previous arrow
next arrow
previous arrownext arrow
Slider
Εβδομαδιαίες Αστρολογικές Προβλέψεις από 25/01 έως 31/01 από την Κατερίνα Καράμπελα |

Εβδομαδιαίες Αστρολογικές Προβλέψεις από 25/01 έως 31/01 από την Κατερίνα Καράμπελα

Σας εύχομαι καλή εβδομάδα.

Βάζουμε την ζωή μας σε μία τάξη, φανταζόμαστε ότι έχουμε βρει τη φόρμουλα και καθησυχάζουμε. Αυτοί οι μικροί κανόνες που βάζουν οι ειδικοί σε διάφορους τομείς π.χ. πως θα είμαστε πιο ήρεμοι, πως θα διώχνουμε το άγχος, τι πρέπει να κάνουμε για να έχουμε έναν καλό ύπνο και τα λοιπά, προσπαθώντας να ακολουθήσουμε τη διαδικασία ο καθένας μας φτιάχνει (ή νομίζει ότι φτιάχνει) μια καλύτερη καθημερινότητα, βήματα προς μια καλύτερη διαβίωση.

 

Το παράξενο με τη ζωή, ή αν το θέλετε το ευτύχημα, είναι ότι όλα αλλάζουν, ξαφνικά γεγονότα έρχονται κι όσο καλά αν έχεις χτίσει τους “κανόνες” σου, όσο καλά κι αν τηρείς τους τρόπους που θα χειριστείς τις καταστάσεις, η ζωή έρχεται να σου δείξει ότι όλα είναι υπό αίρεση.

 

Η Πανσέληνος αυτή την εβδομάδα μας ωθεί να φερθούμε αυθόρμητα, γενναιόδωρα με αυτοπεποίθηση, να εξωτερικεύσουμε τα αισθήματα μας, όμως όπως είπαμε υπάρχουν οι αστάθμητοι παράγοντες. Καραδοκούν εντάσεις που καταπνίγουν τον αυθορμητισμό και στη θέση τους έρχεται η υπερβολή, έτσι οι κανόνες έρχονται να μας επαναφέρουν στην τάξη.

 

 

ΚΡΙΟΣ.

 

Το πρώτο δεκαήμερο επικεντρώνει όλο το ενδιαφέρον στην κοινωνική του ζωή. Θέλετε να δώσετε τον καλύτερό σας εαυτό σε μία προσπάθεια μαζί με άλλους, όμως απρόοπτα γεγονότα και οικονομικές δυσκολίες θα αναστείλουν όλη αυτή την δράση.

 

Η Πανσέληνος επηρεάζει περισσότερο εσάς που έχετε γεννηθεί τέλη Μαρτίου.

 

Πάντα μία Πανσέληνος δημιουργεί ένταση και γι’ αυτό γύρω στις 28/1 θα νιώθετε αναστατωμένοι, τα ερωτικά θέματα θα έχουν τον πρώτο λόγο, φωτίζεται η ανάγκη σας να περνάτε καλά, θα θέλατε να ασχοληθείτε με ένα τομέα που θα σας δώσει χαρά. Έχετε εύνοια και ευκαιρίες από μια κοινή προσπάθεια ή από φίλους και τις παρέες σας. Οι εντάσεις δεν λείπουν.

 

Το δεύτερο δεκαήμερο πρέπει να προσέχει την τάση που έχει να ξοδεύει . Γι’αυτούς που έχουν γεννηθεί στις αρχές Απριλίου το ερωτικό στοιχείο θα είναι έντονο στην ζωή τους, με ότι αναστάτωση μπορεί να προκαλεί όλο αυτό. Στηριχτείτε από δω και πέρα στις παρέες και σε μια ομαδική προσπάθεια που έχει να σας δώσει πολλά.

