kartakz_1200x300
LOGO FULL
nak coffee filladio
elifesp
mpek2
previous arrow
next arrow
kartakz_1200x300
LOGO FULL
nak coffee filladio
elifesp
mpek2
previous arrow
next arrow
Εβδομαδιαίες Αστρολογικές Προβλέψεις από 14/12 έως 20/12 από την Κατερίνα Καράμπελα |

Εβδομαδιαίες Αστρολογικές Προβλέψεις από 14/12 έως 20/12 από την Κατερίνα Καράμπελα

Σας εύχομαι καλή εβδομάδα.

 

Η τελευταία έκλειψη του Ήλιου για το 2020 μας καλεί να δούμε τι είναι αυτό που μας παρασύρει σε αυτό παραλήρημα των ειδήσεων και των άστοχων φιλολογικών συζητήσεων. Κάτω από πιο πρίσμα βγάζουμε τα συμπεράσματα μας;

 

Σε προσωπικό επίπεδο ο καθένας πρέπει να καταλάβει την βαρύτητα που έχουν τα λόγια του.

 

Αισιοδοξία είναι το φάρμακο για κάθε κρίσιμη στιγμή στην ζωή μας.

 

Η θετική σκέψη και όχι η απερίσκεπτη φιλοσοφία, που στηρίζετε μόνο σε συναισθήματα όπως είναι οι φοβίες, φιλοδοξίες, ελπίδες…, θα δώσει πραγματικό νόημα στις προσδοκίες μας.

 

Σκέψεις και πράξεις πρέπει να συνάδουν, για να είμαστε ισορροπημένοι, (δεν είναι πάντα εύκολο). Μια καινούργια εκκίνηση. Είναι ευκαιρία να κάνουμε μια καινούργια αρχή και αυτή δεν είναι άλλη από το να σταματήσουμε να “παλεύουμε” με τον εαυτό μας (είναι εξαντλητικό).

 

 

 

ΚΡΙΟΣ.

 

Το πρώτο δεκαήμερο αρχίζει να νιώθει μια νότα αισιοδοξίας. Είστε λοιπόν έτοιμοι να σταματήσετε να τα βλέπετε όλα γκρίζα και να είστε ανοιχτοί και σε άλλες εμπειρίες. Ο Κρόνος θα σας κάνει να είστε πιο επιλεκτικοί στις παρέες και στις συλλογικές σας δράσεις, ενώ ο Δίας θα πολλαπλασιάσει τις ευκαιρίες για κοινωνικές σχέσεις. Εκμεταλλευτείτε την διαμονή του Δία για να είστε πιο δεκτικοί σε καινούργιες ιδέες. Εύκολα θα δεχθείτε την εύνοια από ομάδες, φίλους, συλλόγους κτλ.

 

Το δεύτερο δεκαήμερο θα βρίσκεται σε κατάσταση αναμονής αφού δεν επηρεάζεται ιδιαίτερα από το πλανητικό σκηνικό. Μπορείτε να οργανωθείτε για την συνέχεια.

 

Το τρίτο δεκαήμερο επηρεάζεται από την έκλειψη στις 14/12. Ίσως σας βοηθήσει να εγκαταλείψετε κάποιους ανεκπλήρωτους στόχους και να ξεκινήσετε κάτι καινούργιο. Έχετε τη δυνατότητα να εκφραστείτε ελεύθερα, να οργανώσετε τις σκέψεις σας. Είστε πιο κατασταλαγμένοι και μπορείτε να πάρετε αποφάσεις. Εσείς που είστε γεννημένοι στο τέλος του δεκαημέρου επαγγελματικά μπορείτε να έχετε άνοδο.

 

 

ΤΑΥΡΟΣ.

