Εβδομαδιαίες Αστρολογικές Προβλέψεις από 08/02 έως 14/02 από την Κατερίνα Καράμπελα

Σας εύχομαι καλή εβδομάδα.

 

Ακόμα και μέσα από εμπόδια, συγχύσεις και καθυστερήσεις η ζωή προχωρά.

Η παιδεία βάλλεται μέσα σε αυτό το ρευστό περιβάλλον.

Με φόντο τις κοινωνικές ομάδες και την κοινή γραμμή,προσπαθούμε όλοι να διατηρήσουμε την αισιοδοξία μας.

Η θετική σκέψη κι ο αισιόδοξος τρόπος αντιμετώπισης των καταστάσεων που ζούμε καθημερινά, είναι το καλύτερο “φάρμακο”.

Η αρνητική σκέψη δημιουργεί ανούσιο συναγερμό, που ταλαιπωρεί εμάς και τους γύρω μας.

Πρέπει να αντλήσουμε δύναμη από την ενέργεια και τη δημιουργία.

Η νέα Σελήνη μου θυμίζει μια χορωδία που συντονισμένη αναδύει όμορφη μελωδία.

Χωρίς να χάνει κανείς την προσωπικότητά του, με προσπάθεια μέσα απ’ την ελευθερία της σκέψης και της θέλησης, βγαίνει το καλύτερο αποτέλεσμα.

 

ΚΡΙΟΣ.

 

Πρώτο δεκαήμερο. Μπορεί να πιέζεστε από μία κοινή προσπάθεια ή από την παρέα και τους φίλους αλλά καταφέρνετε να βάλετε σε μια σειρά τις επόμενες κινήσεις σας.

Προσοχή στα οικονομικά, αφού όλο αυτό το διάστημα και ξαφνικά έξοδα έχετε αλλά κι εσείς ξοδεύετε απερίσκεπτα. Στην αρχή της εβδομάδας να ξέρετε ότι μέσα από τις ομάδες που συμμετέχετε υπάρχουν άτομα που σας συμπαθούν.

 

Δεύτερο δεκαήμερο. Η κοινωνική ζωή στο προσκήνιο. Η ανάμειξή σας σε ιδεολογικούς χώρους ή σε ομάδες και παρέες οξύνουν το μυαλό. Συζητήσεις και σχέδια για μία κοινή δράση θα σας αποσπάσουν την προσοχή.

Θα προσέξετε γύρω στις 10/2 μην βρεθείτε αντιμέτωποι με οικονομικά θέματα που θα πάνε πίσω ότι έχετε προσπαθήσει μέχρι τώρα.

Βρίσκετε παλιούς φίλους που σας συμπαραστέκονται. Ίσως και παλιές αγάπες έρθουν στο προσκήνιο. Πάντως να ξέρετε ότι όλη αυτή η επιστροφή ανθρώπων θα σας φέρει τύχη.

Υπάρχει αισιοδοξία ότι θα γίνει πράξη μία παλιότερη ιδέα ή θα υπάρξει συνοχή σε μια ομαδική προσπάθεια. Εσείς που έχετε γεννηθεί στα τέλη του ζωδίου προσπαθείτε να βρείτε λύσεις ή καλύτερα να “διαισθάνεστε” τι πρέπει να κάνετε για να καλυτερεύσουν τα οικονομικά σας.

 

Τρίτο δεκαήμερο. Η νέα Σελήνη ανοίγει δρόμους για την κοινωνική σας ζωή. Κάντε μια καινούργια αρχή με ένταξη σε ομάδες με ανθρωπιστική δράση.

Σε ότι και να κάνετε ότι αφορά την κοινή δράση ή την ιδεολογία σας, δεν πρέπει να ξεχνάτε ότι δεν μπορείτε να ξοδεύετε χωρίς να υπολογίζετε τις συνέπειες.

 

 

ΤΑΥΡΟΣ.

 

Πρώτο δεκαήμερο. Ο Ουρανός συνεχίζει να αλλάζει τον τρόπο ζωής αλλά και τον τρόπο που εσείς βλέπετε τον κόσμο γύρω σας. Είστε από τους ανθρώπους που δεν σας αρέσουν οι “εκπλήξεις” που ξεβολεύουν.