 

Το τρίτο δεκαήμερο θα έχει πολλές μετακινήσεις και συζητήσεις με τις παρέες και τις ομάδες που συμμετέχει. Ότι αφορά την κοινωνική και επαγγελματική σας καταξίωση σε θέματα καριέρας, μέσα από ανακατατάξεις και ριζικές αλλαγές, τελικά καταφέρνετε να πετύχετε τους στόχους σας.

 

ΤΑΥΡΟΣ.

 

Το πρώτο δεκαήμερο ζει εντάσεις και αλλαγές. Έχετε πάρει μία γεύση από την προηγούμενη εβδομάδα με τον Άρη στο δεκαήμερο σας. Για να πετύχετε τους στόχους σας πρέπει να έχετε υπομονή, κάτι που δεν φαίνεται να διαθέτετε αυτό το διάστημα. Πρέπει να αποδεχθείτε τις αλλαγές, πρέπει αυτό το διάστημα να μειώσετε την ένταση και την αψυχολόγητη συμπεριφορά, ευτυχώς ο Άρης φεύγει από εσάς κι έτσι θα είστε λιγότερο απρόβλεπτοι ή νευρικοί. Επικεντρωθείτε στους επαγγελματικούς στόχους, γιατί εκεί θα έχετε εύνοια και σε κοινωνικό επίπεδο.

 

Η Πανσέληνος επηρεάζει περισσότερο αυτούς που έχουν γεννηθεί στα τέλη Απριλίου, είναι δύσκολο να ισορροπήσετε την προσωπική σας ζωή με τους στόχους και τις φιλοδοξίες σας, προσοχή στις αψυχολόγητες αντιδράσεις.

 

Το δεύτερο δεκαήμερο αρχίζει και παίρνει πρωτοβουλίες. Ο Άρης από τις 27/1 μπαίνει στο δεκαήμερό σας και σας κάνει πιο διεκδικητικούς. Διοχετεύστε αυτή την ένταση σε κανάλια, ώστε να έχετε και το ανάλογο όφελος από τη δράση σας. Εσείς που έχετε γεννηθεί στις αρχές Μαΐου, δύσκολα θα βρείτε κοινό μέτωπο με την οικογένεια αφού οι στόχοι σας διαφέρουν από τα πιστεύω των οικείων.

 

Το τρίτο δεκαήμερο είναι πιο ευνοημένο αυτή την εβδομάδα. Θέλετε να ζήσετε εμπειρίες μακριά από τα μέχρι τώρα δεδομένα, ακολουθείτε το ένστικτό σας και σε ερωτικά θέματα. Οι συζητήσεις και οι μετακινήσεις για κοινωνικά και επαγγελματικά θέματα θα γεμίζουν τις μέρες σας αυτή την εβδομάδα. Προσοχή γιατί μπορεί να υπάρξουν καθυστερήσεις μετά τις 27/1.

 

ΔΙΔΥΜΟΙ.

 

Το πρώτο δεκαήμερο θέλει να βάλει σε μια σειρά τις σκέψεις και τις αναζητήσεις του. Όμως ανατροπές σε σχέδια και στόχους θα έχετε στις 26/1.

 

Η Πανσέληνος δεν είναι αρνητική για εσάς στις 28/1, σχετίζεται με τις επιδιώξει σας να βρείτε τα “πατήματα” στον τρόπο που πρέπει να εκφράσετε την δική σας φιλοσοφία. Ασχοληθείτε με σπουδές και βρείτε τρόπους έκφρασης σε σχέση με το περιβάλλον σας (φίλους, συγγενείς, γείτονες κτλ). Βρίσκετε, στο τέλος της εβδομάδας, την αισιοδοξία που θα σας βοηθήσει να προχωρήσετε και να κατακτήσετε τους στόχους σας (σπουδές, ταξίδια, σχέδια για το μέλλον).

 

Το δεύτερο δεκαήμερο βλέπει τα υπέρ και τα κατά στην σχέση του με το άμεσο περιβάλλον. Αρχίζει μία περίοδος που θα αισθάνεστε εσωτερική ένταση. Δεν είναι απίθανο βέβαια να έχετε κρυφούς ανταγωνιστές.

