“Ένας άνδρας θα μας σώσει” Ο Πρόεδρος της Ε.Σ.Ε. Αλέξανδρος Κακαβάς με τον Δ.Γ. Μουζακίτη και τη Μ.Δρακοπούλου στην πρεμιέρα

Ο Πρόεδρος της Ένωσης Σεναριογράφων Αλέξανδρος Κακαβάς παρευρέθη στην πρώτη του θεατρικού έργου του γνωστού δημοσιογράφου και ιδρυτού των Κορφιάτικων βραβείων  Δημήτρη Γ. Μουζακίτη “Ένας άνδρας θα μας σώσει” με μια υπέροχη, απολαυστική Μαρία Δρακοπούλου ως Ηρώ στο θέατρο ΑΥΛΑΙΑ στον Πειραιά. 

Το έργο σκηνοθέτησε ο Σάμιος ηθοποιός και σκηνοθέτης Γιάννης Μόρτζος και τους ρόλους ερμήνευσαν, εξαιρετικά, πέραν της Μαρίας Δρακοπούλου, η Λίλιαν Αρχοντή ως Στέλλα, η Βενέτα Αναγνώστου ως Μένη και ο Πάντης Κούσης ως Αργύρης. Η πρωτότυπη μουσική είναι της Πηγής Λυκούδη, το σκηνικό του Χάρη Σεπετζή, και η παραγωγή της νέας εταιρείας ‘”Αφαία- Φως- Πολιτισμός”. Μετά το πέρας της παράστασης, στη δεξίωση που παρέθεσε, ο παραγωγός Χρήστος Λεούσης. Παρευρέθησαν επίσης ο σκηνοθέτης Γιάννης Διαμαντόπουλος, οι δημοτικοί σύμβουλοι Πειραιά Βασίλης Κατσαφάδος και Αλέκα Τουμαζάτου, ο θεατρικός συγγραφέας Γιώργος Α. Χριστοδούλου, οι ηθοποιοί Σάρα Τερζή, Χρίστος Γεωργίου, Έφη Ρασιά, Σταμάτης Κακαβελάκης, Όλγα Πρωτονοτάριου, Γιούλη Ζήκου, Τέτα Καμπουρέλη, Δημήτρης Πετρίδης, Μαρία Ιωαννίδου, Τάσος Ιωάννου και ο Μανώλης Δεστούνης και πολλοί άλλοι καλλιτέχνες και επαγγελματίες των ΜΜΕ.