Μοναδική η συναυλία της Γλυκερίας στον Κάραβο Αλιβερίου!

Ο Εμπορικός Σύλλογος Αλιβερίου χάρισε στο κόσμο που παρευρέθηκε στο ειδυλλιακό λιμάνι του Καράβου. το Σάββατο, μια βραδιά που σίγουρα θα συζητιέται για χρόνια. Μια από τις μεγαλύτερες φωνές της χώρα μας, η αγαπημένη Γλυκερία βρέθηκε στο αγαπημένο μας Αλιβέρι σκορπώντας, λάμψη, χαρά, διασκέδαση και μαγεία. Ο Εμπορικός σύλλογος Αλιβερίου διοργάνωσε αυτή τη λαμπερή εκδήλωση στα πλαίσια των καθιερωμένων ετήσιων εορταστικών εκδηλώσεων “Ταμύναια 2021”.

Υπήρχε έντονη συγκίνηση και ενθουσιασμός από όλους τους παρευρισκόμενους αφού μετά από πολύ καιρό βρέθηκαν να διασκεδάζουν όλοι μαζί.

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης τηρήθηκαν όλα τα μέτρα προστασίας από τον Covid 19. Ο κόσμος διασκέδασε απολαμβάνοντας ένα πολύ ιδιαίτερο καλλιτεχνικό πρόγραμμα αλλά και την εξυπηρέτηση και τα ιδιαίτερα εδέσματα που μόνο στον Κάραβο του Αλιβερίου συναντά κανείς.

 

Η πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Αλιβερίου Σοφία Κόλλια Βότση στον πολύ ζεστό χαιρετισμό, που απεύθυνε εκ μέρους του Εμπορικού Συλλόγου Αλιβερίου, ευχαρίστησε όλους όσους στήριξαν αυτό το ιδιαίτερο εγχείρημα και ανακοίνωσε πως οι εκδηλώσεις στα πλαίσια “Ταμύναια 2021” θα συνεχιστούν μέσα στον Αύγουστο.

 

Ακούστε εδώ ολόκληρο το χαιρετισμό της προέδρου του Εμπορικού Συλλόγου Αλιβερίου Σοφίας Κόλλια Βότση.