kartakz_1200x300
LOGO FULL
nak coffee filladio
elifesp
mpek2
previous arrow
next arrow
kartakz_1200x300
LOGO FULL
nak coffee filladio
elifesp
mpek2
previous arrow
next arrow
Εβδομαδιαίες προβλέψεις από 15/11 εως 21/11 από τη Βίκυ Δρόσου |

Εβδομαδιαίες προβλέψεις από 15/11 εως 21/11 από τη Βίκυ Δρόσου

Σας εύχομαι καλή εβδομάδα!!

 

Η εβδομάδα προβλέπεται να είναι έντονα επεισοδιακή και εκρηκτική μέσα από την έκλειψη σελήνης (πανσέληνος) στον άξονα Ταύρου –  Σκορπιού. Ξεκινώντας με την όψη τετραγώνου του Ήλιου με τον Δία, δεν υποψιαζόμαστε τίποτα από όλα αυτά που θα ακολουθήσουν, διότι με αυτήν την όψη νιώθουμε παντοδύναμοι και έτοιμοι να δηλώσουμε την επιβολή της παρουσίας μας, ή και την επιβολή των δυνατών ως προς τους αδύναμους. Αμέσως μετά όμως η όψη του Ήλιου με τον Πλούτωνα φανερώνει την αποφασιστικότητα, η οποία γίνεται βάσει ενστίκτου.

Η δυσκολότερη όψη μας περιμένει μεσοβδόμαδα με την αντίθεση του Άρη προς τον Ουρανό, όπου εκεί θα δούμε να χάνεται το μέτρο, καθώς θα γίνουν πολλές παρεξηγήσεις, οι οποίες θα οδηγήσουν αιφνίδια σε συγκρούσεις, βία και ακραίες συμπεριφορές. Αμέσως μετά ακολουθεί η μετάνοια, κάτω από την τριγωνική όψη του Ερμή με τον Ποσειδώνα στα υδάτινα ζώδια Σκορπιού – Ιχθύων, για να φτάσουμε στην κορύφωση των γεγονότων, μέσα από την έκλειψη σελήνης. Έρχονται αποκαλύψεις και θα βγουν στην επιφάνεια πολλά κρυμμένα μυστικά τα οποία προκύπτουν για να θέσουν διλήμματα. Είναι μία έκλειψη – πανσέληνος η οποία λαμβάνει χώρα στον άξονα Ταύρου – Σκορπιού και η οποία κλονίζει τις σταθερές αξίες και θέτει σε κίνδυνο την οικονομική και συνάμα την συναισθηματική ασφάλεια.

Ο δυσμενής απλανής Αστέρας Algol συμμετέχει πάνω στο φαινόμενο και εφιστά την προσοχή σε ότι έχει να κάνει με τα κεκτημένα τα οποία βάλλονται. Τελειώνοντας η εβδομάδα φέρνει στην επιφάνεια τις διαδικασίες που γίνονται και αφορούν κυρίως τον οικονομικό τομέα και την διεκδίκηση των δικαιωμάτων, συμφερόντων και αγαθών.

Διαβάζετε και τον ωροσκόπο σας

 

Κριός

Άλλη μία εβδομάδα στην οποία σας πιέζουν οικονομικά ζητήματα. Αν μέχρι τώρα τα καταφέρνετε και τα βγάζετε πέρα είστε άξιοι. Ελέγξτε και την παραμικρή λεπτομέρεια που ίσως σας έχει διαφύγει, διότι δεν αποκλείεται να σας έρθει ειδοποίηση ξαφνικά, για κάποια οφειλή, που δεν έχετε τακτοποιήσει. Φροντίστε να μην εμπλακείτε με τα οικονομικά του συντρόφου ή συνεργατών. Το πιο πιθανό είναι να αιφνιδιαστείτε και να έχετε απώλειες. Στόχος σας είναι η προβολή και η άνοδος στον επαγγελματικό τομέα, όπου το καταφέρνετε σταδιακά, διότι έχετε εύνοια και δείχνετε να αρέσετε στο χώρο που κινείστε. Σας εφιστώ την προσοχή στους οικονομικούς διακανονισμούς, διότι εκεί θα πρέπει να κρατάτε μικρό καλάθι. Αναθεωρείτε φιλίες και σχέσεις πολλών ετών, καθώς φεύγουν από τη ζωή σας φιλικά άτομα και στη θέση τους μπαίνουν καινούργια με τα οποία έχετε κοινές απόψεις, κοινά οράματα και σχέδια για το μέλλον.

