Έλαμψε για ακόμη μια φορά το αστέρι του Σταύρου Πηλιχού και της πολυτάλαντης παρέας του στον Κάραβο Αλιβεριου!

Ο Εμπορικός Σύλλογος Αλιβερίου χάρισε στο κόσμο που παρευρέθηκε στο πανέμορφο λιμάνι του Καράβου την Τρίτη 24 Αυγούστου μια λαμπερή βραδιά που κατέκτησε τις καρδιές όλων των παρευρισκόμενων.

Ένα ξεχωριστό μουσικό ταξίδι με οδηγό τον αγαπημένο Σταύρο Πηλιχό! Μαζί του στα φωνητικά ήταν και άλλα ταλαντούχα παιδιά της περιοχής μας. Η Άννα Διονελη, η Χρυσα Πέππα και η Ζωή Γιαννουλη. Παιδιά που τιμούν τον τόπο τους, με τα ταλέντα και με την λαμπερή παρουσία τους, διατηρώντας ζωντανή την ελπίδα για ένα καλύτερο αύριο.

Ο Αλιβεριώτης Σταύρος Πηλιχός ήταν ένα από τα πιο αγαπημένα πρόσωπα που πέρασαν από το «The Voice». Κοινό και κριτές κυριολεκτικά τον λάτρεψαν, τόσο λόγω του μεγάλου ταλέντου του όσο και του ήθους που χαρακτήριζε κάθε του εμφάνιση. Ο Σταύρος μυήθηκε στην μουσική από την προσχολική του ηλικία και εκπαιδεύτηκε επί σειρά ετών σε πιάνο και φωνητική. Σε όλες του τις live εμφανίσεις το κοινό παρακολουθεί τις ερμηνείες του μαγεμένο.

Ο Εμπορικός σύλλογος Αλιβερίου διοργάνωσε αυτή τη λαμπερή εκδήλωση στα πλαίσια της συνέχισης των καθιερωμένων ετήσιων εορταστικών εκδηλώσεων “Ταμύναια 2021”.

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης τηρήθηκαν όλα τα μέτρα προστασίας από τον Covid 19.

Ο κόσμος διασκέδασε απολαμβάνοντας ένα πολύ ιδιαίτερο καλλιτεχνικό πρόγραμμα αλλά και την εξυπηρέτηση και τα ιδιαίτερα εδέσματα που μόνο στον Κάραβο του Αλιβερίου συναντά κανείς. Τη βραδιά παρουσίασε η Τζένη Κοσμίδου.

Η πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Αλιβερίου Σοφία Κόλλια Βότση στον πολύ ζεστό χαιρετισμό, που απεύθυνε εκ μέρους του Εμπορικού Συλλόγου Αλιβερίου, ευχαρίστησε όλους όσους στήριξαν τις εκδηλώσεις για τα “Ταμύναια 2021” και προσκάλεσε τον κόσμο, στην ολοκλήρωση αυτών την Τετάρτη 25 Αυγούστου στις 21:00 με την διαδραστική, επιμορφωτική παράσταση κουκλοθέατρου “Ο Φρίξος το δρακάκι”.

Η παράσταση κάνει πρεμιέρα για πρώτη φορά στα «Ταμύναια 2021» εγκαινιάζοντας μια σειρά επιμορφωτικών ιστοριών που θα έχουμε τη χαρά να απολαύσουμε τη σεζόν 2021-2022από την Παραμυθοχώρα. Μετά την ολοκλήρωση της παράστασης θα πραγματοποιηθεί κλήρωση με πλούσια δώρα για μικρούς και μεγάλους. Μέρος των εσόδων θα διατεθεί στο σωματείο ‘Άγγελοι στη γη” για την ολοκλήρωση των εργασιών για τη διαμόρφωση της στέγης τους, στην αίθουσα που τους παραχωρήθηκε στην τοποθεσία “Πρινιάς” στο Αλιβέρι.

Ακούστε εδώ ολόκληρο το χαιρετισμό της προέδρου του Εμπορικού Συλλόγου Αλιβερίου Σοφίας Κόλλια Βότση.