Εβδομαδιαίες προβλέψεις από 08/11 εως 14/11 από τη Βίκυ Δρόσου

Σας εύχομαι καλή εβδομάδα!

 

Έναν αγώνα δρόμου μετ’ εμποδίων καλούμαστε να διανύσουμε μέσα σε αυτή την εβδομάδα, όπου αγώνας είναι ο Άρης, δρόμος ο Ερμής και εμπόδιο ο Κρόνος. Η αδρεναλίνη βρίσκεται στα ύψη και η δράση για την διεκδίκηση των συμφερόντων μας μπλοκάρεται. Μεσοβδόμαδα πρέπει να είμαστε προσεκτικοί, διότι ο έντονος θυμός και η οργή, δύναται να προκαλέσουν διαφωνίες, αντιπαραθέσεις, τσακωμούς, εκρηκτικό κλίμα και ανεξέλεγκτες καταστάσεις. Η επιθετική διάθεση δεν αποκλείεται να φέρει εξεγέρσεις και βία. Κάποιοι ήδη νιώθουν ψυχολογική κούραση την οποία θα εκδηλώσουν με άσχημο τρόπο. Καλό θα ήταν να μην εμπλακούμε σε καταστάσεις και σε παιχνίδια εξουσίας. Λίγο πριν λήξει η εβδομάδα η θετική όψη του Ήλιου με τον Ποσειδώνα αυξάνει την ευαισθησία μας, φέρνοντας μας πιο κοντά τον ένα στον άλλον και με ανεβασμένη την ενσυναίσθηση, αλλά και τη ρομαντική διάθεση, ζητάμε απόδραση μέσω της προσευχής. Με στραμμένο το βλέμμα στο Θεό και στο σύμπαν και με την πίστη μας άνωθεν, νιώθουμε ότι μόνο από εκεί θα αντλήσουμε βοήθεια για να ξεπεράσουμε τη δύσκολη κατάσταση. Επί του πρακτέου όμως δεν υπάρχει λύση διότι είναι μόνο μία μέρα προσευχής και μετά ακολουθεί το δύσκολο τέλος της εβδομάδος όπου ο ανατρεπτικός Ουρανός εντείνει το εκρηκτικό κλίμα. Συνιστάται ψυχραιμία και μόνο ψυχραιμία έως ότου περάσει το δύσκολο αυτό διάστημα.

Διαβάζετε και τον ωροσκόπο σας

 

Κριός

Άλλη μία εβδομάδα που σας βρίσκει επικεντρωμένους στον οικονομικό τομέα. Υπάρχουν εκκρεμότητες τις οποίες έχετε παραβλέψει εδώ και πολύ καιρό και που τώρα σας χτυπούν την πόρτα για να τις τακτοποιήσετε. Είναι οφειλές σε τράπεζες, δάνεια, ασφάλειες, εφορίες, κληρονομικά ζητήματα κτλ. Παρόλο που βγαίνετε εκτός προϋπολογισμού και αγχώνεστε για τα έξοδα που προκύπτουν, θα πρέπει να μην καθυστερήσετε άλλο την αποπληρωμή τους. Στον επαγγελματικό χώρο ξεχωρίζετε αφού εκεί υπάρχουν συμπάθειες από τους ανωτέρους, προς το άτομο σας. Ίσως τώρα είναι η κατάλληλη στιγμή να αρπάξετε την ευκαιρία για επαγγελματική άνοδο, πιθανώς με μία καλύτερη θέση, ή ακόμα αύξηση του μισθού σας. Αναθεωρείτε τις απόψεις σας για φιλικά άτομα τα οποία σας ξαφνιάζουν με τη συμπεριφορά τους και τις ιδέες τους. Στη σχέση σας με τον σύντροφο δίνετε τον καλύτερο εαυτό σας κι αυτό το αντιλαμβάνεται, αφού σας βλέπει με αυξημένη την ερωτική διάθεση.

