Εβδομαδιαίες Αστρολογικές Προβλέψεις από 18/01 έως 24/01 από την Κατερίνα Καράμπελα

Μας ρωτάνε “τι έγινε;” Όταν υπάρχουν πολλά γεγονότα λέμε “δεν ξέρω από πού να αρχίσω”. Θα αρχίσω με ότι μου έρχεται πρώτο στα χείλη.

Αντίδραση αυθόρμητη. Αλλά τι μας κάνει να έχουμε αυτή την αυτόματη και πολλές φορές απρόβλεπτη αντίδραση;

Λένε, ότι πριν να σκεφτούμε έχουμε αυθόρμητα απλώσει το χέρι μας να πιάσουμε κάτι, να αμυνθούμε κ.τ.λ.

Υπερβολική αυτόματη αντίδραση σε κάτι που έχει μεγάλη δυναμική όπως ένα τεράστιο κύμα, ή μια ξαφνική ένταση που μας καθηλώνει κι ενώ πρέπει να τρέξουμε μένουμε ακίνητοι. Άλλες φορές πάλι κάνουμε άσκοπες κινήσεις, όπως όταν μας κυνηγάει ένα έντομο. Όλα αυτά κάτω από πίεση ξαφνικής, αιφνίδιας αλλαγής ή επίθεσης.

Μετά εκλογικεύουμε το συμβάν και μετριάζουμε τη σωματική αντίδραση, κατευνάζουμε το σώμα.

Όμως υπάρχει αντίστοιχα και κάτι άλλο εξίσου δυνατό που είναι το συναίσθημα. Ας σκεφτούμε τη μελωδία, πως μας γαληνεύει, χαλαρώνει τις αντιδράσεις, το μυαλό μένει αμέτοχο και το συναίσθημα παίρνει τον πρώτο λόγο

 

ΚΡΙΟΣ.

 

Το πρώτο δεκαήμερο θα έχει ανατροπές και έξοδα. Αναλυτικά, από την αρχή της εβδομάδας μετά από κοινή προσπάθεια μαζί με φίλους ή ομοϊδεάτες , θα βγουν ξαφνικά έξοδα από κει που δεν το περιμένετε. Αν συμμετέχετε σε μια ομάδα ή μια εταιρεία αποφύγετε να επενδύσετε πολλά χρήματα αυτή την περίοδο. Ανακατατάξεις και δυσκολίες ή διασπάσεις σε παρέες, φίλους, ομάδες κτλ. Εντάσεις που θα προέρχονται από διαφορετική ιδεολογία. Μπαίνουν κανόνες και υποχρεώσεις για να φέρετε εις πέρας ένα έργο ή μία ομαδική προσπάθεια.

Το δεύτερο δεκαήμερο γίνεται πιο κοινωνικό, οι παρέες κι οι συζητήσεις για μια κοινή προσπάθεια δεν θα λείπουν. Άτομα με κύρος σας εμψυχώνουν και βοηθούν, ίσως κρυφά, σε κάποιο στόχο σας.

Το τρίτο δεκαήμερο δεν επηρεάζεται ιδιαίτερα από τις όψεις της εβδομάδας κι αυτό θα το έλεγα τύχη. Από τις 22/1 και μετά επικοινωνείτε με ομοϊδεάτες και συναντάτε πάλι κάποιες παρέες. Συμφωνίες και χαλαρές συζητήσεις θα είναι μέσα στο πρόγραμμα.

 

ΤΑΥΡΟΣ.

 

Το πρώτο δεκαήμερο θα πρέπει να χαμηλώσει τους τόνους. Θα είστε σε μία συνεχή ένταση κι αυτό σημαίνει ότι είστε επιρρεπείς σε απροσεξίες, ατυχήματα, καυγάδες.

Θέματα που αφορούν επαγγελματικούς στόχους θα βρίσκουν εμπόδια και πολλές φορές θα είστε έτοιμοι να “εκραγείτε”. Άτομα με κύρος ή μεγάλα στην ηλικία θα σας βάζουν όρους κι εσείς οι ίδιοι όμως βάζετε στόχους που για να τους πραγματοποιήσετε πρέπει να έχετε υπομονή.

