previous arrow
next arrow
previous arrownext arrow
Slider
Εβδομαδιαίες Αστρολογικές Προβλέψεις από 11/01 έως 17/01 από την Κατερίνα Καράμπελα |

Εβδομαδιαίες Αστρολογικές Προβλέψεις από 11/01 έως 17/01 από την Κατερίνα Καράμπελα

Σας εύχομαι καλή εβδομάδα.

Η δικαιοσύνη θα αναδειχθεί μέσα από ανατροπές, αντιρρήσεις, περιορισμούς και εντάσεις.

Οι αντοχές, τα νεύρα και η ψυχική μας ισορροπία ίσως είναι τεταμένα αυτό το διάστημα. Να είμαστε ανοιχτοί στις ξαφνικές χαρές και να δεχόμαστε την αγάπη από όπου κι αν προέρχεται.

Η Νέα Σελήνη ανοίγει ένα καινούργιο κεφάλαιο που απαιτεί από μας θάρρος, ώστε να σκάψουμε βαθιά μέσα στο υποσυνείδητό μας, να βγάλουμε το απόσταγμα και να αναγεννηθούμε εσωτερικά. Όλο αυτό απαιτεί τη δική μας θέληση.

Για να φυτρώσει ένας βολβός πρέπει να τον βάλουμε κάτω από τη γη και να περιμένουμε υπομονετικά το λουλούδι.

 

ΚΡΙΟΣ.

 

Το πρώτο δεκαήμερο πρέπει να αποδείξει την δύναμη που πάντα ενστερνίζεται. Αυτή την εβδομάδα είναι αναγκαίες οι γρήγορες αντιδράσεις σε οικονομικά θέματα. Οι ιδέες σας θα είναι πρωτότυπες και σίγουρα θα εκφραστείτε με μεγάλη άνεση σε κοινωνικό πλαίσιο. Προσοχή σε ότι αφορά διαφορές με τους φίλους, τις ομάδες, τις εταιρίες κτλ. που συμμετέχετε. Επίσης δεν αποκλείεται να έχετε απότομη συμπεριφορά ή ασυνήθιστο τρόπο έκφρασης. Νέα σε σχέση με οικονομικά θέματα σας προκαλούν ένταση. Μπορεί να έχετε μία ξαφνική εύνοια στις 14/1, όμως μήπως υπερβάλετε; Μη χάσετε ευκαιρίες από υπέρμετρο ενθουσιασμό.

 

Το δεύτερο δεκαήμερο θα έχει μία ήπια εβδομάδα. Επωφεληθείτε ώστε να οργανώσετε καλύτερα το πρόγραμμά σας. Στο τέλος της εβδομάδας γίνεστε πιο κοινωνικοί, επικοινωνείτε με τους φίλους και τις παρέες σας.

 

Το τρίτο δεκαήμερο επηρεάζεται περισσότερο από την νέα Σελήνη στις 13/1. Σε ότι αφορά στόχους και καριέρα, κάνετε νέα ξεκινήματα. Φαίνεται όμως καθαρά ότι έχετε να αντιμετωπίσετε σημαντικά θέματα που θα αναθεωρήσουν πολλά από τα φιλόδοξα σχέδιά σας.

 

ΤΑΥΡΟΣ.

 

Το πρώτο δεκαήμερο, παρά την δυναμικότητα που θα έχει αυτή την περίοδο, είναι σαν να βρίσκεται πάνω σε κινούμενη άμμο. Κάνετε προτάσεις σε επαγγελματικό επίπεδο που ίσως να είναι λίγο πιο προχωρημένες. Όμως έχετε και ξαφνικό αντίλογο. Προσοχή σε εντάσεις με άτομα μεγαλύτερα στην ηλικία ή άτομα κύρους και εξουσίας. Σε ότι αφορά την καριέρα μπορεί να υπάρχουν κρίσεις ή μεταπτώσεις. Κρατήστε χαμηλούς τόνους και μην υπερβάλετε. Στήριξη θα έχετε από μακριά ή από νομικά πρόσωπα στις 14/1.

