Υπέροχες αναμνήσεις από τους εορτασμούς της Ζωοδόχου Πηγής στο Αυλωνάρι Ευβοίας

Με μια ματιά στη σελίδα AVLONARI,such a lovely place βλέπουμε μια φωτογραφία που ξυπνά στις καρδιές όλων ζεστασιά και νοσταλγία.

Όμορφες αναμνήσεις! Κάθε χρόνο στη γιορτή της Ζωοδόχου Πηγής,  την πρώτη Παρασκευή μετά το Πάσχα, ο Εμπορικός Σύλλογος Αυλωναρίου διοργάνωνε υπαίθριο γλέντι στο εκκλησάκι της Αγίας Ελεούσας.

Στη γιορτή συμμετείχε όλο το χωριό. Τα σουβλιστά αρνιά γύριζαν από το πρωί στη θράκα, το κρασί έρεε άφθονο και το γλέντι που ακολουθούσε μετά τον εκκλησιασμό ήταν τρικούβερτο.

 

Στη φωτογραφία :

Ανίκα Γεωργιάδη, Παναγιώτης Γκιζελής, Δημήτρης Ποθητάκης (Κουρβαντόμητσος), Γιάννης Γεωργιάδης, Εύα Ποθητάκη, Ζαχαρούλα Σιδηροπούλου, Νίκος Κωνσταντίνου, Μαρία Κωνσταντίνου, Γιάννης Κωνσταντίνου, Χρήστος Ποθητάκης (Τσίμπλης), Γιάννης Μακρυνικόλας (Ελληννόγιαννης)

Παιδιά : Κλεοπάτρα Κούκη, Ευαγγελία Παππά, Γιάννης Ποθητάκης (Κουβαρντόγιαννης), το ξανθό παιδάκι είναι ο Γιάννης Σατήρης και ο Δημοσθένης Παππάς.

Κάτω σειρά : Αθηνά Χροναίου, Κατίνα Βλάχου, Ηρακλής Βλάχος, Αντώνης Φωκίτης (Καψαντώνης)

Οι διαχειριστές της σελίδας απηύθυναν  ανοιχτό κάλεσμα  σε όποιον φίλο γνωρίζει τα ονόματα των δύο κυριών να τους ενημερώσει, όπως και αν κάτω από το δέντρο στο βάθος είναι ο κύριος Γιάννης Χροναίος ή ο κύριος Βαγγέλης Μακρυνικόλας (Κουζουμάνης).

Τέλος ευχαρίστησαν τον κύριο Γιάννη Κούκη για την φωτογραφία και την κυρία Σοφία Οικονόμου για το φρεσκάρισμα των αναμνήσεων!