Το δεύτερο δεκαήμερο θα έχει μία ήπια εβδομάδα. Η Αφροδίτη βοηθά να νιώθετε πιο ανάλαφρα και να σκέφτεστε αισιόδοξα. Τη στιγμή που γύρω σας θα υπάρχει ένταση εσείς θα είστε στο “απυρόβλητο”. Συναισθηματικά ενδιαφέρεστε για κάποιο άτομο τελείως διαφορετικό από εσάς. Είναι ένα ερωτικό διάστημα που θα επικρατεί ο ρομαντισμός και το φλερτ με άτομα που είναι στην παρέα σας.

Το τρίτο δεκαήμερο θα έχει ουδέτερη εβδομάδα γιατί δεν επηρεάζεται ιδιαίτερα από το πλανητικό σκηνικό. Είναι ευκαιρία να αναδιοργανωθείτε και να συζητήσετε για θέματα που αφορούν την καριέρα ή τους στόχους σας.

 

ΔΙΔΥΜΟΙ.

 

Το πρώτο δεκαήμερο θα αισθάνεται διαρκώς αναστατωμένο. Η εσωτερική ένταση που έχετε αυτό το διάστημα οφείλετε και στον αθέμιτο ανταγωνισμό ή την αίσθηση ότι υπάρχουν κρυφοί “εχθροί”. Πρέπει να προσέχετε τη σωματική και ψυχική σας υγεία. Ίσως κάποια μεγαλόπνοα σχέδιά σας να εμπεριέχουν κάποιο ρίσκο ή να έχετε ανθρώπους που κρυφά ανατρέπουν τις προσπάθειές σας.

Πρέπει να κάνετε υπομονή αυτό το διάστημα και να βάλετε εφικτούς στόχους, ώστε να καταφέρετε να τους πραγματοποιήσετε.

Το δεύτερο δεκαήμερο θα έχει κρυφές επιθυμίες ή εύνοια σε οικονομικά που αφορούν τρίτους. Ο ρομαντισμός με το πάθος θα συνδυάζονται, ίσως με ένα άτομο που είναι μεγαλύτερο στην ηλικία ή με κάποια θέση κύρους.

Το τρίτο δεκαήμερο θα έχει μια ουδέτερη εβδομάδα. Θα επικεντρωθείτε στα οικονομικά και τις υποχρεώσεις μέχρι τις 19/1, ενώ από τις 22/1 θα έχετε ανάλαφρες συζητήσεις, κάνοντας σχέδια για το μέλλον. Επίσης μπορεί να ασχοληθείτε και με θέματα σπουδών ή νομικά θέματα.

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ.

 

Το πρώτο δεκαήμερο εστιάζει σε οικονομικά θέματα και υποχρεώσεις που μπορεί να έχουν σχέση με παλιές εκκρεμότητες. Στις 20/1 προσοχή στις έντονες αντιπαραθέσεις σε κοινωνικό επίπεδο. Εντάσεις στα πλαίσια μίας ομάδας ή μιας παρέας ίσως θα είναι κάτι που δεν περιμένατε. Κρατήστε χαμηλούς τόνους γιατί λίγο αργότερα μπορεί να “εκτροχιαστούν” οι διαφορές και θα είναι δύσκολο να το “μαζέψετε”. Οικονομικά θέματα μπορεί να είναι η αιτία της διαφωνίας. Στο τέλος της εβδομάδας μπαίνουν όροι που πρέπει να τηρηθούν σε ότι αφορά τις υποχρεώσεις σας κι εκεί είστε επικεντρωμένοι.

Το δεύτερο δεκαήμερο έχει την αγάπη και τη συμπαράσταση από τον/την σύντροφο. Συζητήσεις και μετακινήσεις για οικονομικά θέματα σε τράπεζες, ασφάλειες, κληρονομικά κτλ θα σας απασχολήσουν το επόμενο διάστημα. Καλές διαπροσωπικές σχέσεις και συνεργασίες. Στις 23/1 θα περάσετε ρομαντικές στιγμές με το ταίρι σας.