 

Ταύρος

Αν και η σταθερότητα για εσάς αποτελεί σημείο αναφοράς για την οποιαδήποτε δράση σας, τώρα ήρθε η στιγμή που αυτό δεν σας παρέχεται πλέον. Όλα είναι ρευστά και αλλάζουν άρδην από τη μία ώρα στην άλλη. Τις περισσότερες αλλαγές τις κάνετε οικειοθελώς, αναλαμβάνοντας εσείς την πρωτοβουλία αλλά δεν είναι χωρίς λόγο και αιτία. Αναγκάζεστε λόγω της συμπεριφοράς των άλλων είτε αυτός είναι ο σύντροφος, είτε οι συνεργάτες σας. Κάποιες φορές η εριστική συμπεριφορά τους, σας βγάζει από τα ρούχα σας και ξεσπάτε σοκάροντας τους. Νιώθετε απογοήτευση και μία πίκρα γιατί ακούτε πικρόχολα σχόλια από το στόμα τους και κακή κριτική, για πράγματα που προφανώς δεν είστε υπαίτιοι. Το δίκιο είναι με το μέρος σας αλλά η αρνητικότητα τους είναι τόσο μεγάλη που δεν μπορούν να το δουν. Το καλό νέο είναι ότι γοητεύετε και έχετε τριγύρω σας αρκετούς θαυμαστές, οι οποίοι θα ζητήσουν να σας γνωρίσουν καλύτερα.

 

Δίδυμοι

Ένταση, στρες, άγχος, κούραση και πολύ τρέξιμο στο χώρο της δουλειάς σας. Έχετε βγάλει φτερά στα πόδια και τρέχετε να τα προλάβετε όλα για να είναι όλοι ευχαριστημένοι. Σας έχουν αναθέσει πολλές αρμοδιότητες και ζητούν από σας όλο και περισσότερα να κάνετε. Όλο αυτό σας κουράζει ψυχικά και σωματικά, καθώς νιώθετε την αδρεναλίνη σας στα ύψη. Όσο περισσότερα δίνετε τόσο περισσότερα σας ζητούν και ακόμη χειρότερα δεν είναι ποτέ τους ευχαριστημένοι από την απόδοση σας, παρότι δίνετε τον καλύτερο εαυτό σας. Πριν σας καταβάλει η κούραση εντελώς, ασχοληθείτε με πράγματα που σας ευχαριστούν κάνοντας διατροφή, ή κάποιο πρόγραμμα γυμναστικής, ώστε να εκτονώνετε εκεί την περίσσεια ενέργεια. Χαρά σας δίνει η οικογένειά σας και τα αγαπημένα σας πρόσωπα τα οποία σας προσμένουν με χαρά, έχοντας μία αγκαλιά για εσάς. Αφιερώστε χρόνο μαζί τους, διότι αυτό είναι το φάρμακο που σας φτιάχνει την ψυχολογία.

 

Καρκίνος

Χαράς ευαγγέλια για εσάς που τόσο έχετε ταλαιπωρηθεί το προηγούμενο διάστημα. Αν και το κλίμα των ημερών δεν είναι και το ιδανικότερο που θα μπορούσε να υπάρχει, εσείς παρόλα αυτά είστε επικεντρωμένοι στα ερωτικά και στα προσωπικά σας, τα οποία σας κάνουν να νιώθετε υπέροχα. Η προσφορά στον ερωτικό τομέα είναι μεγάλη και υπάρχει έντονη κινητικότητα. Τα καλλιτεχνικά και τα δημιουργικά σας ταλέντα, τώρα πια, είναι ευκαιρία να τα αναπτύξετε και να τα προωθήσετε. Θετικά νέα παίρνετε από τα παιδιά σας, που αφορούν την εξέλιξη τους πάνω στις δραστηριότητές τους. Οι σχέσεις, οι συνεργασίες, ο γάμος και η συντροφικότητα, ευνοούνται. Υπάρχει ενδεχόμενο να σας προτείνουν μία δουλειά με ευνοϊκούς όρους την οποία δεν θα αρνηθείτε. Όσοι είστε δεσμευμένοι νιώθετε αγάπη για τον σύντροφο και εισπράττετε το ίδιο κι από αυτόν. Αμοιβαία είναι τα αισθήματα σας. Όσοι είστε αδέσμευτοι υπάρχει πιθανότητα να μπείτε σε σχέση ουρανοκατέβατη με πολύ πάθος αλλά μικρή διάρκεια.

