previous arrow
next arrow
previous arrownext arrow
Slider
Εβδομαδιαίες Αστρολογικές Προβλέψεις από 26/10 έως 01/11 από την Κατερίνα Καράμπελα |

Εβδομαδιαίες Αστρολογικές Προβλέψεις από 26/10 έως 01/11 από την Κατερίνα Καράμπελα

Σας εύχομαι καλή εβδομάδα. Η Πανσέληνος στον Ταύρο μας προτρέπει να εστιάζουμε στην ασφάλεια και την ηρεμία, πάντα όμως υπάρχουν αστάθμητοι παράγοντες. Την ίδια στιγμή ο Ουρανός ανατρέπει ότι θεωρούμε πως έχουμε εξασφαλίσει. Πολλές φορές δε μπορούμε να καθορίσουμε το επόμενο βήμα μας, πρέπει να αποδεχτούμε την παροιμία “όσα φέρνει η ώρα δεν τα φέρνει ο χρόνος”.

Αυτό δε μας εμποδίζει όμως να “βουτήξουμε” στην πνευματικότητα. Ας εστιάσουμε στην ψυχική μας δύναμη που μπορεί να ξεπεράσει κάθε ανατροπή. Ας μάθουμε να εξωτερικεύουμε τα συναισθήματά μας ελεύθερα, όσο κι αν μας διαφοροποιούν από τους άλλους. Η συναισθηματική ένταση δε θα λείψει, αλλά αυτό μπορεί να μας απελευθερώσει.

Ας εστιάσουμε στις βαθύτερες ανάγκες μας. Η πληρότητα συνδυάζεται με την ασφάλεια, την ψυχική ισορροπία και πνευματική μας ανόρθωση.

 

ΚΡΙΟΣ

Η Αφροδίτη είναι απέναντι στο πρώτο δεκαήμερο κι αυτό βοηθά στην καλή σχέση με τον/την σύντροφο ή τους συνεργάτες σας. Η Πανσέληνος στις 31/10 γίνεται για εσάς στον οικονομικό τομέα, η οποία μεγενθύνει την μεγάλη αστάθεια στα οικονομικά σας, όλο αυτό το τονίζει και ο Ουρανός που δείχνει ότι υπάρχουν αστάθμητοι παράγοντες που πρέπει να είστε έτοιμοι να αντιμετωπίσετε.

Το δεύτερο δεκαήμερο για άλλη μια φορά δεν μπορεί να εκτονώσει την ένταση που έχει (κι αυτό δεν είναι εύκολο για ένα Κριό), όμως είναι μια πιο ουδέτερη εβδομάδα άρα μπορείτε να ανασυνταχθείτε.

Το τρίτο δεκαήμερο, ενώ στις αρχές της εβδομάδας ασχολείται με καθημερινά και εργασιακά θέματα, την Κυριακή θα έχετε ξαφνική αναστάτωση γιατί επανέρχονται συζητήσεις με τον/την σύντροφο ή με άτομο μεγαλύτερο στην ηλικία που θα σας προβληματίσει.

 

ΤΑΥΡΟΣ

Οι σχέσεις είναι που σας ενδιαφέρουν περισσότερο και εκεί εστιάζετε. Η Πανσέληνος γίνεται στο πρώτο δεκαήμερο και επηρεάζει άμεσα, ειδικά όσους έχουν γεννηθεί 25-30/4 και 1-2/5, με την συμμετοχή του Ουρανού, όμως μάλλον σαν επανάσταση φαίνεται και μάλιστα με τάσεις ανεξαρτητοποίησης. Αποφύγετε τον εκνευρισμό κι αλλάξτε ότι δεν σας κάνει πια σε προσωπικό επίπεδο.

Αυτοί που έχουν γεννηθεί στο δεύτερο δεκαήμερο την ανασφάλεια την έχουν μετατρέψει σε εσωτερική ένταση, μην αφήνετε παλιές καταστάσεις να σας επηρεάζουν ακόμα. Είναι μια εβδομάδα που μπορείτε να χειριστείτε πιο εύκολα και με δική σας ευθύνη ότι προκύψει.