Το τρίτο δεκαήμερο θα έχει μια ουδέτερη εβδομάδα. Πρέπει όμως να αρχίσετε να ξαναμπαίνετε στην πραγματικότητα κι έτσι μετά τις 22/1 συζητάτε και κάνετε σχέδια για τη διεκπεραίωση οικονομικών εκκρεμοτήτων.

 

ΛΕΩΝ.

 

Το πρώτο δεκαήμερο θα έχει διαρκώς ανατροπές, στη διάρκεια αυτής της εβδομάδας. Πιθανόν να υπάρχουν διαφωνίες με άτομα μεγάλα στην ηλικία ή με άτομα κύρους. Συνεργασίες, πολλά υποσχόμενες, θα περάσουν κρίση. Προσοχή, θα υπάρχει έντονος ανταγωνισμός στην καριέρα, πιθανόν να δεχθείτε και επιθέσεις σε κοινωνικό πλαίσιο.

Επίσης αυτό το διάστημα μεγεθύνονται οι διαφορές μεταξύ εσάς και του/της συντρόφου σας, κρατήστε χαμηλούς τόνους για να αποφύγετε διόγκωση των προβλημάτων. Στο τέλος της εβδομάδας τα “πρέπει” υπερνικούν τα “θέλω” κι έτσι είστε έτοιμοι να χαράξετε μια πορεία συναίνεσης με δομή και σύστημα ώστε να φτάσετε τους στόχους σας.

Το δεύτερο δεκαήμερο θα έχει πιο εύκολη καθημερινότητα. Αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι στο χώρο εργασίας το κλίμα είναι πιο ήπιο και οι σχέσεις με τους συναδέρφους πιο αρμονικές. Οι συζητήσεις με τον/την σύντροφο και τους συνεργάτες είναι αναγκαία για να προχωρήσετε τα σχέδια σας. Στις 23/1 είστε αναπτερωμένοι ψυχικά και σωματικά. Θετική φαντασία.

Το τρίτο δεκαήμερο θα έχει μια ουδέτερη εβδομάδα αφού δεν επηρεάζεται από τις όψεις των πλανητών το συγκεκριμένο διάστημα. Μετά τις 22/1 είστε έτοιμοι για συμφωνίες. Θέλετε να επικοινωνήσετε με τον/την σύντροφο ή τους συνεργάτες σας.

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ.

 

Το πρώτο δεκαήμερο θα πρέπει να είναι έτοιμο για ανατροπές στην καθημερινότητα. Από την αρχή της εβδομάδας αισθάνεστε ότι είστε λίγο πιο νευρικοί στον τρόπο που υποστηρίζετε τις απόψεις σας. Δημιουργούνται εντάσεις που μπορεί να πάρουν μεγάλες διαστάσεις αν εμμένετε στις επιδιώξεις σας.

Προσέχετε την υγείας σας και μετριάστε τα νεύρα σας. Στο τέλος της εβδομάδας βάζετε στόχους, μέθοδο αλλά και αισιοδοξία για να φέρεται εις πέρας τα θέματα που σας ενδιαφέρουν π.χ. σπουδές ,νομικά θέματα κτλ.

Το δεύτερο δεκαήμερο θα έχει μία καλή συναισθηματική ζωή. Η Αφροδίτη ευνοεί την ερωτική σας ζωή, τη δημιουργία και τη χαρά από την ασχολία σας με τα παιδιά. Βέβαια οι συζητήσεις, οι μετακινήσεις και η ασχολία με πρακτικά θέματα θα είναι στην ημερήσια διάταξη. Στα τέλη της εβδομάδας θα είστε πολύ ρομαντικοί, θα περάσετε μια όμορφη ερωτική εμπειρία.

Το τρίτο δεκαήμερο θα έχει μια ουδέτερη εβδομάδα. Καλό είναι να οργανωθείτε και να πάρετε δυνάμεις ή να ξεκουραστείτε. Αρχίζετε πάλι να ασχολείστε με εργασιακά ή καθημερινά θέματα μετά τις 22/1.

 

ΖΥΓΟΣ.