Η καριέρα, ειδικά για εσάς που είστε ελεύθεροι επαγγελματίες, απαιτεί μέθοδο και πρόγραμμα. Ίσως κάποιο άτομο με κύρος ή μεγάλο στην ηλικία σας πιέζει “ποικιλοτρόπως”.

 

Δεύτερο δεκαήμερο. Είστε επικεντρωμένοι στους στόχους και την καριέρα σας. Κάνετε σχέδια που έχουν τη βάση τους σε παλιότερα σχέδια, που τώρα θέλετε να υλοποιήσετε.

Αυτή την εβδομάδα θα έχετε λεκτικές αντιπαραθέσεις που θα αλλάζουν τα σχέδια δράσης. Ο Άρης σας κάνει ανυπόμονους αλλά και διεκδικητικούς. Όμως αν αφήσετε στην άκρη την “επιθετικότητα”, θα δείτε ότι θα έχετε εύνοια από άτομα κύρους, αφήστε κάποιους που ξέρουν να σας καθοδηγήσουν.

Πολλές ιδέες είναι στο “τραπέζι” αξιοποιήστε τες για την καριέρα σας.

Μην απορρίπτετε προτάσεις αυτό το διάστημα, πρέπει να τις εξετάσετε και όχι να αποφασίσετε. Εύνοια σε ότι έχει σχέση με το εξωτερικό, σε ότι αφορά επαγγελματικά σχέδια.

Εσείς που έχετε γεννηθεί στο τέλος του δεκαήμερου έχετε τη δυναμική που χρειάζεται για να συμμετέχετε σε μια ομάδα, πιο πολύ με καλλιτεχνικό ή πνευματικό ενδιαφέρον.

 

Τρίτο δεκαήμερο. Η νέα Σελήνη στις 11/2 γίνεται στον τομέα της καριέρας και των στόχων. Κάντε μια νέα αρχή ,είστε αναποφάσιστοι ή μάλλον αργείτε να δράσετε και πολλές φορές χάνετε ευκαιρίες. Βρείτε νέους τρόπους για να διακριθείτε κοινωνικά αλλά και επαγγελματικά.

 

 

ΔΙΔΥΜΟΙ.

 

Πρώτο δεκαήμερο. Θέλετε να οργανώσετε καθετί που σας ενδιαφέρει π.χ. τις γνώσεις, τα ταξίδια, τις σπουδές και ότι σας ελκύει και σας κάνει δημιουργικούς. Νομικά θέματα μπαίνουν σε μια σειρά.

Μελετάτε με λεπτομέρεια κάθε κίνηση έτσι ώστε οι στόχοι σας να έχουν λογικό υπόβαθρο. Ψυχολογικά κάθε φορά αναστατώνεστε ή απογοητεύεστε κι αυτό ίσως σας κρατά πίσω. Δεν μπορείτε να εξωτερικεύσετε την ταραχή σας.

 

Δεύτερο δεκαήμερο. Είναι μία θετική εβδομάδα για εσάς, έχετε ευκαιρίες να αναπτύξετε τα σχέδιά σας.

Η αγάπη κι ο έρωτας έρχεται να σας αναζωογονήσει. Θα έχετε συζητήσεις με άτομα από το εξωτερικό που έχετε να τα δείτε ή να τα ακούσετε καιρό. Εύνοια σε σπουδές και τύχη σε κάθε νομική υπόθεση. Είστε αισιόδοξοι και μπορείτε να ανοίξετε τους ορίζοντές σας και σε άλλα επίπεδα π.χ. σε μια συνεργασία ή σε ένα έρωτα με ένα άτομο τελείως διαφορετικό από εσάς. Συζητήσεις και μελέτες γεννούν ιδέες κι αυτό σας κάνει αισιόδοξους.

Στις 10/2 μην κάνετε σπασμωδικές κινήσεις μόνο και μόνο επειδή έχετε εσωτερική ένταση, γιατί μπορεί να προκαλέσει ψυχοσωματικά προβλήματα. Αν και υπάρχουν κρυφοί ανταγωνιστές, για σας που έχετε γεννηθεί στο τέλος δεκαημέρου, μπορείτε να βρείτε λύσεις.

