previous arrow
next arrow
previous arrownext arrow
Slider
Εβδομαδιαίες Αστρολογικές Προβλέψεις από 08/03 έως 14/03 από την Κατερίνα Καράμπελα |

Εβδομαδιαίες Αστρολογικές Προβλέψεις από 08/03 έως 14/03 από την Κατερίνα Καράμπελα

Σας εύχομαι καλή εβδομάδα.

 

Έχουμε ανάγκη την ουτοπία, τα όνειρα είναι ένα σημαντικό κομμάτι στη ζωή μας.

Αφήστε τη φαντασία να πλάσει το σενάριο που θα έχει εσάς πρωταγωνιστές.

Το ρόλο τον ξέραμε καλά, αφού όταν ήμασταν παιδιά δεν φοβόμασταν να εκφράσουμε τον ονειρικό μας κόσμο.

Με τα χρόνια μας το “απαγόρευσαν”, σαν κάτι μεμπτό κι ανώριμο. Η αυλαία έπεσε…

Μη φοβάστε να κάνετε πάλι πρεμιέρα στην παράσταση που έχετε γράψει το δικό σας σενάριο και γίνετε πρωταγωνιστές! Δείξτε την ικανότητά σας ότι μπορείτε και πάλι να ονειρεύεστε, αποδείξτε ότι μπορείτε να παραμείνετε παιδιά!

 

ΚΡΙΟΣ.

 

Πρώτο δεκαήμερο. Είναι μια ουδέτερη εβδομάδα για εσάς και έτσι μπορείτε πιο εύκολα να κάνετε το πρόγραμμά σας. Τα ξαφνικά έξοδα δεν θα λείψουν, ούτε κι οι ανατροπές σε οικονομικά θέματα.

Ο λόγος σας είναι μερικές φορές επιθετικός κι αυτό μπορεί να προκαλέσει εντάσεις με το περιβάλλον σας.

 

Δεύτερο δεκαήμερο. Διατηρήσετε την εύνοια που σας έδωσε ο Δίας το τελευταίο διάστημα κι αξιοποιήστε τη συμμετοχή σας σε μια ομάδα. Έχετε την τάση να φροντίζετε για το καλό της παρέας και των φίλων κι αυτοί σας το ανταποδίδουν.

Συναισθηματικά δεν μπορείτε να εκφραστείτε όπως θα θέλατε.

 

Τρίτο δεκαήμερο. Κρύβετε τα σχέδια που έχετε στο μυαλό σας για το μέλλον. Όλα είναι θέμα ψυχολογίας αυτό το διάστημα, νομίζει κανείς ότι έχετε χάσει την ζωντάνια σας. Αν και δεν είστε αυτοί που το “σκάνε” από την πραγματικότητα, αυτό το διάστημα θέλετε να μείνετε μόνοι σας.

Συναισθηματικά αισθάνεστε απογοητευμένοι, ίσως και χωρίς ιδιαίτερο λόγο. Ένας κρυφός έρωτας μπορεί να είναι η αιτία της μελαγχολία σας.

 

ΤΑΥΡΟΣ.

 

Πρώτο δεκαήμερο. Είναι μια ουδέτερη εβδομάδα, αυτό είναι πολύ καλό γιατί έχετε κουραστεί από όλα αυτά τα ξαφνικά γεγονότα που συμβαίνουν στην ζωή σας. Μπορείτε να ανασυνταχθείτε και να ασχοληθείτε με τα οικονομικά θέματα που απ’ ότι φαίνεται είναι αυτό που σας απασχολεί ιδιαίτερα αυτό το διάστημα.

Αποφύγετε τις εντάσεις και μην ξοδεύετε παρά μόνο για αυτά που έχετε πραγματική ανάγκη.

 

Δεύτερο δεκαήμερο. Απολαύστε την ηρεμία αυτής της εβδομάδας. Μην είστε υπεραισιόδοξοι, όμως μην αφήνετε και τις ευκαιρίες να πάνε χαμένες σε ότι αφορά την καριέρα.

Είχατε βοήθεια από άτομα κύρους ή μεγαλύτερα άτομα στην ηλικία, δεν έχετε παρά να την αξιοποιήσετε.

 

Τρίτο δεκαήμερο. Μια πολύ καλή εβδομάδα για εσάς σε συναισθηματικό επίπεδο. Ίσως να έχετε ουτοπιστικές ιδέες ή να συμμετέχετε σε μία ομάδα με πνευματικά ιδεώδη ή σε καλλιτεχνικές δράσεις. Μέσα από την παρέα μπορεί να προκύψει ένας ρομαντικός έρωτας.

