Εβδομαδιαίες Αστρολογικές Προβλέψεις από 15/02 έως 21/02 από την Κατερίνα Καράμπελα

Σας εύχομαι καλή εβδομάδα.

 

Η πάλη που γίνεται μέσα μας αφορά τον υλικό και τον πνευματικό κόσμο,όμως δε μπορούμε αυτά τα δύο να τα διαχωρίσουμε, ζούμε σε μια γήινη πραγματικότητα.

Ο μοναχισμός και η κοινωνική ζωή ,για τους περισσότερους από μας, πάνε χέρι -χέρι.

Οι λεπτομέρειες κάνουν τη διαφορά κι εκεί πρέπει να στρέψουμε την προσοχή μας. Η προσφορά είναι ένα κομμάτι που λίγο ή πολύ καλούμαστε να δώσουμε στους συνανθρώπους μας.

Ο τρόπος και ο λόγος διαφέρουν.

Η συνεισφορά και η βοήθεια προς τους συνανθρώπους μας, με ανιδιοτέλεια, μας γεμίζει με χαρά, ευφορία και εσωτερική αγαλλίαση.

 

 

 

ΚΡΙΟΣ.

 

Πρώτο δεκαήμερο. Σχεδιάζετε το μέλλον χωρίς να μπορείτε να κάνετε ακόμα πράξη τις ιδέες σας. Τα οικονομικά σας απασχολούν, όμως μπορεί να έχετε ιδέες ξαφνικές που θα βοηθήσουν. Μετά τις 25 ίσως αισθανθείτε απογοήτευση για ένα συναισθηματικό λόγο.

Η Πανσέληνος φωτίζει την καθημερινότητα και την υγεία που δεν πρέπει να παραμελείτε.

Στο χώρο εργασίας υπάρχουν μεταβολές που σας κουράζουν.

 

Δεύτερο δεκαήμερο. Η κοινωνική σας ζωή αρχίζει και ομαλοποιείται. Μπορείτε να συνεργάζεστε και να συνεννοείστε πιο εύκολα με την παρέα. Οι κοινές δράσεις με ομάδες π.χ. συλλόγους, συνδέσμους, εταιρίες, κόμματα κτλ. προχωρούν.

Συζητήσεις, συμφωνίες και συναντήσεις γίνονται χωρίς αγκυλώσεις.

Ο Δίας βοηθά στη διεύρυνση του κοινωνικού σας κύκλου.

 

Τρίτο δεκαήμερο. Είστε από τους ανθρώπους που αγωνίζονται για την οικονομική τους ανάπτυξη.

Αυτό το διάστημα θα είστε περισσότερο ανταγωνιστικοί. Μερικές φορές ίσως να γίνεστε και απόλυτοι σε οικονομικά και ηθικά θέματα με τους φίλους και τις παρέες σας.

 

ΤΑΥΡΟΣ.

 

Πρώτο δεκαήμερο. Είναι καλή εβδομάδα για εσάς, είστε δημιουργικοί και έχετε έξυπνες ιδέες, ίσως και πιο παράτολμες αυτή την περίοδο. Αυτό φυσικά ξαφνιάζει τον κοινωνικό σας περίγυρο, τις παρέες και τις ομάδες που είστε μέλος.

Μετά τις 25/2 θα δείτε ότι σας συμπαθούν και σας συμπαραστέκονται οι φίλοι.

Η Πανσέληνος είναι θετική για εσάς, βλέπετε τη δημιουργικότητα να αποφέρει καρπούς και φωτίζεται η ερωτική σας ζωή. Έχετε κάνει μεγάλες προσπάθειες να βρείτε την ισορροπία που θα σας κάνει να αισθανθείτε πιο χαρούμενοι.

 

Δεύτερο δεκαήμερο. Όλο το προηγούμενο διάστημα είχατε χάσει τη σύνδεση με την πραγματικότητα, οι ειδήσεις και τα νέα που έρχονταν σε σας είχαν την αίσθηση του “ράδιο αρβύλα”.

Συνεχίζετε να κάνετε μυστικές συζητήσεις, αλλά τουλάχιστον έχει ξεκαθαρίσει κάπως το “τοπίο”.