 

Το δεύτερο δεκαήμερο είναι το πιο ανεπηρέαστο από το πλανητικό σκηνικό. Κάνετε συζητήσεις και συμφωνίες στο επαγγελματικό κομμάτι, την άλλη εβδομάδα θα έχετε και καλές συνθήκες σε δημιουργικά και ερωτικά θέματα.

 

Το τρίτο δεκαήμερο επηρεάζεται από τη νέα Σελήνη. Είναι θετική για εσάς στο να αλλάξετε και να αναθεωρήσετε τους στόχους σας, μην ξεχνάτε ότι όλη η φιλοσοφία σας έχει αλλάξει ριζικά, τώρα δεν έχετε παρά να ανοίξετε καινούργιους δρόμους, προσπερνώντας τα “χαλάσματα”.

 

ΔΙΔΥΜΟΙ.

 

Το πρώτο δεκαήμερο στην αρχή της εβδομάδας θα έχει εύνοια σε πνευματικά, φιλοσοφικά θέματα, σε σπουδές και επικοινωνία με το εξωτερικό. Αυτό που θα πρέπει να προσέξετε είναι τις ξαφνικές εντάσεις και τα ξεσπάσματα, πιο πολύ σε ψυχολογικό επίπεδο. Κρυφοί ανταγωνιστές σας αποθαρρύνουν. Θα υπάρχει μια τάση αποδιοργάνωσης. Αποφύγετε κάθε ένταση και προφυλάξτε τον εαυτό σας από κάθε κίνδυνο έτσι ώστε να αποφύγετε τα ψυχοσωματικά προβλήματα. Στις 14/1 κάποιες οικονομικές εκκρεμότητες θα λυθούν.

 

Το δεύτερο δεκαήμερο θα μείνει ανεπηρέαστο από το πλανητικό σκηνικό. Τις τελευταίες μέρες της εβδομάδας θα σκέφτεστε και θα μιλάτε πιο αισιόδοξα. Θέματα σπουδών, εξωτερικού και νομικές υποθέσεις θα σας απασχολούν (θετικά).

 

Το τρίτο δεκαήμερο επικεντρώνεται στις οικονομικές υποχρεώσεις. Θα υπάρχουν στιγμές που θα θεωρήσετε αξεπέραστες τις δυσκολίες σε θέματα που μπορεί να έχουν σχέση με κληρονομικά, επενδύσεις, χρηματοδοτήσεις ή έσοδα από πηγές που δεν φαίνονται. Το άγχος δεν είναι καλός σύμβουλος. Η νέα Σελήνη σας ωθεί να κάνετε ένα προγραμματισμό και να αλλάξετε τρόπο δράσης στα οικονομικά που έχουν σχέση με τρίτους.

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ.

 

Το πρώτο δεκαήμερο θα έχει σκαμπανεβάσματα σε οικονομικά και συλλογικά θέματα. Στην αρχή θα βάλετε σε μια σειρά τις υποχρεώσεις σας και θα κάνετε συμφωνίες. Οι προτάσεις σας είναι μεγαλεπήβολες , όμως μπορεί να μην γίνουν δεκτές από οικονομικούς οργανισμούς π.χ. τράπεζες, ασφάλειες κτλ. Ξαφνικά νέα σας αποσυντονίζουν. Γενικά φαίνεται ότι θα κουραστείτε από τις διαμάχες, οπότε καλό θα είναι να αποφεύγετε τις αντιπαραθέσεις. Τακτοποιήστε τις εκκρεμότητες προς τρίτους, γιατί οι υποχρεώσεις θα πολλαπλασιάζονται. Στις 14/1 έχετε καλή έκβαση σε ότι αφορά μια συνεργασία ή μία σχέση.

 

Το δεύτερο δεκαήμερο είναι λιγότερο επηρεασμένο από τις πλανητικές επιδράσεις. Είναι ευκαιρία να ανασυνταχθείτε. Στο τέλος της εβδομάδας συζητήσεις και συμφωνίες θα είναι στο επίκεντρο.

