για εσάς προέρχονται περισσότερο από ψυχολογικά αίτια κι ίσως τελικά δεν έχουν λογική βάση.

 

Δεύτερο δεκαήμερο. Είναι μία πολύ καλή εβδομάδα για όλους, έχετε βρει την αισιοδοξία σας κι αυτό βοηθά να επικοινωνήσετε τους στόχους σας και με τους άλλους. Έχετε μεγάλη εύνοια σε ότι αφορά την ανώτερη μόρφωση, το εξωτερικό και γενικά είναι μία περίοδος που ανοίγονται ορίζοντες για καινούργια πράγματα στην ζωή σας.

Επίσης συναντήσεις και συμφωνίες θα είναι ευχάριστες και θετικές για εσάς γύρω στις 4/3. Αυτό το διάστημα έχετε επικεντρωθεί στην καριέρα και την κοινωνική άνοδο.

 

Τρίτο δεκαήμερο. Αυτή η εβδομάδα σας δίνει την δυνατότητα να ανασυνταχθείτε. Δεν επηρεάζεστε από το πλανητικό σκηνικό, όμως ο Ποσειδώνας έχει μπει στο δεκαήμερο σας και επηρεάζει εσάς που έχετε γεννηθεί 11-12/6 στον τομέα των στόχων και της καριέρα, καλό θα ήταν να επανεξετάζετε κάθε πρόταση ακόμα και σε κοινωνικό επίπεδο.

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ.

 

Πρώτο δεκαήμερο. Κοιτάτε με αισιοδοξία το μέλλον και χαίρεστε κάθε στιγμή, ακόμα κι αν δεν σας δίνετε μεγάλη ελευθερία κινήσεων εσείς δεν πτοείστε. Συναισθηματικά αισθάνεστε ότι σας καλύπτουν άτομα που είναι τελείως διαφορετικά από εσάς. Μέσα από παρέες κι ομάδες που συμμετέχετε, θα έχετε εκπλήξεις κι ίσως ένα κεραυνοβόλο έρωτα.

Αυτό που θα πρέπει να προσέξετε, εσείς που έχετε γεννηθεί στην αρχή του ζωδίου (22-23/6), είναι οι κρυφοί ανταγωνιστές και η εσωτερική ένταση μετά τις 4/3.

 

Δεύτερο δεκαήμερο. Αυτή η εβδομάδα είναι σε γενικές γραμμές ήρεμη. Θα θέλατε να βγείτε από τα καθιερωμένα και να ασχοληθείτε με κάτι διαφορετικό, δίνετε πολύ από την ενέργεια σας σε φιλοσοφικά ή εκπαιδευτικά θέματα. Σίγουρα τα ταξίδια και το εξωτερικό δεν μπορούν να βγουν απ’ το μυαλό σας.

Ο Δίας σε σύνοδο με τον Ερμή βοηθά να τακτοποιήσετε γραφειοκρατικά θέματα που έχουν σχέση με χρηματοδοτήσεις, κληρονομικά, ασφάλειες κτλ. Αν θέλετε να συμφωνήσετε ή να συζητήσετε για κάποια επένδυση, είναι πολύ θετικό αυτό το διάστημα.

 

Τρίτο δεκαήμερο. Δεν επηρεάζεστε ιδιαίτερα από τις όψεις της εβδομάδας, αλλά έχετε την ευκαιρία να ξαναβρείτε τον εαυτό σας και να ηρεμήσετε.

Ο Ποσειδώνας επηρεάζει εσάς που έχετε γεννηθεί στις αρχές του δεκαήμερου και σας κάνει να ονειροπολείτε ή να θέλετε να ασχοληθείτε με πνευματικά θέματα.

 

ΛΕΩΝ.

 

Πρώτο δεκαήμερο. Οι ανατροπές στην καριέρα αλλά και σε ότι αφορά την κοινωνική εικόνα σας έχουν κουράσει ή σας εκνευρίζουν. Αυτή την εβδομάδα μπορεί να κάνετε μια συνεργασία από το πουθενά, που θα είναι θετική για εσάς. Οι συντροφικές σχέσεις σας ξαφνιάζουν ευχάριστα, δεν αποκλείεται η διαφορετικότητα να σας ενώσει με το ταίρι σας.

Ο Άρης μετά τις 4/3 βοηθά να πάρετε μια πρωτοβουλία σε μια ομάδα, επίσης θα έχετε μεγαλύτερο σθένος να υπερασπίζεστε τις ιδέες σας.