Η νέα Σελήνη είναι θετική και σας προκαλεί να κοινωνικοποιηθείτε έχοντας σαν στόχο το κοινό καλό. Είναι πολύ καλή περίοδος και για συναισθηματικά θέματα κι αυτό σας κάνει πάλι να ονειρεύεστε.

 

ΔΙΔΥΜΟΣ.

 

Πρώτο δεκαήμερο. Ο Άρης σας κάνει πολύ παρορμητικούς και διεκδικητικούς. Προσπαθήστε να μην κάνετε κριτική που μπορεί να προκαλέσει εντάσεις. Ο Ουρανός ευθύνεται για τις ψυχολογικές μεταπτώσεις.

Διοχετεύστε την ενέργεια σας στη δημιουργία. Κάντε ένα πλάνο για να πετύχετε τους στόχους σας.

 

 

Δεύτερο δεκαήμερο. Είναι μία πολύ καλή εβδομάδα, αφού είστε αισιόδοξοι και δεν στέκεστε σε λεπτομέρειες. Δεν επηρεάζεστε από τις πλανητικές όψεις, οπότε μπορείτε να κινηθείτε πιο άνετα σε ότι θέλετε να κάνετε.

Η εύνοια σε θέματα σπουδών, εξωτερικού και γνώσεων γενικότερα σας ανοίγουν ορίζοντες. Δεν φοβάστε να υιοθετήσετε μία νέα φιλοσοφία και να γνωρίσετε διαφορετικούς ανθρώπους.

 

 

Τρίτο δεκαήμερο. Εσείς που έχετε γεννηθεί στις αρχές του δεκαήμερου έχετε φιλοδοξίες και κάνετε σχέδια, όμως πρέπει όλα αυτά να βασίζονται σε ορθολογικές βάσεις για να μην απογοητευτείτε αργότερα. Άτομα κύρους ή μεγαλύτερα άτομα στην ηλικία, σας συμπαθούν και δείχνουν την καλή πρόθεση που έχουν για το άτομο σας.

Η νέα Σελήνη σας ωθεί να κάνετε μια νέα αρχή στα επαγγελματικά, ειδικά αν είστε ελεύθεροι επαγγελματίες. Αποφύγετε όμως τις άσκοπες ενέργειες και προσηλωθείτε στο στόχο σας.

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ.

 

Πρώτο δεκαήμερο. Δεν επηρεάζεστε από το πλανητικό σκηνικό. Ο Ουρανός κι ο Άρης όμως σας δημιουργούν αναστάτωση. Συνεχίζει να υπάρχει ο κρυφός ανταγωνισμός ακόμα κι αν δεν έχετε αποσαφηνίσει από που προέρχεται.

Το τελευταίο διάστημα ίσως κάνετε παρέα ή συμμετέχετε σε μία ομάδα που δεν μπορείτε εύκολα να παρακολουθήσετε ή να καταλάβετε τις ενέργειές της.

 

Δεύτερο δεκαήμερο. Είναι μια ουδέτερη εβδομάδα με θετικό πρόσημο. Είχατε ή έχετε ακόμα ευκαιρίες στο να κερδίσετε οικονομικά από τρίτους ή από τη βοήθεια του/της συντρόφου.

Εσείς που έχετε γεννηθεί στο τέλος του δεκαημέρου ευνοείστε από μια επένδυση ή έσοδα από διαφορετικές πηγές που δεν αφορούν την εργασία σας π,χ, ομόλογα, μπόνους κτλ. Επίσης μπορεί να ζήσετε μια μοναδική συναισθηματική εμπειρία.

 

Τρίτο δεκαήμερο. Μία πολύ καλή εβδομάδα για όλους. Όμως οι πρώτοι που θα νιώσετε ότι κάτι διαφορετικό γίνεται στη ζωή σας, θα είστε εσείς που έχετε γεννηθεί στις αρχές του δεκαημέρου. Ο έρωτας και το συναίσθημα θα είναι παντού γύρω σας, ακόμα κι αν οι συνθήκες δεν το επιτρέπουν η ελπίδα κι ο ρομαντισμός θα σας κάνουν πιο αισιόδοξους.