 

Τρίτο δεκαήμερο. Η νέα Σελήνη είναι πολύ φιλική για εσάς, ανοίξτε τους ορίζοντές σας, βρείτε καινούργια διαφορετικά πράγματα που θα σας βοηθήσουν να ανακτήσετε την αισιοδοξία σας. Αν είστε σπουδαστές, αξιοποιήσετε αυτό το μήνα ώστε να πετύχετε τους στόχους σας. Κερδίστε γνώση από την φιλοσοφία και τις εμπειρίες.

 

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ.

 

Πρώτο δεκαήμερο. Ένα ουδέτερο διάστημα για εσάς, που το έχετε πραγματικά ανάγκη για να ανασυνταχθείτε από τις αναταράξεις του Ουρανού ο οποίος δεν είναι αρνητικός. Απλά κάποιες ιδέες σας αλλάζουν και οι παρέες σας γίνονται απρόβλεπτες.

Τα οικονομικά που αφορούν τρίτους σας πιέζουν π.χ. τα οικονομικά του/της συντρόφου ή δάνεια, ασφάλειες κτλ.

 

Δεύτερο δεκαήμερο. Είστε επικεντρωμένοι σε οικονομικά θέματα που προέρχονται από παλιότερες καταστάσεις. Συζητήσεις και επανεξέταση ενός δανείου, μίας ασφάλειας, μιας κληρονομιάς κτλ. σας απασχολούν αυτό το διάστημα.

Στις 10/2 μπορεί να εκτροχιαστούν οι συζητήσεις για οικονομικά θέματα μέσα σε μια ομάδα ή μια εταιρεία που συμμετέχετε, κρατήστε χαμηλούς τόνους. Θα αποκομίσετε κέρδη από επενδύσεις ή κέρδη που θα προέρχονται από τρίτους π.χ. σύζυγος, κληρονομικά, μετοχές κτλ.

Το πάθος θα κυριαρχεί στην ζωή σας, ερωτικά θα έχετε μεγάλη ένταση και ίσως να υπερβάλετε. Μηνύματα και μετακινήσεις διέπονται από μυστήριο ή και μυστικοπάθεια. Γραφειοκρατικά θέματα που έχουν σχέση με οικονομικά, έρχονται στο προσκήνιο και επανεξετάζονται με καλύτερες προοπτικές.

Εσείς που γεννηθήκατε τέλος του δεκαημέρου μπορεί να συμμετέχετε σε μια ομάδα ή σε μια κοινή προσπάθεια για καλλιτεχνικά ή πνευματικά θέματα.

 

Τρίτο δεκαήμερο. Η νέα Σελήνη σας καλεί να ανασυνταχθείτε και να κάνετε μια νέα αρχή σε οικονομικά θέματα που έχετε παραμελήσει. Θέματα που προέρχονται από το παρελθόν και σας απασχολούν δεν πρέπει τα αφήσετε κάτω από το “χαλί”, ασχοληθείτε μαζί τους, ώστε να φωτίσετε τα κομμάτια που σας προκαλούν “αγκυλώσεις”.

Ο Πλούτωνας μεταμορφώνει σε βάθος χρόνου τις διαπροσωπικές σας σχέσεις.

 

 

ΛΕΩΝ.

 

Πρώτο δεκαήμερο. Δεν επηρεάζεστε άμεσα από το πλανητικό σκηνικό. Όμως έχετε απέναντί σας τον Κρόνο. Αισθάνεστε πολλές φορές ότι πιέζεστε από τον/την σύντροφο ή τους συνεργάτες. Πρέπει να βάλετε όρια, γιατί προς το παρόν μάλλον αισθάνεστε ότι έχετε μπει σε “καλούπια”.

Επίσης νομικά θέματα απαιτούν την προσοχή σας. Η καριέρα και η κοινωνική σας καταξίωση δεν αφήνουν περιθώρια ηρεμίας.

 

Δεύτερο δεκαήμερο. Συνεργασίες και συντροφικότητα είναι για εσάς σε πρώτο πλάνο. Συζητήσεις και μετακινήσεις για συμφωνίες που έχουν τις ρίζες τους από παλιά, ξαναέρχονται για να αναλυθούν, ώστε αργότερα να πάρουν τελική μορφή οι όροι.