Όσοι έχουν γεννηθεί το τρίτο δεκαήμερο έχουν καταλάβει πόσο σημαντικό είναι να έχουν μια “σοβαρή” ερωτική σχέση στην ζωή τους. Ο Ερμής δυσκολεύει την καθημερινότητά σας και δεν θα αργήσετε να καταλάβετε ότι δεν μπορείτε να εκφραστείτε εύκολα στον χώρο εργασίας, προσοχή στα λάθη που θα σας περιορίσουν και θα σας καθυστερήσουν στην δουλειά ή σε γραφειοκρατικά θέματα.

 

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η Αφροδίτη θα σας προσφέρει μια καλή ερωτική και δημιουργική περίοδο μετά της 28/10 για εσάς που έχετε γεννηθεί το πρώτο δεκαήμερο. Η Πανσέληνος επίσης σας επηρεάζει στο τέλος της εβδομάδας κάνοντάς σας να απομονώνεστε μετά από ένα απρόσμενο γεγονός , πρέπει να προσέχετε την υγεία σας γιατί έχετε κουραστεί είτε ψυχολογικά, είτε σωματικά.

Αυτοί που έχουν γεννηθεί το δεύτερο δεκαήμερο πρέπει να αντιμετωπίσετε και να λύσετε κάποιες εκκρεμότητες από παλιά με παρέες, ομάδες, συλλόγους ακόμα και με εταιρίες που συμμετέχετε. Όμως σε γενικές γραμμές είναι μια ουδέτερη εβδομάδα για εσάς, επανεξετάστε τις κοινές σας δράσεις.

Το τρίτο δεκαήμερο στην αρχή της εβδομάδας ασχολείστε με το να ομορφύνετε το χώρο σας και να αισθανθείτε την θαλπωρή με τους δικούς σας ανθρώπους. Την Κυριακή μπορεί να μελαγχολήσετε γιατί δεν μπορείτε να εκφράσετε όλα αυτά που αισθάνεστε στο ταίρι σας. Πιέσεις για οικονομικά μπορεί να σας φέρουν εμπόδια σε ένα δημιουργικό σχέδιο.

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Εσείς του πρώτου δεκαήμερου έχετε την δυνατότητα να ασχοληθείτε με ένα χόμπι, με τα παιδιά σας και να περάσετε όμορφα με τον/την ερωτικό σας σύντροφο. Η Αφροδίτη επίσης βοηθά να εξομαλυνθούν οι σχέσεις σας με τα οικεία πρόσωπα. Η Πανσέληνος που δεν είναι αρνητική για σας, επηρεάζει περισσότερο αυτούς που έχουν γεννηθεί 29-30/6 και 1-4/7 . Ένα γεγονός θα σας ξαφνιάσει που αφορά τους φίλους και τις παρέες σας. Δεν αποκλείεται μία κοινή δράση ή ένα δημιουργικό σχέδιο ή μια ερωτική σχέση να αλλάξει τον τρόπο που λειτουργείτε με τις ομάδες που συναναστρέφεστε.

Το δεύτερο δεκαήμερο κατά τα άλλα θα έχει μια ουδέτερη εβδομάδα, αν αφαιρέσουμε τον Άρη που επαναφέρει ανταγωνιστές στο προσκήνιο και έτσι καθυστερούν οι σκοποί και οι στόχοι σας.

Το τρίτο δεκαήμερο θα έχει δυσκολίες σε ότι αφορά ακίνητα ή την συνεννόηση με άτομα της οικογένειας. Στο τέλος της εβδομάδας η επικοινωνία θα γίνει ακόμα πιο δύσκολη και θα επηρεάσει και τη σχέση σας με τον/την σύντροφο ή μια συνεργασία.

 

ΛΕΩΝ

Το πρώτο δεκαήμερο όλο αυτό το διάστημα είχε στραμμένη την προσοχή του σε οικογενειακά θέματα. Η Αφροδίτη βοηθά στο να γίνετε πιο κοινωνικοί και να εξομαλυνθούν οι σχέσεις με το περιβάλλον σας. Η Πανσέληνος δείχνει ότι θα υπάρχουν ανατροπές στους σκοπούς και τους στόχους ή στην καριέρα σας. Πρέπει να ισορροπήσετε τις διαφορές που έχετε με την οικογένεια για να προχωρήσετε, αυτό αφορά περισσότερο αυτούς που έχουν γεννηθεί 30/7-3/8.