 

Ο Κρόνος κι ο Δίας σας ωθούν να φτάσετε το στόχο σας. Για αρχή θα επηρεαστεί από την μετατόπιση των δύο αυτών πλανητών το πρώτο δεκαήμερο. Καλείστε να βάλετε εφικτούς στόχους και με τη βοήθεια του Δία, να τους πραγματοποιήσετε, αν λειτουργήσετε με σύνεση και πρόγραμμα. Εύνοια σε κληρονομικά και οικονομικά που αφορούν τρίτους. Ίσως έχετε έσοδα από κρυφές πηγές.

 

Το δεύτερο δεκαήμερο μετά από αρκετό καιρό δεν έχει επιρροές απ’ το πλανητικό σκηνικό, είναι ευκαιρία να αναδιοργανωθείτε.

 

Το τρίτο δεκαήμερο είναι το πιο τυχερό σε ότι αφορά τις διαπροσωπικές του σχέσεις, όπως κι ότι αφορά κάποια συνεργασία ή νομικά θέματα στην αρχή της εβδομάδας. Η έκλειψη του Ήλιου όμως την ίδια μέρα δηλαδή στης 14/12, σας δείχνει ότι πρέπει να αντιμετωπίστε τις οικονομικές εκκρεμότητες που αφορούν τρίτους ή οικονομικά θέματα που έχουν σχέση με τον σύντροφό σας. Σίγουρα αυτό θα σας απασχολήσει για αρκετό καιρό γι’ αυτό κάντε μια καινούργια αρχή τακτοποιώντας ότι μέχρι τώρα έχετε παραμελήσει. Συζητήσεις γι αυτά τα θέματα θα γίνουν στο τέλος της εβδομάδας. Προσοχή γιατί η εσωτερική ένταση δεν σας αφήνει να σκεφτείτε σωστά τις επόμενες κινήσεις σας.

 

 

ΔΙΔΥΜΟΙ.

 

Εσείς του πρώτου δεκαήμερου αρχίζετε τις εξερευνήσεις και φιλοσοφείτε τη ζωή. Ήρθε το πλήρωμα του χρόνου, που ο Κρόνος και ο Δίας θα σας βοηθήσουν να βρείτε ένα καινούργιο νόημα στην ζωή σας. Αρχίστε να κάνετε σχέδια που θα έχουν δομή και σύστημα και μην ανησυχείτε, ο Δίας θα είναι μαζί σας για να τα πραγματοποιήσετε. Είναι μία καλή εβδομάδα γιατί θα αισθανθείτε ότι ο/η σύντροφος της ζωή σας θα συμπαραστέκεται σε κάθε δυσκολία, αρκεί βέβαια να τον/την αφήσετε να σας δείξει την αγάπη του. Θετικές και οι συνεργασίες αυτό το διάστημα.

 

Το δεύτερο δεκαήμερο θα έχει μια ουδέτερη εβδομάδα. Έχετε ανάγκη από ηρεμία για να τακτοποιήσετε τυχόν εκκρεμότητες στην καθημερινότητα και φυσικά σε ότι αφορά οικονομικά θέματα.

 

Το τρίτο δεκαήμερο επηρεάζεται άμεσα από την έκλειψη του Ήλιου στην αρχή της εβδομάδας γιατί γίνεται απέναντί σας. Άρα σημαντικό είναι να βρείτε τι είναι αυτό που σας ενοχλεί στις προσωπικές σας σχέσεις, όπως και τι σας εμποδίζει να έχετε μια καλή συνεργασία ή συνεταιρισμό. Όλα αυτά θα βγουν στην επιφάνεια το επόμενο διάστημα και θα ζητήσουν λύσεις. Οι συζητήσεις πάνω σε όλα αυτά τα θέματα θα γίνουν πιο έντονες στο τέλος της εβδομάδας. Εσείς που έχετε γεννηθεί τις τελευταίες μέρες του ζωδίου θα πετύχετε μια οικονομική ή εργασιακή άνοδο.

 

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ.