Γύρω στις 10/2 θα υπάρχουν δυσκολίες και έντονες αντιπαραθέσεις με τον/την σύντροφο ή τους συνεργάτες για τους στόχους και την καριέρα σας. Αμέσως μετά θα έχετε τύχη και αγάπη σε ότι αφορά τη σχέση σας και δεν αποκλείεται να έχει ευτυχή κατάληξη στο μέλλον π.χ. γάμος, συμβίωση κτλ. Αν έχετε στα σκαριά μια συνεργασία, τότε υπάρχουν οι προϋποθέσεις να πετύχετε πολύ καλούς όρους.

Διαπραγματευτείτε όλο αυτό το διάστημα, απλά περιμένετε το τέλος του μήνα για να πάρετε τελική απόφαση.

Εσείς που έχετε γεννηθεί τέλος του δεκαημέρου μπορεί να πετύχετε μια θετική οικονομική υπόθεση που αφορά δάνεια, κληρονομικά κτλ. Προσοχή όμως στις αντιπαραθέσεις.

 

Τρίτο δεκαήμερο. Η νέα Σελήνη γίνεται απέναντί σας. Οι διαπροσωπικές σχέσεις είναι στο επίκεντρο. Πρέπει να δείτε εκ νέου τις αλλαγές που θα πρέπει να κάνετε, ώστε να έχετε ισορροπημένες σχέσεις. Αρχίστε μια νέα συνεργασία και προσεγγίστε τον/την σύντροφό σας με μεγαλύτερο ενδιαφέρον.

Η καθημερινότητα, ο χώρος εργασίας κι η υγεία είναι τα θέματα που σας απασχολούν για μεγάλο διάστημα.

 

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ.

 

Πρώτο δεκαήμερο. Η καθημερινότητα σας πιέζει, ίσως ο χώρος εργασίας να έχει γίνει “βραχνάς”.

Πρέπει να ξεκουραστείτε και ψυχικά αλλά και σωματικά. Βρείτε χρόνο για τον εαυτό σας. Αυτή η εβδομάδα είναι ουδέτερη, έχετε την ευκαιρία να αναδιοργανωθείτε.

 

Δεύτερο δεκαήμερο. Είστε προσηλωμένοι στην εργασία. Συζητήσεις και κοντινές μετακινήσεις γίνονται για απλά πρακτικά θέματα. Επίσης ότι αφορά εκκρεμότητες που αφορούν γραφειοκρατικά θέματα και ίσως είχατε παραμελήσει, έρχονται στην επιφάνεια.

Στα μέσα της εβδομάδας αποφύγετε τις εντάσεις. Αυτή η περίοδος είναι θετική σε ότι αφορά την εργασία. Αν ψάχνετε για δουλειά μπορεί, από ένα βιογραφικό που είχατε δώσει παλαιότερα, να έχετε θετικά νέα. Άλλο ένα ενδεχόμενο είναι να υπάρξει ερωτικό ενδιαφέρον από ένα άτομο στο χώρο εργασίας ή που το βλέπατε συχνά και τώρα σας εκφράζει τα συναισθήματά του.

Ότι αφορά τα θέματα υγείας θα έχετε θετική έκβαση, προσοχή όμως πρέπει να κάνετε υγιεινή ζωή. Σε καθημερινά απλά πράγματα βρίσκετε τη χαρά και την αρμονία. Για σας που έχετε γεννηθεί στο τέλος του δεκαήμερου μια συνεργασία για καλλιτεχνικά θέματα θα σας δώσει την ευκαιρία να δείξετε και τη ρομαντική πλευρά του εαυτού σας.

 

Τρίτο δεκαήμερο. Η νέα Σελήνη σας προτρέπει να κάνετε μια νέα αρχή σε ότι αφορά την καθημερινότητα. Η εργασία είναι ένας τομέας που σας ενδιαφέρει, δημιουργήστε το υπόβαθρο ώστε να σας ευχαριστεί κιόλας.

Το σημαντικότερο όλων είναι η αλλαγή στον τρόπο ζωής, κάντε πιο υγιεινή διατροφή και ασχοληθείτε με πράγματα που σας δίνουν χαρά μέσα στη διάρκεια της μέρας.

 

 

ΖΥΓΟΣ.