 

Λέων

Βρίσκεστε στο μάτι του κυκλώνα με πολλά ανοικτά μέτωπα στη ζωή σας. Ξεκινώντας από τον τομέα της οικογένειας, όπου εκεί υπάρχουν προβλήματα που σας απασχολούν, σας στεναχωρούν και σας αγχώνουν. Διαφωνείτε με τους οικείους σας, έχετε έντονες λεκτικές αντιπαραθέσεις, υπάρχει διχασμός απόψεων και δυσάρεστο περιβάλλον. Κάποιες ειδήσεις και νέα τα οποία σας στεναχωρούν και σας αγχώνουν, αφορούν τους οικείους σας. Στο παιχνίδι των αντιπαραθέσεων και των διαφωνιών με το δικό σας περιβάλλον, μπαίνει και ο σύντροφος, καταθέτοντας την άποψή του, ασκώντας την σκληρή κριτική του. Αν σας ενοχλεί η στάση του συντρόφου πάνω στα δικά σας οικογενειακά θέματα, μπορείτε να το συζητήσετε μαζί του ευγενικά, αν και η στάση σας δεν θα είναι η πρέπουσα. Σκεφτείτε καλά πριν ξεστομίσετε βαριές κουβέντες. Η αντιστάθμιση για την εξισορρόπηση της κατάστασης είναι ο τομέας της δουλειάς σας, όπου εκεί το κλίμα είναι καλό, αφού σας συμπαθούν οι υφισταμένοι και φροντίζουν να κάνουν όμορφη και ευχάριστη την καθημερινότητά σας.

 

Παρθένος

Βιάζεστε όταν μιλάτε, όταν επικοινωνείτε και όταν οδηγείτε. Γιατί;; Μην αγχώνεστε κι όλα θα τα προλάβετε. Φροντίστε στις επαφές, στις συζητήσεις και στις συναντήσεις που κάνετε με το περιβάλλον σας, να είστε σαφείς και κατανοητοί, διότι ίσως κάνετε επικοινωνιακά λάθη, λόγω του ότι έχετε έναν εκνευρισμό που δεν δικαιολογείται. Ακόμα και οι κινήσεις σας έχουνε μία νευρικότητα, γι αυτό καλό θα ήτανε να προσέχετε τα μικροατυχήματα, λόγω βιασύνης. Αν αναβάλλονται ή ματαιώνονται θέματα σπουδών, επιμόρφωσης, ή ακόμα και τα ταξίδια σας, θεωρείστε το ως προστασία από το σύμπαν, αφού δεν είναι κατάλληλη η εποχή για να πραγματοποιηθούν. Όλα θα γίνουν όταν έρθει η ώρα τους. Αρωγός σας η Αφροδίτη για ένα μεγάλο διάστημα, η οποία ευνοεί τον αισθηματικό τομέα κι εκεί θα δείτε να υπάρχει έντονο ερωτικό ενδιαφέρον, από άτομα που θα εκδηλώσουν τον θαυμασμό τους για εσάς.

 

Ζυγός

Εξακολουθούν να σας πιέζουν τα οικονομικά σας θέματα καθώς παρουσιάζονται διαρκώς έκτακτα έξοδα. Σαφώς εισέρχεται χρήμα στην τσέπη σας από την εργασία σας, αλλά ταυτόχρονα εξέρχεται από το πορτοφόλι σας, διότι οι ανάγκες σας δεν καλύπτονται επαρκώς. Οπότε στο τέλος καταλήγετε μία η άλλη. Έρχεστε σε αντιπαράθεση με τον σύντροφο για την διαχείριση των οικονομικών σας και είστε εσείς που του επιρρίπτετε τις ευθύνες για κακοδιαχείριση. Ίσως να μην είναι ο κύριος υπαίτιος της κατάστασης, αφού τα οικονομικά του είναι ρευστά και δεν μπορεί να τα κοντρολάρει. Ενδεχομένως να γίνονται δαπάνες για τα παιδιά. Αγορές κάνετε επιπλέον και για πράγματα τα οποία αφορούν το σπίτι, την οικογένεια και τους οικείους σας. Θέλετε να έχετε ένα όμορφα διακοσμημένο σπίτι, θέλετε να προσφέρετε στους γονείς σας, στα παιδιά σας, στους φίλους σας κι έτσι παίρνετε ηθική ικανοποίηση. Οπότε αρκεστείτε σε αυτό προς το παρόν και μη ζητάτε και την πίτα ολόκληρη και το σκύλο χορτάτο. Το σκηνικό αλλάζει αργότερα.

