Ψωνίζουμε Εύβοια! Στηρίζουμε την τοπική αγορά!

Η  πολύ δραστήρια Ομοσπονδία Εμπορικών Συλλόγων Εύβοιας, καλεί το κόσμο να στηρίξει τη τοπική αγορά, τονίζοντας τη σημαντικότητα αυτής της πράξης για την αγαπημένη μας περιοχή. Μέσα από το βίντεο με τίτλο «Ψωνίζουμε Εύβοια! Στηρίζουμε την τοπική αγορά!»  που ανέβασε στη σελίδα της «Destination Evia – Προορισμός Εύβοια» στην πλατφόρμα του Facebook, καλεί το καταναλωτικό κοινό να στηρίξει τον τόπο της καρδίας του. Να στηρίξει τον γείτονα, το φίλο τον συμπολίτη με αλληλεγγύη και έμπρακτα συναισθήματα αγάπης. Με αυτό το τρόπο τα χρήματα κάνουν κύκλο και επιστρέφουν στον τόπο μας ενδυναμώνοντας την αγοραστική δύναμη της περιοχής μας, στηρίζοντας έτσι κατ’ επέκταση και τους υπόλοιπους επαγγελματικούς κλάδους.

Το κάθε άδειο μαγαζί δείχνει πως μια οικογένεια που ζει στη πόλη μας αντιμετωπίζει μεγάλες δυσκολίες. Οι επαγγελματίες της τοπικής αγοράς της Εύβοιας περιμένουν τους καταναλωτές με χαμόγελο, τήρηση των μέτρων προστασίας για το περιορισμό της διασποράς του Covid 19  και υψηλής ποιότητας προϊόντα στις καλύτερες τιμές της αγοράς. Οι μικρές οικογενειακές επιχειρήσεις περισσότερο από κάθε άλλη φορά έχουν ανάγκη την έμπρακτη υποστήριξη όλων μας. Στηρίζοντας τις επιχειρήσεις της γειτονιάς μας, στηρίζουμε την τοπική κοινωνία. Βοηθώντας τη να ανακάμψει στηρίζουμε τον ίδιο μας τον εαυτό, το μέλλον των παιδιών μας και της περιοχής που αγαπάμε.

Στο βίντεο συμμετέχουν η Παρασκευή Αγιοστρατίτη  πρόεδρος της  Ομοσπονδίας Εμπορικών Συλλόγων Εύβοιας, η Σοφία Κόλλια Βότση  πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Αλιβερίου, ο Κομποθανάσης Θανάσης πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Ιστιαίας,  η Αλίκη Αραπάκη  πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Στυρων, ο Κωνσταντίνος Τράκος πρόεδρος της Ένωσης Επαγγελματιών Βιοτεχνών Εμπόρων Κύμης, η Γιάννα Ανυφιώτη πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Λίμνης,

η Δέσποινα Μαραβέλη πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Αιδηψού και η Σόνια Ντάσιου Πρόεδρος του εμπορικού Συλλόγου Καρύστου.

Δείτε το βίντεο της Ομοσπονδίας Εμπορικών Συλλόγων Εύβοιας: Ψωνίζουμε Εύβοια! Στηρίζουμε την τοπική αγορά!