 

Ταύρος

Όταν έχετε νεύρα οι άλλοι σας περιγράφουν σαν ταύρους εν υαλοπωλείω. Έτσι ακριβώς νιώθετε εδώ και πολύ καιρό και δυστυχώς αυτό δεν τελειώνει σύντομα. Ήδη νιώθετε διαφορετικά όντας αφυπνισμένοι από την ενέργεια του Ουρανού που έχει εγκατασταθεί στο ζώδιό σας και ήδη έχετε προβεί σε αρκετές αλλαγές από μόνοι σας πράγμα εντελώς πρωτάκουστο για εσάς. Για τα νεύρα σας και τα ξεσπάσματα σας ευθύνονται οι άλλοι οι οποίοι βρίσκονται στο ευρύτερο περιβάλλον σας ή ακόμη και ο σύντροφος. Επίσης κάποιες συνεργασίες που κάνατε δεν ευδοκίμησαν και εκεί υπαίτιοι είναι οι συνεργάτες σας. Δεν ωφελεί τώρα να τα βάζετε με όλους και με όλα διότι έχουν δείξει ξεκάθαρα τις προθέσεις τους οι οποίες δεν είναι και τόσο αγαθές προς το άτομό σας. Ηρεμήστε, φανείτε ψύχραιμοι, όπως κάνατε σχεδόν πάντα στο παρελθόν, εάν δεν θέλετε να χάσετε τα κεκτημένα σας, ή το σύντροφο.

 

Δίδυμοι

Είστε πλέον συνειδησιακά αφυπνισμένοι όμως με αρκετό άγχος, stress και ψυχολογική κούραση. Πάντα αειθαλείς, αεικίνητοι και στο τρέξιμο, τόσο για να τα προλάβετε όλα, όσο και για να ευχαριστήσετε τους ανθρώπους γύρω σας. Παρόλα αυτά, όχι μόνο δεν ακούτε το ευχαριστώ, αλλά ζητούν όλο και περισσότερα από εσάς. Επειδή ο κόμπος έχει φτάσει στο χτένι προσέξτε λίγο αυτή την εβδομάδα με την έκλειψη, διότι θα βγουν στην επιφάνεια παράπονα, ή παράλογες απαιτήσεις. Θα ακούσετε και θα πείτε λόγια πικρά με το περιβάλλον σας, ή θα έρθετε σε ρήξη με τον εργασιακό σας χώρο και τα άτομα που τον απαρτίζουν. Φανείτε ψύχραιμοι και λογικοί. Διοχετεύσετε την ένταση που σας διακατέχει στον ερωτικό τομέα, όπου εκεί έχετε ανεβασμένη λίμπιντο αφού ο σύντροφός σας κάνει να περνάτε όμορφες στιγμές. Έχετε εύνοια στον οικονομικό τομέα και εισρέουν στο λογαριασμό σας έσοδα από τρίτες πηγές, ή σας εξοφλούν κάποια οικονομική εξυπηρέτηση που είχατε κάνει στο παρελθόν.

 

Καρκίνος

Πάντα είστε επηρεασμένοι από τα φεγγάρια του μήνα, ως παιδιά της Σελήνης, έτσι κι αυτή τη φορά δεν μένετε αμέτοχοι του φαινομένου της πανσελήνου. Τα πράγματα για εσάς εστιάζονται στον αισθηματικό τομέα, όπου εκεί διαχέεται το άπλετο φως της πανσελήνου και σας βάζει σε διλήμματα που αφορούν την σχέση σας με τον σύντροφο. Αν η σχέση έχει διαρραγεί τον τελευταίο καιρό, δεν αποκλείεται να επέλθει η ρήξη με κάπως άτσαλο και αιφνίδιο τρόπο. Αν αμφότεροι δεν θέλετε να συμβεί κάτι τέτοιο, τότε θα βάλετε την σχέση σε καινούργια βάση και με νέα δεδομένα. Όσοι δεν έχετε σχέση, είναι πολύ πιθανό να κάνετε μία γνωριμία εντελώς ξαφνικά και πιθανόν να είναι έρωτας με την πρώτη ματιά. Ένα σενάριο είναι να προκύψει μέσα από το διαδίκτυο αυτή η γνωριμία και να είναι έρωτας κεραυνοβόλος. Ζήστε το όσο κρατήσει, διότι πολύ πιθανόν η διάρκειά του να μην είναι πολύ μεγάλη.