 

Το πρώτο δεκαήμερο θα ήθελε να επικεντρωθεί στη χαρά και την ευχαρίστηση, κάτι που είναι δύσκολο να πραγματοποιήσει. Αυτό οφείλεται στις ανατροπές σε οικονομικές υποχρεώσεις. Έρχονται καταστάσεις ή πάθη από το παρελθόν που δεν μπορείτε να διαχειριστείτε.

Προσοχή λοιπόν, κρατήστε χαμηλούς τόνους και μην ξεχνάτε ότι αν έχετε αφήσει εκκρεμότητες οικονομικές όπως δάνεια, τράπεζες, ασφάλειες και κληρονομικά, έρχονται μπροστά σας. Στο τέλος της εβδομάδας μπορεί να πιεστείτε, αλλά βάζετε μια τάξη στις υποχρεώσεις σας με την βοήθεια των αγαπημένων σας.

Το δεύτερο δεκαήμερο θα βρει τη θαλπωρή που χρειάζεται μέσα από το σπίτι και την οικογένεια. Θα έχετε ευχάριστες συναντήσεις και συζητήσεις με αγαπημένα πρόσωπα. Το φλερτ δεν θα λείπει. Στο τέλος της εβδομάδας θα αισθάνεστε πολύ “χαλαρά” και ξεκούραστα. Το σαββατοκύριακο θα ασχοληθείτε με τη διακόσμηση, την τέχνη ή πνευματικά θέματα.

Το τρίτο δεκαήμερο θα έχει μια ουδέτερη εβδομάδα. Πρέπει να αναδιοργανωθείτε, είχατε αρκετή ένταση. Η ασχολία με δημιουργικά θέματα θα σας χαλαρώσουν. Τα νέα, στο τέλος της εβδομάδας, θα είναι ευχάριστα. Το Σαββατοκύριακο μικρές διαδρομές και συζητήσεις θα σας δώσουν χαρά.

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ.

 

Το πρώτο δεκαήμερο θα έχει εντάσεις στις διαπροσωπικές του σχέσεις. Προσοχή, γιατί στις σχέσεις με τον/την σύντροφο ή τους άμεσους συνεργάτες υπάρχει νευρικότητα, όμως κι εσείς μπορεί να έχετε επιθετικό λόγο. Απρόσμενη τροπή θα πάρει μία διαφωνία στα πλαίσια της οικογένειας, που θα επηρεάσει και την συντροφική σας σχέση.

Κατεβάστε τους τόνους και μη μεγαλοποιείτε κάθε διαφωνία που μπορεί να έχετε με τα πρόσωπα της οικογένειάς σας. Αποφύγετε τις ρίξεις για θέματα που αφορούν ακίνητα. Στο τέλος της εβδομάδας, σας καταπιέζουν οι κανόνες και οι υποχρεώσεις στο σπίτι.

Το δεύτερο δεκαήμερο κάνει συζητήσεις για οικογενειακά ή περιουσιακά θέματα. Πρέπει να μιλήσετε με τους δικούς σας για πράγματα που σας απασχολούν. Μικρές μετακινήσεις και γραφειοκρατικά θέματα για ακίνητα θα είναι μέσα στις ασχολίες αυτής της εβδομάδας. Ευχάριστες συζητήσεις και μηνύματα θα σας φτιάξουν τη διάθεση. Το περιβάλλον είναι θετικό απέναντί σας. Ευχάριστες μικρές διαδρομές. Εύνοια σε γραπτό και προφορικό λόγο, καθώς και σε γραφειοκρατικά θέματα.

Το τρίτο δεκαήμερο θα έχει μια ουδέτερη εβδομάδα. Έχετε ανάγκη από ξεκούραση, όμως πρέπει να αναδιοργανωθείτε. Μετά τις 22/1 συζητήσεις και μετακινήσεις για θέματα ακινήτων και οικογένειας.

 

ΤΟΞΟΤΗΣ.