Το δεύτερο δεκαήμερο θα έχει πιο ουδέτερη εβδομάδα, όμως θα είναι δύσκολο να εφαρμόσει τα σχέδιά του πάρα μόνο αν ανατρέξει σε παλιότερες μεθόδους δράσης.

Το τρίτο δεκαήμερο στην αρχή της εβδομάδας βρίσκει λύσεις σε οικονομικά θέματα και ηθικά αισθάνεται ικανοποίηση. Ο Ερμής ανάδρομος προκαλεί καθυστερήσεις και υποχρεώσεις σε απλά καθημερινά θέματα που σας απογοητεύουν στο τέλος της εβδομάδας.

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Ο Ήλιος δείχνει ότι είστε προσηλωμένοι στο περιβάλλον σας, γίνεστε κοινωνικοί και έχετε αρκετές μετακινήσεις. Τα οικονομικά σας στην αρχή της εβδομάδας, για αυτούς που έχουν γεννηθεί τέλος του πρώτου δεκαήμερου, φαίνεται ότι φτιάχνουν. Η Πανσέληνος δεν είναι αρνητική προς εσάς και σας δίνει ένα έναυσμα να προχωρήσετε και να ανοίξετε τους ορίζοντές σας. Δεν θα λείπουν όμως και τα ξαφνικά γεγονότα που ίσως σας “σπρώξουν” πιο γρήγορα σε ότι αφορά σπουδές, εξωτερικό και γενικά μία διαφορετική νοοτροπία.

Το δεύτερο δεκαήμερο θα έχει μια ουδέτερη εβδομάδα, όμως ο ανάδρομος Άρης δυσκολεύει τα οικονομικά σε ότι έχει σχέση με επενδύσεις, τράπεζες, ασφάλειες κτλ.

Το τρίτο δεκαήμερο θα καταλάβει πιο έντονα την δυσλειτουργία του Ερμή όταν είναι ανάδρομος και ιδιαίτερα σε ότι αφορά συζητήσεις ή μετακινήσεις για οικονομικά θέματα. Αποφύγετε να εμπλέκετε τα συναισθηματικά με τα οικονομικά.

 

ΖΥΓΟΣ

Εσείς που έχετε γεννηθεί στο πρώτο δεκαήμερο είστε προσηλωμένοι σε οικονομικά θέματα. Η Αφροδίτη είναι στο δεκαήμερο σας και σας δίνει μεγαλύτερη γοητεία, φροντίζετε τον εαυτό σας κι αυτό σας κάνει και αισθάνεστε μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση. Η Πανσέληνος επηρεάζει αυτούς που έχουν γεννηθεί στα τέλη του δεκαήμερου, στον τομέα των οικονομικών, πιθανόν να παρουσιαστούν απρόβλεπτες υποχρεώσεις προς τρίτους π.χ. δάνεια, ασφάλειες, κτλ.

Το δεύτερο δεκαήμερο είναι απαλλαγμένο από τις μεγάλες εντάσεις της προηγούμενης εβδομάδας, αλλά ο ανάδρομος Άρης απέναντι σας δείχνει ότι πρέπει να είστε σε ετοιμότητα, γιατί οι διαπροσωπικές σας σχέσεις περνούν μία κρίση και πρέπει να την διαχειριστείτε σωστά.

Στο τρίτο δεκαήμερο περνά ο ανάδρομος Ερμής και προκαλεί καθυστερήσεις, παρεξηγήσεις κτλ. Δυσκολεύονται να σας καταλάβουν οι άλλοι και συζητήσεις που αφορούν το παρελθόν φέρνουν “σύννεφα” στο χώρο της οικογένειας. Δύσκολα μπορείτε να βρείτε το δίκιο σας.

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Ο Ήλιος είναι στο ζώδιο σας (χρόνια πολλά!), το πρώτο δεκαήμερο λάμπει από αυτοπεποίθηση και αυτό γίνεται αντιληπτό και στους γύρω του. Στην αρχή της εβδομάδας σας επηρεάζει ο ανάδρομος Ερμής μέχρι τις 28/10, γι’ αυτό να προσέχετε τις παρεξηγήσεις και να μην παρερμηνεύετε ότι σας λένε. Η Πανσέληνος γίνεται απέναντί σας και δείχνει πόσο ευαισθητοποιημένοι είστε απέναντι στον/στην σύντροφο σας ή τους συνεργάτες, όμως έχετε την τάση να ανεξαρτητοποιηθείτε, θέλετε να κάνετε την επανάσταση σας, κι αυτό μπορεί να συμβαίνει σε ότι αφορά όλες τις σημαντικές διαπροσωπικές σας σχέσεις (σύντροφος, συνεταίροι κτλ).

