previous arrow
next arrow
previous arrownext arrow
Slider
Εβδομαδιαίες Αστρολογικές Προβλέψεις από 07/12 έως 13/12 από την Κατερίνα Καράμπελα |

Εβδομαδιαίες Αστρολογικές Προβλέψεις από 07/12 έως 13/12 από την Κατερίνα Καράμπελα

Σας εύχομαι καλή εβδομάδα.

Ποιος μπορεί να στερήσει τ’ όνειρο, ποιος μπορεί να λογοκρίνει τη φαντασία; Ακόμα και μέσα από κλειστές πόρτες, ακόμα και μέσα στο σκοτάδι, η σκέψη μας μπορεί να ταξιδέψει.

Όταν η πραγματικότητα μας ωθεί να προχωρήσουμε, πολλές φορές γυρνάμε και κοιτάμε λυπημένοι τ’ όνειρό μας… Όμως δεν το βάζουμε κάτω, γιατί θ’ απλώσουμε πάλι πανιά για μια άλλη ονειρεμένη στεριά. Ότι πολύ ποθούμε αναδύεται όσο κι αν προσπαθούμε να το στριμώξουμε μέσα σε μια καθημερινότητα.

 

“ Όσες κι αν χτίζουν φυλακές κι αν ο κλοιός στενεύει ο νους μας είναι αληταριό που όλο θα δραπετεύει ”. Απόσπασμα από “Αερικό”

 

 

ΚΡΙΟΣ

Το πρώτο δεκαήμερο δεν έχει ιδιαίτερες όψεις που να το επηρεάζουν αυτή την εβδομάδα. Ο Ουρανός συνεχίζει να αλλάζει τα οικονομικά δεδομένα, σε εσάς που έχετε γεννηθεί στα τέλη του.

Το δεύτερο δεκαήμερο στην αρχή της εβδομάδας πολλές από τις προσδοκίες του διαψεύδονται. Στις 13/12 να μην έχετε μεγάλες προσδοκίες από μεγαλεπήβολες υποσχέσεις. Νομικά και γραφειοκρατικά θέματα δεν θα είναι ξεκάθαρα. Εσείς που έχετε γεννηθεί 10/4 καταφέρνετε να φέρετε εις πέρας δυναμικές ενέργειες σε ότι αφορά σπουδές και συμφωνίες όπως και θέματα που έχουν σχέση με το νόμο.

Όσοι έχετε γεννηθεί το τρίτο δεκαήμερο, το πάθος δεν θα λείψει από την ζωή σας. Μέσα από την βοήθεια μυστικών και “αμφιλεγόμενων” εσόδων καταφέρνετε να καλύψετε κάποια έξοδα προς τρίτους. Άνθρωποι με κύρος σας βοηθούν και ανεβαίνετε σε κοινωνικό επίπεδο στο τέλος της εβδομάδας. Υποβόσκει ένας έρωτας για κάποιο άτομο που έχει μία καίρια θέση στο χώρο της καριέρας. Εσείς που έχετε γεννηθεί στις αρχές του δεκαημέρου καταφέρνετε μέσα από ριζοσπαστικό λόγο ή γραπτά να περάσετε την άποψη σας στο τέλος της εβδομάδας.

 

ΤΑΥΡΟΣ

Μια ουδέτερη εβδομάδα θα έχετε εσείς που έχετε γεννηθεί το πρώτο δεκαήμερο, φυσικά έχετε τόσες αλλαγές στη ζωή σας που το μόνο που έχετε ανάγκη είναι να περάσετε ήρεμα.

Εσείς του δεύτερου δεκαημέρου έχετε μεγαλεπήβολα σχέδια ή ιδέες που δύσκολα θα πραγματοποιηθούν. Μην ακούτε και μην μεταδίδετε ειδήσεις που δεν ξέρετε από που προέρχονται.

Το τρίτο δεκαήμερο θα έχει εναλλαγές πάθους και εσωτερικής έντασης. Αναλυτικά, βιώνετε τον έρωτα στην ζωή σας μέσα από μια συντροφική σχέση. Μία πολύ καλή περίοδος να δείξετε απλόχερα τα συναισθήματά σας. Άτομα “ξεχωριστά”, διαφορετικά από το δικό σας στυλ, θα σας προσφέρουν τη βοήθειά τους σε ότι αφορά μια συνεργασία ή σε σχέση με τον γάμο σας ή γενικά σε μία συγκατοίκηση. Εύνοια σε νομικά θέματα. Εσείς που έχετε γεννηθεί στην αρχή του δεκαημέρου έχετε ένταση και κρυφούς ανταγωνιστές, όμως καταφέρνετε να κάνετε μία συμφωνία σε ότι αφορά οικονομικές υποχρεώσεις.

