Αλυσίδα Αγάπης και αλληλεγγύης για τη μικρή Αναστασία!

Η μικρή αξιαγάπητη Αναστασία βρέθηκε εντελώς ξαφνικά αντιμέτωπη με μια από τις πιο επιθετικές μορφές παιδικού καρκίνου γνωστή ως dipg, διάχυτο γλοίωμα εγκεφαλικού στελέχους.

Νοσηλεύτηκε στο Ογκολογικό Νοσοκομείο Παίδων “Ελπίδα” όπου μετά από όλες τις απαραίτητες εξετάσεις οι γιατροί κατέληξαν στο τραγικό συμπέρασμα πως η μικρούλα έχει μόλις 6 μήνες ζωής.

Οι γονείς της όπως είναι αυτονόητο προσπάθησαν να βρουν οποιονδήποτε τρόπο για να σώσουν το κοριτσάκι τους. Μέσα από αυτή την έρευνα ανακάλυψαν μια κλινική στο Χιούστον του Τέξας των ΗΠΑ όπου οι γιατροί της έχουν μεγάλη εξειδίκευση και εμπειρία σε ασθενείς που είχαν την ατυχία να έρθουν αντιμέτωποι με την εν λόγω ασθένεια. Ήρθαν σε επαφή με ανθρώπους που νόσησαν και κατάφεραν να βγουν νικητές και η ελπίδα ότι υπάρχει τρόπος να σωθεί  το κοριτσάκι τους φώτισε την ψυχή τους.

Η μικρή Αναστασία  πρέπει να φύγει για την Αμερική το συντομότερο δυνατό καθώς κάθε λεπτό που περνά είναι επιβαρυντικό για την εξέλιξη της ασθένειας. Το κόστος για κάτι τέτοιο ανέρχεται στις 700.000€ και η οικογένεια δυστυχώς δεν μπορεί να αντεπεξέλθει.

Γίνεται έκκληση λοιπόν για βοήθεια. Οποιοδήποτε ποσό ακόμη και το μικρότερο είναι σημαντικό γιατί θα έχει δοθεί με αγάπη και θα φέρει αυτόν τον μικρό άγγελο λίγο πιο κοντά στη μοναδική του ελπίδα για να κρατηθεί στη ζωή.

Ας ενώσουμε τις δυνάμεις μας όλοι μαζί δημιουργώντας μια μεγάλη αλυσίδα αγάπης και αλληλεγγύης που θα βοηθήσει τη μικρή Αναστασία να κερδίσει αυτή τη μάχη και να κρατηθεί στη ζωή.

Το Υπουργείο Εργασίας και η Γενική Γραμματεία Κοινωνικής Αλληλεγγύης έχουν χορηγήσει άδεια για τη χρήση του ατομικού λογαριασμού για τη στήριξη της μικρής Αναστασίας τον οποίο και σας παραθέτουμε.

Όλοι μαζί μπορούμε να σώσουμε την μικρή Αναστασία!

 

ΤΡΑΠΕΖΑ EUROBANK

Αριθμός λογαριασμού: 0026.0260.840101956591

IBAN: GR0202602600000840101956591

BIC: ERBKGRAAXXX

Όνομα Δικαιούχου: ILIAS TRIANTAFILLAKIS

Για πληροφορίες δείτε την ιστοσελίδα Support Anastasia.