Ακρόαση για «Το Γονεοτροφείο» του Χρήστου Δασκαλάκη, σε θεατρική διασκευή Σωκράτη Πατσίκα και σκηνοθεσία Ευθύμη Χρήστου

Οι Θεατρικές Παραγωγές «Φωτόπουλος» θα παρουσιάσουν, για την περίοδο 2022-23, την παράσταση για παιδιά με τίτλο «Το Γονεοτροφείο» του Χρήστου Δασκαλάκη, σε θεατρική διασκευή Σωκράτη Πατσίκα και σκηνοθεσία Ευθύμη Χρήστου.

 Για τις ανάγκες αυτής της παραγωγής, αναζητούνται δύο άνδρες ηθοποιοί, απόφοιτοι Δραματικής σχολής, με μεγάλη ευχέρεια στην κίνηση και τη φωνή, ο ένας ηλικίας 20 έως 25 ετών και ο άλλος 25 έως 35 ετών, πιστοί στις ηλικιακές ανάγκες του έργου. Θα συνεκτιμηθεί (χωρίς να είναι υποχρεωτική) η καλή γνώση μουσικού οργάνου.

 Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να στείλουν βιογραφικό σημείωμα και δύο φωτογραφίες (ολόσωμη και πορτραίτο) στην ηλεκτρονική διεύθυνση: goneotrofeio@gmail.com, έως την Πέμπτη 5 Μαΐου.

 Η ακρόαση θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 20 Μαΐου & οι υποψήφιοι που θα επιλεγούν για την ακρόαση, βάση του βιογραφικού τους, θα ενημερωθούν έως την Τρίτη 10 Μαΐου για να έρθουν στην ακρόαση.*Να σημειωθεί ότι οι παραστάσεις θα διεξάγονται , από τον Οκτώβρη, καθημερινές για σχολεία και Κυριακές για το ευρύ κοινό