 

Για εσάς που έχετε γεννηθεί το πρώτο δεκαήμερο φαίνεται ότι η καθημερινότητα γίνεται πιο εύκολη. Εργασιακά θέματα προχωρούν πιο άνετα και οι συνάδερφοι έχουν καλές προθέσεις απέναντί σας. Ο Κρόνος και ο Δίας περνούν στον τομέα των οικονομικών, αυτό σημαίνει ότι σας δίνεται η ευκαιρία να τακτοποιήσετε τυχών εκκρεμότητες που έχετε σε τρίτους και να κάνετε επιχειρηματικά ανοίγματα. Αυτό που πρέπει να προσέξετε είναι να είστε συνεπείς και οργανωμένοι για να έχετε αποτελέσματα.

 

Το δεύτερο δεκαήμερο θα έχει μια ουδέτερη εβδομάδα αφού δεν έχει ιδιαίτερες επιρροές από το πλανητικό σκηνικό. Είναι ευκαιρία να ανασυγκροτηθείτε, οι γιορτές έρχονται, απλά προετοιμαστείτε.

 

Το τρίτο δεκαήμερο στις αρχές της εβδομάδας έχει μία πολύ καλή όψη που βοηθά τους γεννημένους στο τέλος του ζωδίου 20-22/7 να ζήσουν μια εμπειρία αγάπης. Πιθανόν να θελήσετε να ζήσετε με τον/την αγαπημένο σας στον ίδιο χώρο ή να μοιραστείτε τη ζωή σας μαζί του. Αγάπη και δυνατά συναισθήματα. Η έκλειψη την ίδια μέρα για τους υπόλοιπους του δεκαημέρου, δείχνει ότι πρέπει να δώσετε μεγαλύτερη σημασία στην υγεία σας καθώς και σε εργασιακά θέματα. Στο τέλος της εβδομάδας θα έχετε συνεχείς συναντήσεις και μετακινήσεις για τακτοποίηση πρακτικών θεμάτων κι εκεί φαίνεται ότι δίνετε όλη σας την προσοχή. Ο Άρης δείχνει ότι χρειάζεται να παλέψετε πολύ για να κατακτήσετε τους στόχους σας σε κοινωνικό αλλά και επαγγελματικό επίπεδο.

 

 

ΛΕΩΝ.

 

Το πρώτο δεκαήμερο θα περάσει μία εβδομάδα με εύνοια στα συναισθηματικά (ερωτικά) θέματα. Θετική περίοδος για να δημιουργήσετε, να διασκεδάσετε όπως και να περάσετε όμορφα με τα παιδιά σας. Ο Κρόνος και ο Δίας ανοίγουν ένα καινούργιο κεφάλαιο στη ζωή σας, αυτός ο κύκλος έχει σχέση με τις διαπροσωπικές σας σχέσεις. Αφορά την συντροφική σας ζωή και την τάση να βάζετε γερές βάσεις ή να επισημοποιείτε μια σχέση. Οι συνεργασίες έχουν να σας δώσουν πολλά, όμως πρέπει να κατανοήσετε τους όρους. Ευτυχώς στην αρχή η σύμπλευση και των δύο αυτών πλανητών δεν θα σας αφήσουν να ξεφύγετε στις επιλογές σας.

 

Το δεύτερο δεκαήμερο δεν έχει να φοβηθεί τίποτα αυτή την εβδομάδα, αν και ουδέτερη, σας δίνετε η δυνατότητα να ανασυνταχθείτε. Ο Ποσειδώνας θολώνει το τοπίο σε σχέση με τις οικονομικές εκκρεμότητες κι εκεί να πρέπει να δώσετε μεγαλύτερη προσοχή.