Τίποτα δεν σας απαγορεύει να ονειρεύεστε, θα έχετε μεγάλη έμπνευση κι η αγάπη σας για γνώση θα σας ταξιδέψει μακριά από τα συνηθισμένα. Η φιλοσοφία κι η πνευματικότητα θα συμπορεύονται με ένα διαφορετικό ρομαντικό έρωτα.

Η νέα Σελήνη σας ωθεί να κάνετε μια νέα αρχή και να δείτε πιο αισιόδοξα το μέλλον. Εύνοια σε σπουδές, εξωτερικό, καλλιτεχνικά και φιλοσοφικά θέματα.

 

ΛΕΩΝ.

 

Πρώτο δεκαήμερο. Για τους περισσότερους από εσάς έχουν φύγει οι δυσκολίες κι η πίεση έχει αρχίσει να μειώνεται. Ο Άρης σας κάνει να αγωνίζεστε για κοινά ιδανικά και να διεκδικείτε τη θέση σας σε μια παρέα, ομάδα, σύλλογο κτλ.

Αυτό που θα πρέπει να προσέξετε είναι οι τσακωμοί ή οι διεκδικήσεις που μπορεί να δημιουργηθούν μέσα σε συλλογικούς χώρους.

 

Δεύτερο δεκαήμερο. Η εύνοια του Δία δεν έχει φύγει και πολλοί θα πρέπει να εκμεταλλευτείτε προς όφελός σας συνεργασίες και διαπροσωπικές σχέσεις. Εσείς που έχετε γεννηθεί στο τέλος του δεκαημέρου αποφύγετε το ρίσκο στα οικονομικά, γιατί όσο καλές κι αν φαίνονται οι προοπτικές, δεν μπορείτε να κρίνετε ακόμα.

Αν θέλετε όμως να ασχοληθείτε με πιο πνευματικά θέματα ή την μεταφυσική, θα έχετε θετικά αποτελέσματα.

 

Τρίτο δεκαήμερο. Ο Ερμής επηρεάζει ακόμα το δεκαήμερο σας, οπότε θα έχετε συζητήσεις και συναντήσεις για συνεργασίες αλλά και συνεννοήσεις σε καλό κλίμα με τον/την σύντροφό σας. Όλες σας οι ενέργειες έχουν επικεντρωθεί στα οικονομικά που έχουν σχέση με τρίτους π.χ. δάνεια, ασφάλειες, κληρονομικά κτλ. Οι πρώτες ενδείξεις φαίνονται θετικές, όμως αυτή την περίοδο δεν μπορείτε να κρίνετε, ίσως γιατί όλα τα βλέπετε ωραιοποιημένα, γι’ αυτό καλό θα είναι να προσέξετε και τις λεπτομέρειες.

Αν ασχολείστε με καλλιτεχνικά θέματα είναι μία πολύ καλή περίοδος και σίγουρα θα έχετε έμπνευση. Συναισθηματικά ζείτε με πάθος κι αφήνετε την φαντασία σας να πάρει τα ηνία.

Η νέα Σελήνη σας προτρέπει να βρείτε τρόπους ρύθμισης οικονομικών θεμάτων που έχουν σχέση με τον/την σύντροφο ή να τακτοποιήσετε όσο το δυνατόν πιο “ρεαλιστικά” τις οικονομικές εκκρεμότητες προς τρίτους.

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ.

 

Πρώτο δεκαήμερο. Ο Κρόνος μέχρι το τέλος της εβδομάδας θα έχει φύγει από το δεκαήμερο σας. Ήδη οι περισσότεροι από εσάς αισθάνονται πιο άνετα στον χώρο εργασίας κι η καθημερινότητα είναι πιο ανάλαφρη. Η καταξίωσή σας είναι σημαντική, περισσότερο σε κοινωνικό επίπεδο.

Όμως ο Άρης προκαλεί εντάσεις κι έντονο ανταγωνισμό στον τομέα της καριέρας και ειδικά στους ελεύθερους επαγγελματίες, που αυτή την περίοδο αγωνίζονται για να σταθούν στην “αγορά”.

 

Δεύτερο δεκαήμερο. Ο Δίας βοήθησε όλο αυτό το διάστημα να έχετε ένα καλό κλίμα στο χώρο εργασίας, επίσης είχατε προστασία σε ότι έχει σχέση με την υγεία. Η Αφροδίτη ευνοεί το καλό κλίμα στις σχέσεις με τον/την σύντροφο, αλλά και τις συνεργασίες σας. Αισθάνεστε την αγάπη και τη βοήθεια που σας προσφέρει ο/η αγαπημένος σας.