Δέχεστε ή κάνετε κουτσομπολιό, καλό θα ήταν να διασταυρώνετε τις πληροφορίες σας.

 

Τρίτο δεκαήμερο. Ο Άρης στο δεκαήμερο σας, σας κάνει ιδιαίτερα μαχητικούς και διεκδικητικούς. Αυτή η εβδομάδα είναι σημαντική για οποιοδήποτε αγώνα θέλετε να κάνετε, είστε έτοιμοι να κατακτήσετε με “μάχες” τους στόχους σας.

Προσοχή γιατί μπαίνετε σε αχαρτογράφητα νερά και μπορεί να αφήσετε πίσω (να κρεμνίσετε) κάποια σχέδια που είχατε παλιά και να χτίσετε καινούργια.

 

ΔΙΔΥΜΟΙ.

 

Πρώτο δεκαήμερο. Είστε επικεντρωμένοι στους στόχους σας. Η καριέρα είναι πολύ σημαντική για εσάς αυτό το διάστημα. Μέσα από ξαφνικές και δύσκολες εμπειρίες που ζήσατε, μπορεί να ξεπηδήσουν ιδέες που θα βοηθήσουν κάποιο στόχο που έχετε στο μυαλό.

Από τις 25/2 γίνεστε αποδεκτοί από κοινωνικούς κύκλους και άτομα με κύρος σας συμπαθούν, αρά πιθανόν να έχετε τη βοήθεια τους.

Η Πανσέληνος στις 27/2 σας “επιβάλει” να δώσετε μεγαλύτερη σημασία στην οικογένεια, έστω κι αν πρέπει να “χαμηλώσετε” τις φιλοδοξίες σας.

 

Δεύτερο δεκαήμερο. Αυτή την εβδομάδα έχετε την ευκολία να ασχοληθείτε με θέματα σπουδών και ταξιδιών (μικρών). Συζητήσεις και συναντήσεις θα είναι ευχάριστες. Πραγματικά είστε πιο αισιόδοξοι κι αυτό βοηθά να “ανοίξετε τα φτερά σας” σε φιλοσοφικά, νομικά, ακόμα και θρησκευτικά θέματα, θα έχετε την τύχη με το μέρος σας.

 

Τρίτο δεκαήμερο. Υπάρχει ανταγωνισμός κι ίσως αθέμιτος, που ακόμα δεν μπορείτε να διακρίνετε. Όμως από την άλλη μπορεί να αισθάνεστε εσωτερική ένταση ή σας ταλαιπωρούν ψυχοσωματικά προβλήματα. Αν υπάρχουν οικονομικά θέματα που έχουν σχέση με άλλους ή έχουν σχέση με τα οικονομικά του συντρόφου, τότε θα έχετε έναν απόλυτο τρόπο που θα θελήσετε να διευθετήσετε το ζήτημα που σας απασχολεί.

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ.

 

Πρώτο δεκαήμερο. Κρατήστε την καλή διάθεση και αναπτύξτε τις ιδέες σας. Εκκεντρικές παρέες με επίκεντρο τα ανθρώπινα ιδεώδη σας ανοίγουν ορίζοντες. Εύνοια σε σπουδές και πνευματικές δράσεις.

Από τις 25/2 και μετά μπορεί να σας κινήσει το συναισθηματικό ενδιαφέρον ένα ξεχωριστό άτομο με καλλιεργημένο μυαλό και φιλελεύθερη σκέψη, βέβαια μπορεί να είναι ένα άτομο από το εξωτερικό.

Η Πανσέληνος είναι θετική για εσάς αφού βλέπετε πιο καθαρά τις σχέσεις σας με το περιβάλλον. Οι μεταπτώσεις σας έχουν κουράσει κι ήρθε η στιγμή να κάνετε μια νέα αρχή με πιο σταθερά δεδομένα αυτή τη φορά. Αν έχετε παραμελήσει επιμόρφωση, γραφειοκρατικά θέματα και επικοινωνία είναι καιρός να τα βάλετε στο πρόγραμμα.