 

Το τρίτο δεκαήμερο επηρεάζεται από την έκλειψη, όμως δεν είναι αρνητική για εσάς. Χρειάζεστε ανανέωση και χαρά στη ζωή σας, αν κάτι δεν σας ευχαριστεί πια, μπορείτε να το διαμορφώσετε και να ανοίξετε την καρδιά σας και σε καινούργιες συναισθηματικές σχέσεις. Αφήστε πίσω μια προβληματική κατάσταση και προχωρήστε μπροστά, γίνετε δημιουργικοί και μην φοβηθείτε να εμπλακείτε σε διαφορετικές κοινωνικές ομάδες και ιδέες που βλέπετε ότι σας καλύπτουν. Συζητήσεις και διευκρινήσεις για μία ερωτική σχέση ή για ένα δημιουργικό εγχείρημα, είναι εφικτές.

 

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ.

 

Εσείς που έχετε γεννηθεί το πρώτο δεκαήμερο αισθάνεστε όμορφα στο χώρο του σπιτιού. Η οικογένεια σας προσφέρει τη θαλπωρή αυτό το χρονικό διάστημα. Σας αρέσει να διακοσμείτε το χώρο σας και να απολαμβάνετε την ατμόσφαιρα. Ο Κρόνος κι ο Δίας θα επηρεάσουν ένα ευαίσθητο τομέα της ζωή σας, θα χρειαστεί να παρέχετε υπηρεσίες που θα σας κουράζουν μεν, αλλά θα έχετε και τα εύσημα. Εργασιακά θέματα θα έρθουν στην επιφάνεια. Μπορεί να βρείτε εργασία που θα βάλει τη ζωή σας σε ένα πρόγραμμα, αλλά θα έχετε την υλική και ηθική ανταμοιβή για να συνεχίσετε.

 

Το δεύτερο δεκαήμερο θα έχει μία ουδέτερη εβδομάδα. Ο Ποσειδώνας απέναντί σας δεν βοηθά να δείτε καθαρά μία συντροφική σχέση ή μία συνεργασία, μην ωραιοποιείτε τις καταστάσεις.

 

Το τρίτο δεκαήμερο και ειδικά όσοι έχουν γεννηθεί στο τέλος του ζωδίου θα έχουν ευχάριστες στιγμές με νεαρά άτομα, ίσως να αφορά και εκπαίδευση. Επίσης θα έχετε την εξομολόγηση του/της αγαπημένου σας που σας κάνει να πετάτε στα σύννεφα. Είναι πολύ καλή εβδομάδα, ιδιαίτερα στην αρχή της, για δημιουργικά και συναισθηματικά θέματα. Η έκλειψη επηρεάζει τους υπόλοιπους περισσότερο σε ότι αφορά την οικογένεια και τα ακίνητα. Χρειάζεται προσοχή γιατί υπάρχουν λεπτές ισορροπίες που μπορεί να διαταραχθούν το επόμενο διάστημα. Θα γίνουν πολλές συζητήσεις που θα αφορούν τη σχέση σας με τα οικεία πρόσωπα, αλλά κι ότι αφορά συμβόλαια, συμφωνίες για ακίνητα. Δυσκολίες κι εντάσεις για οικονομικά που εμπλέκονται και τρίτοι. Θα μπορούσε όμως να αφορά και την ένταση που έχετε για να διεκπεραιώσετε εκκρεμότητες π.χ. ασφάλειες, δάνεια, επενδύσεις.

 

 

ΖΥΓΟΣ.

 

Το πρώτο δεκαήμερο έχει την εύνοια από τον κοινωνικό περίγυρο όπως και σε θέματα εκπαίδευσης. Όμως δεν είναι μόνο αυτό, θα έχετε ευχάριστες συζητήσεις και συναντήσεις με νεαρά άτομα ή με φίλους σας. Το φλερτ δεν θα σταματήσει να σας δίνει χαρά, όπως και οι ειδήσεις που θα λαμβάνετε.

 

Το δεύτερο δεκαήμερο θα έχει μία ουδέτερη εβδομάδα. Η καθημερινότητα σας εξασθενεί, πολύ θα θέλατε να ξεφύγετε από πρακτικά ή εργασιακά θέματα. Οργανωθείτε αυτή την εβδομάδα ώστε η επόμενη να είναι χαλαρή κι ευχάριστη.