 

Το τρίτο δεκαήμερο θα μπορεί να εκφράζει τη γνώμη του πιο άνετα. Ο Ερμής, στις αρχές της εβδομάδας, σας κάνει πιο επικοινωνιακούς. Στις 28/1 κάποιο οικονομικό θέμα που έχει σχέση με κληρονομικά, δάνεια και ασφάλειες, θα επιλυθεί μετά από δυσκολίες.

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ.

 

Το πρώτο δεκαήμερο πρέπει να βάλει σε μία τάξη τα οικονομικά θέματα που το απασχολούν. Πρέπει να είστε σε ετοιμότητα για κάθε αστάθμητο παράγοντα που μπορεί να προκύψει σε μία συλλογική δράση.

 

Η Πανσέληνος φωτίζει τα θέματα που πρέπει να δώσετε την δέουσα προσοχή κι αυτό δεν είναι τίποτα άλλο από τα οικονομικά. Στο τέλος της εβδομάδας θα υπάρχει μια ευκαιρία να τακτοποιήσετε εκκρεμότητες που αφορούν υποχρεώσεις προς τρίτους, βέβαια πρέπει να προσέξετε γιατί υπάρχει περίπτωση όλα αυτά να πάρουν μεγάλες διαστάσεις, δηλαδή να είναι περισσότερα απ’ ότι είχατε υποθέσει.

 

Το δεύτερο δεκαήμερο έχει μια πιο αρμονική σχέση με το σύντροφο ή τους συνεργάτες. Ευκαιρία να έρθετε πιο κοντά με τον/την σύντροφο σας. Η δράση σας θα είναι πιο εμφανή αυτή την εβδομάδα και ειδικά αν συμμετέχετε σε κοινές δραστηριότητες με άλλους.

 

Το τρίτο δεκαήμερο συζητά και μετακινείται για να τακτοποιήσει οικονομικές εκκρεμότητες. Μέχρι τα μέσα της εβδομάδας πρέπει να έχετε καταλήξει σε συμφωνίες, γιατί αργότερα θα υπάρχουν εμπόδια και παρανοήσεις.

 

Στις 28/1, μια συνεργασία ή μία προσωπική σχέση μπορεί να τελειώσει, αλλά μέσα από αυτή την διάβρωση μπορεί ένα καινούργιο πάθος να αναδύεται.

 

ΛΕΩΝ.

 

Το πρώτο δεκαήμερο είναι επικεντρωμένο στις συνεργασίες αλλά και τις διαπροσωπικές του σχέσεις. Θα μπουν όροι (περιορισμοί) που πρέπει να ακολουθήσετε για μια καλύτερη συνεργασία. Οι ανατροπές δεν θα λείψουν και γι’ αυτό θα πρέπει να είστε έτοιμοι να αντικρούσετε ένα άτομο κύρους και εξουσίας ή ένα μεγαλύτερο άτομο στην ηλικία. Εύνοια και τύχη από μια συνεργασία ή από τον/την σύντροφό σας.

 

Την ίδια μέρα στις 28/1 η Πανσέληνος που γίνεται στο ζώδιο σας, φωτίζει τις διαφορές αλλά και τα κοινά στοιχεία με τον/την σύντροφο ή τους συνεργάτες σας. Πάντα να έχετε στην άκρη του μυαλού σας ότι οι ισορροπίες μπορεί να διαταραχθούν.

 

Το δεύτερο δεκαήμερο φαίνεται ότι θα έχει μια ουδέτερη εβδομάδα. Ο Άρης σε ένα νευραλγικό σημείο, όπως είναι η καριέρα και οι στόχοι, θα προκαλεί εντάσεις. Οι γεννημένοι στις αρχές του δεκαήμερου επηρεάζονται από την Πανσέληνο που έχει σαν επίκεντρο τις σχέσεις με τους σημαντικούς ανθρώπους για εσάς.