 

Πρώτο δεκαήμερο. Θα έχετε μία ουδέτερη εβδομάδα χωρίς να πάψουν να σας απασχολούν τα συναισθηματικά. Βάζετε τα χόμπι στο καθημερινό σας πρόγραμμα. Μία ερωτική σχέση έχει μπει σε “κουτάκια”, όμως αισθάνεστε μεγαλύτερη σταθερότητα.

Ξαφνικές οικονομικές εκκρεμότητες μπορεί να εμφανιστούν.

 

Δεύτερο δεκαήμερο. Είναι μία πολύ καλή εβδομάδα, αν αφαιρέσουμε ότι πρέπει να προσέχετε τα οικονομικά που αφορούν τρίτους (π.χ δάνεια, ασφάλειες, κληρονομικά) που μπορεί να χαλάσουν για λίγο το καλό κλίμα.

Ο έρωτας θα είναι στο επίκεντρο όλη αυτή την περίοδο, ο αυθορμητισμός κι η αισιοδοξία θα σας δώσουν φτερά να ζήσετε όμορφα με τους αγαπημένους σας.

Θα έχετε τύχη από τα παιδιά και τα χόμπι θα σας ανεβάζουν τη διάθεση. Είστε από τα ζώδια που μπορεί να έχουν επανασύνδεση (ερωτική), πιθανόν να σας εκφράσουν τα συναισθήματά τους παλιοί αγαπημένοι. Γενικά μην αφήσετε το χρόνο να πάει χαμένος, διασκεδάστε και δώστε μια δεύτερη ευκαιρία στον εαυτό σας.

 

Τρίτο δεκαήμερο. Η νέα Σελήνη είναι πολύ θετική για εσάς. Κάντε νέα ξεκινήματα, αρχίστε ένα καινούργιο χόμπι, ασχοληθείτε περισσότερο με τον ερωτικό σας σύντροφο. Μία νέα συναισθηματική σχέση θα σας κεντρίσει το ενδιαφέρον. Τα παιδιά είναι πηγή χαράς, ασχοληθείτε περισσότερο μαζί τους.

 

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ.

 

Πρώτο δεκαήμερο. Αυτή την εβδομάδα είναι μια ευκαιρία να επανεξετάσετε θέματα που έχουν σχέση με την οικογένεια και τα ακίνητα. Αισθάνεστε πίεση από οικεία πρόσωπα κι ίσως ένα μεγάλο άτομο στην ηλικία να χρειάζεται την βοήθειά σας. Μπορεί επίσης να αισθανθείτε την ανάγκη να μείνετε σπίτι και να απομονωθείτε.

Απέναντί σας είναι ο Ουρανός κι αυτό δημιουργεί εντάσεις ή ξεκαθαρίσματα στις προσωπικές σχέσεις ή στις συνεργασίες σας.

 

Δεύτερο δεκαήμερο. Είστε εστιασμένοι στην οικογένεια, έχετε να συζητήσετε πολλά θέματα που έρχονται από παλιά. Προσοχή στα μέσα της εβδομάδας καθώς θα επικρατήσει ένταση και τα λόγια θα είναι “σκληρά”.

Από τις 11/2 και μέχρι τις 14/2, αν και με εκκεντρικό τρόπο, βρίσκετε τρόπους να συμφιλιωθείτε. Η αρμονία ξαναγυρνά στο σπιτικό σας κι η τύχη είναι με το μέρος σας. Το παρελθόν ενώνει την οικογένεια, οπότε κάνετε αισιόδοξα σχέδια για το μέλλον. Ο ανάδρομος Ερμής θα φέρει αναμνήσεις, που θα σας κάνουν να αναθεωρήσετε και να δώσετε μια δεύτερη ευκαιρία στους ανθρώπους που σας πλήγωσαν.

Θετικές προοπτικές για μια συμφωνία σε ακίνητα, έχετε την δυνατότητα να ελέγξετε και λίγο αργότερα να αποφασίσετε πως θα κινηθείτε.

Εσείς που έχετε γεννηθεί στο τέλος του δεκαήμερου έχετε μεγάλη καλλιτεχνική διάθεση και μέσα από “δυνατά” συναισθήματα μπορείτε να βγάλετε έμπνευση.