 

Δεύτερο δεκαήμερο. Ο Ερμής αυτή την εβδομάδα διευκολύνει γραφειοκρατικά θέματα σε σχέση με τα οικονομικά π.χ. δάνεια, ασφάλειες, κληρονομικά που μέχρι τώρα κωλυσιεργούσαν. Εμβαθύνετε σε πνευματικά και μεταφυσικά θέματα.

Ο Δίας σας βοηθά σε επενδύσεις και χρηματοοικονομικά π.χ. μετοχές, ομόλογα κτλ. Αναθεωρήστε ότι “σκοτεινό” υπήρχε μέσα σας και σας ταλαιπωρούσε.

 

Τρίτο δεκαήμερο. Ο Άρης σας κάνει παρορμητικούς στις κοινωνικές δράσεις. Αγωνίζεστε για ένα κοινό σκοπό μαζί με άλλους, κρατήσετε χαμηλούς τόνους και αποφύγετε τις κόντρες με φίλους και παρέες.

Στις 25/2 θα υπερασπιστείτε τις ιδέες και τα ιδανικά σας, είστε έτοιμοι να αλλάξετε ότι σας κρατά πίσω, είτε αυτό αφορά σχέση προσωπική, είτε μια συνεργασία.

 

ΛΕΩΝ.

 

Πρώτο δεκαήμερο. Οι αναταράξεις σε κοινωνικό και επαγγελματικό επίπεδο έχουν σαν αποτέλεσμα τις κρυφές ενέργειες που ίσως αναγκάζεστε να κάνετε, μπορεί αυτό στην συγκεκριμένη περίπτωση να δώσει κάποιες λύσεις.

Μετά τις 25/2, εσείς που έχετε γεννηθεί στο τέλος του ζωδίου, μπορεί να έχετε κέρδη από κάποια επένδυση ή ένα κρυφό έσοδο. Το πάθος από τις σχέσεις δεν θα λείπει, ούτε κι η ανασφάλεια.

Η Πανσέληνος φωτίζει τα οικονομικά θέματα που σας απασχολούν. Τακτοποιήσετε ή μάλλον σταθεροποιήστε τους πόρους που βγάζετε τα υλικά αγαθά (τα χρήματα σας εν προκειμένω). Ηθικά θέματα θα σας απασχολήσουν αυτό το διάστημα.

 

Δεύτερο δεκαήμερο. Στα μέσα της εβδομάδας μπορείτε να κάνετε πιο εύκολα συζητήσεις, συμφωνίες και συναντήσεις. Έχετε πολλά να συζητήσετε με τον/την σύντροφο ή τους συνεργάτες σας.

Νομικά θέματα που ήταν σε αναμονή, έρχονται στο προσκήνιο.

Ο Δίας σας βοηθά να κάνετε μια καλή συνεργασία με κέρδη ή να έχετε τύχη μέσα από ένα γάμο ή μια συγκατοίκηση.

 

Τρίτη δεκαήμερο. Ο Άρης δείχνει το μεγάλο ανταγωνισμό που υπάρχει σε θέματα καριέρας. Θέλετε να πρωταγωνιστείτε στον κοινωνικό σας κύκλο.

Τα εργασιακά θέματα σας αγχώνουν, ίσως πρέπει να πάρετε δραστικά μέτρα, ώστε να φέρετε εις πέρας ένα φιλόδοξο σχέδιο.

Άτομα με κύρος διαμορφώνουν το εργασιακό σας περιβάλλον. Προσοχή σε θέματα υγείας.

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ.

 

Πρώτο δεκαήμερο. Όλο σας το ενδιαφέρον είναι στραμμένο στις διαπροσωπικές σας σχέσεις. Κάνετε ξαφνικές ή πρωτοπόρες αλλαγές που βοηθούν τη συντροφική σας σχέση. Μετά τις 25/2 η αρμονία έρχεται στις σχέσεις και τις συνεργασίες σας.

Η Πανσέληνος, που είναι και το σημαντικότερο γεγονός, γίνεται στο δεκαήμερο σας, αυτό δείχνει ότι πρέπει να δώσετε μεγαλύτερη βαρύτητα στο τι εσείς ζητάτε από τους άλλους και ποια είναι τα πραγματικά σας θέλω.

