Μήνυμα αγάπης και αλληλεγγύης και από το Γυμνάσιο Αυλωναρίου.!

Μήνυμα αγάπης και αλληλεγγύης και από το Γυμνάσιο Αυλωναρίου. Μαθητές και εκπαιδευτικοί έστειλαν μήνυμα αγάπης με την κίνηση τους να συγκεντρώσουν τρόφιμα και να τα προσφέρουν στην Ομάδα Αλληλεγγύης Αλιβερίου.Τα παιδιά συνειδητοποιούν από μικρή ηλικία ότι στη σημερινή κοινωνία η δύναμη του προσφέρω εκτός από αξιέπαινη είναι και ελπιδοφόρα. Ευχαριστούμε πολύ και συγχαίρουμε τους μαθητές τους εκπαιδευτικούς και τον διευθυντή Τσούρτο Δημήτρη για την προσφορά και την συμπαράσταση στο έργο της Ομάδας!

 

Ομάδα Αλληλεγγύης Αλιβερίου

 

Λίγα λόγια για την «Ομάδα Αλληλεγγύης Αλιβερίου»:

Η  «Ομάδα Αλληλεγγύης Αλιβερίου», είναι μια αυτόνομη ομάδα, ευαισθητοποιημένων πολιτών σε θέματα κοινωνικής αλληλεγγύης με λαμπρό έργο.

Ως στόχο έχει τη μονιμοποίηση των δράσεων αλληλεγγύης και την καταγραφή των άμεσων κοινωνικών προβλημάτων με σκοπό την ανακούφιση των συμπολιτών της. Στην πρωτοβουλία αυτή μπορεί κάποιος να συμμετέχει είτε ως άτομο είτε ως ιδιότητα ή φορέας με μοναδικό κριτήριο την επιθυμία για συμμετοχή στο πνεύμα της κοινωνικής αλληλεγγύης που πρεσβεύει η ομάδα από την ίδρυση της.

Αν θέλετε να δώσετε τις δικές σας προσφορές σε είδη ρουχισμού σε καλή κατάσταση, τρόφιμα, φάρμακα, είδη υγειονομικού υλικού, προσφορά γης, εργασία ή οποιαδήποτε άλλη προσφορά μπορείτε να έρθετε σε επικοινωνία με την «Ομάδα Αλληλεγγύης Αλιβερίου» στα τηλέφωνα 694 712 4178, 697 435 3581, στο fax 2223022345 και στο e-mail  της ομάδας: omada_allileggyis_aliveriou@windowslive.com και στο Facebook: www.facebook.com/omada.allileggyis.aliveriou