 

ΔΙΔΥΜΟΙ

Το πρώτο δεκαήμερο των Διδύμων θα έχει μια ουδέτερη εβδομάδα, προετοιμαστείτε για τις γιορτές και ανασυνταχθείτε.

Το δεύτερο δεκαήμερο πρέπει να είναι συγκρατημένο σε ότι αφορά τις προσδοκίες από μία σχέση ή μία συνεργασία. Έχετε επικεντρωθεί στις διαπροσωπικές σχέσεις της ζωή σας όλο αυτό το διάστημα, προσπαθείτε με τις συζητήσεις να φτάσετε στο αποτέλεσμα που θέλετε. Υποσχέσεις από τον/την σύντροφο ή τους συνεργάτες σας θα έχετε πολλές, όμως λίγες από αυτές θα πραγματοποιηθούν. Μεγάλη κινητικότητα για μία κοινή δράση με την παρέα ή τους ομοϊδεάτες σας.

Το τρίτο δεκαήμερο θα έχει καλές εξελίξεις σε εργασιακά θέματα. Στην αρχή της εβδομάδας θα έχετε απολαβές σε στιλ μπόνους από την εργασία σας κι έτσι μπορείτε να βγάλετε κάποιες υποχρεώσεις που σας είχαν καταβάλει το προηγούμενο διάστημα. Η τύχη θα είναι με το μέρος σας σε ότι έχει σχέση με επενδύσεις ή “μαύρο χρήμα”. Εσείς που έχετε γεννηθεί στις αρχές του δεκαημέρου θα βρίσκεστε σε εγρήγορση και θα κινηθείτε αποφασιστικά για ένα κοινό σκοπό.

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Το πρώτο δεκαήμερο δεν επηρεάζεται ιδιαίτερα από το πλανητικό σκηνικό. Οι ανατροπές στη ζωή σας γίνονται από φίλους, παρέες και ομάδες που συμμετέχετε, άλλωστε κάποιες αλλαγές τις είχατε ανάγκη.

Το δεύτερο δεκαήμερο βλέπει καθυστερήσεις και πλάνες στην καθημερινότητα και στο χώρο εργασίας. Εσείς περισσότερο, που έχετε γεννηθεί στο τέλος του δεκαήμερου, παρατηρείτε ότι έχετε εμπόδια στην εργασία. Υποσχέσεις δεν πραγματοποιούνται και μεγαλεπήβολα σχέδια είναι ανέφικτα, μην ακούτε υποσχέσεις κρατήσετε αποστάσεις από τα “γλαφυρά” λόγια. Επίσης αν πρόκειται για ιατρικές γνωματεύσεις, πάρτε και μια δεύτερη γνώμη.

Το τρίτο δεκαήμερο θα έχει πολύ πάθος στη ζωή του αυτή την περίοδο. Βαθιά συναισθήματα και δέσιμο με τον/την σύντροφο. Συνεργασίες προσφέρουν τα προσδοκώμενα, ώστε να περνάτε καλά έχοντας και την άνεση που θα θέλατε. Η σύνδεση που έχετε με τον/την αγαπημένο σας είναι πολύ δυνατή. Το πάθος και ο έρωτας είναι πολύ σημαντικά στην ζωή σας, μπορεί να αποφασίσετε ένα γάμο ή μια συγκατοίκηση. Εσείς που έχετε γεννηθεί στις αρχές του δεκαημέρου, στο τέλος της εβδομάδας, θα πείτε ανοιχτά τις φιλοδοξίες και τις απαιτήσεις που έχετε στην εργασία και στην καριέρα σας γενικότερα.

 

ΛΕΩΝ

Το πρώτο δεκαήμερο θα έχει μια ήρεμη εβδομάδα, είναι ευκαιρία να προετοιμαστείτε για το επόμενο διάστημα και για τις επερχόμενες γιορτές. Η επόμενη εβδομάδα θα σας χαρίσει την αγάπη και τον αυθορμητισμό που τόσο σας έλειψε.