 

Το τρίτο δεκαήμερο επηρεάζεται από την νέα Σελήνη αφού γίνετε απέναντί του. Ο τομέας που θα πρέπει να κάνετε μια νέα αρχή είναι οι διαπροσωπικές σας σχέσεις. Πολλά έχουν αλλάξει και τώρα βλέπετε ότι δεν είναι θέμα μόνο ανανέωσης, αλλά και ανάγκης, να χτίσετε ακόμα και μέσα από τα “συντρίμμια” πιο σταθερά τις σχέσεις σας, είτε πρόκειται με τον/την σύντροφο είτε με τους συνεργάτες. Οι σχέσεις σας διέπονται από πάθος.

 

ΛΕΩΝ.

 

Το πρώτο δεκαήμερο, στην αρχή της εβδομάδας, εμψυχώνεται με τα λόγια του/της συντρόφου. Επίσης μπορεί να έχετε πολύ καλή έκβαση σε ένα νομικό θέματα ή να κάνετε μια πολύ καλή συμφωνία. Συζητήσεις για συμβίωση είναι πιθανή. Όμως στις 12/1 μία ξαφνική είδηση σας αποδιοργανώνει και την αμέσως επόμενη έχετε μία αντιπαράθεση με τον/την σύντροφο ή τους συνεργάτες, για τους στόχους και την καριέρα σας. Κρατήστε χαμηλούς τόνους για να μην πάρει όλο αυτό έκταση στο τέλος της εβδομάδας. Ευτυχώς ενδιάμεσα στις 14/1 έχετε βοήθεια (από το πουθενά) στο χώρο εργασία.

 

Το δεύτερο δεκαήμερο βγαίνει αλώβητο από τις ενέργειες των πλανητών αυτή την εβδομάδα. Μπορείτε να κινηθείτε με πιο μεγάλη άνεση και να οργανωθείτε για το επόμενο διάστημα.

 

Το τρίτο δεκαήμερο επηρεάζεται από την νέα Σελήνη. Αυτοί που έχουν γεννηθεί από 13-20/8 πρέπει να κάνουν μια καινούργια αρχή σε ότι αφορά την διατροφή, την άσκηση και γενικά να υιοθετήσουν ένα πιο υγιεινό τρόπο ζωής. Μεγαλύτερη έμφαση πρέπει να δώσετε στην υγεία σας, όλο αυτό το μήνα. Φροντίζετε τους άλλους και έχετε αφήσει λίγο τον εαυτό σας δεύτερο.

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ.

 

Το πρώτο δεκαήμερο, στην αρχή της εβδομάδας, θα έχει σημαντική συμφωνία στο χώρο εργασίας. Την επομένη όμως τα μεγάλα λόγια που ακούσατε δεν θα συνάδουν με την ξαφνική ανατροπή σε όλα αυτά που συμφωνήσατε. Επίσης λόγω του τρόπου σκέψης και φιλοσοφίας που λειτουργείτε, θα βοηθήσετε κάποιους που έχουν ανάγκη, πιθανόν ηλικιωμένο άτομο, όμως προσοχή γιατί μπορεί να έχετε επιθετική αντιμετώπιση. Αποφύγετε τις εντάσεις και προστατέψετε την υγεία σας. Στο τέλος της εβδομάδας όλα αυτά θα πάρουν μεγαλύτερες διαστάσεις. Στις 14/1 μια ένδειξη αγάπης θα σας ενθουσιάσει.

 

Το δεύτερο δεκαήμερο δεν επηρεάζεται ιδιαίτερα από το πλανητικό σκηνικό. Συζητήσεις και συναντήσεις για θέματα εργασίας ή υγείας, στο τέλος της εβδομάδας.

 

Το τρίτο δεκαήμερο είναι αφοσιωμένο σε μια ερωτική σχέση ή σε μια δημιουργική ασχολία. Μοιραία γεγονότα αλλάζουν τον τρόπο που λειτουργείτε και εκφράζεστε σε ότι σας δίνει χαρά. Η νέα Σελήνη σας ανοίγει καινούργιους ορίζοντες, όμως θα είναι αναπόφευκτη η διαγραφή μιας παλιάς αγάπης ή νοοτροπίας. Το πάθος θα διέπει τα λόγια και τα γραπτά σας με αποδέκτη το άτομο που σας ενδιαφέρει. Επίσης μπορεί να ακούσετε λόγια που αλλάξουν την μέχρι τώρα στάση σας.

