Κύμη, “το μπαλκόνι του Αιγαίου”

Επισκεπτόμενοι τη σελίδα της Ομοσπονδίας Εμπορικών Συλλόγων Εύβοιας «Destination Evia» αντικρύζει ομορφιές που κατακτούν την καρδιά του. Μέσα από ιδιαίτερες φωτογραφίες έχουμε τη χαρά να αντικρίσουμε τις ομορφιές της αγαπημένης μας Εύβοιας μέσα από έναν μοναδικό γύρο 14 ημερών!

 

Μία ολοκληρωμένη εμπειρία διακοπών για έναν ταξιδιώτη προϋποθέτει ιδανικά 14 ημέρες χαλάρωσης και εξερεύνησης του τόπου που επισκέπτεται. Βόρεια, κεντρικά ή νότια; Όποια πορεία κι αν διαλέξετε, η περιήγηση στην Εύβοια θα είναι απολαυστική.
Η Κύμη είναι μια πόλη αμφιθεατρικά χτισμένη, γνωστή ως «το μπαλκόνι του Αιγαίου». Η Κύμη στέκεται πάνω σε έναν καταπράσινο λόφο, περίπου 200 μέτρα πάνω από την θάλασσα και είναι διάσημη για τα αιγαιοπελαγίτικα νερά, τις δαντελωτές παραλίες και τα γραφικά καπετανόσπιτα.
Στην Κύμη θα πας για να απολαύσεις χαλαρές διακοπές με το πράσινο και το γαλάζιο να εναλλάσσονται κάθε δευτερόλεπτο. Η παραδοσιακή αρχιτεκτονική και τα ιδιόμορφα σπίτια δίνουν νησιωτικό τόνο που σε κάνει να πιστεύεις πως βρίσκεσαι στο πιο γραφικό νησί του Αιγαίου. Το ίδιο φυσικά σου προσφέρει και μια βουτιά στα καταγάλανα νερά.