Εσείς που έχετε γεννηθεί στο δεύτερο δεκαήμερο ίσως περιμένετε πολλά κι ενθουσιάζεστε εύκολα. Όλη αυτή την εβδομάδα είστε επικεντρωμένοι στο πως θα περάσετε όμορφα ερωτικά ή ασχολούμενοι με πράγματα που σας κάνουν να αισθάνεστε ωραία. Αυτός ίσως είναι κι ο μεγαλύτερος λόγος που θα μελαγχολήσετε βλέποντας να μην γίνονται όλα έτσι όπως τα περιμένατε. Κρατήστε τον ενθουσιασμό σας γι’ αργότερα, αφού όλα αυτά που ακούτε ή σας υπόσχονται θα σας δημιουργούν φλούδες ελπίδες. Προστατευτείτε συναισθηματικά γιατί το μεγάλο πάθος και τα μεγάλα λόγια κάτι μπορεί να κρύβουν.

Το τρίτο δεκαήμερο θα έχει έντονα συναισθήματα για την οικογένεια, μεγάλο ενδιαφέρον για την καθημερινότητα και για θέματα ακινήτων. Ίσως κάποια “αγκάθια”, που προέρχονται από άτομα της οικογένειας, φύγουν επιτέλους από την ζωή σας. Θα έχετε εύνοια σε γραφειοκρατικά θέματα που αφορούν ακίνητα και το σπουδαιότερο θα μπορείτε να επικοινωνήσετε με την οικογένειά σας και να βγάλετε όλα αυτά που σας δυσκόλευαν, μέσα από μία εκ βαθέων εξομολόγηση. Εύνοια συμφωνίες και συναντήσεις για κληρονομικά και θέματα σπιτιού. Η εργασία αποκτά μία πιο ζεστή ατμόσφαιρα (οικογενειακή θα την έλεγα). Οι συζητήσεις και οι συναντήσεις θα είναι αυθόρμητες και το (επιθετικό) φλερτ θα ενταθεί στο τέλος της εβδομάδας, για εσάς που έχετε γεννηθεί στις αρχές του δεκαήμερου.

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Το πρώτο δεκαήμερο της Παρθένου θα έχει μια ουδέτερη εβδομάδα κι έτσι μπορεί να ασχοληθεί με πρακτικές εκκρεμότητες. Ο Ουρανός συνεχίζει να φέρνει καινούργια πρόσωπα στη ζωή σας, αλλάζει ο τρόπος σκέψης και ανοίγονται οι ορίζοντες μπροστά σας.

Το δεύτερο δεκαήμερο και ειδικά εσείς που είστε γεννημένοι στα τέλη, θα έχετε ένα αίσθημα απογοήτευσης και μελαγχολίας σε ότι αφορά το σπίτι και τη συγκατοίκηση. Αισθάνεστε ότι υπάρχουν μυστικά ή οι αλήθειες δεν λέγονται. Προσοχή σε θέματα που αφορούν το χώρο που ζείτε, π.χ. αποφύγετε να ασχοληθείτε με θέματα που έχουν σχέση με το υγρό στοιχείο. Επίσης υπάρχει περίπτωση να μην καταλαβαίνετε ή να παρανοείτε τον/την σύντροφο ή τα άτομα της οικογένειας.

Το τρίτο δεκαήμερο θα περάσει μία πολύ ερωτική εβδομάδα. Το πάθος δεν θα λείψει από τη ζωή σας με οποιοδήποτε μορφή, όμως το πιο ενδεικτικό είναι ο τρόπος που θα επικοινωνείτε. Μία εκ βαθέων εξομολόγηση των συναισθημάτων μπορεί να σας κάνει ευτυχισμένους. Απολαύστε την παρέα των φίλων και των συγγενών σας. Απασχοληθείτε με τα παιδιά και το διάβασμα που σας δίνει χαρά. Μετακινήσεις και συζητήσεις ευχάριστες. Έντονες συζητήσεις με την οικογένεια σε σχέση με τα οικονομικά θα έχετε εσείς που γεννηθήκατε 12-14/9.

 

ΖΥΓΟΣ

Το πρώτο δεκαήμερο θα έχει μια ουδέτερη περίοδο. Στα μέσα της εβδομάδας κλείνεστε περισσότερο στον εαυτό σας, όμως αυτό είναι προσωρινό. Ο Ουρανός σας δημιουργεί ανατροπές σε οικονομικά θέματα που έχουν σχέση με υποχρεώσεις.