Ο Ποσειδώνας σταμάτησε να θολώνει την κρίση σας στις διαπροσωπικές σχέσεις και τώρα μπορείτε να δείτε πιο καθαρά ποιόν έχετε απέναντί σας.

 

Τρίτο δεκαήμερο. Είναι μία πολύ καλή εβδομάδα για εσάς, ακόμα κι αν εξιδανικευτήκαν κάποιες διαπροσωπικές σχέσεις το τελευταίο διάστημα. Θα διανύσετε μία πολύ ρομαντική περίοδο με το ταίρι σας. Είστε εστιασμένοι στο/στη σύντροφο και στους συνεργάτες σας, πρέπει να μην αφήνετε την φαντασία σας να καλπάζει.

Η νέα Σελήνη σας προτρέπει να κάνετε μια νέα αρχή με τον/την σύντροφο, είναι μία πολύ ερωτική περίοδος, όμως να έχετε στην άκρη του μυαλού σας ότι δεν είναι όλα αγγελικά πλασμένα. Στις συνεργασίες, ακόμα κι αν όλα φαίνονται ιδανικά, μην κάνετε συμφωνίες αν δεν διαβάσετε τα “ψιλά γράμματα”.

 

 

ΖΥΓΟΣ.

 

Πρώτο δεκαήμερο. Φεύγετε από την επιρροή του Κρόνου και αρχίζετε να εκφράζεστε πιο εύκολα, χωρίς τα “πρέπει” και τα “μη”. Όμως βάλτε γερές βάσεις σε κάτι δημιουργικό και μην αφήσετε να σας παρασύρει μια ερωτική σχέση που ίσως δεν άξιζε. Αντίθετα, μπορεί να σταθεροποιήσατε μια σχέση που σας κάλυπτε απόλυτα και την επισημοποιήσατε.

Ο Άρης σας ωθεί να κάνετε καινούργιες ¨ανακαλύψεις” και να ξεφύγετε από τα καθιερωμένα, αν είστε σπουδαστές αγωνίζεστε για την πρόοδό σας.

 

Δεύτερο δεκαήμερο. Αυτή είναι μια ουδέτερη εβδομάδα. Πρέπει να αξιοποιήσετε την εύνοια που σας δίνει ο Δίας, δημιουργήσετε, περάσετε όμορφα, χαρείτε όμορφες στιγμές με τα παιδιά σας. Ο έρωτας σας δίνει χαρά. Η Αφροδίτη από την άλλη φέρνει την αρμονία στις σχέσεις με τους συναδέλφους στο χώρο εργασίας, αλλά και με τους προϊσταμένους σας.

Δεν αποκλείεται, μέσα σε όλη αυτή την ανασφάλεια που επικρατεί, εσείς να πάρετε και κάποια αύξηση. Η καθημερινότητα μέχρι τις 13/3 είναι πιο ευχάριστη.

 

Τρίτο δεκαήμερο. Έχετε πολλά πρακτικά θέματα που πρέπει να διεκπεραιώσετε αυτό το διάστημα. Όλη σας η προσοχή είναι στραμμένη στη βοήθεια προς τους άλλους. Η εργασία φαίνεται ιδανική, όμως καλό θα είναι να κρατάτε επιφυλάξεις σε ότι αφορά την εικόνα που παρουσιάζουν οι συνάδερφοι και οι προϊστάμενοί σας. Στις 11/3 μπορεί να αισθανθείτε εξαντλημένοι από την υπερπροσπάθεια που κάνετε για να τα προλάβετε όλα.

Ένας ρομαντικός έρωτας μπορεί να αναπτυχθεί στο χώρο εργασίας. Εύνοια σε ότι έχει σχέση με καλλιτεχνική εργασία.

Η νέα Σελήνη προτρέπει να προσέχετε την υγεία σας και να κρατάτε το σώμα σας σε καλή φυσική κατάσταση. Μια νέα αρχή, σε σχέση με την εργασία, είναι πιθανή αυτό το διάστημα.

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ.

 

Πρώτο δεκαήμερο. Η μεγάλη πίεση που είχατε μέσα στην οικογένεια φεύγει μέχρι το τέλος της εβδομάδας. Όμως οι αλλαγές στις συντροφικές σχέσεις πάντα θα σας εκπλήσσουν, πολλές φορές θα θέλετε να απελευθερωθείτε από μια συνεργασία ή από τις εκρήξεις του/της συντρόφου.