 

Λέων

Βάλεστε πανταχόθεν. Η έκλειψη –  πανσέληνος ρίχνει φως στα σκοτάδια του σπιτιού σας και εισχωρεί στα ενδότερα της οικογένειάς σας. Τρίζουν τα θεμέλια και οι ρίζες σας, καθώς εκεί αναμένονται πολλές και μεγάλες αλλαγές. Υπάρχει μεγάλη ένταση κι εσείς δεν αντέχετε την γκρίνια, τα παράπονα και τις απαιτήσεις των οικείων προσώπων που σας περιβάλλουν. Δεν ξέρετε τι να κάνετε για να τους ευχαριστήσετε και ενδεχομένως αποφορτίζεστε με την εργασία σας. Εκεί το κλίμα είναι πάρα πολύ καλό με τους συναδέλφους, με τους υφιστάμενους, αλλά και με τους προϊστάμενους κι όλο αυτό λειτουργεί ως ψυχοθεραπεία για εσάς που ταλαιπωρείστε στο σπίτι. Κάποιοι σκέφτεστε να αποχωρήσετε από το σπίτι και να μείνετε κάπου αλλού, μακριά από τους ανθρώπους που σας στεναχωρούν. Οργανωθείτε και σκεφτείτε καλά πριν κάνετε το επόμενο βήμα στη ζωή σας.

 

Παρθένος

Η γλώσσα κόκκαλα δεν έχει και κόκκαλα τσακίζει κι εσείς είστε από αυτούς που το γνωρίζουν από πρώτο χέρι. Προσέχετε τις συναναστροφές σας με νέους ανθρώπους και νέες γνωριμίες διότι δεν θα είναι ευχάριστες. Θέλετε να επικοινωνήσετε και να συναντήσετε άτομα του περιβάλλοντος σας και κάνετε ενέργειες, στέλνοντας μηνύματα, ή τηλεφωνώντας για κουβεντούλα και παρέα. Εκεί επάνω είναι που χαλάει η συνταγή διότι δεν συμπίπτουν οι απόψεις σας με τις απόψεις των άλλων και τελικά η συζήτηση καταλήγει σε διαφωνία και σε αντιπαράθεση. Προσέξτε κι εσείς λίγο τα λόγια σας διότι αυτό το διάστημα έχετε αιχμηρό λόγο και παρεξηγήσιμο. Κατά είστε έτοιμοι για γνωριμίες αισθηματικού ενδιαφέροντος και δεν αποκλείεται να γνωρίσετε το άτομο που θα σας γοητεύσει. Ανανεώνετε την εμφάνιση σας, αλλάζετε στυλ, τρόπο ζωής και το νέο σας look δεν περνάει απαρατήρητο στο άλλο φύλο.

 

Ζυγός

Ο τομέας των οικονομικών αλλά και των αισθηματικών, παίρνει φως και σας εφιστά την προσοχή σας. Είστε άτομα που πάντα ξοδεύετε, διότι είναι στη φύση σας, αλλά αυτή τη φορά προβλέπεται να ξεφύγετε από τον τον προϋπολογισμό σας. Εδώ και καιρό υπάρχει μία χαραμάδα και κάπου σας ξεφεύγει το χρήμα, χωρίς να το αντιλαμβάνεστε. Η αποτίμηση στο τέλος σας βγάζει με το ταμείο να είναι μείον. Έως ότου βέβαια φτάσετε στο σημείο να κάνετε ταμείο, οι ανάγκες του σπιτιού σας, καθώς και οι δικές σας, είναι αρκετές και δαπανηρές. Δεν σας φοβάμαι όμως γιατί στο τέλος θα τα καταφέρετε. Έχετε περάσει πολλά και πρέπει να κατανοήσουν οι γύρω σας την ανάγκη που σας διακατέχει αυτή τη χρονική περίοδο, να νιώσετε ζεστασιά και θαλπωρή στο χώρο του σπιτιού σας και τι πιο λογικό από το να το ομορφύνετε στολίζοντας το και ανακαινίζοντας το. Προέχει η ψυχική σας γαλήνη, η συναισθηματική σας ασφάλεια και όλα τα άλλα έπονται.

