Εβδομαδιαίες Αστρολογικές Προβλέψεις από 15/02 έως 21/02 από την Κατερίνα Καράμπελα

Σας εύχομαι καλή εβδομάδα.

Η έκρηξη ψύχους και φωτός, ανασφάλειας κι αισιοδοξίας μοιάζει με καρδιογράφημα. Αυτό σημαίνει ότι ζούμε.

Ζούμε με τις καλές και κακές στιγμές μας. Άλλες φορές αισθανόμαστε ότι χάνεται η γη κάτω απ’ τα πόδια μας και το χάος νομίζουμε ότι θα μας ρουφήξει. Αλλά και πάλι η σιγουριά ζεσταίνει τις καρδιές μας.

Η ευθεία γραμμή δεν εκφράζει την ανθρωπότητα, η στασιμότητα μας ναρκώνει και δείχνει το τέλος.

Μέσα σε αυτό τον αγώνα με τις καλές ή τις άστοχες στιγμές, θα έχουμε τη νίκη, όποια μπορεί να είναι αυτή για τον καθένα σε κάθε έκφανση της ζωής μας.

 

ΚΡΙΟΣ.

 

Πρώτο δεκαήμερο. Σίγουρα όλο αυτό το διάστημα βάζετε στόχο να φέρετε εις πέρας μια κοινή προσπάθεια. Όσο κι να σας κουράζει η πραγματοποίηση μιας ιδέας, από την φύση σας, δε σταματάτε.

Όσοι έχετε γεννηθεί από 27-31/3 αισθάνεστε ότι σε οικονομικά και ηθικά θέματα δεν προλαβαίνετε τις “αναταράξεις”, αυτό που θα βοηθήσει είναι να αποστασιοποιηθείτε για ένα διάστημα, έτσι ώστε να αποφύγετε το ρίσκο.

 

Δεύτερο δεκαήμερο. Είναι μία καλή εβδομάδα για τους περισσότερους από εσάς. Έχετε εύνοια και τύχη από τις ομάδες που συμμετέχετε, οι παρέες θα είναι πηγή διασκέδασης. Μην αρνηθείτε τη συμμετοχή σας σε μία κοινή δράση, που σας έχει προταθεί και στο παρελθόν.

Πολύ καλή κοινωνική ζωή, ακόμα και αν πρόκειται μέσω διαδικτύου.

 

Τρίτο δεκαήμερο. Η Αφροδίτη ευνοεί την ερωτική σχέση με κάποιο από τα άτομα που ανήκουν στην παρέα σας. Πολύ καλή περίοδος για να δείξετε τις καλλιτεχνικές ικανότητες διαδικτυακά. Στις 19/2 προσοχή στις προστριβές για οικονομικά ή ηθικά θέματα.

Είστε αρκετά διεκδικητικοί στην απόκτηση υλικών αγαθών, αλλά μπορεί κάποια άτομα να παρεξηγηθούν.

 

ΤΑΥΡΟΣ.

 

Πρώτο δεκαήμερο. Το αναπάντεχο κι οι αλλαγές έχουν μπει για τα καλά στη ζωή σας. Το ζήτημα είναι πως διαχειρίζεστε το καινούργιο, αφού πολλές φορές δεν σας αρέσει. Πρέπει να συνειδητοποιήσετε ότι η συμπόρευση και η αφομοίωση αυτών των καταστάσεων δυσκολεύουν ή αλλάζουν με πιο ήπιο τρόπο τη ζωή σας. Αυτή την εβδομάδα ξεκινά μία αντιπαλότητα που θα κρατήσει για ένα διάστημα, η πίεση από κοινωνικής πλευράς είναι μεγάλη.

Εσείς βιώνετε μια αλλαγή και θέλετε να καταλάβουν οι άλλοι ότι οι τάσεις ανεξαρτησίας και ο διαφορετικός τρόπος ζωής αλλάζει αυτόματα και τους στόχους ή την καριέρα σας, είτε το θέλετε είτε όχι.