 

ΖΥΓΟΣ.

 

Το πρώτο δεκαήμερο, στην αρχή της εβδομάδας, έχει επιτυχία δια λόγου σε ότι αφορά καλλιτεχνικά, ερωτικά και δημιουργικά σχέδια που το ενδιαφέρουν. Την επόμενη μια είδηση μπορεί να σας αναστατώσει και μπορεί να έχει σχέση με το παρελθόν ή μία οικονομική εκκρεμότητα. Σταματάτε τις ενέργειες για σταθεροποίηση μιας δημιουργίας ή ενός χόμπι γιατί έχετε έντονες αντιδράσεις, που είναι δύσκολο προς στιγμή να αντιμετωπίσετε. Ευτυχώς στις 14/1 έχετε βοήθεια από πρόσωπα της οικογένειας. Στο τέλος της εβδομάδας αντιδράτε επαναστατικά και ίσως υπερβολικά. Σχέδια για ένα οικονομικό εγχείρημα ανατρέπονται. Μια ερωτική σχέση προκαλεί αντιδράσεις.

 

Το δεύτερο δεκαήμερο θα έχει πιο ήπια εβδομάδα γιατί δεν επηρεάζεται άμεσα από το πλανητικό σκηνικό. Κάνετε ανάλαφρες συζητήσεις και το φλερτ δεν θα λείπει από τη ζωή σας. Ευχάριστες ειδήσεις.

 

Το τρίτο δεκαήμερο πρέπει να μειώσει το χάσμα με την οικογένεια. Η νέα Σελήνη δείχνει ότι πρέπει να κάνετε μία νέα αρχή και να παραβλέψετε καταστάσεις από το παρελθόν. Σίγουρα τα “φαντάσματα” δεν φεύγουν τόσο εύκολα, αλλά επιβάλεται να ξεχάσετε για να προχωρήσετε μπροστά. Δύσκολα θα ξεμπλέξετε με εμμονές, δικές σας ή των οικείων σας. Ότι αφορά τα ακίνητα πρέπει να είστε προσεκτικοί.

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ.

 

Το πρώτο δεκαήμερο κάνει μεγαλεπήβολα σχέδια για θέματα που αφορούν την οικογένεια. Την επομένη θα υπάρχουν ανατροπές που θα επηρεάσουν την συντροφική σας σχέση και η ψυχρή στάση του/της συντρόφου θα έχει σαν αποτέλεσμα έντονες καταστάσεις που θα σας κουράσουν. Στις 14/1 συζητήσεις με ανθρώπους του στενού περιβάλλοντος θα σας ξαφνιάσουν ευχάριστα. Προσοχή στις υπερβολές και στα ξεσπάσματα στις διαπροσωπικές σας σχέσεις.

 

Το δεύτερο δεκαήμερο φαίνεται ότι δεν επηρεάζεται από τις όψεις της εβδομάδας κι αυτό είναι θετικό. Στο τέλος της εβδομάδας έχετε συζητήσεις που αφορούν την οικογενείας ή ένα ακίνητο.

 

Το τρίτο δεκαήμερο επηρεάζεται από την νέα Σελήνη στο τομέα της επικοινωνίας και των σχέσεων, στο κομμάτι που αφορά το περιβάλλον που συναναστρέφεται στην καθημερινότητα. Αρχίστε να εκφράζεστε πιο άνετα με συγγενείς και φίλους, ξεκινήστε μια πιο φιλική σχέση με τον περίγυρό σας. Ξεκινήστε μία καινούργια επιμόρφωση. Στις 14/1 αποφασίζετε να ξεκαθαρίσετε μία και καλή τις σχέσεις που δεν σας εκφράζουν πια, οι εμπειρίες από το παρελθόν σας ωθούν σ’ αυτό. Σε καθετί που συμβαίνει γύρω σας δεν μένετε μόνο σε αυτό που φαίνεται. Εμβαθύνετε, αναλύεται και μόνο τότε βγάζετε τα συμπεράσματά σας.

 

ΤΟΞΟΤΗΣ.

