Πικ νικ και πεζοπορία στην Δίρφη – Βόλτα στην Στενή

Επισκεπτόμενοι τη σελίδα της Ομοσπονδίας Εμπορικών Συλλόγων Εύβοιας «Destination Evia» αντικρύζει ομορφιές που κατακτούν την καρδιά του. Μέσα από ιδιαίτερες φωτογραφίες έχουμε τη χαρά να αντικρίσουμε τις ομορφιές της αγαπημένης μας Εύβοιας μέσα από έναν μοναδικό γύρο 14 ημερών!

 

Μία ολοκληρωμένη εμπειρία διακοπών για έναν ταξιδιώτη προϋποθέτει ιδανικά 14 ημέρες χαλάρωσης και εξερεύνησης του τόπου που επισκέπτεται. Βόρεια, κεντρικά ή νότια; Όποια πορεία κι αν διαλέξετε, η περιήγηση στην Εύβοια θα είναι απολαυστική.
Ο γύρος της Εύβοιας σε 14 ημέρες! 🗺
Ημέρα 5
📍Πικ νικ και πεζοπορία στην Δίρφη – Βόλτα στην Στενή
Χάρη στο γεγονός ότι βρίσκεται κοντά στην ψηλότερη κορυφή της Εύβοιας, τη Δίρφη, το ορεινό γραφικό χωριουδάκι Στενή έχει γνωρίσει μεγάλη τουριστική ανάπτυξη.
Η κορυφή του βουνού Δίρφης, προσφέρει πανοραμική θέα σε όλη την Εύβοια, τη Στερεά Ελλάδα αλλά και μέχρι το Αιγαίο! Η πρόσβαση είναι σχετικά εύκολη, αρκεί να είστε σε καλή φυσική κατάσταση και ν’ αντέχετε την πεζοπορία. Είναι πάντως μια άριστη ευκαιρία για ένα πικνίκ στο ψηλότερο σημείο του νησιού της Εύβοιας. Επίσης, είναι το καλύτερο σημείο για γευσιγνωσία μανιταριών, με ξεχωριστές και μοναδικές λιχουδιές.