Προσοχή σε όλες τις προκλήσεις ειδικά αν είστε γεννημένοι γύρω στις 27/4. Μετά τις 18/2 η κοινωνική σας ζωή ανθίζει.

 

Δεύτερο δεκαήμερο. Για εσάς η εβδομάδα δεν είναι δύσκολη, ο ανάδρομος Ερμής συνεχίζει να φέρνει καθυστερήσεις σε κοινωνικά ή επαγγελματικά θέματα, ειδικά αν είστε ελεύθεροι επαγγελματίες. Όμως έχετε ευκαιρίες να πετύχετε τους στόχους σας ακόμα και με ιδιόρρυθμους τρόπους, ο Δίας στο μεσουράνημα σας δείχνει ότι θα έχετε βοήθεια ποικιλοτρόπως, ίσως από άτομα με κύρος ή λόγιους ακόμα και από νομικά θέματα ή το εξωτερικό.

 

Τρίτο δεκαήμερο. Ο Άρης είναι στο δεκαήμερο σας, αυτόματα είστε πιο μαχητικοί και με μεγαλύτερη ενέργεια. Η εύνοια της Αφροδίτης θα λειτουργεί θετικά σε ότι έχει σχέση με επαγγελματικά θέματα ή την κοινωνική σας καταξίωση, άτομα με κύρος σας συμπαθούν.

Στις 19/2 πρέπει να είστε έτοιμοι για αντιπαραθέσεις που ίσως εσείς να παρακινείτε. Κρατήστε χαμηλούς τόνους και εκτονώστε δημιουργικά την ένταση που έχετε, διαφορετικά μπορεί να χάσετε την εύνοια που έχει δημιουργηθεί στην καριέρα σας.

 

 

ΔΙΔΥΜΟΣ.

 

Πρώτο δεκαήμερο. Ο Ουρανός σας προκαλεί εσωτερικές εντάσεις που κορυφώνονται στις 17/2, γιατί οι επιδιώξεις σας δεν μπορούν να πραγματοποιηθούν εύκολα κι αυτό αναζωπυρώνει την αναστάτωση που αισθάνεστε μέσα σας. Βάλτε στόχους που μπορείτε να πραγματοποίησετε, ώστε να μην αισθάνεστε αυτή την απρόσμενη απογοήτευση.

Από τις 18/2 και μετά επικεντρώνεστε στις επιδιώξεις σας και στοχεύετε στην κοινωνική και επαγγελματική καταξίωση.

 

Δεύτερο δεκαήμερο. Είναι μία πολύ καλή εβδομάδα για εσάς σε όλα τα επίπεδα. Εύνοια και τύχη σε θέματα σπουδών, νομικά θέματα, καλές προοπτικές σε ότι έχει σχέση με το εξωτερικό και ότι το απαρτίζει με την ευρεία έννοια π.χ ξένες γλώσσες.

Βέβαια αφού ο Ερμής είναι ανάδρομος, οι αναβολές δεν θα λείψουν και για να σταθεροποιηθεί κάτι πρέπει να περάσει αυτό το χρονικό διάστημα. Μελετήστε και εμπεδώστε ότι είχατε αφήσει πίσω. Άτομα από το εξωτερικό μπορεί να επιστρέψουν.

 

Τρίτο δεκαήμερο. Στις αρχές της εβδομάδας θα είστε πολύ αισιόδοξοι και ο ανάλαφρος τρόπος που αντιμετωπίζετε τη ζωή και τον έρωτα, σας κάνει πολύ συμπαθή. Άτομα διαφορετικά από εσάς, σας προσεγγίζουν. Στις 19/2 δεν θα αποφύγετε τις εντάσεις γιατί αισθάνεστε ότι υπάρχει κρυφός ανταγωνισμός και μαζί με την δύσκολη ψυχολογική διάθεση που έχετε, γίνεται η αιτία να χαλάσει όλη αυτή την ατμόσφαιρα που υπήρχε.

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ.