Ίσως μέχρι τώρα δίνατε την εικόνα μιας εύπλαστης προσωπικότητας, αν κατασταλάξετε στο τι προσδοκάτε από τον/την σύντροφο ή τους συνεργάτες, τότε θα βρεθεί κι η ισορροπία στις σχέσεις σας.

 

Δεύτερο δεκαήμερο. Ο Ερμής γυρνά ορθόδρομος και τα εμπόδια μειώνονται, οι καθυστερήσεις σταματούν. Τώρα ασχολείστε με απλά καθημερινά θέματα που θέλουν την δική σας εποπτεία.

Στο χώρο εργασίας υπάρχει μεγάλη κινητικότητα, γραφειοκρατεία, συζητήσεις και μετακινήσεις.

Ο Δίας είναι αρωγός σε ότι αφορά την υγεία και δίνει εύνοια σε θέματα εργασίας. Δεν είναι απίθανο να έχετε μια πρόταση για δουλειά.

 

Τρίτο δεκαήμερο. Ο Άρης δίνει το σθένος που χρειάζεστε για να βγείτε από τη ρουτίνα. Αγωνίζεστε για τους στόχους σας και ψάχνετε για διαφορετικές φιλοσοφίες ζωής που θα βοηθήσουν να ξεφύγετε από τα καθημερινά και τετριμμένα.

Τολμήστε να κατακτήσετε καινούργιες εμπειρίες. Ο τρόπος που χαίρεστε, τα χόμπι κι ο έρωτας παίρνουν άλλη μορφή. Πολλές φορές είστε απόλυτοι, αφού θέλετε να τα αλλάξετε όλα εκ’ βαθέων. Στη ζωή σας έχει “εισχωρήσει” το πάθος.

Αν είστε σπουδαστές δείξτε ότι μπορείτε να τα καταφέρετε και στα δύσκολα.

 

ΖΥΓΟΣ.

 

Πρώτο δεκαήμερο. Ο Κρόνος επηρεάζει αυτούς που έχουν γεννηθεί στα τέλη του δεκαήμερου, στον τομέα του έρωτα και της διασκέδασης. Έχετε λίγα περιθώρια να εκφραστείτε ελεύθερα, όμως μπορείτε να μεθοδεύσετε ένα δημιουργικό σχέδιο και να περιμένετε το αποτέλεσμα.

Σας απασχολούν καθημερινά θέματα και εκεί έχετε δώσει όλη σας την προσοχή. Όμως και ότι αφορά την υγεία και την εργασία δεν πρέπει να παραμελούνται.

Οικονομικά θέματα, που έχουν σχέση με την εργασία, μπορεί να λυθούν με ξαφνικό τρόπο.

Η Πανσέληνος επηρεάζει την ψυχολογία σας, είστε κλεισμένοι στον εαυτό σας κι η απομόνωση δεν είναι κάτι που σας ταιριάζει. Μην ξεχνάτε ότι η κακή ψυχολογία επηρεάζει και το σώμα μας.

 

Δεύτερο δεκαήμερο. Ευχάριστες συζητήσεις και συναντήσεις χωρίς εμπόδια για το επόμενο διάστημα. Τα μπερδεμένα μηνύματα κι η ασυνεννοησία τείνουν να περάσουν. Ο Δίας δίνει τύχη σε θέματα παιδιών, ερωτικών σχέσεων, τυχερών παιχνιδιών, αλλά το κυριότερο, στη δημιουργία.

Βέβαια να προσέχετε τις ψυχολογικές μεταπτώσεις, εσείς που έχετε γεννηθεί στις αρχές του δεκαήμερου.

 

Τρίτο δεκαήμερο. Ο Άρης για να λειτουργήσει πιο ανώδυνα πρέπει να εμβαθύνετε στα γεγονότα που σας συμβαίνουν και αγωνιστείτε για να βγάλετε τα θετικά στοιχεία που έχετε μέσα σας.

Μπορείτε λοιπόν, μέσα από μία διάθεση εξομολόγησης, να καταλάβετε και τους οικείους σας, ανακαλύπτοντας τι είναι αυτό που άλλαξε στην οικογενειακή ζωή και τι πρέπει να πεταχθεί για να αναζωογονηθούν πάλι οι σχέσεις σας.