Ο Κρόνος συνεχίζει να πιέζει τις διαπροσωπικές σχέσεις των γεννημένων στο τέλος του δεκαήμερου.

 

 

Δεύτερο δεκαήμερο. Είναι μία πολύ καλή εβδομάδα για συνεργασίες, συμφωνίες και γενικά ότι αφορά τις διαπροσωπικές σας σχέσεις. Ο/Η σύντροφος θα είναι πηγή χαράς και βοήθεια για την πρόοδό σας. Κάθε είδους νομικά θέματα φαίνεται ότι θα είναι θετικά για εσάς.

Αν θέλετε να υπογράψετε μια συμφωνία ή να κάνετε ένα συνεταιρισμό, αυτή είναι μία καλή περίοδος.

Ότι αφορά μια συγκατοίκηση ή γάμο μην φοβηθείτε να σχεδιάσετε το μέλλον σας.

 

Τρίτο δεκαήμερο. Σε σχέση με το προηγούμενο, αυτό θα είναι ένα πιο ήπιο διάστημα που σας δίνει την ευκαιρία να ανασυνταχθείτε.

Ο Ποσειδώνας μπαίνει στο δικό σας δεκαήμερο κι επηρεάζει μόνο εσάς που έχετε γεννηθεί στις αρχές του δεκαήμερου.

Αυτός ο πλανήτης δημιουργεί ένα θολό τοπίο σε ότι έχει σχέση με τα οικονομικά που αφορούν τρίτους ή τα οικονομικά του/της συντρόφου, γι’ αυτό κάθε κίνησή σας πρέπει να είναι προσεκτική.

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ.

 

Πρώτο δεκαήμερο. Όλα πρέπει να τα περιμένετε από σχέσεις και συνεργασίες. Ευχάριστη έκπληξη, θα έλεγα, που συνάδει με τους διαφορετικούς στόχους και φιλοσοφία που έχετε υιοθετήσει το τελευταίο διάστημα. Ίσως να αφορά μια ασυνήθιστη ή διαφορετική σχέση από τα συνηθισμένα, που όμως θα είναι ευχάριστη. Εύνοια σε νομικά θέματα.

Ο Άρης από τις 4/3 περνά στον τομέα της καριέρας και της κοινωνική σας εικόνας προς τα έξω, φέρνοντας ανταγωνιστικές τάσεις σε αυτούς που έχουν γεννηθεί στις αρχές της Παρθένου.

 

Δεύτερο δεκαήμερο. Πολλές ασχολίες και η καθημερινότητα είναι τόσο “γεμάτη” που δεν φτάνουν οι ώρες της ημέρας. Στο χώρο εργασίας είστε ο άνθρωπος για όλες τις δουλειές. Βέβαια όλα αυτά θα έχουν θετικό αντίκτυπο για να σας προταθεί μία προαγωγή ή, σε περίπτωση που δεν έχετε δουλειά, μπορεί να έχετε προτάσεις για μία θέση που θα είναι αντάξια των προσδοκιών σας.

Σε ότι αφορά θέματα υγείας θα έχετε προστασία, όμως φαίνεται ότι θα υπάρχουν αυτά τα πήγαινε-έλα σε γιατρούς κι εξετάσεις.

 

Τρίτο δεκαήμερο. Αυτή η εβδομάδα είναι ουδέτερη, αφού δεν επηρεάζεστε ιδιαίτερα από τις όψεις των πλανητών.

Ο Ποσειδώνας μπαίνει στο δεκαήμερο σας και κάνει πιο “ρευστές” τις σχέσεις και τις συνεργασίες. Εσείς που επηρεάζεστε περισσότερο είστε οι γεννημένοι 13-14/9, που πρέπει να προσέχετε στις διαπροσωπικές σας σχέσεις αφού “ότι λάμπει δεν είναι χρυσός”.

Σίγουρα περιμένετε τα καλύτερα στο μέλλον, αρκεί να είστε οργανωμένοι (που είναι και το φυσικό σας γνώρισμα).

 

ΖΥΓΟΣ.

 

Πρώτο δεκαήμερο. Η καθημερινότητα σας γίνεται πιο εύκολη, μπορείτε να έχετε ελεύθερο χρόνο, ώστε να ξεκουράζεστε περισσότερο. Οι εργασιακές σχέσεις έχουν ομαλοποιηθεί, είστε συμπαθείς στους γύρω σας και υπάρχει περίπτωση να έχετε οικονομικό όφελος σε μορφή μπόνους.