 

Τρίτο δεκαήμερο. Η νέα Σελήνη επηρεάζει τον τομέα του σπιτιού και της οικογένειας. Πρέπει να προσεγγίσετε τους δικούς σας με ένα διαφορετικό τρόπο. Κάντε μια νέα αρχή, άλλωστε αυτό είναι που θέλετε αυτό το διάστημα, η συνεχής αναβλητικότητα σας έχει κουράσει.

Ο τρόπος που εκφράζεστε αλλάζει σε βάθος χρόνου. Πολλοί άνθρωποι από το περιβάλλον έχουν φύγει από την ζωή σας το τελευταίο διάστημα, αυτό ίσως είναι για το καλό σας.

 

 

ΤΟΞΟΤΗΣ.

 

Πρώτο δεκαήμερο. Προσπαθήστε αυτή την εβδομάδας να τακτοποιήσετε εκκρεμότητες και να ανασυνταχθείτε.

Είναι ένα ουδέτερο διάστημα που όμως δεν πρέπει να εφησυχάζετε. Η καθημερινότητα κι ο επαγγελματικός χώρος επιφυλάσσουν εκπλήξεις, ειδικά για σας που έχετε γεννηθεί στα τέλη του δεκαημέρου. Το περιβάλλον είναι πιεστικό και δεν μπορείτε να εκφραστείτε ελεύθερα.

 

Δεύτερο δεκαήμερο. Πολλές συζητήσεις και μετακινήσεις, σίγουρα με εμπόδια λόγω του ανάδρομου Ερμή. Στις 10/2 να προσέχετε τις μετακινήσεις αλλά και τον τρόπο που εκφράζεστε. Θα υπάρχει ένταση στο χώρο εργασίας, μπορεί να δεχθείτε επιθέσεις που οφείλονται σε κουτσομπολιά από παλιά.

Την επομένη όμως έχετε την συμπαράσταση από φίλους και συγγενείς. Ο λόγος σας γίνεται γλαφυρός και έχετε έμπνευση στην γραπτή και προφορική έκφραση. Θα έχετε μηνύματα και συναντήσεις με ανθρώπους που αγαπάτε. Φλερτ από άτομα που είχατε γνωρίσει στο παρελθόν.

Είναι μία πολύ καλή περίοδος να εκφράσετε τα συναισθήματά σας και να βγείτε κερδισμένοι. Αν θέλετε να κάνετε συμφωνίες ή διεκπεραιώσεις γραφειοκρατικές, μην τις αμελήσετε, αλλά αποφασίστε λίγο αργότερα. Μέσα από κάποια εργασιακή σχέση μπορεί να βρείτε λύσεις για την οικογένεια ή ένα ακίνητο που σας παιδεύει καιρό.

 

Τρίτο δεκαήμερο. Η νέα Σελήνη επηρεάζει τον τομέα των σχέσεων με το περιβάλλον σας, αλλά και γενικά την καθημερινότητα. Κάντε μια νέα αρχή σε θέματα που έχουν σχέση με συγγενείς και φίλους.

Η ανάγκη να εκφραστείτε είναι μεγάλη, αρχίστε λοιπόν να επικοινωνείτε με τους άλλους γύρω σας, διεκπεραιώστε γραφειοκρατικές εκκρεμότητες, αλλά θα δείτε αποτελέσματα αργότερα. Αρχίστε μία καινούργια εκπαίδευση ή επιμόρφωση. Τα οικονομικά και ηθικά θέματα θέλουν προσοχή.

 

 

ΑΙΓΌΚΕΡΩΣ.

 

Πρώτο δεκαήμερο. Υπάρχει πίεση στα οικονομικά, όχι ότι δεν έχετε καθόλου εισοδήματα, όμως θα φτάνουν μόνο για τις άμεσες ανάγκες σας.

Ηθικά θέματα φαίνεται ότι σας απασχολούν αυτό το διάστημα.

Ο Ουρανός από την άλλη δείχνει ότι συναισθηματικά (ερωτικά) υπάρχουν συνεχείς αλλαγές, ίσως κάτι σαν “σκοτσέζικο ντους”. Μερικές φορές εκπλήσσεστε κι εσείς οι ίδιοι με τις επιλογές σας. Ξαφνικά θέματα με τα παιδιά.

