Τα διάσημα Ιαματικά Λουτρά στην όμορφη Αιδηψό!

Επισκεπτόμενοι τη σελίδα της Ομοσπονδίας Εμπορικών Συλλόγων Εύβοιας «Destination Evia» αντικρύζει ομορφιές που κατακτούν την καρδιά του. Μέσα από ιδιαίτερες φωτογραφίες έχουμε τη χαρά να αντικρίσουμε τις ομορφιές της αγαπημένης μας Εύβοιας μέσα από έναν μοναδικό γύρο 14 ημερών!

Μία ολοκληρωμένη εμπειρία διακοπών για έναν ταξιδιώτη προϋποθέτει ιδανικά 14 ημέρες χαλάρωσης και εξερεύνησης του τόπου που επισκέπτεται. Βόρεια, κεντρικά ή νότια; Όποια πορεία κι αν διαλέξετε, η περιήγηση στην Εύβοια θα είναι απολαυστική.

Ο γύρος της Εύβοιας σε 14 ημέρες! 🗺

Ημέρα 2

📍Διάσημα Ιαματικά Λουτρά

Φημισμένα από την αρχαιότητα χάρη στα μοναδικά συστατικά των νερών τους, τα λουτρά της Αιδηψού θεραπεύουν σώμα και ψυχή.

Στη σειρά των αυτοκρατόρων και των Ρωμαίων στρατηγών που πέρασαν από εδώ, προσθέστε και τους επώνυμους πρωθυπουργούς, λογοτέχνες, εφοπλιστές- του 19ου και 20ου αιώνα. Βυθιστείτε στα ιαματικά νερά, θαυμάστε το Thermae Sylla, το νεοκλασικό αριστούργημα γύρω από τον εντυπωσιακό του πύργο, και τα παλιά υδροθεραπευτήρια που είναι σχεδιασμένα από τον Τσίλερ, αναπνεύστε τη θαλασσινή αύρα και νιώστε ότι ξαναγεννιέστε.