Φέτος τα Χριστούγεννα «Υιοθέτησε ένα αδεσποτάκι»

Φέτος τα Χριστούγεννα μπορείς να φέρεις εσύ το «θαύμα» στη ζωή μιας ψυχούλας. Υιοθέτησε και εσύ ένα από τα πολλά αδεσποτάκια που βρίσκονται στους δρόμους ή στα καταφύγια και περιμένουν υπομονετικά τον «δικό τους άνθρωπο».

Αν έχεις πάρει την απόφαση, να κάνεις μέλος της οικογένειας σου ένα ζωάκι φέτος τις γιορτές, έχοντας σκεφτεί σοβαρά όλες τις παραμέτρους, τις ευθύνες και τις υποχρεώσεις μιας τέτοιας απόφασης, δώσε χαρά σε ένα πλασματάκι που σε χρειάζεται.

Μην επιλέξεις ένα ζώο βιτρίνας ή ένα ζώο παράνομης εκτροφής η οικόσιτης γέννας. Όχι γιατί δεν θα είναι αξιαγάπητο, όλα τα ζωάκια ψυχούλες είναι, αλλά γιατί κάποτε όλο αυτό θα πρέπει να σταματήσει. Τα ζώα που προορίζονται για «ζώα βιτρίνας» σε μαγαζιά, με θεόρατα Χριστουγεννιάτικα δέντρα, αναπαράγονται και ζουν κάτω από άθλιες συνθήκες. Η αγορά αυτών των δυστυχισμένων πλασμάτων είναι συνενοχή  και συνεργεία στο έγκλημα που διαπράττεται εις βάρος τους. Ένα έγκλημα που θα συνεχίσει να διαιωνίζεται, αν εμείς με τις επιλογές μας δεν δώσουμε ένα τέλος.

Το ίδιο ισχύει και με τις γέννες τις πίσω αυλής, που δυστυχώς συντελούν καταλυτικά στον ανεξέλεγκτο αριθμό δυστυχισμένων αδέσποτων ζώων που υπάρχουν αυτή τη στιγμή στη χώρα μας.

Φέτος τις γιορτές άνοιξε την πόρτα και την αγκαλιά σου σε ένα αδεσποτάκι. Γίνε εσύ το θαύμα που θα ομορφύνει τη ζωή του και αυτό θα σου επιστρέψει την αγάπη που θα του δώσεις στο πολλαπλάσιο. Στα μάτια του, θα είσαι εσύ ο Άγιος Βασίλης, που του χάρισε το δώρο μιας καλής ζωής σε ένα σπιτικό.  Αμέτρητα πλασματάκια εκεί έξω περιμένουν και φέτος το «θαύμα των εορτών». Υιοθέτησε ένα αδεσποτάκι και γίνε εσύ το θαύμα!