 

Σκορπιός

Είστε οι απόλυτοι πρωταγωνιστές αυτού του φαινομένου της έκλειψης – πανσελήνου. Έχετε πάρει επάνω σας από τη μία το φως της πανσελήνου και από την άλλη το σκοτάδι της έκλειψης. Θα πρέπει να είστε αρκετά προσεκτικοί πρώτα από όλα στον τομέα της υγείας σας. Φροντίστε για την ξεκούραση σας, την καλή διατροφή, την άσκηση, την ψυχαγωγία, καθώς και την ψυχική σας ηρεμία. Τώρα θα μου πείτε πόσο εύκολο είναι αυτό και εφικτό να γίνει όταν έχετε ταυτόχρονα πάνω σας τον Ερμή που σας τρέχει και τον Άρη που σας έχει στην πρίζα. Είναι σίγουρα πολύ δύσκολο και θα πρέπει να το προσπαθήσετε διπλά εάν δεν θέλετε να καταρρεύσετε στο τέλος. Μία καλή λύση είναι η επικοινωνία με το κοντινό περιβάλλον και με τα πρόσωπα που αγαπάτε και σας αγαπούν. Μπορείτε να κάνετε μικρές μετακινήσεις, συναντώντας άτομα, μπαίνοντας σε παρέες, κάνοντας συζητήσεις, ή να μένετε σπίτι διαβάζοντας, τηλεφωνώντας σε φίλους οι οποίοι σας χαλαρώνουν και σας κάνουν να ξεφεύγετε νοερά. Ούτως ή άλλως αποζητούν την παρέα σας και την προσοχή σας, αφού τους γοητεύετε με τα λόγια και την παρουσία σας.

 

Τοξότης

Εδώ και αρκετό καιρό έχετε άγχος το οποίο αυτή η έκλειψη –  πανσέληνος έρχεται να το φτάσει στο κόκκινο και σε επίπεδο συναγερμού. Αναμοχλεύετε καταστάσεις παρελθοντικές και έχει κολλήσει το μυαλό σας σε πράγματα που κανονικά έχουν τελειώσει, αλλά επειδή σας πόνεσαν, δεν μπορείτε ακόμη να τα ξεπεράσετε. Τα περισσότερα από αυτά αφορούσαν επαγγελματικά θέματα κι εκεί επειδή νιώσατε αδικημένοι και δεν μπορέσατε ενδεχομένως να δικαιωθείτε, αυτό σας έχει γίνει έμμονη ιδέα. Ότι έγινε έγινε, δεν αλλάζει, γι αυτό προσπαθήστε να ηρεμήσετε και αφήστε το να πάει στο καλό. Σαφώς ακόμα είναι δύσκολο να το καταφέρετε αφού και να θέλετε δεν μπορείτε διότι ακόμα σας πιέζουν κάποιες καταστάσεις και διαισθάνεστε το παρασκήνιο που λειτουργεί πίσω από την πλάτη σας. Από την άλλη εσείς έχετε ένα plan b στα σκαριά το οποίο δεν έχετε κοινοποιήσει ακόμη και που θεωρείτε ότι αυτό θα σας βγάλει από την τελματώδη κατάσταση. Οι όποιες αλλαγές συμβαίνουν στον επαγγελματικό τομέα εσάς θα σας φέρνουν οικονομική άνοδο και ευρωστία.