 

Το πρώτο δεκαήμερο θα έχει πολλά σκαμπανεβάσματα αυτή την εβδομάδα. Στην αρχή θα έχετε καταπληκτικές ιδέες που θα έχουν μεγάλη απήχηση στο περιβάλλον σας. Φίλοι, συγγενείς και νεαρά άτομα θα σας ευνοήσουν. Στις 12-13/1 οι ανατροπές θα σας βγάλουν εκτός προγράμματος, επίσης η καθημερινότητα θα είναι κουραστική, προσοχή στις εντάσεις στον εργασιακό χώρο. Οι μετακινήσεις και η επικοινωνία είναι κάτι που πρέπει να προσέξτε ιδιαίτερα. Στις 14/1 μπορεί να έχετε εξτρά έσοδα από την εργασία σας. Στο τέλος της εβδομάδας υπερβάλετε σε κάθε έκφανση που αφορά την επικοινωνία, ίσως τα νεύρα σας είναι τεντωμένα.

 

Το δεύτερο δεκαήμερο θα έχει ουδέτερη εβδομάδα και έτσι μπορεί να χειριστεί πιο εύκολα τις καταστάσεις που τυχών θα προκύψουν. Μετά τις 15/1 είστε πιο κοινωνικοί και εξωστρεφείς.

 

Το τρίτο δεκαήμερο επηρεάζεται από την νέα Σελήνη στον τομέα των οικονομικών αλλά και της ηθικής. Πρέπει να κάνετε μια νέα αρχή και να δείτε καθαρά τον τρόπο που διαχειρίζεστε τα οικονομικά. Υπάρχει μία αστάθεια στον τρόπο που χειρίζεστε τα χρήματα ή τα υλικά αγαθά, όπως επίσης και τα ηθικά θέματα που σας απασχολούν. Δεν θα την αποφύγετε τη ριζική αλλαγή, αρά πρέπει να έχετε έτοιμες τις εναλλακτικές λύσεις.

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ.

 

Για το πρώτο δεκαήμερο η εβδομάδα επιφυλάσσει ανατροπές. Για την αρχή θα υπάρχει καταπληκτική συμφωνία σε οικονομικά θέματα, στην συνέχεια θα αλλάξουν τα δεδομένα, θα υπάρξουν λεκτικές εντάσεις και νεύρα που θα οφείλονται σε μια διαφωνία για ένα δημιουργικό εγχείρημα. Όμως έπεται και συνέχεια γιατί η μεγάλη παρόρμηση που είχατε για ένα χόμπι ή για την κατάκτηση ενός προσώπου που σας ενδιαφέρει, “σκοντάφτει” σε ένα οικονομικό ή ηθικό θέμα και η απογοήτευση θα είναι έκδηλη. Ευτυχώς στις 14/1 με την Αφροδίτη στο δεκαήμερο σας, που σας κάνει άκρως γοητευτικούς, ξαφνιάζεστε ευχάριστα ατό ενδιαφέρον ενός ατόμου που δεν το περιμένατε. Στο τέλος της εβδομάδας πρέπει να μειώσετε τα έξοδα που κάνετε απερίσκεπτα, ίσως για να καλύψετε συναισθηματικά κενά.

 

Το δεύτερο δεκαήμερο δεν επηρεάζεται ιδιαίτερα από το πλανητικό σκηνικό. Ίσως είστε και τυχεροί, γιατί δεν είναι και τόσο εύκολα για όλους τους άλλους του ζωδίου σας. Στο τέλος της εβδομάδας συζητάτε και μετακινήστε για οικονομικά θέματα που θέλουν άμεσα την δική σας συμβολή.

 

Όσοι έχουν γεννηθεί το τρίτο δεκαήμερο επηρεάζονται άμεσα από την νέα Σελήνη. Ειδικά όσοι έχουν γενέθλια κοντά στις 13/1, είναι αυτοί που πρέπει να ψάξουν μέσα τους, να “βουτήξουν” στα άδυτα των φόβων τους και παίρνοντας την εμπειρία να κάνουν μια νέα αρχή. (Χρόνια πολλά!). Ο Πλούτωνας επισκιάζει αυτή την Σελήνη, οπότε μιλάμε για ριζική αλλαγή. Έχετε μεγάλη δύναμη για να αντέχετε, βγάλτε αυτή την δύναμη θετικά. Προσπαθήστε, παρότι μπορεί να έχετε ανέβει με πολύ κόπο και πολλές θυσίες, να μην φέρεστε σκληρά στους άλλους, δεν έχουν όλοι την αντοχή σας. Βοηθήσετε και τους άλλους με τις εμπειρίες και τα διδάγματα που πήρατε.