 

Το τρίτο δεκαήμερο θα πρέπει να αντικρούει συνεχώς τις προκλήσεις των άλλων, αυτοί μπορεί να είναι σύντροφοι, συνεργάτες ή συνέταιροι. Οι διαπροσωπικές σας σχέσεις θα έχουν ένταση. Όμως, όσοι γεννηθήκατε στο τέλος του ζωδίου, θα έχετε θετικό αποτέλεσμα σε ένα οικονομικό ή ηθικό θέμα που θα έχει σχέση με ένα ακίνητο ή την οικογένεια. Η έκλειψη στις 14/12 δείχνει ότι κάποια θέματα με το περιβάλλον σας πρέπει να εκλείψουν, ίσως σχέσεις με γείτονες και συγγενείς θα πάρουν μία άλλη μορφή που θα σας ικανοποιεί. Μπορείτε να γίνετε πιο κοινωνικοί και να αρχίσετε μία διαφορετική ασχολία που θα έχει σχέση με την εκπαίδευση ή με το εμπόριο κτλ. Συζητήσεις, γραπτά, επιμόρφωση, συμφωνίες θα είναι στο επίκεντρο αυτή την εβδομάδα.

 

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ.

 

Το πρώτο δεκαήμερο θα δεχθεί τον Κρόνο και τον Δία για να ανοίξει μια νέα σελίδα στις σχέσεις σας με την οικογένεια. Με σύνεση και σχέδιο θα καταφέρετε να προσεγγίσετε τους οικείους σας. Πιθανόν να έχετε περισσότερες ευθύνες και κούραση στο χώρο του σπιτιού, αλλά η ανταμοιβή θα είναι μεγάλη από την ηθική ικανοποίηση, αλλά και από τη βοήθεια των δικών σας ανθρώπων. Μπορεί να μείνετε σε ένα άλλο σπίτι πιο ευρύχωρο, αλλά να έχετε κι ένα μεγάλο άτομο στην ηλικία μαζί ή μία επιπλέον ευθύνη. Οικονομικά αυτή την εβδομάδα δεν θα έχετε πρόβλημα, αντιθέτως μπορεί να αγοράσετε κάτι που θα σας δώσει χαρά.

 

Το δεύτερο δεκαήμερο θα περάσει μία ουδέτερη εβδομάδα. Μην ξεχνάτε ότι έχετε τον Ποσειδώνα να σας κάνει πολύ ρομαντικούς αλλά και με μεγάλη έμπνευση. Πλατωνικοί έρωτες. Έχετε την δυνατότητα να αναδιοργανωθείτε.

 

Το τρίτο δεκαήμερο επηρεάζεται από την έκλειψη, στην αρχή της εβδομάδας, στον τομέα των οικονομικών. Πρέπει λοιπόν να δείτε τον τρόπο που διαχειρίζεστε τα χρήματα και γενικά τα υλικά αποκτήματά σας. Φαίνεται ότι ενώ αγωνίζεστε για να έχετε περισσότερα έσοδα οι δαπάνες σας είναι μεγαλύτερες. Στο τέλος της εβδομάδας θα έχετε συζητήσεις και συμφωνίες για τα οικονομικά. Ίσως μιλήσετε για θέματα εμπορείου, γραφειοκρατικά και αγορές. Αυτοί που έχουν γεννηθεί στο τέλος του ζωδίου θα έχουν επιτυχία σε καλλιτεχνικά, στην συγγραφή, και σε γραφειοκρατικά θέματα. Καλές ειδήσεις και μηνύματα από ανθρώπους που σας συμπαθούν…το λιγότερο.

 

 

ΤΟΞΟΤΗΣ.