 

Αιγόκερως

Άπλετο φως έρχεται να ρίξει τούτη η έκλειψη – πανσέληνος στον τομέα των φιλικών σας σχέσεων. Μέχρι τώρα οι φίλοι, σύντροφοι, συνοδοιπόροι της ζωής σας δεν σας καλύπτουν πλέον και δεν έχετε τίποτα να μοιραστείτε μαζί τους, αφού σε ένα πράγμα συμφωνείτε.. ..ότι διαφωνείτε. Η στάση τους απέναντι σας είναι εριστική ακόμα και επιθετική, δείχνοντας σας ότι δεν συμμερίζονται τις απόψεις σας. Αφού αυτοί δεν έχουν καμία διάθεση να κάνουν ένα βήμα πίσω και να τα βρείτε κάπου στην μέση τότε και εσείς δεν χρειάζεται να στεναχωριέστε αφού σας περιμένουν νέες γνωριμίες και νέα άτομα μπαίνουν στο φιλικό περιβάλλον σας. Αν ανήκετε σε ομάδες ή συλλόγους ενδεχομένως και εκεί να αντιμετωπίσετε εχθρική συμπεριφορά. Οι φιλοδοξίες σας και τα σχέδιά σας τα οποία ήταν προς υλοποίηση, προς το παρόν μπλοκάρονται και μετατίθενται για αργότερα. Σε προσωπικό επίπεδο τα πράγματα είναι σαφώς καλύτερα διότι εσείς ανανεώνεστε εμφανισιακά και γοητεύετε το άλλο φύλο. Σας περιμένουν όμορφες σχέσεις και συνεργασίες.

 

Υδροχόος

Έντονη και εκρηκτική εβδομάδα για τον τομέα των επαγγελματικών σας. Το φως της πανσελήνου μαζί με το σκοτάδι της έκλειψης εστιάζεται στον τομέα της καριέρας σας. Προμηνύονται αλλαγές κάποιες από αυτές θα είναι αιφνίδιες και κάποιες ήδη έχουν δρομολογηθεί. Είτε με τον έναν είτε με τον άλλον τρόπο δεν σας αφήνουν ανεπηρέαστους, καθότι σας ξεβολεύουν από την γνώριμη και πάγια κατάσταση. Δίνετε έναν αγώνα για την κατάκτηση των συμφερόντων σας κι αυτό σας προκαλεί μεγάλο άγχος και μεγάλο εκνευρισμό. Επίσης αλλαγές τυγχάνουν και στον οικογενειακό τομέα, ενδεχομένως με κάποια μετακόμιση, ή με άτομα της πατρικής οικογένειας που χρήζουν βοήθειας. Θα πρέπει να προσέξετε την υγεία σας, διότι θα είστε ευάλωτοι σε αυτήν την έκλειψη και δεν αποκλείεται όλο αυτό να είναι απόρροια του αυξημένου stress που έχετε. Κάποιοι κάνετε μυστικές συναντήσεις και συμφωνίες οικονομικού ενδιαφέροντος και κάποιοι κρυφές συναντήσεις, αισθηματικού ενδιαφέροντος.

 

Ιχθύες

Έχετε κανονίσει ταξίδια, έχετε κανονίσει σπουδές, την απόκτηση γνώσεων και δεξιοτήτων, κι ενώ όλα φαίνονται να κυλούν ομαλά, δυστυχώς τα εμπόδια που παρουσιάζονται μπλοκάρουν τα σχέδιά σας. Δεν φταίτε εσείς διότι τα έχετε μελετήσει λεπτομερώς, αλλά κάποιοι αστάθμητοι παράγοντες οι οποίοι παρουσιάζονται εντελώς αιφνίδια, σας ανατρέπουν τα πλάνα σας. Παρόλα αυτά φαίνεται να ξεπερνιούνται όλα αυτά τα εμπόδια στο άμεσο μέλλον, θέτοντάς σας πάλι έτοιμους να ξανασχεδιάσετε την ζωή σας και να βάλετε σε εφαρμογή τους στόχους σας. Κάποια άτομα από το ευρύτερο φιλικό περιβάλλον σας, ή ακόμη κι ο σύντροφος, βοηθούν στην επίτευξη των στόχων σας. Δείξτε λίγη προσοχή στον τομέα της εργασίας, διότι αυξάνεται ο φόρτος και συνεπώς η κούραση σας.