 

Το τρίτο δεκαήμερο θα έχει την τάση να μιλήσει με τον/την σύντροφο, έτσι ώστε να εξομαλυνθούν οι καταστάσεις. Πολλά αλλάζουν στην καθημερινότητα σε βάθος χρόνου, ίσως και επαγγελματικά μία εργασία να “τελείωσε”. Αυτή την εβδομάδα όμως μπορεί να έχετε μια αμοιβή που προέρχεται από παλιότερη εκδούλευση.

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ.

 

Το πρώτο δεκαήμερο πρέπει να βάλει σε μία τάξη την καθημερινότητα. Θα χρειαστεί να υιοθετείσετε μία πιο πρακτική τακτική την ζωή σας. Ίσως πρόσωπα να έχουν ανάγκη τη βοήθειά σας. Προσοχή και στην υγεία σας όλο αυτό το διάστημα. Πολλές ανατροπές που οφείλονται μάλλον στην διαφορετική φιλοσοφία που ενστερνίζεστε το τελευταίο διάστημα. Στο τέλος της εβδομάδας φαίνεται ότι οι επιδιώξεις σας πιάνουν τόπο και θα έχετε εύνοια σε χώρους υγείας ή σε επαγγελματικά θέματα.

 

Η Πανσέληνος δεν είναι τόσο εύκολη για εσάς, γιατί ψυχολογικά θέματα επηρεάζουν και την υγεία σας. Μια άλλη εξήγηση είναι ότι κλείνεστε στον εαυτό σας.

 

Το δεύτερο δεκαήμερο παίρνει πρωτοβουλίες για να εξερευνήσει καινούργια πράγματα. Ο Άρης, σε αυτή την θέση, σας εξωθεί στην περιπέτεια. Αυτοί που έχουν γεννηθεί στις αρχές του δεκαήμερου επηρεάζονται από την Πανσέληνο, γίνονται πιο εσωστρεφείς και ψυχοσωματικά θέματα τους απασχολούν.

 

Το τρίτο δεκαήμερο ασχολείται με θέματα εργασίας που απαιτούν συζητήσεις και μετακινήσεις. Στις 28/1 το πάθος θα κυριαρχεί στη ζωή σας, μέσα από μια ριζική αναθεώρηση σχέσεων και δημιουργίας ανατέλλει κάτι καινούργιο.

 

ΖΥΓΟΣ.

 

Το πρώτο δεκαήμερο ταλαιπωρήθηκε την προηγούμενη εβδομάδα, αλλά βάζει ένα πλάνο στις συναισθηματικές του σχέσεις και προτεραιότητες στα δημιουργικά εγχειρήματα. Στις 26/1 θα υπάρχουν ανατροπές και υποχρεώσεις που θα αναστείλουν την ανάγκη σας για μια πιο χαλαρή εβδομάδα. Η τύχη όμως σας ξαναχαμογελά στις 29/1, παίρνετε πάλι τη χαρά, που τόσο σας έχει λείψει, από τα παιδιά και τον ερωτικό σας σύντροφο.

 

Η Πανσέληνος επηρεάζει εσάς που έχετε γεννηθεί στο τέλος του δεκαήμερου και τονίζει την κοινωνικότητά σας αλλά και τις ασχολίες που σας δίνουν χαρά. Να ξέρετε όμως ότι οι ισορροπίες είναι λεπτές σε ότι αφορά τις οικονομικές υποχρεώσεις που έχετε σε σχέση με τρίτους.

 

Το δεύτερο δεκαήμερο αν και διάγει μια πιο ουδέτερη εβδομάδα, δεν θα λείπουν οι διεκδικήσεις και οι αντιπαραθέσεις για οικονομικά θέματα που θα έχουν σχέση με τρίτους όπως δάνεια, κληρονομικά κτλ.