 

Πρώτο δεκαήμερο. Το μοίρασμα που θέλετε να έχετε με τους άλλους πολλές φορές δεν υπάρχει ή οι σχέσεις με παρέες, ομάδες κατά καιρούς διαλύονται. Δεν είστε από τους ανθρώπους που σας αρέσει η αναστάτωση. Για άλλη μια φορά αυτή την εβδομάδα πρέπει να αποδείξετε ότι για να υπάρχει σταθερότητα δεν πρέπει να υπάρχου κρυφά ή απωθημένα.

Πιθανόν οικονομικά θέματα που προέρχονται από το παρελθόν να προκαλέσουν ρίξεις σε μια ομάδα, σύλλογο, κόμμα, παρέα κτλ. Από τις 18/2 και μετά, εσείς που έχετε γεννηθεί στις αρχές του ζωδίου, βλέπετε ανοιχτόμυαλα και πιο αισιόδοξα το μέλλον.

 

 

Δεύτερο δεκαήμερο. Αν κι ο ανάδρομος Ερμής καθυστερεί κάποιες υποθέσεις που έχουν σχέση με τα οικονομικά που είναι εμπλεκόμενοι και άλλοι πχ δάνεια, ασφάλειες, κληρονομικά ή θέματα που άπτονται του/της σύντροφο, εσείς δεν πρέπει να πτοείστε αφού η τύχη είναι με το μέρος σας.

Ίσως αυτές οι αναβολές να είναι για το συμφέρον σας.

 

Τρίτο δεκαήμερο. Το πάθος κυριαρχεί στην ζωή σας. Τα οικονομικά ταχτοποιούνται με κάποιο τρόπο και στην αρχή της εβδομάδας ο έρωτας γίνεται πάθος. Ίσως κάποια χρήματα έρχονται σε εσάς από τρίτους π.χ. από τον/την σύντροφο ή από κάποια ασφάλεια, κληρονομιά κτλ.

Το σκηνικό αλλάζει γύρω στις 18/2 γιατί μπορεί να υπάρχουν αντιπαραθέσεις με φίλους και παρέες για οικονομικά ή συναισθηματικά θέματα.

 

ΛΕΩΝ.

 

Πρώτο δεκαήμερο. Η καριέρα και η κοινωνική σας καταξίωση περνούν από συμπληγάδες. Ξαφνικές άνοδοι αλλά και ξαφνικές πτώσεις είναι το σκηνικό που υπάρχει στην καριέρα ή στους στόχους σας. Αυτή την εβδομάδα δυσκολεύει το κλίμα σε συνεργασίες και καριέρα, περισσότερο για όσους έχουν γεννηθεί γύρω στις 30/7. Μία διαπροσωπική σχέση π.χ. σύντροφος ή ένας φανερός εχθρός, μπορεί να βάλει “πάγο” στις επιδιώξεις σας, αλλά και στον έντονο ανταγωνισμό που εκδηλώνετε αυτό το διάστημα.

Χαμηλώσετε τον “πήχη” σε ότι αφορά τις φιλοδοξίες σας.

 

Δεύτερο δεκαήμερο. Είναι ένα πολύ καλό διάστημα για εσάς, έχετε την ευκαιρία να διαπραγματευτείτε μια συνεργασία ή να επικοινωνήσετε με το σύντροφό σας για παλιότερα θέματα που σας απασχολούσαν. Ο Δίας φέρνει τύχη στην συντροφική σας σχέση και τις συνεργασίες σας. Πετυχημένες σχέσεις και κέρδη από συνεταιρισμούς και νομικά θέματα.

 

Τρίτο δεκαήμερο. Θέλετε να αποδείξετε την αξία σας, αναλαμβάνετε περισσότερα πράγματα απ΄ ότι σας αναλογούν και γίνεστε ιδιαίτερα ανταγωνιστικοί ώστε να καταφέρετε να πετύχετε τους στόχους σας.

Βέβαια από την άλλη πλευρά, μπορεί να έχετε δυνατούς αντιπάλους που πρέπει να αντιμετωπίσετε. Η Αφροδίτη απέναντί σας στις αρχές της εβδομάδας φέρνει αρμονία στο γάμο ή στις συνεργασίες. Το σκηνικό αλλάζει γύρω στις 18/2, μπορεί να έχετε εντάσεις με τον/την σύντροφο ή τους συνεργάτες σας και το αντικείμενο της έριδας μπορεί να είναι η καριέρα σας και η έντονη επιθυμία σας για κοινωνική καταξίωση.