 

Δεύτερο δεκαήμερο. Ξαναφέρνετε στο προσκήνιο οικονομικά θέματα και συζητάτε συμφωνίες και σχέδια. Φυσικά όλα αυτά δεν μπορούν να πραγματοποιηθούν αυτό το διάστημα.

Στις 10/2 πρέπει να είστε προσεκτικοί, ειδικά αν εμπλέκετε τα αισθηματικά με τα οικονομικά σας, γιατί μπορεί να υπάρξουν λεκτικές αντιπαραθέσεις. Γενικά αποφύγετε κάθε ένταση σε ερωτικά ή ηθικά θέματα. Κρατήστε την ισορροπία στην προσωπική σας ζωή.

Από την επομένη μέρα και μέχρι τέλος της εβδομάδας θα έχετε τύχη στα οικονομικά, που μπορεί να προέρχονται από θέματα αισθητικής ή καλλιτεχνικά θέματα. Βοήθεια από άτομα που σας αγαπούν, σας στηρίζουν και ηθικά.

Κάποια χρήματα που περιμένατε από παλιότερη εργασία μπορεί αυτή την εβδομάδα να τα εισπράξετε. Επανεξετάστε σχέδια που θα σας φέρουν ευκαιρίες για αύξηση των εσόδων σας. Ψάξτε για κάποιες συνεργασίες, αλλά συμφωνήστε λίγο αργότερα.

Εσείς που έχετε γεννηθεί στο τέλος του δεκαήμερου θα διεκδικήσετε μερίδιο από μια καλλιτεχνική δημιουργία ή θα ασχοληθείτε με πνευματική εργασία. Ερωτική διεκδίκηση με επιτυχία μέσω του λόγου.

 

Τρίτο δεκαήμερο. Η νέα Σελήνη γίνεται στον τομέα των κεκτημένων, των οικονομικών και των ηθικών θεμάτων που για σας είναι πολύ σημαντικά, γι’ αυτό άλλωστε έχετε ρίξει εκεί όλο το βάρος των ενεργειών σας. Κάντε μια νέα αρχή με γνώμονα το δίκαιο, μαζί με το δικό σας φροντίστε και το κοινό καλό.

Τα οικονομικά σας θα έχουν ανάπτυξη μέσα σε αυτό το δίπολο (απόκτηση υλικών αγαθών-ηθική).

 

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ.

 

Πρώτο δεκαήμερο. Ο Κρόνος είναι στο δεκαήμερο σας, άρα έχετε ελεγχόμενη ενέργεια. Φροντίζετε να είστε χαμηλών τόνων και περιορίζετε τις ενέργειές σας. Αυτό το διάστημα σίγουρα θα αλλάξετε, όχι όμως όπως έχετε συνηθίσει με γρήγορες αποφάσεις, αλλά με στόχους και όρια. Αποφύγετε την ψυχρή συμπεριφορά.

Ο Ουρανός φέρνει αλλαγές σε οικογενειακά θέματα, ίσως μια “επανάσταση” στο χώρο του σπιτιού. Καλό θα είναι να είστε προνοητικοί σε ότι κι αν κάνετε.

 

Δεύτερο δεκαήμερο. Ο Ερμής, η Αφροδίτη κι ο Δίας είναι στο δεκαήμερο σας, άρα έχετε πολλές ευκαιρίες να κάνετε σχέδια, να ερωτευτείτε και να έχετε ανάπτυξη σε όποιο τομέα επιθυμείται. Αδράξτε την τύχη που περνά από μπροστά σας.

Ο ανάδρομος Ερμής ίσως είναι μια ευκαιρία να μελετήσετε καλύτερα τα σχέδια σας και να αποκομίσετε όσο το δυνατόν μεγαλύτερο κέρδος. Ίσως πάλι να ξαναέρθουν ιδέες από παλιά και τώρα να έχετε τη δυνατότητα να τις αξιοποιήσετε. Θα έχετε πληροφορίες αλλά και γνώση που θα σας βοηθήσουν να κάνετε τις επιδιώξεις σας πραγματικότητα.