Το δεύτερο δεκαήμερο θα έχει μια πιο ουδέτερη εβδομάδα, κάτι που βοηθά να ανταπεξέλθει πιο εύκολα τις δυσκολίες στην καθημερινότητα και την εργασία. Όλο το διάστημα που ο Άρης είναι ανάδρομος, ίσως παλιά θέματα υγείας επανέρχονται.

Το τρίτο δεκαήμερο στην αρχή της εβδομάδας βρίσκει χαρά μέσα από συλλογικές δράσεις. Το σαββατοκύριακο υπάρχει παρασκήνιο που σας απογοητεύει. Δύσκολα θα μπορέσετε να εκφράσετε αυτά που θέλετε, “κλείνεστε” από το περιβάλλον. Αποφύγετε να διαιωνίζετε μια κατάσταση παρασκηνίου.

 

ΤΟΞΟΤΗΣ

Το πρώτο δεκαήμερο λειτουργεί παρασκηνιακά ή θέλει να μην εμφανίσει ακόμα τις ενέργειες του. Στο τέλος της εβδομάδας η Αφροδίτη ευνοεί κάθε συλλογική δράση. Άτομα από παρέες είναι πολύ φιλικά προς εσάς και ίσως κάποιο από αυτά να δείξει και συναισθηματικό (ερωτικό) ενδιαφέρον. Η Πανσέληνος επηρεάζει εσάς που έχετε γεννηθεί στο τέλος του δεκαήμερου, αφού θέματα που αφορούν τη δουλειά, την καθημερινότητα και την υγεία μπορεί να ανατρέψουν το πρόγραμμα σας.

Το δεύτερο δεκαήμερο θα έχει μια ουδέτερη εβδομάδα, ο ανάδρομος Άρης όμως δεν σας αφήνει να πραγματοποιήσετε ένα σχέδιο που θα σας δώσει χαρά, όμως μπορεί να έχετε επιστροφή από κάποιο δυναμικό ερωτικό σύντροφο που σας αναστάτωσε παλιότερα.

Το τρίτο δεκαήμερο στις αρχές της εβδομάδας θα έχει την εύνοια από άτομα κύρους ή μεγαλύτερα στην ηλικία. Ο Ερμής είναι ανάδρομος και δυσκολεύεστε να συμπλεύσετε με μια ομάδα ανθρώπων που μαζί εργάζεστε για μια συλλογική εργασία. Παρέες από παλιά μπορεί να εμφανιστούν. Το Σαββατοκύριακο θα επανέλθουν συζητήσεις για οικονομικά θέματα που θα σας κάνουν να αποστασιοποιηθείτε από μία κοινή δράση.

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Ο Ήλιος στον τομέα της κοινωνικότητας, ευνοεί εσάς που έχετε γεννηθεί το πρώτο δεκαήμερο, ενώ η Αφροδίτη βοηθά να προχωρήσετε τους στόχους και την κοινωνική σας καταξίωση. Έχετε εύνοια από άτομα κύρους ή μεγαλύτερα άτομα στην ηλικία. Η Πανσέληνος τονίζει την συμμετοχή σας στα κοινωνικά δρώμενα, όμως απρόβλεπτες καταστάσεις σε συναισθηματικά και δημιουργικά θέματα θα σας φέρουν ένα βήμα πιο μπροστά από τις εξέλιξης. Ίσως πρέπει να αποδεχθείτε την διαφορετικότητα στον ερωτικό σας σύντροφο ή να αλλάξετε χόμπι και τρόπους διασκέδασης. Ένα παιδί θα σας ξαφνιάσει ευχάριστα με την συμπεριφορά του.

Το δεύτερο δεκαήμερο θα έχει μια ουδέτερη εβδομάδα, με τον Άρη όμως να δυναμιτίζει τις εντάσεις στην οικογένεια και να επαναφέρει θέματα ακίνητης περιουσίας.