 

Σκορπιός

Η φύση σας είναι εσωστρεφής, αρκετά κλειστή και τώρα καλείστε να βγείτε στο προσκήνιο και να δηλώσετε την παρουσία σας, κάνοντας αρκετό θόρυβο μάλιστα. Είστε νευριασμένοι με όλους και όλα και δεν έχετε άδικο. Για ένα πολύ μεγάλο χρονικό διάστημα είχατε πνίξει το θυμό, το άγχος, τις ανασφάλειες, τις πίκρες σας και τώρα ήρθε η ώρα να ξεσπάσετε. Ο πρώτος αποδέκτης βρίσκεται απέναντί σας και είναι ο σύντροφος για κάποιους και οι συνεργάτες για κάποιους άλλους. Μία γεύση θα πάρει και το κοντινό σας περιβάλλον. Έχετε σηκώσει μανίκια και είστε έτοιμοι για την τελική αναμέτρηση για την οποία και οι άλλοι δεν είναι άμοιροι ευθυνών, αφού κατά καιρούς σας έχουν προκαλέσει με τη συμπεριφορά τους. Πλέον αναλαμβάνετε την ευθύνη τη ζωή σας και θα είστε εσείς ο κυβερνήτης του καραβιού σας. Από δω και πέρα δεν έχετε ανάγκη κανέναν και δεν δέχεστε από κανέναν να σας κάνει κουμάντο. Θέματα που αφορούν το σπίτι και την οικογένεια είναι ο τομέας που σας πιέζει και σας αγχώνει, διότι ίσως χρειαστεί να συμπαρασταθείτε σε κάποιο μέλος της φροντίζοντας το.

 

Τοξότης

Ένα παρασκήνιο με πισώπλατες μαχαιριές εξακολουθεί να διαδραματίζεται στον τομέα της εργασίας. Ως φιλοσοφημένα άτομα κάτι νιώθετε να γίνεται πίσω από την πλάτη σας, αλλά δεν μπορείτε να καταλάβετε και να εξηγήσετε το γιατί. Έχετε άγχος, stress και ψυχολογική κούραση, τα οποία σας οδηγούν σε αϋπνίες, αφού σκέφτεστε διαρκώς το παρελθόν και τι ήταν αυτό που πήγε στραβά. Καλό είναι κάποιες φορές να κάνετε τον απολογισμό των πεπραγμένων σας, αλλά η έντονη αναμόχλευση του παρελθόντος, συνήθως δεν οδηγεί πουθενά, αντιθέτως φθείρει την εσωτερική σας γαλήνη. Πρέπει να ηρεμήσετε και να πείτε στον εαυτό σας πώς ότι έγινε έγινε και δεν αλλάζει. Όταν έρθει η ώρα θα σας δοθούν οι απαντήσεις, αφού θα βγουν στο προσκήνιο και θα σας αποκαλυφθούν τα πάντα. Τα καλά νέα είναι ότι αυξάνονται τα εισοδήματά σας κι εκεί θα πρέπει να επικεντρώσετε το ενδιαφέρον σας, διότι σταθεροποιούνται προσδίδοντας σας ασφάλεια. Δεν το λέτε και λίγο αυτό στις μέρες μας.