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ.

 

 

Πρώτο δεκαήμερο. Η πίεση στην καθημερινότητα και οι υποχρεώσεις στην εργασία, σας έχουν κουράσει. Δύσκολο να συνδυάσετε το ελεύθερο πνεύμα που έχετε υιοθετήσει με την πρακτική πλευρά της ζωής. Αυτή την εβδομάδα θα συγκρούονται αυτοί οι δύο κόσμοι, δηλαδή η φιλοσοφία ζωής που έχετε με υποχρεώσεις αυτής της “πεζής” πραγματικότητας. Προσέχετε την υγεία σας.

Μετά τις 18/2 θα δώσετε μεγαλύτερη σημασία στις διαπροσωπικές σας σχέσεις, σε συνεργασίες και σε νομικά θέματα.

 

Δεύτερο δεκαήμερο. Είναι μια καλή εβδομάδα για εσάς, χωρίς ιδιαίτερες εντάσεις. Τακτοποιείτε εκκρεμότητες που έρχονται από παλιά και λόγω του ανάδρομου Ερμή, μέχρι τα μέσα της εβδομάδας θα έχετε καθυστερήσεις σε πρακτικά καθημερινά θέματα.

Ο Δίας όμως ευνοεί τις καλές σχέσεις στην εργασία, καθώς και θετική στάση των ανθρώπων γύρω σας. Καλή υγεία.

 

Τρίτο δεκαήμερο. Στις αρχές της εβδομάδας, η καθημερινότητα είναι ομαλή. Υπάρχει καλή διάθεση και στο χώρο εργασίας έχει επέλθει ισορροπία. Γύρω στις 18/2 θα δημιουργηθεί ένταση λόγω διάστασης απόψεων και φιλοσοφία ζωής. Έχετε μπει σε ένα διαφορετικό τρόπο σκέψης και τον υπερασπίζετε σθεναρά. Ίσως αυτός να είναι ο λόγος των αντιπαραθέσεων στο χώρο εργασίας ή στην καθημερινή σας ζωή.

Μην σταματάτε να αγωνίζεστε για τις ιδέες και τους στόχους σας. Ο Άρης είναι αυτός που βοηθά να τολμήσετε την εξερεύνηση άλλων νοοτροπιών και φιλοσοφιών.

 

ΖΥΓΟΣ.

 

Πρώτο δεκαήμερο. Ο Κρόνος περιορίζει την έκφραση των συναισθημάτων αλλά βάζει γερές βάσεις σε ένα δημιουργικό σχέδιο ή σε μία ερωτική σχέση. Ο Ουρανός φέρνει αναστάτωση στα οικονομικά και υποχρεώσεις που έρχονται από το πουθενά. Αυτή την εβδομάδα καλείστε να αντέξετε τις ανατροπές, χωρίς να ψυχράνετε τη σχέση με τον ερωτικό σύντροφο ή τα παιδιά σας και να μην “παγώσετε” την πραγματοποίηση ενός δημιουργικού εγχειρήματος. Αυτό αφορά περισσότερο εσάς που έχετε γεννηθεί τέλη Σεπτεμβρίου.

 

 

Από τις 18/2 και μετά θα έχετε πολλά πρακτικά θέματα να επιλύσετε και η δουλειά θα χρειάζεται πολύ από το χρόνο σας.

Δεύτερο δεκαήμερο. Αυτή είναι αρκετά καλή εβδομάδα για εσάς. Είστε αισιόδοξοι, η τύχη είναι με το μέρος σας σε ότι αφορά τη δημιουργία, τον έρωτα και φυσικά τα παιδιά σας. Εύνοια σε τυχερά παιχνίδια (φυσικά χωρίς ρίσκο). Ο Ερμής ακόμα επιδρά θετικά σε επικοινωνία με αγαπημένους από παλιά και φυσικά δεν αποκλείονται και οι ερωτικές εξομολογήσεις.