Αγωνίζεστε να βγάλετε εις πέρας οικονομικές εκκρεμότητες προς τρίτους π.χ. δάνεια, ασφάλειες, κληρονομικά κτλ. Επίσης αυτό που μπορεί να σας απασχολήσει αυτό το διάστημα είναι τα οικονομικά του/της συντρόφου.

 

Δεύτερο δεκαήμερο. Είναι μια καλή εβδομάδα για εσάς, αν και δεν επηρεάζεστε από το πλανητικό σκηνικό. Ο Δίας σας έδωσε εύνοια σε ότι αφορά ακίνητα, επίσης ο οικείος σας χώρος είναι πηγή χαράς. Αυτή η περίοδος είναι πολύ ερωτική και δημιουργική, αρκεί να έχετε την αισιοδοξία να δείτε την καλή πλευρά της ζωής.

Αν ασχολείστε με καλλιτεχνικά θέματα θα έχετε μεγάλη έμπνευση ή επιτυχία ειδικά αν έχετε γεννηθεί στα τέλη του δεκαημέρου.

 

Τρίτο δεκαήμερο. Επωφεληθείτε από το πλανητικό σκηνικό που ευνοεί κάθε χαρούμενη δραστηριότητα. Μεγάλη εύνοια σε καλλιτεχνική δημιουργία, ποίηση, φωτογραφία κτλ. Γενικά, μπορείτε να επωφεληθείτε από ότι δεν φαίνεται κι όμως υπάρχει, όπως είναι το συναίσθημα. Η προσφορά κι η αγάπη είναι διάχυτη αυτό το διάστημα, για εσάς ειδικά που έχετε γεννηθεί τις πρώτες μέρες του δεκαήμερου.

Μπορείτε εύκολα να διαχειριστείτε τη φαντασία σας, χωρίς να φοβάστε την ονειροπόληση.

Ο έρωτας είναι σε πρώτο πλάνο, χαρείτε τις στιγμές, δημιουργήστε, ασχοληθείτε με τα παιδιά και παίξτε μαζί τους, ξεχνώντας τα προβλήματα έστω και για λίγο. Η νέα Σελήνη είναι θετική για εσάς, κάντε μια νέα αρχή αφήνοντας τον εαυτό σας να ζήσει τις χαρές της ζωής.

 

ΤΟΞΟΤΗΣ.

 

Πρώτο δεκαήμερο. Ο κλοιός που υπήρχε γύρω σας και δημιουργούσε άγχος αρχίζει και απομακρύνεται. Το περιβάλλον σας πίεζε κι οι καθημερινές υποχρεώσεις σας κούραζαν. Τώρα μπορείτε πιο εύκολα να εκφραστείτε και να επικοινωνήσετε με τους γύρω σας.

Ο Άρης συνεχίζει να σας επηρεάζει, δημιουργώντας προστριβές με τον/την σύντροφό σας.

Αυτό το διάστημα μπορεί να έχετε νομικές υποθέσεις που σας προκαλούν εντάσεις. Οι συνεργάτες κι οι συνεταίροι είναι επιθετικοί απέναντί σας. Όλα αυτά μπορείτε να τα κατευνάσετε αφήνοντας τον χρόνο να εξομαλύνει τις όποιες διαφορές.

 

Δεύτερο δεκαήμερο. Αυτή η εβδομάδα είναι ουδέτερη, δεν επηρεάζεστε από τις όψεις των πλανητών. Όμως, έχετε ακόμα το Δία στον τομέα της επικοινωνίας και της κοινωνικότητας που σας κάνει περιζήτητους ομιλητές και ευχάριστους σε κάθε είδους κοινωνική δραστηριότητα. Η Αφροδίτη βοηθά να εξομαλυνθούν οι σχέσεις με την οικογένεια.

Είναι καλή ευκαιρία να διακοσμήσετε τον χώρο σας, έτσι ώστε να αισθάνεστε ακόμα πιο όμορφα μέσα στο σπίτι.

 

Τρίτο δεκαήμερο. Θα δώσετε πολύ από την ενέργειά σας στην οικογένεια και το σπίτι. Πρέπει όμως να μην εθελοτυφλείτε και να μην παρασύρεστε σε λάθη. Πρέπει να δείτε την πραγματικότητα πίσω από τα πολλά υποσχόμενα σε ότι αφορά ακίνητα ή δηλώσεις από τα οικεία σας πρόσωπα.