 

Το τρίτο δεκαήμερο έχει ευχάριστες συναντήσεις και συζητήσεις για θέματα πιο ανάλαφρα π.χ. για ένα χόμπι ή ένα φλερτ. Στο κομμάτι του σπιτιού και της οικογένειας το κλίμα είναι αρμονικό. Φαίνεται ότι θα αναμοχλεύσετε θέματα από το παρελθόν και θα δώσετε ένα τέλος, γιατί κάποια πράγματα μπορεί να αλλάξουν ριζικά αφού έφτασε η πλήρωση του χρόνου.

 

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ.

 

Το πρώτο δεκαήμερο πρέπει να βάλει σε μία σειρά τις ανάγκες του σπιτιού και της οικογένειας. Οι ανατροπές δεν θα λείπουν από τον/την σύντροφο. Το τελευταίο διάστημα ξαφνιάζεστε με τις τάσεις ανεξαρτησίας που έχει ο/η σύντροφό, όσον αφορά τη σχέση σας, νευρικότητα μέσα στο σπίτι.

 

Η Πανσέληνος επηρεάζει περισσότερο εσάς που έχετε γεννηθεί στο τέλος του δεκαημέρου. Φωτίζει τους στόχους και την καριέρα σας, όμως το σπίτι απαιτεί την προσοχή σας, πρέπει να βρείτε τη “χρυσή” τομή που θα σας βγάλει από αυτά τα διαλείμματα. Στο τέλος της εβδομάδας περιμένετε πολλά από τους οικείους, όμως μην υπερβάλετε στις προσδοκίες σας. Εύνοια σε θέματα ακινήτων.

 

Το δεύτερο δεκαήμερο σε γενικές γραμμές θα έχει μία πιο ήπια εβδομάδα. Ο Άρης όμως θα είναι απέναντί σας από τις 27/1 και μετά, οπότε δεν θα αποφύγετε τις αντιπαραθέσεις με συνεργάτες ή με τον/την σύντροφο σας.

 

Το τρίτο δεκαήμερο θα έχει συζητήσεις και συμφωνίες για ένα ακίνητο. Επίσης πρέπει να ανοίξετε και την επικοινωνία με την οικογένειά σας. Ίσως πρέπει να ξεκαθαρίσετε κάποια πράγματα, γιατί μετά τα μέσα της εβδομάδας θα δυσκολέψουν τα πράγματα και η συνεννόηση δεν θα είναι τόσο εύκολη. Στις 28/1 παθιάζεστε με ένα εκπαιδευτικό πρόγραμμα. Ο γραπτός κι ο προφορικός λόγος θα διέπονται από πάθος. Ερωτική αλληλογραφία.

 

ΤΟΞΟΤΗΣ.

 

Το πρώτο δεκαήμερο περνά μια περίοδο έντασης. Τώρα πρέπει να βάλετε σε μια σειρά την καθημερινότητά σας, επίσης να κάνετε το λόγο σας πιο σαφή και λακωνικό. Καλό είναι να προσέχετε τις μετακινήσεις . Έχετε στο νου σας ότι θα υπάρχουν αστάθμητοι παράγοντες στην καθημερινότητα αλλά και σε θέματα υγείας. Στις 29/1 εύνοια και τύχη από το περιβάλλον σας. Επίσης εύνοια και σε γραφειοκρατικά θέματα.

 

Η Πανσέληνος είναι ευνοϊκή για εσάς σε ότι έχει σχέση με σπουδές, ταξίδια, φιλοσοφία κτλ. Θα έχετε μία πιο αισιόδοξη στάση απέναντι στη ζωή.

 

Το δεύτερο δεκαήμερο, αν και δεν επηρεάζεται από τις όψεις της εβδομάδας, έχει τον Άρης στον τομέα της υγείας και της εργασίας που θα δώσει κάποιες εντάσεις, αυτή την περίοδο, σε αυτούς τους τομείς. Προσπαθήστε να αποφεύγετε τις αντιπαραθέσεις στο χώρο εργασίας. Η καθημερινότητα θα είναι έντονη.