Αυτοί που έχουν γεννηθεί το δεύτερο δεκαήμερο και ειδικά προς το τέλος, θα έχουν να αντιμετωπίσουν παρανοήσεις, εξαπατήσεις και ψέματα που θα τους κάνουν δύσκολη την καθημερινότητα. Επίσης να προσέχετε στο χώρο εργασίας να μην γίνονται λάθη. Γραφειοκρατικά, συμφωνίες για δουλειά και εξετάσεις που έχουν σχέση με την υγεία, μπορεί να είναι λάθος γι’ αυτό αφήστε τα σοβαρά για την επόμενη εβδομάδα.

Το τρίτο δεκαήμερο στις αρχές της εβδομάδας θα έχουν ηθική και υλική βοήθεια από τα περιουσιακά στοιχεία της οικογένειας π.χ. ένα κειμήλιο να βρεθεί στην κατοχή σας. Εισοδήματα από ακίνητα ή από οικογενειακή επιχείρηση είναι ένα από τα θετικά που μπορεί να έχετε αυτό το διάστημα. Εύνοια από την οικογένεια ακόμα και ως κοινωνική θέση ή παράδοση. Εσείς που έχετε γεννηθεί στις αρχές του δεκαήμερου θα κάνετε πολλές μετακινήσεις κι έντονες συζητήσεις με άτομα του περιβάλλοντός σας, για μία συμφωνία, συγκατοίκηση ή ένα νομικό θέμα που θα έχει θετικό αποτέλεσμα στο τέλος της εβδομάδας.

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Το πρώτο δεκαήμερο θα περάσει μία ουδέτερη εβδομάδα σε σχέση με την επιρροή των πλανητών. Μπορεί να κινηθεί πιο εύκολα και να τακτοποιήσει εκκρεμότητες. Ο Ουρανός έχει φέρει ανατροπές στις διαπροσωπικές σας σχέσεις, βρείτε τις ισορροπίες και δεχθείτε τα καινούργια δεδομένα.

Το δεύτερο δεκαήμερο δεν πρέπει να παρασυρθεί από τα μεγάλα οικονομικά σχέδια που έχει στο μυαλό του. Αναλυτικά, είστε επικεντρωμένοι στην προσπάθεια για μεγαλύτερα έσοδα ή κάνετε σχέδια για αγορά υλικών αγαθών που θα σας χαροποιήσουν, αυτή όμως η εβδομάδα δεν είναι κατάλληλη για οποιοδήποτε οικονομικό άνοιγμα. Θα ακούσετε αλλά κι εσείς θα συζητήσετε ηθικά και οικονομικά θέματα, όμως είναι πολύ πιθανό να μην σας πουν όλη την αλήθεια ή εσείς να παρανοήστε.

 

Το τρίτο δεκαήμερο από την αρχή της εβδομάδας έχει την Αφροδίτη που τους αναδεικνύει. Έχετε μεγάλη εύνοια από το περιβάλλον σας, είστε πολύ συμπαθείς και αξιαγάπητοι. Το πάθος θα κυριαρχεί στη ζωή σας κι αυτό θα φαίνεται στον τρόπο που μιλάτε και γράφετε. Είστε ένα ζεστό και στοργικό άτομο, όμως αυτή την εβδομάδα βγαίνει το πάθος κι ο ερωτισμός που τόσο βαθιά κρύβετε μέσα σας. Θα ακούσετε εξομολογήσεις κι εσείς θα ανοίξετε την καρδία σας, θα πάρετε και θα δώσετε μηνύματα αγάπης. Εύνοια σε γραπτό και προφορικό λόγο που σας αναδεικνύει κοινωνικά. Αυτοί που έχουν γεννηθεί στις αρχές του δεκαημέρου θα διεκδικήσουν χρήματα από το χώρο εργασίας, ίσως υπάρξει λεκτική αντιπαράθεση στο τέλος της εβδομάδας.

 

ΤΟΞΟΤΗΣ

Το πρώτο δεκαήμερο δεν επηρεάζεται ιδιαίτερα από το πλανητικό σκηνικό. Έχετε τη δυνατότητα να επωφεληθείτε και να τακτοποιήσετε κατά το δοκούν τις υποχρεώσεις σας.