Ο Άρης στις 4/3 βοηθά να αγωνιστείτε για τους στόχους σας, θα έχετε τη δύναμη να τα καταφέρετε σε “νέες εξερευνήσεις” όπως είναι οι σπουδές, οι γνώσεις, οι καινούργιες εμπειρίες.

Προσοχή σε νομικά θέματα αλλά και σε μακρινά ταξίδια.

 

Δεύτερο δεκαήμερο. Είναι μία πολύ καλή εβδομάδα. Η τύχη είναι με το μέρος σας, μπορείτε να αναπτύξετε κάθε δημιουργικό σχέδιο που έχετε στο μυαλό σας. Ευχάριστα νέα από τα παιδιά σας. Συζητήσεις, συναντήσεις και συμφωνίες θα έχουν θετικά αποτελέσματα, ειδικά αν ασχολείστε με την τέχνη, την αισθητική, τα γραπτά, την ποίηση κτλ. Συναισθηματικά θα έχετε ευχάριστες συζητήσεις και συναντήσεις.

Οι ερωτικές εξομολογήσεις είναι μέσα στο πρόγραμμα, κάτι που σας χαροποιεί ιδιαίτερα. Έχετε περάσει πολλά, αφήστε τον εαυτό σας να διασκεδάσει. Δεχθείτε την επιβράβευση.

 

Τρίτο δεκαήμερο. Αυτή την εβδομάδα είστε απαλλαγμένοι από πιέσεις. Είναι μια ουδέτερη εβδομάδα, όμως θα έρθουν και πολύ καλύτερες μέρες.

Ο Ποσειδώνας έρχεται στο δεκαήμερο σας κι επηρεάζει εσάς που έχετε γεννηθεί στις αρχές του δεκαήμερου στον τομέα της καθημερινότητας και της εργασίας.

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ.

 

Πρώτο δεκαήμερο. Η Αφροδίτη ευνοεί την ερωτική σας ζωή. Είναι μία πολύ καλή εβδομάδα για να περάσετε όμορφα με τα αγαπημένα σας πρόσωπα. Ο/Η σύντροφός σας ξαφνιάζει με ευχάριστο τρόπο, περάστε όμορφες στιγμές ζώντας κάτι ξεχωριστό. Καλλιτεχνικές δημιουργίες μαζί με άλλους, σας γεμίζουν ενέργεια. Θετικό κλίμα με τον/την σύντροφο και τα παιδιά σας.

Ο Άρης στις 4/3 περνά στον τομέα των οικονομικών που αφορούν τρίτους κι εκεί μπορεί να δημιουργηθούν εντάσεις, αυτό αφορά εσάς που γεννηθήκατε στις αρχές του ζωδίου.

 

Δεύτερο δεκαήμερο. Ευχάριστες συζητήσεις και συναντήσεις μέσα στην οικογένεια. Εύνοια σε γραφειοκρατικά θέματα που αφορούν ακίνητα και συμβόλαια. Η οικογένεια σας μεγαλώνει ή επεκτείνετε το σπίτι σας. Η αρμονία είναι το κύριο χαρακτηριστικό που βιώνετε μέσα στην οικογένεια κι αυτό σας φέρνει τύχη σε ότι κι αν επιχειρήσετε.

Βέβαια από την άλλη, τα συναισθηματικά θέματα ή η δημιουργία δεν σταματούν να σας ενδιαφέρουν.

 

Τρίτο δεκαήμερο. Είναι μία ουδέτερη εβδομάδα, απαλλαγμένη από εντάσεις. Πολλά έχουν διαβρωθεί κι αλλάξει στον κοντινό σας περίγυρο, αλλά καλό θα ήταν αυτή την περίοδο να κάνετε την αυτοκριτική σας και να ανασυνταχθείτε.

Ο Ποσειδώνας περνά στο δεκαήμερο σας στον τομέα της δημιουργίας και του έρωτα, αν ασχολείστε με καλλιτεχνικά θέματα π.χ. φωτογραφία, κινηματογράφο κτλ. είναι πολύ ευνοϊκός.

 

ΤΟΞΟΤΗΣ.