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ.

 

Το πρώτο δεκαήμερο εντυπωσιάζει με το χάρισμα του λόγου και την απήχηση που έχει στους άλλους. Θα έχετε καταπληκτικές ιδέες και εύνοια σε σπουδές και πνευματικά θέματα. Στις 12-13/1 θα έχετε αναστάτωση στην οικογένεια και γενικά μπορεί να ακούσετε κάτι που θα “τεντώσει” τα νεύρα σας. Βάζετε όρους που θα εγείρουν αντιδράσεις από τα οικεία πρόσωπα. Ενώ στις 14/1 βλέπετε ότι πράγματα από το παρελθόν σας ενώνουν κι αυτό έχετε σαν αναλαμπή μέσα σε αυτή την τεταμένη κατάσταση. Στο τέλος της εβδομάδας η υπερβολή στον τρόπο που συμπεριφέρεστε, δεν θα έχει τα αναμενόμενα αποτελέσματα.

 

Το δεύτερο δεκαήμερο θα έχει μια πιο ήπια εβδομάδα αφού το πλανητικό σκηνικό δεν το επηρεάζει ιδιαίτερα. Μετά στις 15/1 γίνεστε πιο κοινωνικοί και εκφράζεστε πιο εύκολα.

 

Το τρίτο δεκαήμερο επηρεάζεται από την νέα Σελήνη. Γίνεστε πιο εσωστρεφείς και

 

κι αυτό δεν βοηθά ώστε να αποτινάξετε από πάνω σας τις “Ερινύες”. Βαθιά προσηλωμένοι στο παρελθόν και στις φοβίες, κάνετε αυτογνωσία. Ήρθε ο καιρός να αποτινάξετε τα βαρίδια των ενοχών που σας κάνουν τόσο καιρό να αυτοτιμωρείστε, κάνετε την αποτίμηση και βγείτε πιο σοφοί.

 

 

ΙΧΘΥΕΣ.

 

 

Το πρώτο δεκαήμερο είναι έτοιμο να πει λόγια παρηγοριάς στους συνανθρώπους του. Στις 12-13/1 όμως μην παρασύρεστε από κουτσομπολιά. Μπορεί να ακούσετε μυστικά ή πληροφορίες που δεν είναι ακριβείς και θα αναστατωθείτε. Το περιβάλλον διάγεται “επιθετικά” θα μπορούσα να πω προς εσάς κι αυτό προκαλεί ένταση και εσωτερική αναστάτωση. Απομακρυνθείτε από λεκτικές αντιπαραθέσεις και προσέχετε τις μετακινήσεις. Στις 14/1 θα έχετε ευχάριστες κοινωνικές συναναστροφές από κει που δεν το περιμένατε. Στο τέλος της εβδομάδας μην μεγαλοποιείτε τις καταστάσεις, οι ξαφνικές ανατροπές θα είναι μέσα στο πρόγραμμα το επόμενο διάστημα.

 

Το δεύτερο δεκαήμερο είναι πιο αποστασιοποιημένο αυτή την εβδομάδα, δεν επηρεάζεται άμεσα από το πλανητικό σκηνικό. Μετά τις 15/1 θα κάνει μυστικές συζητήσεις και συμφωνίες.

 

Το τρίτο δεκαήμερο επηρεάζεται από τη νέα Σελήνη στις 13/1. Αρχίστε ένα καινούργιο κεφάλαιο στις κοινωνικές σας σχέσεις, απορρίψτε ότι δεν σας εκφράζει σαν ιδέα, σαν ομάδα, παρέα κτλ. Πολλές φορές νιώθετε ότι “ρουφούν”πολύ από την ενέργειά σας οι προβληματικές παρέες, είναι δύσκολο να αρνηθείτε τη βοήθεια σας, αλλά πρέπει να υπάρχει κι ένα όριο.