 

Το τρίτο δεκαήμερο καλό θα είναι να περάσει την εβδομάδα πιο ανάλαφρα με συζητήσεις, μικρές μετακινήσεις και επικοινωνία με το άμεσο περιβάλλον του. Στις 28/1 μια οικονομική δραστηριότητα, που προέρχεται από παλιές ενέργειές σας, μπορεί να αποδώσει. Αποφασίστε ότι θα λειτουργήσετε ριζοσπαστικά σε οικονομικά θέματα, αυτό ίσως να προϋποθέτει την απόρριψη παλαιότερων τακτικών που είχατε σε αυτόν τον τομέα. Αποφύγετε όμως υπόγειες οικονομικές και ηθικές ενέργειες.

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ.

 

Το πρώτο δεκαήμερο αποφασίζει να βάλετε σε μία τάξη τα οικονομικά του. Αυτό γίνεται γιατί το τελευταίο διάστημα δυσκολεύστε λίγο στα έσοδα. Ακόμα κι αν εσείς αποφασίζετε να κάνετε οικονομία, ξαφνικά έξοδα θα προκύψουν για ανάγκες των παιδιών σας,ή για ένα χόμπι ή μία ερωτική σχέση στις 26/1.

 

Η Πανσέληνος φωτίζει οικονομικά και ηθικά θέματα που πρέπει να τακτοποιήσετε, εσείς ειδικά που έχετε γεννηθεί στο τέλος του δεκαήμερου. Παρόλα αυτά θα προκύψει μια ευκαιρία για αυξήση των εσόδων σας, αφού βέβαια έχετε προσπαθήσει γι’ αυτό.

 

Το δεύτερο δεκαήμερο θα έχει μία εβδομάδα ουδέτερη, δεν θα λείψουν όμως οι διεκδικήσεις και οι έριδες στον συναισθηματικό (ερωτικό τομέα). Ένταση σε χώρους αναψυχής, αλλά και δημιουργία. Αν έχετε γεννηθεί στις αρχές του δεκαήμερου, η Πανσέληνος σας προτρέπει να βρείτε λύσεις σε χρόνια οικονομικά προβλήματα.

 

Το τρίτο δεκαήμερο πολλές φορές έχει εμμονές, αλλά και αλλαγές σε σημαντικά κομμάτια της ζωής του. Η Αφροδίτη μαζί με τον Πλούτωνα εκφράζεται σαν πάθος αλλά και σαν ξεκαθάρισμα. Αναθεώρηση στάσης απέναντι στον έρωτα και τις απολαύσεις. Αποφύγετε να γίνεστε χειριστικοί απέναντι στους άλλους, έχετε δύναμη, φροντίστε να την διοχετεύσετε θετικά.

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ.

 

Το πρώτο δεκαήμερο έχει την ενέργεια που του χαρίζει ο Ήλιος (χρόνια πολλά!). Με τη σύνοδο του Κρόνου και το τετράγωνο με τον Ουρανό για εσάς που γεννηθήκατε 25-26/1, φαίνεται ότι πρέπει να βάλετε πρόγραμμα και να το τηρήσετε. Οι ανατροπές και οι ξαφνικές αναστατώσεις στην οικογένεια θα πρέπει να διαχειριστούν σωστά (από μέρους σας) για να μην υπάρχουν εντάσεις.

 

Η Πανσέληνος γίνεται απέναντί σας κι αυτό δείχνει ότι οι διαπροσωπικές σας σχέσεις είναι ασταθείς, πρέπει να πλησιάσετε τον/την σύντροφο γιατί ίσως να αισθάνονται παραμελημένοι. Με την Πανσέληνο βγαίνουν τα καλώς και τα κακώς κείμενα στις σχέσεις και τις συνεργασίες. Στις 29/1 θα έχετε ευκαιρίες και τύχη σε ότι καταπιαστείτε.