 

Πρώτο δεκαήμερο. Είναι πολύ καλή εποχή για να ασχοληθείτε με την διακόσμηση του σπιτιού, να ομορφύνετε το χώρο σας. Οι σχέσεις με τους οικείους σας γίνονται αρμονικές κι αυτή την εβδομάδα βρίσκετε τη συμπαράσταση που χρειάζεστε για να αντιμετωπίσετε τις ανατροπές που συμβαίνουν στην εργασία ή την καθημερινότητα.

Ο Άρης περνά απέναντί σας στις 4/3 και μπορεί να φέρει εντάσεις σε μια συνεργασία ή στην συντροφική σας σχέση, αυτό αφορά τους γεννημένους στην αρχή του ζωδίου (23-24/11).

 

Δεύτερο δεκαήμερο. Πολύ καλή εβδομάδα για συμφωνίες, συμβόλαια, γραφειοκρατικά θέματα, συζητήσεις και συναντήσεις που θα έχουν καλή έκβαση σε ότι από αυτά επιχειρήσετε. Ευχάριστες στιγμές με φιλικά πρόσωπα, συγγενείς ή νεαρά άτομα στην ηλικία.

Μην αρνηθείτε καμία κοινωνική πρόσκληση, είναι σίγουρο ότι θα περάσετε καλά. Έχετε πολύ καλές ιδέες και καλό θα είναι να τις αξιοποιήσετε.

 

Τρίτο δεκαήμερο. Για εσάς είναι μία ουδέτερη εβδομάδα που τα καλύτερα έπονται στην συνέχεια. Φροντίστε να ανασυνταχθείτε ώστε να εκμεταλλευτείτε στο έπακρο το επόμενο διάστημα.

Ο Ποσειδώνας αρχίζει κι επηρεάζει τους γεννημένους στις αρχές του δεκαήμερου στον τομέα της οικογένειας και σε ότι αφορά ακίνητα, γενικά θα υπάρχουν κάποια σημεία που δεν θα είναι ευδιάκριτα για αυτό θα πρέπει να είστε προσεκτικοί.

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ.

 

Πρώτο δεκαήμερο. Ευχάριστες εκπλήξεις από αγαπημένα πρόσωπα. Θα ακούσετε νέα που θα σας χαροποιήσουν. Ίσως να υπάρχει μία συνάντηση ή μια γνωριμία που θα σας ενθουσιάσει. Εύνοια σε γραπτό και προφορικό λόγο, ιδίως αν έχει σχέση με τέχνη, δημιουργία, επιμόρφωση.

Δεν αποκλείεται να σας ξαφνιάσει μια ερωτική εξομολόγηση. Αυτό θα είναι ένα ευχάριστο διάλειμμα για πολλούς από εσάς.

Ο Άρης στις 4/3 επηρεάζει εσάς που είστε γεννημένοι στις αρχές του ζωδίου, στον τομέα της υγείας, της καθημερινότητας και της εργασίας, οπότε σε αυτούς τους τομείς πρέπει να προσέχετε ιδιαίτερα το επόμενο διάστημα.

 

Δεύτερο δεκαήμερο. Συζητήσεις και συμφωνίες θα φέρουν θετικά αποτελέσματα σε ένα οικονομικό θέμα, δεν αποκλείεται να σας αποφέρει σημαντικά κέρδη. Από την άλλη πρέπει να μην είστε υπεραισιόδοξοι και να μην υπόσχεστε πολλά.

Δικαιώνεστε σε ηθικά θέματα. Νομικές διεκδικήσεις για έσοδα θα έχουν επιτυχία.

 

Τρίτο δεκαήμερο. Είναι μια ουδέτερη εβδομάδα. Ο Πλούτωνας όμως διαμορφώνει ένα καινούργιο τοπίο στην ζωή σας. Ο Ποσειδώνας επηρεάζει εσάς που έχετε γεννηθεί στις αρχές του δεκαημέρου, ο λόγος σας γίνεται πιο γλαφυρός και ίσως είστε λίγο μπερδεμένοι στα γραφειοκρατικά θέματα.

Ίσως κάτι να κρύβει ο περίγυρός σας. Ασχοληθείτε με πνευματικές εργασίες.

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ.

 

Πρώτο δεκαήμερο. Με την Αφροδίτη στον τομέα των οικονομικών θα έχετε εύνοια σε οικονομικούς οργανισμούς και γενικά δεν θα κουραστείτε, απ’ ότι φαίνεται, να κερδίσετε τα χρήματα σας, αφού πολύ πιθανόν να έρχονται από τρίτους ή από την οικογένεια κι αυτό θα σας ξαφνιάσει ευχάριστα.