 

Τρίτο δεκαήμερο. Στις αρχές της εβδομάδας θα είναι μία πολύ ερωτική και δημιουργική περίοδος για εσάς. Το πάθος δεν θα αργήσει να φέρει διαμάχες με τον ερωτικό σας σύντροφο, ευτυχώς όχι για πολύ. Αυτό που πρέπει να προσέξετε όμως είναι μήπως οι οικονομικές σας υποχρεώσεις φέρουν εντάσεις γύρω στις 18/2 και χαλάσουν για λίγο τις όμορφες στιγμές.

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ.

 

Πρώτο δεκαήμερο. Μπορεί να καταπιέζεστε από την οικογένεια ή τις υποχρεώσεις που έχετε απέναντι σε οικεία πρόσωπα. Σας προβληματίζει το θέμα ενός ακινήτου αυτό το διάστημα, περισσότερο εσάς που έχετε γεννηθεί τέλος Οκτωβρίου. Οι ανατροπές σε συνεργασίες ή στην συντροφική σχέση θα κλονίσει τους δεσμούς που σας ενώνουν.

Η καταπίεση από την μία κι η αψυχολόγητη συμπεριφορά του/της συντρόφου (ή αν πρόκειται για συνεργασία του συνεταίρου) από την άλλη, κινδυνεύουν να διαρραγούν στις 17/2. Μετά τις 18/2 ο Ήλιος βοηθά να επικεντρωθείτε σε πιο ευχάριστα πράγματα όπως είναι η δημιουργία, τα παιδιά σας κι ο έρωτας.

 

Δεύτερο δεκαήμερο. Οι συζητήσεις για οικογενειακά θέματα ή ακίνητα θα συνεχιστούν. Καθυστερήσεις θα υπάρχουν κι αυτή την εβδομάδα σε γραφειοκρατικά που μπορεί να αφορούν ακίνητα κι η επικοινωνία με τα οικεία πρόσωπα θα μοιάζει με παντομίμα. Όμως άσχετα με αυτό, υπάρχει εύνοια σε ότι αφορά ακίνητα και η οικογένεια θα δώσει απλόχερα τη βοήθεια της, αν τη χρειαστείτε.

 

Τρίτο δεκαήμερο. Ο Άρης απέναντί σας δημιουργεί εντάσεις με τον/την σύντροφο ή τους συνεργάτες. Νομικά θέματα ίσως σας απασχολούν. Οι φανεροί αντίπαλοι διεκδικούν κάποια πράγματα από εσάς. Η σύμπνοια και η συμπαράσταση από την οικογένεια υπάρχει, η ισορροπία διαταράσσεται στα μέσα της εβδομάδας για λίγο, λόγω της αντιπαλότητας που υπάρχει ανάμεσα σε σας και τον/την σύντροφό.

Φροντίστε να κρατήσετε χαμηλούς τόνους, ώστε να μην πάρει διαστάσεις μια απλή αντιπαράθεση και χαλάσει την αρμονία των σχέσεων μέσα στην οικογένεια.

 

ΤΟΞΟΤΗΣ.

 

Πρώτο δεκαήμερο. Τώρα τελευταία αισθάνεστε αρκετά περιορισμένοι. Ακόμα και στο στενό καθημερινό περιβάλλον αισθάνεστε πίεση. Έχετε μειώσει την επικοινωνία στο ελάχιστο. Η καθημερινότητα είναι κουραστική γιατί έχει ξαφνικά γεγονότα που χαλάνε την ηρεμία, την ρουτίνα θα έλεγα, αυτό ισχύει περισσότερο για εσάς που έχετε γεννηθεί στα τέλη του δεκαήμερου.

Στις 17/2 πρέπει να προσέχετε τις μετακινήσεις , την επικοινωνία και την ένταση στο χώρο εργασίας. Τα νεύρα ίσως γίνουν αιτία να χάσετε το μέτρο κι αυτό θα επηρεάσει τη δουλειά αλλά και τη σωματική και ψυχική σας υγεία.