Το δεύτερο δεκαήμερο θα πρέπει να έχει τις “κεραίες” ανοιχτές. Ο Ήλιος είναι στο δεκαήμερο σας (χρόνια πολλά!) κι αυτό σας κάνει πιο ενεργητικούς και δημιουργικούς. Το θέμα είναι ότι αυτό το χρονικό διάστημα θα επικεντρωθείτε τόσο πολύ στον εαυτό σας που δεν θα μπορείτε να δείτε τίποτα “πέρα από την μύτη σας”, γι’ αυτό ίσως να είστε επιρρεπείς στο να υπόσχεστε περισσότερα από αυτά που μπορείτε ή να κάνετε λάθος εκτιμήσεις σε σχέση με ένα ακίνητο ή σε σχέση με την οικογένεια σας και στις δύο περιπτώσεις μπορεί να πάρετε λάθος αποφάσεις. Προσοχή σε ότι αφορά συμφωνίες, αν μπορείτε αφήστε τις αποφάσεις για το επόμενο διάστημα.

Το τρίτο δεκαήμερο αντίθετα θα έχει πολύ μεγάλη δυνατότητα να αυξήσει τα έσοδά του κάνοντας κρυφές οικονομικές κινήσεις. Τα έσοδα θα προέρχονται από βοήθεια που θα λάβετε χωρίς να φαίνονται οι πηγές εισοδήματος. Εκτός από αυτό το κομμάτι των οικονομικών, μπορεί να έχετε συμπαράσταση κι αγάπη από μια κρυφή συναισθηματική πηγή, έναν έρωτα που θα σας τονώσει το ηθικό. Εσείς που έχετε γεννηθεί στις αρχές του δεκαημέρου θα διεκδικήσετε πολύ έντονα το άτομο που σας ενδιαφέρει συναισθηματικά.

 

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Το πρώτο δεκαήμερο του ζωδίου θα έχει μία ουδέτερη εβδομάδα με τον Ουρανό να σας ανατρέπει κάθε φορά τα δημιουργικά σχέδια, όπως επίσης και τον τρόπο που ερωτεύεστε. Όσο παράξενο κι αν σας φαίνεται αυτό, πρέπει να συμπορευτείτε και να είστε δεκτικοί σε αυτού του είδους τις αλλαγές.

Το δεύτερο δεκαήμερο δύσκολο να εκφράσει τα θέλω του. Εσωστρεφείς και φοβισμένοι, “βουτηγμένοι” μέσα σε αναστολές και την αίσθηση ότι πράγματα λέγονται πίσω από την πλάτη σας, δεν μπορείτε να κάνετε σχέδια για το μέλλον. Το περιβάλλον σας και τα μηνύματα που παίρνετε δεν είναι σαφή, οπότε αυτό σας μπερδεύει ακόμα περισσότερο. Προσοχή σε λάθος πληροφορίες, τίποτα δεν φαίνεται να διέπεται από αλήθεια, την συγκεκριμένη χρονική περίοδο. Μην μεταδίδετε ότι ακούτε, γιατί δεν ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα. Προσοχή στο γραπτό και προφορικό λόγο, όπως και ότι αφορά συμφωνίες.

Το τρίτο δεκαήμερο αντίθετα θα έχει πλούσια κοινωνική ζωή. Είστε σε έφεση, μπορείτε να μιλήσετε και να γράψετε επηρεάζοντας τους άλλους γύρω σας. Μοιραίες συναντήσεις με πρόσωπα που θα έρθετε πιο κοντά, γιατί αγγίζουν κάποια μυστικές πτυχές του χαρακτήρα σας. Αυτό το διάστημα λειτουργείτε σαν μαγνήτης και έλκετε ανθρώπους έξυπνους και κοινωνικούς. Άνοδος κοινωνική, εύνοια σε εμπόριο, επικοινωνία και σπουδές. Το πάθος και έρωτας θα κυριαρχεί στην ζωή σας. Φροντίστε να περάσετε όμορφα με συγγενείς και φίλους, βοηθήστε τους αν έχουν ανάγκη. Εσείς που έχετε γεννηθεί στην αρχή του δεκαήμερου θα αναμοχλεύσετε το παρελθόν και θα έχετε έντονες συζητήσεις με οικεία πρόσωπα.