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ.

 

Πρώτο δεκαήμερο. Είναι μία πολύ καλή εβδομάδα για εσάς, αφού όλο σας το ενδιαφέρον στοχεύει στο πως θα περάσετε καλύτερα. Στο επίκεντρο των ενδιαφερόντων σας επίσης είναι τα παιδιά κι η δημιουργία. Πρωτοποριακές ιδέες, ιδιόρρυθμες σχέσεις και συνεργασίες.

Η Αφροδίτη μετά τις 25/2 προϊδεάζει για ένα πολύ ερωτικό διάστημα. Αναδύεται η καλλιτεχνική σας φύση.

Η Πανσέληνος είναι θετική για εσάς με εκπλήξεις αλλά πολύ συναίσθημα. Ταυτόχρονα είστε πολύ κοινωνικοί και ζεστοί με τους φίλους και τις παρέες σας. Είναι μια ευκαιρία να δείξετε ότι μπορείτε να καταλάβετε τα αισθήματα των άλλων, αλλά και να κατανοήσετε τις ανάγκες τους.

 

Δεύτερο δεκαήμερο. Περάσατε ένα δύσκολο διάστημα προσπαθώντας να καταλάβετε τους δικούς σας ανθρώπους. Από τα μέσα της εβδομάδας και μετά θα συζητήσετε με την οικογένεια θέματα που είχατε αφήσει στη μέση.

Από την άλλη ο Δίας δείχνει ότι θα πάρετε αγάπη και εύνοια από τους οικείους σας κι ίσως έχετε καινούργια μέλη στην οικογένεια. Εύνοια σε ότι αφορά ακίνητα π.χ. συμβόλαια, αγοροπωλησίες κτλ.

 

Τρίτο δεκαήμερο. Αν κι ο Άρης δεν προμηνύει “ειρηνικές” διαπροσωπικές σχέσεις, μέσα από καταλυτικές και εκ’ βαθέων αλλαγές, διαμορφώνεται μία κατάσταση που είναι θετική για εσάς.

Ίσως να πείτε πράγματα με το όνομά τους και να ξεκαθαρίσει μια δυσμενής κατάσταση για μια συνεργασία ή για τη σχέση σας με τον/την σύντροφο, που επηρέαζαν εξωγενείς παράγοντες μέχρι πρότινος.

 

ΤΟΞΟΤΗΣ.

 

Πρώτο δεκαήμερο. Εσείς που έχετε γεννηθεί στο τέλος του δεκαήμερου αισθάνεστε πιεσμένοι, αφού δεν μπορείτε να κινηθείτε άνετα, έχετε λιγές συναναστροφές. Η οικογένεια και θέματα ακινήτων είναι αυτά που χρειάζονται την προσοχή σας.

Η καθημερινότητα αλλά και τα απρόβλεπτα στο χώρο εργασίας σας έχουν κουράσει. Όμως βρίσκετε πρωτότυπες λύσεις ώστε να κάνετε πιο εύκολη τη ζωή σας.

Η Πανσέληνος φωτίζει τις φιλοδοξίες και την καριέρα σας. Η μεγάλη αστάθεια που επικρατεί όλο αυτό το διάστημα, έχει επηρεάσει την οικογένειά σας αλλά και τα σχέδια που είχατε κάνει για ένα ακίνητο. Πρέπει να βρείτε τη “χρυσή τομή” για να μπορέσετε να ανταποκριθείτε στις προκλήσεις.

 

Δεύτερο δεκαήμερο. Ήταν αρκετά δύσκολο το προηγούμενο διάστημα για να κάνετε συμφωνίες. Γραφειοκρατικά θέματα έμειναν πίσω και οι συζητήσεις ή οι συναντήσεις όλο αναβαλλόντουσαν. Τώρα έχετε τη δυνατότητα να διεκπεραιώσετε όλα τα τρέχοντα ζητήματα, με μεγαλύτερη ευκολία.

Έχετε εύνοια σε κάθε είδους εκπαίδευση καθώς και στις δημόσιες σχέσεις. Το περιβάλλον είναι βοηθητικό, σε κάθε περίπτωση δεν έχετε παρά να ζητήσετε την βοήθεια του. Πετυχημένες σχέσεις και ευχάριστες ειδήσεις.