 

Δεύτερο δεκαήμερο. Για σας είναι μία καλή εβδομάδα με πολλές καθυστερήσεις ή παρανοήσεις, αλλά δεν πρέπει να πτοείστε είναι προσωρινό. Ο Δίας ευνοεί κάθε είδους επιμόρφωση. Ευχάριστες ειδήσεις κι εύνοια από το περιβάλλον π.χ. συγγενείς, γείτονες κτλ. Η επικοινωνία ανοίγει ορίζοντες, ότι έχει σχέση με το εμπόριο θα είναι θετικό, αυτό βέβαια θα το καταλάβετε περισσότερο την επόμενη εβδομάδα.

 

Τρίτο δεκαήμερο. Η επικοινωνία με άτομα από το παρελθόν θα είναι ευχάριστη και δεν αποκλείεται να έχετε και εκφράσεις αγάπης. Η καθημερινότητα αλλά και η εργασία απαιτούν από σας σκληρή δουλειά. Γύρω στις 18/2 θα αισθανθείτε υπερκόπωση κι αυτό θα επηρεάσει τις σχέσεις με τους κοντινούς σας ανθρώπους. Αποφύγετε τις λεκτικές αντιπαραθέσεις. Το φλερτ δεν θα λείψει όλο αυτό το διάστημα.

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ.

 

Πρώτο δεκαήμερο. Τα έσοδα αυτό το διάστημα είναι λιγοστά κι αυτό σας προκαλεί δυσαρέσκεια. Η ερωτική ζωή, τα σχέδια για δημιουργία και φυσικά ότι αφορά τα παιδιά, σας εκπλήσσουν με τις ανατροπές που κάθε τόσο συμβαίνουν. Αυτοί που μπορεί να έχουν γεγονότα, που θα φέρουν ρίξεις λόγω οικονομικής πίεσης, θα είναι οι γεννημένοι τέλος Δεκεμβρίου.

Αποφύγετε αυτό το διάστημα την άκαμπτη συμπεριφορά σε οικονομικά και ηθικά θέματα, γιατί θα έχει σαν αποτέλεσμα την ψυχρότητα με αγαπημένα πρόσωπα.

 

Δεύτερο δεκαήμερο. Αυτή η εβδομάδα είναι ουδέτερη, όμως έχετε εύνοια σε οικονομικά θέματα, μπορεί να έχετε έσοδα και να θελήσετε να ευεργετήσετε κι άλλους. Συζητήσεις και επαναπροσδιορισμός σε συμφωνίες, υπάρχει η δυνατότητα να εξετάσετε προσεκτικά προσφορές και να αποφασίσετε την επόμενη εβδομάδα. Μην χάνετε ευκαιρίες σε ότι αφορά επεκτάσεις που θα σας φέρουν έξτρα χρήματα. Βέβαια καλό θα ήταν, λόγω αισιοδοξίας, να μην ξοδεύετε “ασύστολα”.

 

Τρίτο δεκαήμερο. Ότι είναι καλαίσθητο προκαλεί το ενδιαφέρον σας για αγορά. Έχετε εύνοια σε οικονομικά θέματα κι αυτό σας δίνει την δυνατότητα να συγκεντρώσετε υλικά αγαθά. Από την άλλη γίνεστε διεκδικητικοί σε ότι αφορά τα συναισθηματικά ζητήματα. Στις 18-19/2 αποφύγετε να εμπλέξετε τα ερωτικά σας με τα οικονομικά. Επίσης μπορεί κάποια δημιουργικά σας σχέδια να φέρουν εντάσεις λόγω αυξημένων εξόδων.

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ.

 

Πρώτο δεκαήμερο. Ο Κρόνος επηρεάζει περισσότερο αυτούς που έχουν γεννηθεί στα τέλη του δεκαήμερου. Η πίεση και η λίγη ενέργεια που έχετε αυτό το διάστημα σας κάνει να μην αντέχετε ανατροπές και αλλαγές στο χώρο του σπιτιού και της οικογένειας γενικότερα.