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Το πρώτο δεκαήμερο φαίνεται ότι θα περάσει μία ήπια εβδομάδα, με τη δυνατότητα να χειριστεί πιο εύκολα ότι θα προκύψει. Ο Ουρανός δείχνει ότι, για αρκετό διάστημα ακόμα, θα σας αναστατώνει ότι έχει σχέση με την οικογένεια.

Το δεύτερο δεκαήμερο αυτή την εβδομάδα πρέπει να προσέχει τα οικονομικά του. Είναι πολύ καλό που αναμιγνύεστε με ομάδες κι έχετε πολλούς φίλους, όμως αυτή την εβδομάδα πρέπει να είστε πολύ προσεκτικοί, γιατί οι ιδέες και οι κοινοί στόχοι με τους ομοϊδεάτες σας δεν προχωρούν όπως θα θέλατε. Πολύ πιθανόν να παίρνετε λάθος μηνύματα που θα σας βλάψουν οικονομικά αλλά και ηθικά. Μην πιστεύετε σε μεγαλεπήβολα σχέδια γιατί θα δείτε για άλλη μια φορά τα έξοδα να εκτοξεύονται, ενώ τα έσοδα που σας είχαν υποσχεθεί να μην έρχονται.

Το τρίτο δεκαήμερο έχει άνοδο επαγγελματική αλλά και κοινωνική. Μην νομίζετε ότι αυτό θα έρθει από βοήθεια που φαίνεται, ξεχάστε τη διαφήμιση όπως την έχουμε συνηθίσει, όλα θα γίνουν χωρίς ιδιαίτερες τυμπανοκρουσίες. Όμως μέσα από τις συμπληγάδες και μετά από δική σας προσπάθεια να νικήσετε τους φόβους και τις ανασφάλειες σας, καταφέρνετε να γίνετε συμπαθείς σε άτομα με κύρος και να πάρετε, έστω και χωρίς να γίνεται εύκολα αντιληπτό, την κοινωνική θέση που σας αξίζει. Η βοήθεια που προσφέρετε σε προϊσταμένους σας είναι σημαντική. Εσείς που έχετε γεννηθεί στις αρχές του δεκαημέρου έχετε πολύ δυναμική παρουσία σε ομάδες και παρέες, με το λόγο και τα γραπτά σας.

 

ΙΧΘΥΕΣ

Το πρώτο δεκαήμερο δεν επηρεάζεται ιδιαίτερα από το πλανητικό σκηνικό, σε βάθος χρόνου όμως καταλαβαίνει ότι το περιβάλλον του αλλάζει κι οι σχέσεις με συγγενείς, γείτονες και φίλους ανατρέπονται.

Το δεύτερο δεκαήμερο με τον Ποσειδώνα να επηρεάζει τον τρόπο αντίληψής που αντιμετωπίζουν την ζωή τους, φαίνεται ιδιαίτερα αυτή την εβδομάδα. Εσείς που έχετε γεννηθεί στα τέλη του δεκαημέρου, θα καταλάβετε ότι στους στόχους και την καριέρα, όσο σημαντικά κι αν είναι για εσάς, κάνετε άστοχες κινήσεις κι αυτό σας κοστίζει. Μην λαμβάνετε σοβαρά τις υποσχέσεις από άτομα εξουσίας ή μεγαλύτερα άτομα στην ηλικία, γιατί θα αισθανθείτε απογοήτευση. Επίσης, όλο αυτό μπορεί να χαλάσει και την κοινωνική σας εικόνα προς τα έξω.

Το τρίτο δεκαήμερο έχει την εύνοια της Αφροδίτης που φέρνει ένα αέρα αισιοδοξίας. Το γεγονός ότι κάνει θετική όψη με τον Πλούτωνα δείχνει ότι εκτός από την αναζήτηση χαράς, υπάρχει ανάγκη και για πιο έντονα συναισθήματα όπως είναι το πάθος για δημιουργία και έρωτα. Μέσα από τις κοινωνικές συναναστροφές βγαίνει η λαχτάρα να ζήσετε κάτι πιο έντονο, εκεί λοιπόν θα ανταμώσετε μια ισχυρή έλξη που θα σας βγάλει στην επιφάνεια ισχυρά συναισθήματα. Η ένταξή σας σε μια ομάδα, παρέα, κόμμα, εταιρία θα εδραιωθεί. Στα μέσα του μήνα θα απαιτήσετε την οικονομική ή ηθική υποστήριξη από άτομα με κύρος και εξουσία.