Απολαύστε όμως αυτό το διάστημα το ωραίο περιβάλλον που έχει στηθεί για σας και δώστε απλόχερα την αγάπη και τη βοήθεια σας στην οικογένεια.

Η νέα Σελήνη σας προτρέπει να συμφιλιωθείτε με το παρελθόν και την παράδοση της οικογένειας και να κάνετε μια νέα αρχή απαλλαγμένοι από τα φαντάσματα του παρελθόντος.

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ.

 

Πρώτο δεκαήμερο. Η καθημερινότητα είναι έντονη κι αυτό σας κουράζει. Προσέχετε την υγεία σας και προσπαθήστε να ξεκουράζεστε. Οι πιέσεις στον οικονομικό τομέα αρχίζουν και χαλαρώνουν για τους περισσότερους από εσάς. Έχετε ισορροπήσει τον οικονομικό σας προϋπολογισμό και τώρα θα κινήστε πιο άνετα.

Σε ότι αφορά τα ερωτικά και την δημιουργία, ξεφεύγετε αυτό το διάστημα από την Αιγοκερίσια νοοτροπία σας, γίνεστε πιο απρόβλεπτοι.

 

Δεύτερο δεκαήμερο. Ο Δίας έδωσε ευκαιρίες, ώστε να αυξήσετε τα εισοδήματά σας. Αυτή την εβδομάδα μην αφήσετε οικονομικές προσφορές χωρίς να τις μελετήσετε, κάτι καλό μπορεί να βγει. Ευχάριστες συζητήσεις και συναντήσεις. Το φλερτ και τα μηνύματα φτιάχνουν την διάθεσή σας.

Είστε πολύ συμπαθείς στους γύρω σας, με τον τρόπο που εκφράζεστε στο γραπτό και προφορικό λόγο.

 

Τρίτο δεκαήμερο. Εσείς που έχετε γεννηθεί στις πρώτες μέρες του δεκαημέρου δίνετε μεγάλη έμφαση στην επικοινωνία, αυτή την περίοδο θα κυριαρχεί η φαντασία, η έμπνευση κι η πνευματική έκφραση. Αν ασχολείστε με μέσα μαζικής ενημέρωσης ή είστε συγγραφείς, καλλιτέχνες κτλ, τότε σίγουρα θα έχετε εύνοια. Επιμόρφωση σε καλλιτεχνικά θέματα θα αναδείξει ταλέντα που ήταν κρυμμένα μέσα σας. Ρομαντική, ερωτική επικοινωνία με γραπτό ή προφορικό λόγο.

Η νέα Σελήνη ανοίγει δρόμο για καλλιτεχνικές, πνευματικές, δραστηριότητες που έχουν σχέση με την επικοινωνία. Το περιβάλλον είναι δίπλα σας και προσπαθεί να βοηθήσει ανιδιοτελώς, όμως, από την άλλη, κι εσείς το ίδιο θα κάνετε. Κάντε μια νέα αρχή με συγγενείς και φίλους. Καινούργιες συμφωνίες και νέος κύκλος ανθρώπων μπορεί να αρχίσουν με αυτή την νέα Σελήνη.

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ.

 

Πρώτο δεκαήμερο. Ο Κρόνος φεύγει από το δεκαήμερο σας στο τέλος της εβδομάδας, αυτό είναι πολύ θετικό αφού αισθάνεστε μεγαλύτερη ελευθερία κινήσεων. Ο Άρης συνεχίζει να βοηθά στη διεκδίκηση του δικαιώματός σας να περνάτε όμορφα.

Θέλετε να διασκεδάσετε, να πολιορκήσετε το άτομο που σας ενδιαφέρει ερωτικά και να δημιουργήσετε. Τα παιδιά μπορεί να σας δημιουργήσουν εντάσεις. Αυτή η εβδομάδα είναι ουδέτερη, αλλά όχι αρνητική.

 

Δεύτερο δεκαήμερο. Η εύνοια του Δία σας προσφέρει ευκαιρίες σε όλα τα επίπεδα, αξιοποιήστε την διαμονή του αυτή την εβδομάδα στο δεκαήμερο σας. Έχετε προστασία σε ότι κι αν κάνετε αυτή την περίοδο.