Αγαπημένα άτομα από το παρελθόν αποκαλύπτουν τα αισθήματά τους, άλλωστε με την Αφροδίτη είστε πολύ γοητευτικοί αλλά και προσιτοί στους άλλους. Προσοχή στα μέσα της εβδομάδας, αποφύγετε να εμπλακείτε σε λεκτικές αντιπαραθέσεις με την οικογένεια, θα σας πάει πίσω σε ότι προσπάθεια κάνετε, ο λόγος της διαμάχης θα έχει βάση σε πληροφορίες από το παρελθόν.

 

Τρίτο δεκαήμερο. Η νέα Σελήνη γίνεται στο δεκαήμερο σας, πολλά πράγματα πρέπει να αλλάξετε.

Οι αλλαγές θα γίνουν γιατί εσείς το έχετε αποφασίσει.

Αρχίστε να κοιτάτε με αισιοδοξία το μέλλον, είστε οπαδοί του καινούργιου και του ξεχωριστού, μην διστάσετε να αρχίσετε κάτι που θα σας δώσει δύναμη και στο μέλλον π.χ. αλλαγή συμπεριφοράς, άνοιγμα επαγγελματικό, αλλαγή τρόπου ζωής (σωστή διατροφή, γυμναστική κτλ.), αλλαγή και καλυτέρευση των προσωπικών σχέσεων κτλ.

 

 

ΙΧΘΥΕΣ.

 

Πρώτο δεκαήμερο. Αυτή η εβδομάδα είναι ουδέτερη για εσάς. Αυτό είναι πολύ σημαντικό, γιατί έχετε τη δυνατότητα να βγείτε από τον αυτοπεριορισμό. Ανασυνταχθείτε, προσπαθήστε να είστε πιο αισιόδοξοι γιατί τον τελευταίο καιρό, με τις αλλαγές που γίνονται τους περιορισμούς στην επικοινωνία και στις μετακινήσεις, έχετε “πέσει” ψυχολογικά.

Το περιβάλλον αλλάζει, μήπως πρέπει να ακολουθήσετε τις αλλαγές;

 

Δεύτερο δεκαήμερο. Ασχολείστε με τα περασμένα, τα κρυφά, τα ανομολόγητα. Αναμνήσεις και πληροφορίες επηρεάζουν την ψυχολογία σας, άλλοτε θετικά και άλλοτε αρνητικά.

Στις 10/2, όσοι έχετε γεννηθεί στο τέλος του δεκαήμερου, αποφύγετε εντάσεις με το περιβάλλον σας, αφού θα έχουν ως αποτέλεσμα να έρχονται εικόνες από τα παλιά που σας χαλούν τη διάθεση. Μία κρυφή ερωτική σχέση σας κάνει να αναπολείτε. Είστε έτοιμοι να βοηθήσετε άλλους κι αυτό βοηθά την ψυχολογία σας. Βρίσκετε λύσεις, αν κι είστε κλεισμένοι στον εαυτό σας.

Μέσα από τις εμπειρίες και την πνευματικότητα, νιώθετε αγαλλίαση.

Τελικά, μερικές φορές, όλα έχουν σχέση με το πως είμαστε ψυχολογικά. Αισθάνεστε στο τέλος ότι ηρεμείτε, γιατί απλά τα έχετε βρει με τον εαυτό σας. Επίσης όποιοι έχουν γεννηθεί στο τέλος του δεκαήμερου έχουν έμπνευση και δυνατό γραπτό και προφορικό λόγο.

Διευθετείτε γραφειοκρατικά θέματα.

 

 

Τρίτο δεκαήμερο. Η νέα Σελήνη επηρεάζει τον ψυχολογικό τομέα. Πρέπει να κάνετε μια ενδοσκόπηση και να βρείτε τι είναι αυτό που σας προκαλεί απομόνωση. Αν θέλετε μπορείτε να ασχοληθείτε με πνευματικά θέματα π.χ. θρησκεία, μυστήρια, ακόμα και ψυχολογία.

Κάνετε σχέδια, αλλά χωρίς να τα κοινοποιείτε, ίσως δεν είστε ακόμα έτοιμοι. Όμως είναι μια καλή ευκαιρία να δημιουργήσετε μέσα σε κλειστούς χώρους, σε μια ήσυχη ατμόσφαιρα κι αργότερα να είστε σίγουροι για το αποτέλεσμα, ώστε να πραγματοποιήσετε τα σχέδια σας.