 

Το πρώτο δεκαήμερο έχει “επενδύσει” στο περιβάλλον, του φίλους, συγγενείς κτλ. Ανατροπές κι εντάσεις αυτές τις μέρες. Ξαφνικά γεγονότα δεν αφήνουν να διεξάγεται ομαλά η καθημερινότητα. Επίσης, για πρακτικά απλά θέματα ή θέματα εργασίας θα πυροδοτηθούν εντάσεις με συναδέρφους και το περιβάλλον σας.

Μη μεγαλοποιείτε καταστάσεις και αποφύγετε τις μεγαλοστομίες. Προσοχή στις μετακινήσεις. Στο τέλος της εβδομάδας περιορίζονται οι κινήσεις κι ο λόγος σας. Ίσως σας απασχολήσει ένα μεγάλο άτομο στην ηλικία ή σας πει την γνώμη του κι αυτό θα σας βοηθήσει λόγω της πείρας του.

Το δεύτερο δεκαήμερο θα έχει μία εβδομάδα με μεγάλη κινητικότητα. Συμφωνίες, συζητήσεις και επικοινωνία με το περιβάλλον θα είναι το κύριο χαρακτηριστικό αυτών των ημερών. Αν είστε έμποροι ή ασχολείστε με γραφειοκρατικά θέματα είναι καλή περίοδος να κινηθείτε αυτό το διάστημα. Εύνοια σε οικονομικά θέματα γενικά, αλλά και σε σχέση με ακίνητα ή με οικογενειακές επιχειρήσεις. Αγορές θα σας δώσουν χαρά.

Το τρίτο δεκαήμερο δεν επηρεάζεται ιδιαίτερα από το πλανητικό σκηνικό. Είναι ευκαιρία να αναδιοργανωθείτε. Στο τέλος της εβδομάδας θα είστε πιο κοινωνικοί, θα συζητάτε και θα κάνετε μικρές διαδρομές με φίλους.

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ.

 

Το πρώτο δεκαήμερο ενδιαφέρεται για τα οικονομικά, αλλά είναι δύσκολο να επικεντρωθεί και να έχει τα αποτελέσματα που θέλει. Ανατροπές και ριψοκίνδυνες κινήσεις στα ερωτικά θέματα σας βγάζουν εκτός ελέγχου. Μπορεί βέβαια να πρόκειται για ένα δημιουργικό εγχείρημα που έρχεται σε αντίθεση με τις οικονομικές σας δυνατότητες.

Επίσης μπορεί να χρειαστεί να κάνετε εξτρά έξοδα για τα παιδιά σας. Οι υπερβολές πρέπει να αποφεύγονται γιατί μπορεί να ζημιωθείτε οικονομικά, αλλά και ηθικά να είστε εκτεθειμένοι. Στο τέλος της εβδομάδας βάζετε σε μία τάξη τα έξοδά σας κι αποφεύγετε τις περιττές αγορές. Έντονη τάση δημιουργίας.

Το δεύτερο δεκαήμερο, ενώ θα συζητά και θα κάνει οικονομικές συμφωνίες, συγχρόνως θα περάσει και μία πολύ ρομαντική περίοδο. Η Αφροδίτη είναι στο δεκαήμερο σας και σας κάνει πολύ συμπαθείς στους γύρω σας. Θα μπορούσε να πει κανείς, ότι ο λόγος σας είναι ευεργετικός για το περιβάλλον σας. Μία σχέση, που θα είναι πλατωνική, μπορεί να αναπτυχθεί αυτή την περίοδο. Εύνοια σε γραπτά (λογοτεχνία, ποίηση και τέχνη γενικά) κι ο λόγος σας γλαφυρός.

Το τρίτο δεκαήμερο θα έχει μια ουδέτερη εβδομάδα. Αυτό είναι θετικό γιατί οι ριζικές αλλαγές που έχετε όλο αυτό το διάστημα, σας έχουν κουράσει. Στις 22/1 συζητάτε, μετακινήστε και κάνετε συμφωνίες για οικονομικά και εμπορικά θέματα.

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ.