Στις 17/2 γίνεται μια σημαντική αρνητική όψη μεταξύ Ουρανού και Κρόνου, εσείς που έχετε τα γενέθλιά σας στα τέλη Δεκεμβρίου σημαίνει ότι θα δοκιμαστείτε αυτό το διάστημα, κάποια από τα προνόμιά σας θα αφαιρεθούν. Θέματα που έχουν σχέση με την οικογένεια σας καταβάλουν.

Μετά τις 18/2 ρίχνετε το βάρος στα οικονομικά.

 

Δεύτερο δεκαήμερο. Αυτή η εβδομάδα είναι θετική για εσάς, ο Δίας σας δίνει ευκαιρίες και αισιοδοξία να λύσετε οπουδήποτε πρόβλημα παρουσιαστεί. Οι ενέργειές σας για επεκτάσεις θα έχουν αποτέλεσμα και ειδικά μετά τις 20/2 που ο Ερμής δεν θα προκαλεί καθυστερήσεις και ασυνεννοησία. Στο δρόμο θα σας παρουσιαστούν ευκαιρίες για επιτυχία, μην τις παραβλέψετε, επιλέξετε την πιο συμφέρουσα για εσάς.

 

Τρίτο δεκαήμερο. Ο Ήλιος σας δίνει τη ζωντάνια και την ενεργητικότητα που χρειάζεστε αυτό το διάστημα (χρόνια πολλά!).

Η Αφροδίτη στο δεκαήμερο σας, σας κάνει συμπαθείς στους γύρω. Είναι μια αρκετά ερωτική εβδομάδα, ασχοληθείτε με τον εαυτό σας και να είστε σίγουροι ότι ελκύετε τους άλλους, ακόμα κι αν δεν κάνετε κάτι ιδιαίτερο. Δεν θα αποφύγετε τις εντάσεις από οικεία πρόσωπα, γύρω στις 18/2.

 

ΙΧΘΥΕΣ.

 

Πρώτο δεκαήμερο. Είστε κλεισμένοι στον εαυτό σας, νομίζει κανείς ότι έχετε “παροπλιστεί”, αισθάνεστε ότι δεν σας χρειάζονται κι αυτό σας προκαλεί μελαγχολία. Το περιβάλλον είναι απότομο και το εκλαμβάνετε σαν “εχθρικό”. Αυτό ίσως συμβάλει να έχετε αυτές τις ψυχολογικές μεταπτώσεις. Η επικοινωνία είναι δύσκολη και ίσως επιθετική. Απομακρυνθείτε από ανθρώπους που σας στεναχωρούν με τα λόγια τους. Στις 18/2 ο Ήλιος μπαίνει στο ζώδιο σας και η ζωντάνια επιστρέφει στην ζωή σας (χρόνια πολλά!).

 

Δεύτερο δεκαήμερο. Σκέψεις και αναμνήσεις γυρνούν στο μυαλό σας, ίσως είναι μία ευκαιρία να ξανακάνετε τον απολογισμό σας και να βγάλετε συμπεράσματα. Ο Δίας δείχνει ότι θα βρείτε τις καλύτερες λύσεις σε θέματα που σας απασχολούν. Όμως πρέπει να βοηθήσετε και τους άλλους να βρουν τον δρόμο τους.

 

Τρίτο δεκαήμερο. Δεν αφήνετε τα συναισθήματα να βγουν προς τα έξω, ίσως γιατί έχετε πληγωθεί, ίσως γιατί δεν είστε ακόμα σίγουροι αν θα έχετε ανταπόκριση, ίσως γιατί κάποια πράγματα πρέπει να μείνουν κρυφά από τρίτους. Το περιβάλλον δεν σας εκφράζει αυτό το διάστημα γιατί βγάζει επιθετικότητα. Προσοχή γύρω στις 19/2 γιατί λόγια ή νέα μπορεί να μεγεθύνουν την τάση εσωστρέφειας που έχετε αυτή την εβδομάδα. Αποφύγετε ανθρώπους που σας πληγώνουν με την συμπεριφορά τους. Όλο αυτό όμως δεν κρατά πολύ γι’ αυτό μην χάνετε την αισιοδοξία σας για το μέλλον.