 

Το πρώτο δεκαήμερο έχει την εύνοια της Αφροδίτης. Είστε πολύ συμπαθείς και φαίνεστε πολύ όμορφοι στους άλλους γύρω σας, οπότε κεντρίζετε και το ερωτικό ενδιαφέρον. Ασχοληθείτε με την εμφάνιση σας γενικότερα και φροντίστε να περάσετε καλά. Ο Κρόνος κι ο Δίας, οι δύο μεγάλοι δάσκαλοι, περνάνε σε μία καλή θέση για εσάς στον τομέα της κοινωνικότητας. Θέματα που έχουν να κάνουν με εμπόριο, γραφειοκρατικά, επικοινωνία, σπουδές κτλ, θα σας απασχολήσουν το επόμενο διάστημα. Μέσα από μεθοδικές κινήσεις μπορείτε να έχετε καλά αποτελέσματα σε όλους αυτούς τους τομείς. Το περιβάλλον σας αποκτά μια άλλη βαρύτητα όσων αφορά το πόσο περισσότερο θα ασχοληθείτε με φίλους συγγενείς ακόμα και γείτονες.

 

Το δεύτερο δεκαήμερο δεν επηρεάζεται ιδιαίτερα από το πλανητικό σκηνικό. Σε θέματα που αφορούν την οικογένεια, όσο κι αν προσπαθείτε, δεν μπορείτε να βγάλετε ακόμα συμπεράσματα. Όμως τους συμπονάτε και μερικές φορές ίσως εθελοτυφλείτε.

 

Το τρίτο δεκαήμερο είναι στο επίκεντρο των εξελίξεων (χρόνια πολλά!). Η έκλειψη του Ήλιου στις 14/12 γίνεται στο δεκαήμερό σας κι επηρεάζει περισσότερο εσάς που έχετε γενέθλια εκείνες τις μέρες. Η προσωπικότητα και τα θέλω σας αναμορφώνονται, αυτό το διάστημα ασχολείστε ενδελεχώς με το τι ζητάτε από τη ζωή σας και από τους άλλους γύρω σας. Μην νομίζετε ότι αυτό το διάστημα δεν είστε εκκεντρικοί. Συζητήσεις, συναντήσεις και συμφωνίες γίνονται για να γνωστοποιήσετε τις προθέσεις σας. Οι αλλαγές θα φανούν σε βάθος χρόνου κι εσείς οι ίδιοι απορρίπτετε κάποια κομμάτια του εαυτού σας. Εσείς που έχετε γεννηθεί στο τέλος του ζωδίου μπορεί να έχετε κρυφή οικονομική βοήθεια που θα σας “λύσει τα χέρια”

 

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ.

 

Εσείς που ανήκετε στο πρώτο δεκαήμερο είναι δύσκολο να εκφράσετε τα συναισθήματά σας. Δύο λόγοι μπορεί να υπάρχουν ή γιατί είστε απογοητευμένοι από κάποιες συμπεριφορές ή δεν πρέπει να μάθουν και άλλοι πως αισθάνεστε. Ο Κρόνος κι ο Δίας μπαίνουν στον τομέα των οικονομικών και ηθικών αξιών, κι εκεί ανοίγει ένας καινούργιος κύκλος που για αρχή θα επηρεάσει εσάς που έχετε γεννηθεί στις αρχές του ζωδίου. Αν βάλετε μέθοδο και τάξη στα οικονομικά σας, τότε θα δρέψετε τους καρπούς των κόπων σας. Σε ότι αφορά τους κώδικες ηθικής θα επηρεαστείτε από το παρελθόν για να στηρίξετε και να εδραιώσετε την εικόνα σας προς τα έξω και να απολαύσετε τα υλικά αγαθά. Δεν σημαίνει ότι όλα αυτά θα γίνουν χωρίς κόπο και σύνεση.