 

Τρίτο δεκαήμερο. Αυτό που σας απασχολεί περισσότερο είναι οικονομικά και ηθικά θέματα. Σίγουρα αισθάνεστε ότι τα οικονομικά σας περνούν κρίση, όπως κι ότι θεωρείτε δεδομένο όπως π.χ. η ηθική σας υπόσταση κτλ.

Η καθημερινότητα σας κουράζει και αισθάνεστε εχθρικό το επαγγελματικό σας περιβάλλον.

Αυτή την εβδομάδα θα κάνετε την υπέρβαση και θα βάλετε ένα τέλος σε ότι θεωρούσατε ότι σας φθείρει, αποφασίζοντας να κάνετε ριζικές αλλαγές σε οικονομικά και επαγγελματικά θέματα.

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ.

 

Πρώτο δεκαήμερο. Εσείς που έχετε γεννηθεί στο τέλος του δεκαημέρου αισθάνεστε ότι πιέζεστε οικονομικά. Όμως είναι ευκαιρία να βάλετε σε μία τάξη τα έξοδα σας, αλλά κι ότι ηθικά σας καταπιέζει. Έχετε πολύ καλές ιδέες και θέλετε να τις εφαρμόσετε, γίνεστε αρκετά επικοινωνιακοί και δεν μπορείτε να κρύψετε τις επαναστατικές σας τάσεις. Οι σχέσεις με το περιβάλλον διέπονται από τους δικούς σας κανόνες.

Η Αφροδίτη ευνοεί τις σχέσεις σας με συγγενείς και φίλους.

Η Πανσέληνος είναι θετική για εσάς, δεν έχετε παρά να ανοίξετε τους ορίζοντές σας και να μην φοβηθείτε το διαφορετικό. Εύνοια σε κοινωνικές συναναστροφές.

 

Δεύτερο δεκαήμερο. Οι καθυστερήσεις ήταν το κύριο γνώρισμα αυτού του διαστήματος και ειδικά ότι αφορούσε εισπράξεις, συμφωνίες και μετακινήσεις για οικονομικά θέματα. Αυτή την εβδομάδα όλα αυτά αρχίζουν και ομαλοποιούνται.

Ο Δίας από την άλλη σας δίνει ευκαιρίες για μεγαλύτερα έσοδα από διάφορες πηγές. Ηθική ικανοποίηση.

 

 

Τρίτο δεκαήμερο. Είστε αποφασισμένοι να κερδίσετε αυτό που θέλετε, ξέρετε ότι οι αντιξοότητες της ζωής, σας έχουν κάνει δυνατούς. Δεν έχετε να χάσετε τίποτα αν διεκδικήσετε μια εμπειρία που μπορεί να αλλάξει και κάποια δεδομένα που είχατε μέχρι τώρα.

Το πάθος κυριαρχεί στην ζωή σας, το οποίο μπορεί να είναι ερωτικό, δημιουργικό κτλ. Ή να είναι αυτό που λένε “όλα ή τίποτα”.

Προσοχή στις ακρότητες, μετριάστε τις τάσεις κυριαρχίας απέναντι στους άλλους.

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ.

 

Πρώτο δεκαήμερο. Αν κι ο Κρόνος πιέζει εσάς που έχετε γεννηθεί στο τέλος του δεκαήμερου κάνοντάς την διάθεση σας πιο υποτονική, ίσως σας δίνει και την ευκαιρία να σταθεροποιήσετε και να ξεδιαλύνετε τις σχέσεις με τους άλλους. Τα οικονομικά είναι αυτά που σας απασχολούν αυτή την εβδομάδα, όμως μπορείτε να βρείτε λύσεις ακούγοντας τις ιδέες των οικείων σας.

Εύνοια για μια έξυπνη αγοροπωλησία ενός ακινήτου. Η Αφροδίτη ομαλοποιεί κάποιες καταστάσεις σε οικονομικά ή ηθικά ζητήματα που σας απασχολούσαν.