Τα οικονομικά σας βελτιώνονται και ηθικά αισθάνεστε ότι έχετε πράξει το σωστό. Πιθανόν αυτό το διάστημα να ξοδέψετε χρήματα για κάτι που σας ευχαριστεί π.χ. διακοσμητικά και αντικείμενα καλλωπισμού. Άτομα με οικονομική επιφάνεια μπορεί να ενδιαφέρονται συναισθηματικά για εσάς.

 

Τρίτο δεκαήμερο. Είστε εστιασμένοι σε οικονομικά θέματα. Δεν πρέπει να παρασύρεστε από περιττά έξοδα, δεν έχετε σαφή εικόνα των εσόδων σας. Υπάρχει εύνοια, αλλά ακαθορίστου προελεύσεως, στα οικονομικά. Σας προσφέρουν δώρα ή μια υπόσχεση για περαιτέρω αμοιβή. Ίσως τα έσοδα να προέρχονται από μια καλλιτεχνική ή πνευματική εργασία. Αν δεν είναι από αυτές τις πηγές, τότε να ξέρετε ότι πρέπει να κρατάτε “μικρό καλάθι”.

Η νέα Σελήνη δείχνει ότι στα οικονομικά κάτι ενδιαφέρων αρχίζει και πρέπει να το εξετάσετε με προσοχή: ή θα είναι κάτι εξαιρετικά καλό που θα σας κάνει να προχωρήσετε με αισιοδοξία στο μέλλον ή θα είναι άνθρακες ο θησαυρός. Είστε πολύ κοινωνικοί αυτό το διάστημα, κάνετε συζητήσεις και συμφωνίες. Όλο αυτό τον καιρό να είστε δοτικοί με τους αναξιοπαθούντες και θα σας βγει σε καλό, αρκεί να το κάνετε με την καρδία σας.

 

ΙΧΘΥΕΣ.

 

Πρώτο δεκαήμερο. Αυτή η εβδομάδα είναι ουδέτερη. Ψυχολογικά είστε πολύ καλύτερα. Έχετε όλο το χρόνο να ηρεμήσετε και να αντικρούσετε νηφάλια αντιδράσεις και διαμάχες που παρουσιάζονται στην οικογένειά σας. Εδώ και αρκετό καιρό το περιβάλλον είναι αντιδραστικό και φαίνεται ότι υπάρχουν περισσότερα πράγματα που σας χωρίζουν παρά που σας ενώνουν. Όμως είστε σε καλό δρόμο και νομίζω ότι θα καταφέρετε να βρείτε τις ισορροπίες, ακόμα και σε ένα περιβάλλον που κάθε φορά σας ξαφνιάζει με την συμπεριφορά του.

Προσοχή γιατί κι εσείς μερικές φορές εκφράζεστε (μιλάτε) νευρικά.

 

Δεύτερο δεκαήμερο. Βρίσκετε λύσεις όταν αισθάνεστε εγκλωβισμένοι και λύνετε τα προβλήματά σας με τον καλύτερο τρόπο. Βοηθάτε και τους άλλους, ακόμα κι αν έχετε την ανάγκη να απομονωθείτε. Η Αφροδίτη σας κάνει πολύ συμπαθείς κι εύκολα μπορεί να σας ερωτευτούν κάποιοι που βρίσκονται γύρω σας, εκπέμπεται γαλήνη και πάντα έχετε ένα “πέπλο μυστήριου” που σας δίνει γοητεία.

 

Τρίτο δεκαήμερο. Ο Ήλιος είναι στο δεκαήμερο σας (χρόνια πολλά!). Στις 11/3 πρέπει να προσέχετε ότι έχει σχέση με το υγρό στοιχείο, ίσως να αισθανθείτε μια μικρή εξασθένηση. Είναι μία πολύ καλή εβδομάδα για εσάς. Είστε πολύ γοητευτικοί και εκπέμπετε μυστήριο που μαγνητίζει τους άλλους.

Η νέα Σελήνη στις 13/3 είναι πολύ ευνοϊκή. Κάντε μια νέα αρχή, είστε το άτομο που ελκύει τους άλλους και πάντα έχει την διάθεση να βοηθήσει. Θα έχετε μεγάλη έμπνευση αλλά και πνευματικότητα.

Αυτό ακριβώς θα κάνει η νέα Σελήνη, θα σας δημιουργήσει το υπόβαθρο να καλλιεργήσετε ακόμα περισσότερο τον εαυτό σας.