Η Ομάδα Αλληλεγγύης Αλιβερίου ευχαριστεί το Σωματείο Εργαζομένων ΑΓΕΤ Ηρακλής

Ευχαριστούμε το Σωματείο Εργαζομένων ΑΓΕΤ Ηρακλής για την ιδιαίτερη ευαισθησία την οποία αποδεικνύει έμπρακτα, στηρίζοντας όλα αυτά τα χρόνια το έργο της Ομάδας Αλληλεγγύης για την προσφορά του με σημαντικές ποσότητες σε γάλατα .Η προσφορά σας αυτή αναδεικνύει το αίσθημα αλληλεγγύης για τον συνάνθρωπο μας.
Σας ευχόμαστε καλές γιορτές με υγεία !!
“Ομάδα Αλληλεγγύης Αλιβερίου”
Λίγα λόγια για την «Ομάδα Αλληλεγγύης Αλιβερίου»:

Η  «Ομάδα Αλληλεγγύης Αλιβερίου», είναι μια αυτόνομη ομάδα, ευαισθητοποιημένων πολιτών σε θέματα κοινωνικής αλληλεγγύης με λαμπρό έργο.

Ως στόχο έχει τη μονιμοποίηση των δράσεων αλληλεγγύης και την καταγραφή των άμεσων κοινωνικών προβλημάτων με σκοπό την ανακούφιση των συμπολιτών της. Στην πρωτοβουλία αυτή μπορεί κάποιος να συμμετέχει είτε ως άτομο είτε ως ιδιότητα ή φορέας με μοναδικό κριτήριο την επιθυμία για συμμετοχή στο πνεύμα της κοινωνικής αλληλεγγύης που πρεσβεύει η ομάδα από την ίδρυση της.

Αν θέλετε να δώσετε τις δικές σας προσφορές σε είδη ρουχισμού σε καλή κατάσταση, τρόφιμα, φάρμακα, είδη υγειονομικού υλικού, προσφορά γης, εργασία ή οποιαδήποτε άλλη προσφορά μπορείτε να έρθετε σε επικοινωνία με την «Ομάδα Αλληλεγγύης Αλιβερίου» στα τηλέφωνα 694 712 4178, 697 435 3581, στο fax 2223022345 και στο e-mail  της ομάδας: omada_allileggyis_aliveriou@windowslive.com και στο Facebook: www.facebook.com/omada.allileggyis.aliveriou