Η Πανσέληνος αναδεικνύει τις εκκρεμότητες σε οικονομικά θέματα. Οι υποχρεώσεις προς τρίτους πρέπει να μπουν στις άμεσες προτεραιότητές σας. Επίσης η Πανσέληνος σας προτρέπει να εμβαθύνετε σε πιο μεταφυσικά και ψυχολογικά θέματα που σας απασχολούν.

 

Δεύτερο δεκαήμερο. Είναι μία καλή εβδομάδα για εσάς, απαλλαγμένη από μπερδεμένες καταστάσεις που σας έφερναν εκνευρισμό. Τώρα θα είστε ιδιαίτερα επικοινωνιακοί αλλά και έτοιμοι να βγάλετε συμπεράσματα.

Ο Δίας σας δίνει ευκαιρίες και τώρα με καθαρό μυαλό μπορείτε να επιλέξετε τι είναι το πιο συμφέρον για εσάς. Αισθάνεστε πιο αισιόδοξοι κι αυτό από μόνο του σας αφήνει να εκφράζεστε πιο εύκολα.

 

Τρίτο δεκαήμερο. Ο Άρης στον τομέα της οικογένειας και του σπιτιού προκαλεί εντάσεις και ατυχήματα. Κρυμμένα μυστικά που σας προκαλούν εσωτερικές δοκιμασίες, θα δώσουν μάχη και τελικά θα συνεπικουρήσουν στο να βγει η ένταση σαν ένα αγκάθι που σας ταλαιπωρούσε καιρό.

 

ΙΧΘΥΕΣ.

 

Πρώτο δεκαήμερο. Ο Ήλιος είναι στο δεκαήμερο σας (χρόνια πολλά!) και σας δίνει ζωντάνια και ενέργεια, βγείτε προς τα έξω και δώστε φως από την λάμψη σας. Πολλές φορές έχετε ξαφνιάσει τους γύρω σας με τις ιδέες αλλά και με την γνώμη σας σε διαφορές καταστάσεις που συμβαίνουν στον περίγυρό. Αυτή την εβδομάδα θα πρωτοτυπήσετε με τον γραπτό και προφορικό λόγο.

Συναντήσεις και επικοινωνία με συγγενείς και φίλους, από κει που δεν το περιμένατε.

Η Πανσέληνος γίνεται απέναντί σας κι έχει άμεση επιρροή στην ζωή και τη συμπεριφορά σας. Ο/Η σύντροφος έχει ανάγκη από την προσοχή σας, δώστε λοιπόν την σταθερότητα που χρειάζεται, για να αισθάνεται ασφαλής. Προσοχή σε συνεργασίες και νομικά θέματα αφού υπάρχει μία αστάθεια αυτό το διάστημα.

 

Δεύτερο δεκαήμερο. Ξεκαθαρίζουν οι σκέψεις στο μυαλό σας, όμως δεν μπορείτε να εκφράσετε ακόμα τις απόψεις σας. Ακούγονται πολλά, χωρίς σαφή κατάληξη, γι’ αυτό πρέπει να διασταυρώνετε τις πληροφορίες που λαμβάνετε.

Ο Δίας βοηθά να βρείτε λύσεις σε εσωτερικές ανησυχίες που έχετε. Βοηθήστε τους γύρω σας να ξεπεράσουν και αυτοί τους σκοπέλους, χωρίς να ζητάτε ανταπόδοση.

 

Τρίτο δεκαήμερο. Αυτό το διάστημα ίσως έχετε λεκτικές αντιπαραθέσεις. Επίσης το περιβάλλον σας προκαλεί εντάσεις. Αυτή την εβδομάδα θα κάνετε τα ξεκαθαρίσματα που χρειάζονται σε όλους τους κοινωνικούς τομείς που σας επηρεάζουν άμεσα.

Τελικά είναι αναγκαίο να πείτε αυτά που πρέπει, ακόμα κι αν γίνετε απόλυτοι. Πολλές κοινωνικές σχέσεις έχουν διαβρωθεί γι’ αυτό άμεσα πρέπει να κάνετε ριζικές αλλαγές που θα βγουν σε καλό. Προσοχή στις μετακινήσεις και σε ότι αφορά γραπτό ή προφορικό λόγο.