 

Το δεύτερο δεκαήμερο δεν επηρεάζεται ιδιαίτερα από το πλανητικό σκηνικό. Δεν είναι βέβαια αυτός λόγος να αφήνεστε στις επιρροές του Ποσειδώνα που τώρα είναι ακόμα πιο “δυνατός” κι ίσως σας παρασύρουν σε λεκτικά ατοπήματα. Σίγουρα όμως έχετε ισχυρή φαντασία και ρητορικότητα που μαγεύει.

 

Το τρίτο δεκαήμερο επηρεάζεται από την έκλειψη στις 14/12. Αυτό το διάστημα είστε κλεισμένοι στον εαυτό σας και η έκλειψη έρχεται να δείξει ακριβώς αυτή την απομόνωση. Κάποιοι από τους λόγους της απομόνωσης είναι η ψυχολογική πίεση, η ανασφάλεια αλλά και τα κρυμμένα συναισθήματα. Όλα αυτά και ίσως ακόμα περισσότερα δεν σας αφήνουν να εκτονώσετε προς τα έξω τα θέλω σας. Άρα αυτή η έκλειψη επιδρά άμεσα στην ψυχολογία σας. Αρκετές φορές προσπαθούν τα οικεία πρόσωπα να σας κάνουν να εκφραστείτε, αλλά ο τρόπος που το κάνουν δεν σας αγγίζει. Σκέψεις, συζητήσεις και αποφάσεις παίρνονται από σας, χωρίς να κοινοποιούνται. Υπάρχει παρασκήνιο και σίγουρα το υποψιάζεστε. Εσείς που γεννηθήκατε στο τέλος του ζωδίου θα έχετε τα εύσημα από μια κοινωνική ομάδα.

 

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ.

 

Το πρώτο δεκαήμερο επιτέλους αρχίζει και βγαίνει προς τα έξω, γίνεται πιο κοινωνικό. Αναλυτικότερα, η Αφροδίτη μπαίνει στις 15/12 σε ένα φιλικό ζώδιο προς εσάς και ο τομέας που επηρεάζεται θετικά είναι η κοινωνική δράση. Είστε αγαπητοί στις παρέες και τους ομοϊδεάτες σας. Μία κοινή προσπάθεια φαίνεται ότι έχει ευοδώσει. Μέσα σε μία ομάδα που συμμετέχετε θα υπάρχουν άτομα που ενδιαφέρονται συναισθηματικά για εσάς. Ένα κεφάλαιο ανοίγει για τον επόμενο χρόνο στην ζωή σας, κι αυτό οφείλεται στον Κρόνο και τον Δία που μπαίνουν στο ζώδιο σας. Θα έχετε περιορισμούς και θα ωριμάσετε σε πολλούς τομείς της ζωή σας. Ο Κρόνος θα βάλει σε τάξη τα θέλω σας και ο Δίας θα σας επιβραβεύσει για τις σωστές επιλογές. Θα έχετε ευκαιρίες αλλά και κούραση για να φτάσετε στο ποθούμενο αποτέλεσμα.

 

Το δεύτερο δεκαήμερο θα βρίσκεται σε κατάσταση αναμονής. Είναι μια ουδέτερη εβδομάδα για εσάς κι οφείλετε να την αξιοποιήσετε προς όφελός σας. Προσοχή στα οικονομικά σας, όχι μόνο αυτή την περίοδο αλλά γενικότερα, δεν μπορείτε να δείτε καθαρά πως ξοδεύετε και που, αλλά και οι πηγές εσόδων είναι ακατοχύρωτες.