 

Το πρώτο δεκαήμερο θα έχει ξαφνικά γεγονότα που αφορούν το σπίτι και την οικογένεια. Έχετε την εντύπωση ότι μπορείτε να “κατακτήσετε τον κόσμο”, αυτό είναι πολύ καλό, αφού είναι ωραίο να είναι κανείς αισιόδοξος. Αυτή την εβδομάδα όμως πρέπει να είστε προσεκτικοί, γιατί θα έχετε έντονες αντιπαραθέσεις με τα οικεία πρόσωπα.

Γενικά είστε πολύ παρορμητικοί αυτή την περίοδο κι ίσως αυτό να προκαλεί αντιδράσεις. Υπερβολές και επανάσταση στο χώρο του σπιτιού. Στο τέλος της εβδομάδας μπαίνει ο Ήλιος στο ζώδιο σας (χρόνια πολλά!), έχετε την δύναμη αλλά και το σθένος να αντιμετωπίσετε με προγραμματισμό και σύστημα όλα τα προβλήματα που σας απασχολούν κι ο λόγος είναι ότι τώρα βλέπετε πιο καθαρά.

Το δεύτερο δεκαήμερο είναι πολύ κοινωνικό. Εσείς λοιπόν έχετε τόσα πολλά να κάνετε αυτό το διάστημα, μετακινήστε, μιλάτε, κάνετε συμφωνίες. Είναι ένα καλό διάστημα για γραφειοκρατικά και εμπορικά θέματα. Μια κρυφή αγάπη δεν φεύγει από το μυαλό σας κι ο ρομαντισμός δεν θα λείπει. Όμως και οικονομικά μπορεί να έχετε μια μυστική βοήθεια.

Το τρίτο δεκαήμερο έχει μια ουδέτερη εβδομάδα. Καθησυχάζετε από τις ψυχολογικές εντάσεις, έχετε ανάγκη μια ανάπαυλα, πιο πολύ για θέματα που έχουν τις ρίζες τους στο παρελθόν. Μετά τις 22/1 επανέρχεστε στην δράση με συζητήσεις, συμφωνίες και μικρές μετακινήσεις.

 

ΙΧΘΥΕΣ.

 

Το πρώτο δεκαήμερο πρέπει να διαφυλάξει την ψυχική και σωματική του ηρεμία. Έντονα συναισθήματα και ξεσπάσματα από το περιβάλλον δημιουργούν μια εκρηκτική κατάσταση. Οι αλλαγές σας προκαλούν αναστάτωση, ίσως δεχτείτε λεκτικές επιθέσεις, όμως πρέπει να διαφυλάξετε την ψυχική σας ηρεμία.

Γραπτά, επικοινωνία και νέα, θα ανατρέψουν δεδομένα με αποτέλεσμα να “μαζεύεστε στο καβούκι” σας, για να αναπροσδιορίσετε τις ενέργειές σας. Προσέχετε τις μετακινήσεις.

Είναι δύσκολο προς στιγμής να αντικρούσετε το περιβάλλον σας. Μην εκτίθεστε σε λεκτικές αντιπαραθέσεις.

Για το δεύτερο δεκαήμερο έχω να πω ότι το παρασκήνιο καλά κρατεί. Συζητήσεις και κουτσομπολιά δεν σας αγγίζουν, αλλά σίγουρα είναι ενοχλητικά. Από την άλλη εσείς μπορεί να κάνετε κρυφές συζητήσεις, καλό θα είναι όμως να μην πάρετε αποφάσεις, αν δεν είστε σίγουροι για τις πληροφορίες που έχετε. Η Αφροδίτη ευνοεί την συμμετοχή σας σε κοινές δράσεις. Η ανάμιξή σας σε καλλιτεχνικές ομάδες και παρέες είναι πολύ θετική. Άτομα από την παρέα ενδιαφέρονται για εσάς και θα σας προσεγγίσουν με πολύ ρομαντικό τρόπο.

Το τρίτο δεκαήμερο δεν επηρεάζεται από το πλανητικό σκηνικό και έτσι θα έχει την άνεση να χειριστεί πιο εύκολα ότι προκύψει αυτό το διάστημα. Στο τέλος της εβδομάδας δεν εκφράζετε την γνώμη σας και οι πληροφορίες είναι συγκεχυμένες.