“ΙΑΚΩΒΟΣ ΚΑΜΠΑΝΕΛΛΗΣ” Προβολή ντοκιμαντέρ της Ένωσης Σεναριογράφων Ελλάδος για τα 35α γενέθλιά μας

Στην καλαίσθητη κινηματογραφική αίθουσα του ΑΝΔΟΡΑ στο πλαίσιο εορτασμού των 35 ετών από τη σύστασή της Ένωσης Σεναριογράφων Ελλάδος οργανώθηκε επιτυχώς, μετά από απόφαση του Δ.Σ., από τον Πρόεδρο του Δ.Σ. Αλέξανδρο Κακαβά και το μέλος Ηλία Φλωράκη μια λιτή βραδιά στη μνήμη του εκλιπόντος μέλους Ιάκωβου Καμπανέλλη

Εξ ου και εγένετο προβολή του ντοκιμαντέρ ΙΑΚΩΒΟΣ ΚΑΜΠΑΝΕΛΛΗΣ, μια παραγωγή της Ένωσης Σεναριογράφων Ελλάδος σε σενάριο Θάνου Τσάμπρα και σκηνοθεσία Αλεξάνδρου Κακαβά και Αδαμάντιου Πετρίτση.

Προ της προβολής ο Αλέξανδρος Κακαβάς, Πρόεδρος της Ένωσης Σεναριογράφων Ελλάδος, αφού ανέγνωσε χαιρετισμό του Υφυπουργού Σύγχρονου Πολιτισμού Χρίστου Δήμα έδωσε εκ μέρους της Ε.Σ.Ε. τιμητική πλακέτα στον κριτικό κινηματογράφου και τηλεόρασης Ιάσονα Τριανταφυλλίδη αναγνωρίζοντάς του τη συμβολή του στην εκπόνηση των ντοκιμαντέρ για τους εκλιπόντες, σεναριογράφους.

Ο Ιάσων Τριανταφυλλίδης, αφού ευχαρίστησε την Ε.Σ.Ε., αναφέρθηκε ευσύνοπτα στη σημασία του έργου του Ιάκωβου Καμπανέλλη.

Εν συνεχεία αναφέρθηκε στο έργο του πατέρα της η κόρη του Κατερίνα Καμπανέλλη και τέλος ο Αντιπρόεδρος της Ε.Σ.Ε. Κώστας Παπαπέτρος πρόσθεσε την προσωπική του εμπειρία από τη γνωριμία τους.

Ακολούθησε coffee party.

Παρέστησαν η Κατερίνα Καμπανέλλη μετά του συζύγου της Σταύρου Μαυραγάνη,

ο ανιψιός του Γεώργιος Καμπανέλλης, η ανιψιά του ηθοποιός/σκηνοθέτης Μαρίτα Ρίτζι,

ο κριτικός κινηματογράφου και τηλεόρασης Ιάσων Τριανταφυλλίδης

ο Πρόεδρος της Ε.Σ.Ε. Αλέξανδρος Κακαβάς, ο Αντιπρόεδρος της Ε.Σ.Ε. Κώστας Παπαπέτρος

τα μέλη Πάνος Κοκκίδης, Θάνος Τσάμπρας, Αδαμάντιος Πετρίτσης συνοδευόμενος από την Ιωάννα Σεφερλή, Ηλίας Φλωράκης, Αλέξης Γιαννούλης, Αλέξανδρος Κωστόπουλος, Νίκος Σκουλάς και Χρήστος Αρφάνης.

Τα μέλη της Λέσχης Τέχνης και Πολιτισμού της Ε.Σ.Ε. 

Κατερίνα Καράμπελα συντονίστρια Αθηνών με την αδελφή της Ξένη, 

οι συντονιστές Ηλιούπολης Δημήτρης Καλαντίδης, πρόεδρος της ΟΚΛΕ (Ομοσπονδία Καλλιτεχνικών Λεσχών Ελλάδος) και Μάνος Πολυκρέτης, ο Φώτης Αποστολάρας, Γενικός Γραμματέας της Π.Ο.Θ.Α., η ηθοποιός Ουρανία Αργυροπούλου, ο ποιητής Μπάμπης Κεράνης  

Επίσης η δημοτική σύμβουλος Φιλοθέης-Ψυχικού Έλση Δημουλά, η δικηγόρος Μαρία Περδίκη, η Ελένη Μαυρή, η Γεωργία Κατσιρούμπα, η Μαρίνα Κουρουνιώτη, η Άσπα Στάμου, ο Γιώργος Οικονόμου και η Δήμητρα Γκλεζάκου, ο Τάσος Αρωνίτης, ο Δημήτρης Παπαδόπουλος, ο Χρήστος Γλύκος κ.ά.