 

Το δεύτερο δεκαήμερο, παρότι δεν έχει όψεις που να το επηρεάζουν, θα έχει εντάσεις για οικογενειακά θέματα. Ίσως σας απασχολήσουν ζημιές στο χώρο του σπιτιού και γενικά ακίνητα που παρουσιάζουν προβλήματα. Φροντίστε να τακτοποιήσετε με ηρεμία τις καταστάσεις για να μην κορυφωθούν αργότερα τυχών διαφωνίες.

 

Το τρίτο δεκαήμερο ξεκινά με πολύ κινητικότητα και επικοινωνία. Φροντίστε να κάνετε τις όποιες συμφωνίες νωρίς, γιατί αργότερα θα υπάρχουν καθυστερήσεις. Είστε πολύ κοινωνικοί αυτό το διάστημα κι αυτό σας κάνει καλό. Κρυφή οικονομική βοήθεια ή μία απογοήτευση από μία συναισθηματική σχέση που υπάρχει από παλιά, αλλά δεν μπορεί να βγει στην επιφάνεια. Το κρυφό πάθος αλλά και οι εμμονές είναι στο πρόγραμμα.

 

ΙΧΘΥΕΣ.

 

Το πρώτο δεκαήμερο φαίνεται ότι είναι κλεισμένο στον εαυτό του. Κάνετε σχέδια που δεν αποκαλύπτετε. Νομίζει κανείς ότι μόνοι σας έχετε βάλει ένα τείχος γύρω σας. Στις 26/1 μπορεί να υπάρχουν ξαφνικά ξεσπάσματα αλλά και λεκτικές αντιπαραθέσεις. Αυτό που πρέπει να προσέχετε είναι η επικοινωνία αλλά και οι μετακινήσεις.

 

Η Πανσέληνος γίνεται στον τομέα της καθημερινότητας αλλά και της υγείας. Αρχίστε ένα πιο φυσικό τρόπο ζωής. Αυτή η ρευστή κατάσταση που επικρατεί γύρω σας (στην εργασία ίσως) είναι κουραστική ψυχολογικά και σωματικά. Στο τέλος της εβδομάδας προσφέρετε σε αυτούς που το έχουν ανάγκη, αλλά και τον εαυτό σας.

 

Το δεύτερο δεκαήμερο γενικά θα αρχίσει να βιάζετε σε κάθε ενέργεια, είτε πρόκειται να μιλήσει, είτε να μετακινηθεί, είτε να κάνει μία συμφωνία. Πρέπει να είστε έτοιμοι αυτή την εβδομάδα να αντικρούσετε την “επιθετικότητα” από το περιβάλλον σας. Προσέχετε τις μετακινήσεις σας και τον επιθετικό λόγο. Όμως θα είστε πολύ κοινωνικοί και θα ασχοληθείτε με ένα εκπαιδευτικό πρόγραμμα που θα απαιτεί πολύ από την ενέργειά σας.

 

Το τρίτο δεκαήμερο αυτό που πρέπει να προσέξει είναι οι λανθασμένες πληροφορίες που μπορεί να πάρει, επίσης οι συκοφαντίες είναι άλλο ένα ενδεχόμενο. Κρυφές συζητήσεις αλλά και κουτσομπολιά καλό θα είναι να αποφεύγονται, στο τέλος της εβδομάδας μπορεί να γίνει ακόμα πιο μπερδεμένη η επικοινωνία. Είστε συμπαθείς στις ομάδες που συμμετέχετε και υπάρχουν άνθρωποι που ενδιαφέρονται και ερωτικά για εσάς. Το πάθος σε μία τέτοια σχέση (κατάσταση) μπορεί να είναι μεγάλο, τέτοιο που μπορεί να αναδιοργανώσει όλη την ομάδα π.χ σύλλογο, κόμμα, εταιρεία κτλ. Μέσα από μία συλλογική δράση θα αλλάξουν κάποια δεδομένα προς όφελός σας.