Το τρίτο δεκαήμερο, στην αρχή της εβδομάδας, θα αισθάνεται αισιόδοξα με έντονη ερωτική διάθεση. Ο ανάδρομος Ερμής όμως επηρεάζει τις επιδιώξεις σας και φέρνει καθυστερήσεις και δυσκολίες στην καριέρα και τους στόχους, πιο πολύ για εσάς που έχετε γεννηθεί τις τελευταίες μέρες 16-20/1.

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Αυτοί που έχουν γεννηθεί το πρώτο δεκαήμερο του ζωδίου θα έχουν την Αφροδίτη να τους αναζωογονεί με καινούργιες εμπειρίες και καλή διάθεση. Άτομα διαφορετικά από εσάς σας γοητεύουν. Προσοχή ο ανάδρομος Ερμής μπορεί να καθυστερήσει την πρόοδο σας. Η Πανσέληνος επηρεάζει περισσότερο εσάς που έχετε γεννηθεί από 25-31/1, ο τομέας που πρέπει να δώσετε μεγαλύτερη προσοχή είναι η οικογένεια κι ότι έχει σχέση με το σπίτι, απρόβλεπτα γεγονότα μπορεί να σας αποσπάσουν την προσοχή από τους στόχους και την καριέρα σας. Προσπαθήστε να ισορροπήσετε τις ανάγκες σας με τις απαιτήσεις των οικείων σας.

Το δεύτερο δεκαήμερο, αυτή την εβδομάδα, είναι λίγο αποστασιοποιημένο από τα γεγονότα, σε αυτό όμως συντελεί κι ο ανάδρομος Άρης που μπλοκάρει τις συζητήσεις με το περιβάλλον σας και δυναμιτίζει τις αντιπαλότητες με συγγενείς, γείτονες κτλ.

Το τρίτο δεκαήμερο επηρεάζεται από τον ανάδρομο Ερμή. Έχετε τόσα σχέδια στο μυαλό σας για σπουδές, για ταξίδια και τόσους στόχους, που είστε έτοιμοι να πραγματοποιήσετε, όμως το έδαφος δεν είναι ακόμα “γόνιμο”. Στο τέλος της εβδομάδας βλέπετε ότι υπάρχει παρασκήνιο που σας δυσκολεύει να εκφραστείτε μέσω του προφορικού και γραπτού λόγου.

 

ΙΧΘΥΕΣ

Εσείς που έχετε γεννηθεί στο πρώτο δεκαήμερο του ζωδίου έχετε τον Ήλιο να σας φωτίζει με την ενέργεια του στον τομέα τον στόχων, είστε αισιόδοξοι και θέλετε να ξεφύγετε από τα καθιερωμένα. Η Αφροδίτη βοηθά να ρυθμίσετε οικονομικά θέματα όπως τράπεζες, ασφάλειες, κληρονομικά κτλ. Η Πανσέληνος σας αναγκάζει να στρέψετε το ενδιαφέρον σας σε συγγενείς, αδέρφια, φίλους και γενικά στο περιβάλλον σας. Απρόβλεπτα γεγονότα μπορεί να συμβούν, όμως είστε έτοιμοι να τα αντιμετωπίσετε με καλή πρόθεση. Ο γραπτός και ο προφορικός σας λόγος μπαίνουν στο στόχαστρο.

Το δεύτερο δεκαήμερο, δηλαδή εσείς που είστε γεννημένοι από 1-10/3, θα έχετε μια ουδέτερη εβδομάδα με τον ανάδρομο Άρη να σας κάνει να αναπροσδιορίζεστε σε οικονομικά θέματα, αναστέλλετε κάποιες αγορές και σταματάτε την ριψοκίνδυνη διαχείριση των χρημάτων. Ηθικά θέματα επιστρέφουν και σας απασχολούν, γενικά αγωνίζεστε για τα κεκτημένα σας, αλλά μην περιμένετε άμεσα αποτελέσματα.

Το τρίτο δεκαήμερο έχει τον ανάδρομο Ερμή από τις 28/10 και μετά, που καθυστερεί θέματα που έχουν σχέση με οικονομικά τρίτων π.χ. τράπεζες, δάνεια, ασφάλειες, επενδύσεις κτλ. Στο τέλος της εβδομάδας θα έχετε περιορισμό από μια ομάδα, σύλλογο, εταιρεία και γενικά όπου μπορεί να συμμετέχετε ως μέλος μιας ομάδας, για θέματα που προέρχονται από παλιά και δεν έχουν διεκπεραιωθεί.