Ο Άρης μετά τις 4/3 περνά στον τομέα του έρωτα και της δημιουργίας, οπότε διεκδικείτε το “αντικείμενο” του πόθου σας κι ασχολείστε με χόμπι που είναι ριψοκίνδυνα ή σπορ που απαιτούν δύναμη.

 

Δεύτερο δεκαήμερο. Είστε περισσότερο ευνοούμενοι από τα άλλα ζώδια, γιατί δια του λόγου μπορείτε να κάνετε πράξη τις προσδοκίες σας.

Ο Δίας είναι στο δεκαήμερο σας κι αυτό σημαίνει ότι θα έχετε πολλές ευκαιρίες για εξέλιξη, η τύχη θα είναι με το μέρος σας, αρκεί να μην εφησυχάζετε.

Συμφωνίες, συζητήσεις και συναντήσεις θα σας πάνε ένα βήμα πιο μπροστά, για να πετύχετε αυτά που θέλετε.

 

Τρίτο δεκαήμερο. Αυτή η εβδομάδα είναι ουδέτερη για εσάς. Οι εντάσεις έχουν καταλαγιάσει κι είναι ευκαιρία να καταστρώσετε τα σχέδια σας, ώστε να μην χάνετε χρόνο το επόμενο διάστημα που θα πρέπει να αποφασίσετε γρήγορα τι θα είναι καλύτερο για εσάς.

Ο Ποσειδώνας επηρεάζει εσάς που έχετε γεννηθεί στις αρχές του δεκαήμερου στα οικονομικά, μην εθελοτυφλήσετε και διαβάζετε τους όρους σε κάθε συναλλαγή σας.

 

ΙΧΘΥΕΣ.

 

 

Πρώτο δεκαήμερο. Η Αφροδίτη στο δεκαήμερο σας,χαρίζει την αυτοπεποίθηση και την ομορφιά που σας κάνουν συμπαθείς στους άλλους. Αυτή την εβδομάδα μπορείτε να φροντίσετε τον εαυτό σας, είστε σε καλή σωματική κατάσταση και γοητεύετε εύκολα τους άλλους.

Οι γνωστοί κι οι φίλοι θα σας εκπλήξουν με το ενδιαφέρον τους. Ίσως εκεί που δεν το περιμένατε να υπάρξει και ένα φλερτ ή μία ερωτική εξομολόγηση.

Ο Άρης στις 4/3 στον τομέα της οικογένειας μπορεί να προκαλέσει εντάσεις ή ζημιές στο σπίτι, αυτή την εβδομάδα επηρεάζει μόνο εσάς που έχετε γεννηθεί στις αρχές του ζωδίου.

 

Δεύτερο δεκαήμερο. Ο Ήλιος είναι στο ζώδιο σας (χρόνια πολλά!) και σας χαρίζει ζωντάνια και αυτοπεποίθηση, κάτι που γίνεται αντιληπτό από τους γύρω σας. Ο Δίας κι ο Ερμής δείχνουν ότι όλες οι ενέργειες σας γίνονται μέσα σε κλειστό χώρο ή κάτω από μυστικότητα.

Μέσα από συζητήσεις ή από δική σας ενδοσκόπηση, βρίσκετε λύσεις για τα προβλήματά σας και αποφεύγετε κάποιες δύσκολες καταστάσεις. Επίσης βοηθάτε και ανθρώπους που το έχουν ανάγκη, πιθανόν θα βρίσκονται σε έγκλειστους χώρους. Εσωτερική γαλήνη.

 

Τρίτο δεκαήμερο. Αυτή η εβδομάδα είναι ουδέτερη κι αυτό είναι θετικό γιατί πολλές φορές κι εσείς οι ίδιοι θέλετε να απομακρυνθείτε από τα “εγκόσμια” και να ανασυνταχθείτε.

Ο κυβερνήτη σας ο Ποσειδώνας μπαίνει στο δεκαήμερο σας και επηρεάζει εσάς που έχετε γεννηθεί στις αρχές (11-12/3). Η προσωπικότητά σας θα είναι ένα μυστήριο για τους άλλους. Προσπαθήστε να είστε σαφής και να “πατάτε τα πόδια στην γη”.