 

Αιγόκερως

Αναλαμβάνετε δράση για την υλοποίηση των στόχων και των φιλοδοξιών σας. Έχετε κάνει σχέδια για το μέλλον και τώρα ήρθε η ώρα να τα πετύχετε. Νιώθετε ιδιαίτερα δραστήριοι και δυναμικοί σε χώρους πού ανήκετε μαζί με άλλα άτομα και που εκπροσωπείτε έναν κοινό σκοπό. Κάποιοι ίσως να διαφωνήσουν με τα μελλοντικά σας σχέδια και την δράση σας, τα οποία είναι άτομα που πιθανώς προέρχονται από τον φιλικό σας τομέα. Σαφώς η ανταλλαγή απόψεων δεν είναι κακή, ούτε η διαφωνία με τους φίλους σας, αρκεί να μην γίνεστε εριστικοί και προσβάλλετε ο ένας τον άλλον, διότι κάθε άποψη είναι σεβαστή. Υπάρχει το ενδεχόμενο να αποχωρήσετε από κάποια ομάδα ή να διακόψετε με κάποιο φιλικό άτομο, λόγω διαφωνιών. Από την άλλη εσείς μαγεύετε τα πλήθη καθώς ομορφαίνετε, αλλάζοντας εμφάνιση και βελτιώνοντας το look σας. Ο σύντροφος και οι συνεργάτες σας καθώς και το κοντινό σας περιβάλλον πού είναι οι δικοί σας άνθρωποι εντυπωσιάζονται από τη νέα εικόνα σας.

 

Υδροχόος

Κινείστε στο ρυθμό των εξελίξεων και των αλλαγών για ακόμη μία φορά. Αλλαγές που αφορούν τους βασικούς τομείς της ζωής σας. Ο επαγγελματικός τομέας παρουσιάζει τις μεγαλύτερες αλλαγές που θα μπορούσαν να συμβούν. Είναι μία εβδομάδα πού καλείστε να αναλάβετε ευθύνες, πρωτοβουλίες και να πείτε τη γνώμη σας για τα τεκταινόμενα πάνω στη δουλειά σας. Θα δείξει κατά πόσο είναι εφικτό να εισακουστείτε, μιας και οι ανώτεροι σας δεν είναι διατεθειμένοι για κάτι τέτοιο. Οι αντιπαραθέσεις, οι διαφωνίες και οι λογομαχίες, είναι πάνω στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων. Κλυδωνισμοί πάνω στα εργασιακά σας, τα οποία σας προκαλούν εκνευρισμό, καθώς δεν μπορείτε αυτή την κατάσταση. Οι συζητήσεις καταλήγουν μόνο σε διαφωνίες. Στο σπίτι και στην οικογένεια η κατάσταση είναι ρευστή, καθώς κι εκεί αναμένονται αλλαγές. Σύμμαχος ενδέχεται να βρίσκεται και στο πλευρό σας, ένα άτομο από το παρελθόν, με το οποίο υπήρχε ερωτικό ενδιαφέρον και που τώρα ελπίζει ξανά στην αναβίωση του. Παρασκήνιο και of the record συμφωνίες, που είτε κάνετε εσείς, είτε κάνουν οι άλλοι εν αγνοία σας.

 

Ιχθύες

Είστε στον προπομπό των εξελίξεων για θέματα που αφορούν την επιμόρφωση σας σε σεμινάρια, απόκτηση δεξιοτήτων, ξένες γλώσσες κτλ. Η κουλτούρα σας και η φιλοσοφία σας αλλάζει διότι αλλάζει και η κοσμοθεωρία σας. Συζητάτε και κανονίζετε ταξίδια σε εξωτερικούς προορισμούς κι αυτό είναι κάτι που σας κεντρίζει το ενδιαφέρον και που σας κάνει να περιμένετε με αγωνία, την πραγματοποίηση τους. Λίγη προσοχή χρειάζεται στις μετακινήσεις σας και στις μικρές σας διαδρομές, καθώς από παντού καραδοκεί το απρόοπτο. Το μέλλον σας διαγράφεται λαμπρό και σε αυτό έχετε αρωγό την Αφροδίτη, η οποία γλυκαίνει τις σχέσεις σας με όλους τους ανθρώπους που βρίσκονται τριγύρω σας και αποτελούν το άμεσο κοντινό σας περιβάλλον. Θα δεχτείτε προτάσεις για επαγγελματικές συνεργασίες. Όλοι δείχνουν το ενδιαφέρον τους για εσάς, όλοι σας αγαπάνε και ιδιαίτερα ο σύντροφος. Όσοι είστε αδέσμευτοι θα μπείτε σε σχέση και δεν αποκλείεται μέσα στο επόμενο διάστημα να την επισημοποιήσετε.