 

Το τρίτο δεκαήμερο θα έχει μια καλή εβδομάδα. Αυτό που σας χαρακτηρίζει αυτό το διάστημα είναι η εξωστρέφεια και ο κοινός αγώνας για ένα στόχο. Η έκλειψη Ήλιου στις 14/12 φωτίζει ή καλύτερα διαλύει λυκοφιλίες, αυτό είναι κάτι που θα σας ανακουφίσει. Ξεκινάτε σε νέα βάση με την βοήθεια από το στενό σας περιβάλλον. Συζητάτε,

 

επικοινωνείτε τις απόψεις σας, αυτό σας ανοίγει το δρόμο για μία κοινή προσπάθεια που σε βάθος χρόνου θα δικαιωθεί. Μπορείτε να γίνετε πιο κοινωνικοί αυτό το διάστημα, όμως ο λόγος σας θα είναι πιο επιθετικός ή το περιβάλλον προσπαθώντας να βοηθήσει γίνεται πιο εριστικό. Σε κάθε περίπτωση αποφύγετε εντάσεις και προσέχετε τα ατυχήματα. Αυτοί που έχουν γεννηθεί τελευταίες μέρες του ζωδίου θα καταφέρουν να φέρουν εις πέρας ένα επαγγελματικό στόχο με την βοήθεια ενός πνευματικού ανθρώπου ή μετά από την δική σας βοήθεια προς άλλους παίρνετε την “ανταμοιβή” σας.

 

 

ΙΧΘΥΕΣ.

 

Εσείς που έχετε γεννηθεί το πρώτο δεκαήμερο είστε πολύ συμπαθείς στους ανωτέρους σας ή σε ένα πρόσωπο εξουσίας, αυτό σας βοηθά και επαγγελματικά, αλλά και κοινωνικά. Ο Κρόνος και ο Δίας μπαίνουν σε ένα άλλο τομέα της ζωή σας που είναι οι κρυφές σας σκέψεις και επιθυμίες. Ο Δίας είναι αυτός που θα σας ωθεί να βοηθήσετε όσο πιο πολύ μπορείτε τους συνανθρώπους σας και ο Κρόνος θα σας βάζει σε δοκιμασίες. Η μελαγχολική διάθεση μπορεί να διαδέχεται τη θυσία για τους άλλους. Αυτός ο χρόνος θα σας ωριμάσει μέσα όμως από δικές σας εσωτερικές αναζητήσεις.

 

Το δεύτερο δεκαήμερο θα έχει μια ουδέτερη εβδομάδα, δεν επηρεάζεται ιδιαίτερα από τις όψεις των πλανητών. Ο Ποσειδώνας έχει βρει την καλύτερη θέση στο ζώδιο σας, όμως είστε αρκετά ρομαντικοί και “φευγάτοι”, πρέπει να κοντρολάρετε λίγο τη φαντασία σας. Έχετε την ευκαιρία να χειριστείτε πιο εύκολα ότι σας προκύψει.

 

Το τρίτο δεκαήμερο αγωνίζεται να αυξήσει τα έσοδα του. Η έκλειψη γίνεται σε ένα πολύ σημαντικό σημείο στο χάρτη σας, αυτό το σημείο δείχνει που θέλουμε να φτάσουμε κοινωνικά, επαγγελματικά και γενικά καθορίζει τους στόχους μας. Η έκλειψη δείχνει ότι πρέπει να αναπροσδιορίσετε τους σκοπούς και τους στόχους σας, ίσως πρέπει να διαλέξετε ένα άλλο “δρόμο” που να σας βγάζει πραγματικά στην επιτυχία. Όσο και να είστε επικεντρωμένοι στην προσπάθεια να ανέβετε στην ιεραρχία ή να φέρετε εις πέρας κάποιο έργο, αν έχετε πάρει λάθος δρόμο δεν θα τα καταφέρετε. Μπορείτε να ξεκινήσετε πάλι με διαφορετικά δεδομένα. Συζητήσεις και συμφωνίες για επαγγελματικά θα γίνουν στο τέλος της εβδομάδας. Εσείς που έχετε γεννηθεί στο τέλος του ζωδίου θα έχετε καλή εξέλιξη σε ένα στόχο ή σε μία ερωτική σχέση με άτομο διαφορετικό από εσάς, που θα σας χαροποιήσει.